Sayfa 892 / 896 İlkİlk ... 392792842882890891892893894 ... SonSon
26,731 ile 26,760 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Clasie dar alanda oynayan önlibero. Takımın dezavantajlarını yoketmezdi. Maliyet artışından başka bir katkısı olmazdı bence.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Josef de souza'yı izleyenler nasıl bir oyun tarzı olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Box to Box oynayabilir mi yani
    Teknik kapasitesi iyi ama dribbling meziyetleri pek olmayan, çabuk karar verebilen ama yaratıcılık anlamında ortalama altı, alanı dolduran, sürati ortalama üstü, çabukluk vasat, mücadele gücü yüksek bir önlibero. Topal ve Meireles'in hücum becerilerinin üzerinde değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Teknik kapasitesi iyi ama dribbling meziyetleri pek olmayan, çabuk karar verebilen ama yaratıcılık anlamında ortalama altı, alanı dolduran, sürati ortalama üstü, çabukluk vasat, mücadele gücü yüksek bir önlibero. Topal ve Meireles'in hücum becerilerinin üzerinde değil.
    Eğer ki sert bir oyuncu değilse, yani Baroni gibiyse işimiz zor. Van Persie transferi konusunda ne kadar tebrik ettiysem, ortasaha konusunda bir o kadar sitemliyim yönetime. Yani Appiah ve Aurelio gittiğinden beri bu takımın iki yönlü oynayabilecek bir oyuncu alınmadığını göremiyorlar mı? Açık ve net söylüyorum. Eğer ortasaha transferi alınmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferlerden ben dahil herkes Rvp, Fernandao'nun oynadığı forveti düşünüyoruz. Ama böyle bir sistemde 2 ortasahanın çift yönlü olması lazım. Sağlıklı bir Emre,Meireles ya da Melo, Selçuk gibi. Şuan elimizdeki en iyi ortasahamız Mehmet Topal bile çift forvette sırıtır. MEhmet Topal ile oynancaksa önüne geçen seneki gibi 2 ortasaha koymalıyız. Ayrıca Mehmet Topal'ın ortasahada 3lüde arkada oynadığı rollerde, hem beklerin rahat çıkmasını sağlıyorsun, hemde olası bir kontralara karşı önlem almış oluyorsun.

Yani olası bir 4-4-2 yada 4-2-3-1 dizilişini Topal yada Josef gibi ortasahalarla kurman benim futbol sistemime göre çok zor. Mutlak suretle alınması gereken minumum bir, benim fikrimce ise 2 tane boxtobox tarzda oyuncu alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Clasie dar alanda oynayan önlibero. Takımın dezavantajlarını yoketmezdi. Maliyet artışından başka bir katkısı olmazdı bence.
    katılmıyorum pas menzili elimizdeki bütün oyunculardan daha fazla zaten hocanın oynatmak istediği oyundada takım boyu kısaldığından çabuk oyuncular daha çok iş görür. clasi hem elimizdeki ortasahalardan daha çabuk hemde kazanılan topu direk oynayabilecek bir adam, zaten takım savunması oturduktan sonra dar alanda oynayan bir takım olucaz.

ek olarak: souza elimizdeki orta sahalardan ofansif anlamda daha dinamik.en azından pas almayı biliyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Clasie 2 yıl sonra 25-30 milyon Sterline İngiltere devlerinden birine transfer olduğunda çok üzülürüz. Son birkaç yıldır Emre'nin genç halini bulmamız gerektiği konusunda hepimiz hemfikirdik, o adam da Clasie'ydi. Top kontrolü, çabukluğu, uzun topları gayet iyi. Bize de dar alandan topla çıkacak oyuncu lazım. Böyle bir oyuncumuz olmadığı için hep oyunu kanatlara yıkmak zorunda kalıyoruz ve bu da bizi tahmin edilebilir ve savunması daha kolay bir takım haline getiriyor. Ortadan forvetlerle verkaç yapıp rakip savunmanın dengesini bozacak oyuncumuz yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

@Escochaedediklerine harfi harfine katiliyorum.. rvp ve fernandao cifte forvet oynarsa takim pozisyon bulmakta cok zorlanir ayni zamanda orta saha defansif anlamdan zayif kalir cünkü topal souza olursa ofansif yönü kisir olacak diego topalin yaninda göbekte oynarsada defansif yönde iyi olmayacak.. onun icin en iyi cözüm rvp ilerde tek basina nani alper ve diego da ona calismali.. fernandao ise sonradan oyuna girebilir webo gibi yada cok darda kaldigimiz anda riske alinip 4-4-2 oynanabilir.. orta sahaya transfer sart bu bakimdan.. ancak aziz yildirim hepimizin bildigi gibi takim shaktara elendigi vakit transfer yapar taraftari ve camiayi susturmak icin alistik artik bu olaylara..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

adam silbastan takim kurdu, rvp-nani-diego gibi uluslararsi starlari getirdi, hala elenirse taraftari susturmaktan bahsetmissin [MENTION=186028]KanaKe[/MENTION]

herseyi bir anda basarmak mumkun degil, gruplara kalirsa bile bu takim bence buyuk basari olur. biraz sabirli olmali, gerekirse bu sene iyi bir AL sezonu gecirip sonraki sene eksik kalan yerleri tamamlayip SL icin hedef buyutmeye calisilmali. bu sene gelecek icin olumlu adimlar atildi, onumuzdeki sene de rutuslar yapilir ve 4 4luk bir takim olur. hersey zamanla.

josefi henuz cok iyi etud edemedik, clasie yi almadigimiza pisman olmayiz umarim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi hoş da yine kadro planlaması yapılmamış veya eksik yapılmış gibi. Takımda bolluk olan bölgeler de var eksik olan bölgeler de. Doğru bir planlamanın ürünü değil şu anki kadro.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Transferler iyi hoş da yine kadro planlaması yapılmamış veya eksik yapılmış gibi. Takımda bolluk olan bölgeler de var eksik olan bölgeler de. Doğru bir planlamanın ürünü değil şu anki kadro.
    transferler iyi hoş ama vitor pereira benim kadar düşünüyor mu kadroyu nasıl kuracağım diye acaba. katılıyorum söylediklerine.

elde diego var. vazgeçip 442 tercihini düşünelim;

orta ikili topal-josef. orta saha kilit. oyun kanatlara yığılacak.

diego'lu sistem düşünelim. 4231;

topal-josef-diego. ama fernandao yedek?

alper gibi cevher var elinde nerede kullanacaksın?

olası 2 sistemde topal veya josef'in sakatlandığını düşünelim; yedeği? meireles mi?

sow ne olacak? yedek kalmayı kabul edecek mi? yoksa sol kanatı yine kitlemeyi mi düşünüyor?

4132 geçiyor aklımdan. topal-nani-diego-stoch-fernandao-van persie.

5 defans 5 forvet. 5 atar 5 yeriz.

emre tarzı bi' adam bu takıma şart. josef tamamen lükse kaçtı bu transferler arasında bana göre.

topal'ın gideğini varsayarsam(ki böyle düşünüyorum) josef bu yüzden alındı. topal gitmeyecekse 8m€ topal'ı yedeklemek için gerçekten lüks.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Planlamada ben sorun görmüyorum, inanılmaz kötü bir kadro yapımız vardı. Çok kaliteli oyuncularımız vardı ama planlama kötüydü, üstüne sakatlık sorunu olan ve yaşlı oyuncu sayısı da fazlaydı. Böyle bir kadronun 1 senede sil baştan düzenlenmesi kolay değil. Yapılanmayı 2 senelik düşünmek lazım, bu sene Selçuk, Bekir, Egemen, Emre, Kuyt, Webo ve Mert sözleşmesi bittiği için gönderilen oyuncular. Bu oyuncuların bu kadar kolay gözden çıkarılmalarının tek sebebi sözleşmelerinin bitmesi. Kadlec, Serdar Kesimal, Volkan, Meireles gibi çöpler dururken bunların gitmelerinin de tek sebebi bu. Seneye de Alves, Meireles, Kadlec, Serdar Kesimal, Topuz, Krasic(toplam sözleşme tutarı 12 milyonun üstünde) gibi oyuncuların sözleşmeleri bitiyor onlar da büyük ihtimalle seneye gönderilerek yerlerine transfer yapılacak. Bu oyuncuları şimdi göndermeye kalksak talipleri olmadığı için 10 milyonun üstünde maliyet olacak, yerlerine adam almak içinde sözleşmeleri ile birlikte 20 milyondan fazla para harcanacak. O yüzden bu sene takıma fazla yüklenmeden, Avrupa Liginde çeyrek final ve ligde şampiyonluk hedefleri koyularak gidilmeli. Takım kendisine daha yüksek bir hedef koyabilir ama bizim beklentimiz bu yönde olmalı diye düşünüyorum. Seneye bahsettiğim çöpler gidince de çok iyi oyuncular alınabilir. Zaten böyle bir yapılanmayı mükemmel yapabilecek olsak şimdi bu konumda olmazdık. Manchester United'a bakın, bizimle neredeyse aynı konumdalar 2 yıldır 200 milyon Euro'dan fazla harcadılar ama hala istedikleri takım ortada yok belki bu sene eksikleri daha iyi kapattılar ama ona rağmen stoper bölgeleri ve forvet bölgeleri yetersiz.

Orta saha transferi konusunda ben de aynı fikirdeyim ama benim düşüncem Meireles ve Holmen'in çöp olduklarının anlaşılacağı ve iyi bir orta saha transfer edileceği yönünde. Daha önce de dediğim gibi keşke Souza yerine Clasie alınsaydı ama olmadı, bu arada bonservisi yüksek ama ben şuana kadar Souza'yı beğendim(fakat bonservisinden dolayı kimseyi tatmin edemeyecektir). Aslında stoper ve kaleci sorunumuz aynen devam ediyor ama orta saha daha önemli. Ben bu sene takım yeni kurulduğu için çok bi beklenti içinde değilim. Ama seneye o gümbür gümbür oynayacak takım oluşmazsa o zaman karamsar olurum. Yıllardır bu takımı eleştiren birisiyim, sebebi kupa alınamaması falan da değil oynanan rezalet futbol. Ersun Yanal'ın oynattığı futbolu da beğenmezdim, Daum gitsin diye şampiyonluğu kaybedelim diye dua etmişliğim de var. Şimdi yıllardır beklediğim zihniyet takıma yerleşmiş, varsın 1 yıl daha şampiyonlar ligini gitmeyelim ben beklemeye razıyım.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    transferler iyi hoş ama vitor pereira benim kadar düşünüyor mu kadroyu nasıl kuracağım diye acaba. katılıyorum söylediklerine.

elde diego var. vazgeçip 442 tercihini düşünelim;

orta ikili topal-josef. orta saha kilit. oyun kanatlara yığılacak.

diego'lu sistem düşünelim. 4231;

topal-josef-diego. ama fernandao yedek?

alper gibi cevher var elinde nerede kullanacaksın?

olası 2 sistemde topal veya josef'in sakatlandığını düşünelim; yedeği? meireles mi?

sow ne olacak? yedek kalmayı kabul edecek mi? yoksa sol kanatı yine kitlemeyi mi düşünüyor?

4132 geçiyor aklımdan. topal-nani-diego-stoch-fernandao-van persie.

5 defans 5 forvet. 5 atar 5 yeriz.

emre tarzı bi' adam bu takıma şart. josef tamamen lükse kaçtı bu transferler arasında bana göre.

topal'ın gideğini varsayarsam(ki böyle düşünüyorum) josef bu yüzden alındı. topal gitmeyecekse 8m€ topal'ı yedeklemek için gerçekten lüks.
    4-4-2 kullanıp Diego'yu oynattı ve kesinlikle Diego Fenerbahçe'ye geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunlardan birisini oynadı ilk 45 Dakika'da ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalnız diego ben dahil çoğu kişiyi yanıltacak galiba. Teknik olarak şüphe etmeyeceğim bir oyuncuydu fiziksel olarakta epey geliştirmiş kendini. Özelikle son hazırlık maçında boxtobox oynadı ve hakkını verdi. Ayrıca o topun dibine girip tek hamlede kaleci ile karşı karşıya kalması ders olarak okutulmalı. Mest ettiler beni Nani ile beraber. Yalnız ne kadar mücadele etmek çok önemli olsa da futbol teknik oyuncularla ayrı bir keyifli yahu

Nesil
    2014

Bu Shaktar'da her yıl şampiyon olur. Kaç yıldır ŞL'ye katılamıyoz . Adamlar 2.oldu. Şansa bakya, bunları geçsek zaten sonraki turda bir İngiliz gelir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnfantino yine gitti bizim için zor bir kura çekti, Türk takımlarını sevmiyor bu adam kura bazında.

Herkes turun geçilmesi halinde bir transferin daha olabileceğinden bahsediyor ama ben olsam eğer o transferi yapacaksam turdan önce yaparım turdaki şansımı yükseltirim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

edit.......
    Last edited by Önder HOCA : 20.Temmuz.2015 at 22:48

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alper'deki cevheri bir tek ben göremiyorum heralde. Takıma geldiğinden beri tek geliştirebildiği yönü plase vuruş yapmaya çalışmak.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alper'deki cevheri bir tek ben göremiyorum heralde. Takıma geldiğinden beri tek geliştirebildiği yönü plase vuruş yapmaya çalışmak.
    İzin vermiyorlar ki adam çıkarsın içindeki cevheri.. 3 maç oynuyor oynamıyor adamı yedeğe alıyorlar , şimdi de Nani-Stoch geldi iyice yapışır kulübeye..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Stoch'un kimseyi kesebilecegine inanmıyorum. Alper de yetenekli ama istikrar ve gelisim sorunu var. 3 mac mükemmel oynayıp 5 mac silik takılıyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    İnfantino yine gitti bizim için zor bir kura çekti, Türk takımlarını sevmiyor bu adam kura bazında.

Herkes turun geçilmesi halinde bir transferin daha olabileceğinden bahsediyor ama ben olsam eğer o transferi yapacaksam turdan önce yaparım turdaki şansımı yükseltirim.
    playof icin transfer yapilmaz bence, gruplara kalinirsa ancak ekstra transfer bekliyorum ben. playof icin yapilan transferden fayda gelmez. takima girmesi, uyum yakalamasi vs zor. rvp icin bile shakhtar maci henuz garanti degil.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence de takıma şuan transfer yapmak gereksiz olur. Madem gruplara kalabilmek için yapılmadı bu saatten sonra da yapılmasın. Zaten alınacak oyuncu hazır olup takıma alışana kadar elemeler biter. Bir de nasıl bir topçu alacaksınız ki takımı gruplara taşıyacak. Seneye elimizde bulunan ve sözleşmesi biten oyuncular gönderilir ve çok kaliteli 3 tane ve 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alınarak değişim tamamlanır. Son senesinde olan oyuncular Serdar Kesimal, Alves, Meireles, Topuz, Krasic, Holmen, Kadlec ve Sow(gideceğini farz edelim). Bu oyuncuların maaş toplamı 13-14 milyon Euro'nun üstünde. Sırf bu parayla bile çok kaliteli oyuncular alabiliriz, bir dahaki senenin transfer bütçesine bu rakamı ekleyince çok iyi bir rakam çıkıyor ortaya. Hatta Stoch ta 5-6 civarı bir paraya satılabilir(ben olsam satarım, birçok insanın aksine benim bir beklentim yok kendisinden).

stoper bu yıllık çok elzem değil, eğer bir ortasaha ve bir kanat transferi yapılırsa bu takım bruno alves'e rağmen avrupa liginde final görür.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

takımın ivedi kaleci ve defansif oyun kurucuya ihtiyacı var

Nesil
    2014

Bu da Mehmet Topuz gibi olmaz inş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne milli takımda ne de Bursadeyken Ozan'ı izleme şansı bulamadım. Fmden bildiğim kadarıyla biliyorum diyebilirim. Tarz olarak nasıldır? Bizim ortasahada yer bulabilir mi? İzleyenler yorumda bulunursa iyi olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Volkan Şen için de 800bin Euro + Stoch, tamammış.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bonservis ücreti ne kadar? 7 milyon diye konuşuluyordu ama.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tabiri caizse her tuzluğu olana hyarla koşmak gibi , "satılık oyuncum var" diyen her takıma yanaşmaya başladı Fenerbahçe
    Gerçekten bu topçuları nasıl oynatabilecek, hangi dizilişle oynayacaklar, bunlar kulübede ne kadar mutlu olacaklar çok merak ediyorum . İlginç bir lig bizi bekliyor.

Nesil
    2014

Neyse Ozan yabancılık çekmeyecek en azından Bursa'nın yarısı bizde
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Mesaj Yetkileri