Ben Sneijder'in geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama eğer ki gelirse ve mayası tutarsa lig Galatasaray için bitmiş demektir.
Ben Sneijder'in geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama eğer ki gelirse ve mayası tutarsa lig Galatasaray için bitmiş demektir.
Canım FEDA olsun sana !
Sneijder ile Krasiç'i benzetenler varSneijder bence şu anda Gittiği takımda beyin vazifesi gören Avrupa'da en iyi 10 oyuncudan birisi.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
FM'de Galatasaray ile de oynanmaz artık. Bu ne kardeşim, frikikçi var, golcü var, defans var, kaleci var. 1 tane bek alsan ŞL'nde yarı final. Peeh!![]()
Seten: SON DAKİKA-GS'nin Sneijder'a yaptığı son teklif: 6 milyon € imza parası, yılda 3.2 garanti, maç başına 25 bin €! Rakamlar yönetimden teyitli.
Yuh diyorum doğruysa.
Sneijder transferi su an icin zor gözüküyor.hadi hayirlisi.
Sneijder gelecekse paraya bakmam.
Tottenham ile anlaştığı haberi de skysports dan çıktı. Skysport' un son verdiği haberler genelde patladı. O yüzden pek fazla telaşa gerek yok.
Football is simple,but Football Manager is not
Eğer İngiltere, İspanya liglerinden başka takımlar devreye girerse transfer zaten yatar.
İnanmadım ben o teklife. Yılda 3.2 milyona oynar mı o adam? Riera bile 3'den fazla alıyor. Sneijder'i alacağım diyorsan 4'ü gözden çıkaracaksın. Ha bana göre 4'e de gelmez İnter'deki maaşını düşünürsek. Bana göre Türkiye'ye de gelmez de bakalım ismi bile heyecanlandırıyor.
Fatih Hoca 4-2-3-1 sistemine dönme derdinde eğer sneijder alınırsa o sistemi oturtmaya çalışabilir fatih hoca
3,2 milyon + maç başına 25 bin €'ya yuh diyenler acaba bu kalitede isimlerin vergi hariç Avrupada kazandıkları yıllık ücretlerden haberleri var mı? Ben yıllık vergiyle beraber 6-7 milyon €'dan aşağıya oynayanını bilmiyorum. Yıldız da yıldız diyip yıllık 2,5 milyon € önerirsen gülerler adama![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Last edited by davidvilla : 09.Ocak.2013 at 17:57 Reason: hesapta yanlışlık :)
Adamın eline geçen net para yıllık 6 milyon euro, Fenerbahçe için ismi anılırken de yapıldı bu muhabbetler. Inter 10 küsur bir para ödüyor, vergiler düşüldüğünde Sneijder'e 6 milyon euro kalıyormuş. Hatta bu adamın gönderilmek istenmesi yıllığını 4.5 yapalım teklifini kabul etmeyişi.
Seten'in yazdığına yuh derim çünkü ortalamaya vurulduğunda çıkacak para yıllık 5.5-6 seviyesinde. Bu paraları verebiliyor oluşumuza yuh diyorum ben, şaşırdığımı belirttim yani.
Arkadaşlar futbolcuların aldığı vergi oranları size yüksek gelebilir fakat onlar bireysel gelir vergisidir. Bu vergilerin yüksek olduğu ülkelerde futbolcular kendi adlarına şirket kurar ve yıllık ücretlerini hizmet geliri olarak şirketler üzerine aktarır. Bu şirketlerde ödedikleri vergi ise gelir vergisinden çok azdır. Ve kendi şirketlerinden borçlanarak fazladan vergi ödemeden parayı kendi ceplerine daha az maliyetli şekilde koyarlar. Mesela İngiltere'de gelir vergisi %50 gibi bir rakamken Kurumlar vergisi %22'dir. Bu konuyla ilgili Fanatik ya da Skorer'de bir yazarın köşe yazısı vardı bakabilirsiniz.
Türkiye'de de aynı şekilde gelir vergisi artırıldığı zaman futbolcular şirket kurup yine vergi ödemeden parayı alırlar. Hatta tüm harcamalarını şirket üzerinden yaparak bir de amortisman gideri ile zarar yazıp hiç vergi ödemezler, siz merak etmeyin adamların muhasebecileri ve avukatları tüm çakallıkları biliyor. Malesef oyundaki gibi vergiler peşin ödenmiyor.
Aziz Yıldırım.Karışmasa olur mu ? Bu kadar Galatasaray kıskanan ve düşmanlık besleyen bir adam görmedim.Sende daha iyisini yap ne millitein ekmeğine göz dikiyorsun anlamıyorum.
Rakibi transfer yaparken onu alacağını oyuncuya talip olmak kadar saçma bir şey yok neden mi hem sen daha fazla vereceksin alırsan hem alamazsan yine fiyat artacak rakibin fazla verecek sonuç türk futboluna zarar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu arada cari açık falan kapatcaz diye sigaraya vergi zammı yapcaklarına yapsalar ya topcuları %50.
Ah ahhhh. Söylenecek cok sey var da hadi neyse
Wesley'in adi ilk Fenerle anilmiyormuydu? Bu durumda araya giren GS olmus olmuyor mu ?
Fenerbahçe borsaya bildirmemişse pek önemi yok diye düşünüyorum ilgilenmesinin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
hayır ben dedikodulardan bahsetmiyorum bahsettiğim şey kap'a bildirildikten sonra çıkan olayları kastediyorum dedikodu her takım ve futbolcuyla ilgili çıkıyor kap'a bildirmek resmi bir şey sonuçta
Ve sadece bu transfer de değil tüm transferlerde aynı şeyi düşünüyorum sneijder transferine özel bir şey değil
Resmiyete bakılacaksa ilk resmiyete doken de Gs oldu. Gayri resmi konusuyoruz biz. Sonuçta siz sonuç alamadınız Sneijder ile ilk görüşmelerinizde ve bunları resmiyete de dokmediniz. En azından Gs o dönemlerde bu oyuncuyla irtibata geçmedi. Ama Gs bu oyuncuyla irtibatını resmiyete doktukten sonra Fb irtibata geçmeye calısıyor. Umarım anladın demek istediğimi.