Sow ve Diego yedek kalması nasıl bir lükstür. O kadar Süper bir ligimiz yok![]()
Sow ve Diego yedek kalması nasıl bir lükstür. O kadar Süper bir ligimiz yok![]()
steam : aytekin79
Bence Topal stoper oynamaz, özellikleri müsait gibi görünse de oyun anlayışı itibariyle uygun değil diye düşünüyorum. Topal orta sahada sürekli saha sola koşarak açık kapamaya alışkın bir oyuncu, ona bu hizada dur sürekli sağı solu kontrol et derseniz hata yapma ihtimali çok yüksektir. Ayrıca ben Topal ve Souza'nın da beraber oynamaya uygun olduklarını düşünmüyorum, ne kadar üzülecek olsam da ikisinden birisi yedek oturmalı ve yanlarında Ozan oynamalı. Diego olayı ise çok üzücü, bu kalitede bir oyuncuyu Türkiye'ye getirip ilk senesinde basiretsiz bir Hoca yüzünden ikinci senesinde de taktik yüzünden kullanamayıp göndermek(öyle olacağına inanıyorum) insanı kahrediyor. Robben için zaten umudumuz yoktu ama Feghouli olursa müthiş olur. Takımın kanatlarının Sow-Kuyt ikilisinden sonra Nani-Feghouli olması paha biçilemez... Tabi bir de Nani-V.Persie-Robben olma ihtimalini düşününce insanın ağzının suları akmıyor değil.
Feghouli haberleri çoğaldı. Kulüpte yalanlamadı hayırlısı bakalım
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Feghouli de tamammış. Fantastik bir takım oluyoruz yavaş yavaş.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım.
Sow'u satıp başka bir forvet alsak keşke kulübe için.
Feghouli'yi çok seviyorum da o gelince Diego kulübeye gidecektir, bu yüzden gelmesin istiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hüseyin'ine Katılıyorum 5-10 Hafta Bir Başarısızlık Serisi Olursa Hocanın Suyu Isınır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İsmail kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Bu kadro ile İsmail bile şampiyon yapardı takımı, onun için çok sevinmeyin![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Volkan sen nedir yahu sacma bi transfer
Volkan Şen yerine o paraya bir stoper daha alınsaydı keşke. FM de şampiyon olursunuz ardından size uçuk bir bütçe verilir sizde deli gibi adam almaya başlarsınız, kadroya bakınca kalite arttığını görmek öyle hoş gelir ki bazen sırf yıldız olsun diye bir mevkiye 3-4 oyuncu alırız ya mantığımız şuan buna benziyo.
Volkan rotasyon için alındı diyorlarsa eyvallah derim. Ancak ben Volkan Şen'in 3 hafta üst üste yedek kulübesinde bekleyeceğine inanmıyorum. Volkan'ı aldın madem o zaman Feghouli'den vazgeç. Transferlerimiz genel anlamda iyi ama biraz zorlama transferler görüyorum takımda. Sırf değişiklik olsun diye yaptığımız transfer bile mevcut, bana göre bu kadroyu boşa şişirmektir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Volkan'a güvenip yola dahi çıkmam, ki siz ilk 11'de oynatmaktan bahsediyorsunuz. Türkiye şartlarında sağ kanata bulunabilecek en iyi rotasyon oyuncusudur Volkan. Hedefler büyüyünce kaliteyi o denli arttırman lazım. Bütçen varken yapmaman ihanet olur çünkü.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Volkan'ın rotasyon için alındığı çok açık, üstelik büyük ihtimalle Krasic ve Holmen gönderilemedi ve yabancı kontenjanı için en rahat gönderilen Stoch oldu(tahmin ettiğim gibi). Onun yerine de alınabilecek yerli bir tane oyuncu vardı takımdan ayrılmak istemesinin rahatlığı ile de Volkan alındı. Her hamleyi de eleştirmeyelim lütfen, tamam bütün transferler dört dörtlük olmayabilir ama her transfere de laf etmemek lazım. Bence gayet iyi bir transfer hamlesi oldu, Stoch'dan performans bekleye bekleye bir hal olduk Stoch'u takımdan gönderen 3. hoca oldu bu, demek ki çalışıp kimsenin gözüne giremiyor. Feghouli gibi bir oyuncuyu alma imkanınız oluşursa ve takımda Volkan, Stoch var diyerek almazsanız üstünüze gülerler. Stochla Volkanı toplasak bir Feghouli etmez. Orta saha da aldık zaten, takımda tek eksik stoper kaldı onu da seneye alalım. Real Madrid taraftarı bizim kadar değildir.
Ama asıl sorun takımın dizilişi, daha önce 4-4-2'yi savunmuştum ama yapılan transferler hiç te 4-4-2 transferleri gibi olmadı. Öncelikle takımda en az 4 santrafor olması gerekirken hala 3, ayrıca Sow 4-4-2 oynarken pas opsiyonu oluşturmadığı için takım oyunumuz zayıf kalıyor(taktiğe pek uyumlu olmayan bir oyuncu), V.Persie hazır olsa sorun kalmayabilir. Diğer taraftan Diego gerçeği var, adam pozisyonu olmamasına rağmen takımın en iyi performans gösteren oyuncusu şimdi bir de gidip kanat almayı planlıyoruz. Eğer Feghouli alınıp Diego(Volkan değil de Diego ile kıyaslarım işte) gönderilecekse veya yedek kalacaksa son derece saçma bir hareket olur. Mevcut kadroda en mantıklısı 4-2-3-1 ile oynamak olacaktır. Daha önce tükürdüklerimi de yalıyorum ama doğrusu bu. Takımın 2 taktiği olacak biri 4-4-2 biri de 4-2-3-1 diye düşünüyorlarsa durum başka tabi. Her şeye rağmen Ekim-Kasım dönemini beklemek lazım, ayrıca bu takım 5 hafta kötü sonuç falan almaz özellikle as oyuncularımız takıma katılınca son derece agresif bir takım olacağız özellikle içeride çok iyi bir seri yakalayabiliriz.
Feghouli gereksiz transfer
Bence kesinlikle gerekli, neden gerekli şöyle söyleyim, seneye RVP'yi, Nani'yi satmak istesen satamazsın. Ama Feguli daha 25-26 yaşında tam bir vizyon transferi olur.
Şu ilk 11'de 2 oyuncu Milli forma giymiyor. Onlarda Brezilyalılar. Gerçi bir dönem Deigo o formayı terletti. Kadronun çileği Feguli olacak inş.
![]()
Fener ileri 6'lıyı yani kaleci + 3 savunma hariç kadroyu yeniledi. Bu da demek oluyor ki 7 yeni transferler oynayacak.Diego'yu da yeni sayıyorum.
Kolay bir iş değil bu kadar yeni oyuncuyla oynamak. Gerçi bu kadronun yedeğinde de var en az 4-5 yeni transfer bakalım hayırlısı olsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Feghouli transferi spekülasyondan ibaret. Oyuncu takımda kalacağını açıklamış.
Steam ID : byildirim04
Gitme diye ağlayan çocuğu teselli etmek için söylemiş. Videosu da var zaten. Ciddi bir şey değil. Herhangi bir açıklaması yok.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Son dönemde bazı yazılı ve görsel basında, Valencia'nın oyuncusu Sofiane Feghouli'nin bonservis bedeliyle ilgili çıkan ücretler ve transfer haberleri gerçek değildir.
Feghouli'nin kulübü Valencia ile kulübümüz, oyuncunun transferi ile ilgili görüşme yapmıştır. Valencia kulübü, oyuncu ile kendi aralarında görüştükten sonra tarafımıza dönüş yapılacağını kulübümüze iletmiştir.
Bununla birlikte, bahse konu futbolcunun kendisi ve menajeri ile, basında yer aldığı gibi kulübümüzün herhangi bir görüşmesi olmamıştır. Dolayısıyla oyuncuyla ilgili yazılan ücretler ve bu ücretlerin kabul görmediği de gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki, UEFA talimatlarına göre oyuncunun kulübüyle görüşülmeden kendisiyle temas kurmak suçtur.
Herhangi bir bilgi ve belge sahibi olmadan yalan haber yapan basın kuruluşları, takipçilerini ve kamuoyunu aldatarak suç işlemektedirler.
Kamuoyunun bilgisine duyururuz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
KAMUOYUNA DUYURU | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O değil de bi José Izquierdo iyi gider bu takıma![]()
Steam ID : byildirim04
Aziz Yıldırım, CNN'de Sow'a 15M Euro teklif geldiğini ve kabul etmediklerini açıkladı. Doğruysa eğer büyük bir hata olmuş.
Yıldırım, 15 milyon Euro teklifle gelen Al Ainli yöneticilere, Sow'un sözleşmesinde 17 milyon Euro veren Sow'u alır maddesi var. Onun değeri bu. Verin parayı alın Sow'u dedi. Şimdi Al Ain yönetiminin son kararı bekleniyor.
2 milyon için.
15M Euro bu ya.Keşke satsalardı.Büyük hata yapmışız
15 milyonu vermişlerse gerçekten aradaki 2 milyon onları etkilemez alırlar
Aziz Yıldırım'ın bu açıklamayala gösterdiği şudur; biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama serbest kalma bedelini verirlerse mecbur vermek zorundayız.
Esasen bu da bir stratejidir. Tok satıcı.
Ben Sow'un gideceğini hatta gönderileceğini düşünüyorum. Geçen hafta A Spor'da hiç sevmesem de Emre Bol'u dinlerken Sow'dan kurtulmaya çalışıyor Fenerbahçe teklif bekliyor demişti. Hatta bu doğrultu da Sow yavaş yavaş takımdan kesilecek ve küstürülerek takımdan ayrılması kolaylaştırılacak derken bu hafta Sow yedek başladı. Aklıma bu geldi hemen.
15 Milyon seviyesi gerçekten çok iyi bir rakam Sow'un bana göre ederi bu ara 5-6 Milyon seviyesidir. Çok iyi bir rakam. Bu yıldan sonra bu fiyata bile satılması imkansız olabilir. Yerine 1 tane genç forvet veya yerli isim transferi yapılabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
aziz yildirim piyasa yapmak istemis o aciklamayla.. sowa kolay kolay 15 milyon vermezler 10 milyon veren varsa hemen satilmalidir.
Aynen 15 verselerdi 10 kere satarlardı.