Sayfa 893 / 1204 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
26,761 ile 26,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Sneijder'in geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama eğer ki gelirse ve mayası tutarsa lig Galatasaray için bitmiş demektir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sneijder ile Krasiç'i benzetenler var Sneijder bence şu anda Gittiği takımda beyin vazifesi gören Avrupa'da en iyi 10 oyuncudan birisi.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FM'de Galatasaray ile de oynanmaz artık. Bu ne kardeşim, frikikçi var, golcü var, defans var, kaleci var. 1 tane bek alsan ŞL'nde yarı final. Peeh!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    FM'de Galatasaray ile de oynanmaz artık. Bu ne kardeşim, frikikçi var, golcü var, defans var, kaleci var. 1 tane bek alsan ŞL'nde yarı final. Peeh!
    İlk sezondan kendiliğinden aldığı da oluyor zaten
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Seten: SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli.

Yuh diyorum doğruysa.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder transferi su an icin zor gözüküyor.hadi hayirlisi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sneijder gelecekse paraya bakmam.

Tottenham ile anlaştığı haberi de skysports dan çıktı. Skysport' un son verdiği haberler genelde patladı. O yüzden pek fazla telaşa gerek yok.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Eğer İngiltere, İspanya liglerinden başka takımlar devreye girerse transfer zaten yatar.

Nesil
    2007

İnanmadım ben o teklife. Yılda 3.2 milyona oynar mı o adam? Riera bile 3'den fazla alıyor. Sneijder'i alacağım diyorsan 4'ü gözden çıkaracaksın. Ha bana göre 4'e de gelmez İnter'deki maaşını düşünürsek. Bana göre Türkiye'ye de gelmez de bakalım ismi bile heyecanlandırıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Fatih Hoca 4-2-3-1 sistemine dönme derdinde eğer sneijder alınırsa o sistemi oturtmaya çalışabilir fatih hoca

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    İnanmadım ben o teklife. Yılda 3.2 milyona oynar mı o adam? Riera bile 3'den fazla alıyor. Sneijder'i alacağım diyorsan 4'ü gözden çıkaracaksın. Ha bana göre 4'e de gelmez İnter'deki maaşını düşünürsek. Bana göre Türkiye'ye de gelmez de bakalım ismi bile heyecanlandırıyor.
    Signing on fee var tık para 6 milyon euro. 3 e bölsek yıllıgı 5 m euro ya gelir zaten . Yıllık maaşı bilerek az tutuyorlardır cok iyi taktik. Zaten vergileri düştün mü Inter'de aldıgı para da o kadar ingiltereye giderse daha da az.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

3,2 milyon + maç başına 25 bin €'ya yuh diyenler acaba bu kalitede isimlerin vergi hariç Avrupada kazandıkları yıllık ücretlerden haberleri var mı? Ben yıllık vergiyle beraber 6-7 milyon €'dan aşağıya oynayanını bilmiyorum. Yıldız da yıldız diyip yıllık 2,5 milyon € önerirsen gülerler adama
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    3,2 milyon + maç başına 25 bin €'ya yuh diyenler acaba bu kalitede isimlerin vergi hariç Avrupada kazandıkları yıllık ücretlerden haberleri var mı? Ben yıllık vergiyle beraber 6-7 milyon €'dan aşağıya oynayanını bilmiyorum. Yıldız da yıldız diyip yıllık 2,5 milyon € önerirsen gülerler adama
    Abi interde ne kadar alıyor bu adam söyle ben sana hesabını cebine kalanı söyliyeyim. İnan bana Yuzde 40 45lerde vergi veriyorlar. 5m euro ya geliyo en fazla ceplerine kalan.

Gs da yıllıgı maç başı hariç 5m euro ya geliyor.
    Last edited by davidvilla : 09.Ocak.2013 at 17:57 Reason: hesapta yanlışlık :)

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Signing on fee var tık para 6 milyon euro. 3 e bölsek yıllıgı 5 m euro ya gelir zaten . Yıllık maaşı bilerek az tutuyorlardır cok iyi taktik. Zaten vergileri düştün mü Inter'de aldıgı para da o kadar ingiltereye giderse daha da az.
    Onu da bonservise sayarız. 8 MN de çok komik bir bonservis bedeli onun için.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Sneijder ile Krasiç'i benzetenler var
    Uzun süre oynamama olarak benzetmiştim anlamak istediğiniz gibi anlayın
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abi interde ne kadar alıyor bu adam söyle ben sana hesabını cebine kalanı söyliyeyim. İnan bana Yuzde 40 45lerde vergi veriyorlar. 5m euro ya geliyo en fazla ceplerine kalan.
    Adamın eline geçen net para yıllık 6 milyon euro, Fenerbahçe için ismi anılırken de yapıldı bu muhabbetler. Inter 10 küsur bir para ödüyor, vergiler düşüldüğünde Sneijder'e 6 milyon euro kalıyormuş. Hatta bu adamın gönderilmek istenmesi yıllığını 4.5 yapalım teklifini kabul etmeyişi.

Seten'in yazdığına yuh derim çünkü ortalamaya vurulduğunda çıkacak para yıllık 5.5-6 seviyesinde. Bu paraları verebiliyor oluşumuza yuh diyorum ben, şaşırdığımı belirttim yani.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar futbolcuların aldığı vergi oranları size yüksek gelebilir fakat onlar bireysel gelir vergisidir. Bu vergilerin yüksek olduğu ülkelerde futbolcular kendi adlarına şirket kurar ve yıllık ücretlerini hizmet geliri olarak şirketler üzerine aktarır. Bu şirketlerde ödedikleri vergi ise gelir vergisinden çok azdır. Ve kendi şirketlerinden borçlanarak fazladan vergi ödemeden parayı kendi ceplerine daha az maliyetli şekilde koyarlar. Mesela İngiltere'de gelir vergisi %50 gibi bir rakamken Kurumlar vergisi %22'dir. Bu konuyla ilgili Fanatik ya da Skorer'de bir yazarın köşe yazısı vardı bakabilirsiniz.

Türkiye'de de aynı şekilde gelir vergisi artırıldığı zaman futbolcular şirket kurup yine vergi ödemeden parayı alırlar. Hatta tüm harcamalarını şirket üzerinden yaparak bir de amortisman gideri ile zarar yazıp hiç vergi ödemezler, siz merak etmeyin adamların muhasebecileri ve avukatları tüm çakallıkları biliyor. Malesef oyundaki gibi vergiler peşin ödenmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım.Karışmasa olur mu ? Bu kadar Galatasaray kıskanan ve düşmanlık besleyen bir adam görmedim.Sende daha iyisini yap ne millitein ekmeğine göz dikiyorsun anlamıyorum.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Onu da bonservise sayarız. 8 MN de çok komik bir bonservis bedeli onun için.
    Bonservis oyuncuyu ilgilendirmez sonucta Inter elinden cıkarmak istiyor 15 veren olsa 8e inmezlerdi.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Adamın eline geçen net para yıllık 6 milyon euro, Fenerbahçe için ismi anılırken de yapıldı bu muhabbetler. Inter 10 küsur bir para ödüyor, vergiler düşüldüğünde Sneijder'e 6 milyon euro kalıyormuş. Hatta bu adamın gönderilmek istenmesi yıllığını 4.5 yapalım teklifini kabul etmeyişi.

Seten'in yazdığına yuh derim çünkü ortalamaya vurulduğunda çıkacak para yıllık 5.5-6 seviyesinde. Bu paraları verebiliyor oluşumuza yuh diyorum ben, şaşırdığımı belirttim yani.

Evet evet haklısın brut 12 civarıymış net 6. ilk imzaladıgı 7ymiş brut.
    Sonucta yıllık 5.5 milyon euro kemiksiz bir ucretten bahsediyoruz. Daha üst kontrat zaten kimseyle yapamaz ki. Az değil yani alacağı para 6milyonu da tık verdiğimizi düşünürsek

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Rakibi transfer yaparken onu alacağını oyuncuya talip olmak kadar saçma bir şey yok neden mi hem sen daha fazla vereceksin alırsan hem alamazsan yine fiyat artacak rakibin fazla verecek sonuç türk futboluna zarar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Rakibi transfer yaparken onu alacağını oyuncuya talip olmak kadar saçma bir şey yok neden mi hem sen daha fazla vereceksin alırsan hem alamazsan yine fiyat artacak rakibin fazla verecek sonuç türk futboluna zarar
    Yalnız ortada sanki Galatasaray gidince teklif yapılmış durumu var.

Unutmayalım ki Kaka adı çıkarken, Sneijder ile de biz ilgileniyorduk.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu arada cari açık falan kapatcaz diye sigaraya vergi zammı yapcaklarına yapsalar ya topcuları %50.
    Ah ahhhh. Söylenecek cok sey var da hadi neyse

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Evet ama siz sonuc alamayarak ilginizi baska yerlere yoneltince Gs Sneijder'e bulaştı. Siz görüşme yaparken değil. Bunu da unutmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Wesley'in adi ilk Fenerle anilmiyormuydu? Bu durumda araya giren GS olmus olmuyor mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynen bu tamamen iş bozmaya yönelik bir hamle değildir bence. Sonuçta bir dönem Fenerbahçe ile anıldı, hatta oyuncuya basın sordu, Fenerbahçe'nin yıllık 4.5 milyon euro teklifi konuşuldu. Belhanda da sıkıntı olunca tekrar yönelmiş olabilirler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe borsaya bildirmemişse pek önemi yok diye düşünüyorum ilgilenmesinin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Evet ama siz sonuc alamayarak ilginizi baska yerlere yoneltince Gs Sneijder'e bulaştı. Siz görüşme yaparken değil. Bunu da unutmamak lazım.
    Alamayaraktan kastın, almayarak sanırım ben resmi bişey olduğunu görmedim.

Belhanda da sıkıntı çıkınca teklif vermiş olabiliriz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

hayır ben dedikodulardan bahsetmiyorum bahsettiğim şey kap'a bildirildikten sonra çıkan olayları kastediyorum dedikodu her takım ve futbolcuyla ilgili çıkıyor kap'a bildirmek resmi bir şey sonuçta

Ve sadece bu transfer de değil tüm transferlerde aynı şeyi düşünüyorum sneijder transferine özel bir şey değil

Alamayaraktan kastın, almayarak sanırım ben resmi bişey olduğunu görmedim.

Belhanda da sıkıntı çıkınca teklif vermiş olabiliriz.
    Resmiyete bakılacaksa ilk resmiyete doken de Gs oldu. Gayri resmi konusuyoruz biz. Sonuçta siz sonuç alamadınız Sneijder ile ilk görüşmelerinizde ve bunları resmiyete de dokmediniz. En azından Gs o dönemlerde bu oyuncuyla irtibata geçmedi. Ama Gs bu oyuncuyla irtibatını resmiyete doktukten sonra Fb irtibata geçmeye calısıyor. Umarım anladın demek istediğimi.

Mesaj Yetkileri