Nasıl bi yaratıcılık nasıl aklınıza geliyor arkadaş bunlar ya
![]()
Nasıl bi yaratıcılık nasıl aklınıza geliyor arkadaş bunlar ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Transfer gerçekleşmezse görürüm ben bunları yapanları![]()
![]()
![]()
Durun yapmayın şöyle şeyler yahu akşam çıkar ntv spor son dakika olarak sneijder galatasaray'ın teklifini reddetti diye bir şey çıkarsa yanarız![]()
Yattım, kalktım birşeşy yok. Yarın Cuma'da bol bol dua edin arkadaşlar.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yarın bu saatlerde belli olmuş olacak zaten,hadi iyi geceler ben bugünlük nöbetimi tamamladım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Profesyonel futbolcularımızdan Ceyhun Gülselam'ın 2012-2013 sezonu 2.yarısı için Kayserispor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bununla ilgili olarak, Kayserispor Kulübü Derneği, Şirketimize 200.000 EUR ödeyecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=255851
https://twitter.com/Baki_Mercimek
birazdan cevap vericekmiş
http://beta.eksisozluk.com/entry/316...der&utm_term=0 Umarım doğrudur anlatılan.
Merak ediyorum ilk transfer haberini kim verecekSuyu çıktı iyice
![]()
Türk milletindeki senaryo yazma kabiliyetine hastayım.![]()
Baki'de coverlamış haberleri pek farklı bir şey demedi.
Ne bu parayı saymadan imza atmıyormuymuş![]()
Valla telefondan girdiğimden hiç bakmadım ayrıntılara.
Iki gundur ders calisamiyorum senin yuzunden gel be artik be adam![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İyi de Baki'nin de menajeri Sören Lerby'miş.
"İnter'den ayrılma olasılığı yüksek, şu anda birkaç kulüple görüşülüyor ama hiçbir takımla anlaşma noktasına gelinmedi." cümlesi bana menajerin Premier League'den sözleşme ayarlamaya çalıştığını anımsattı sanki. Galatasaray'ı o yüzden bekletiyormuş gibi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sneijder kariyer golünü final dönemime attı resmenbitse de rahatlasak
Baki follower peşinde![]()
Baki doğru söylüyor olabilir, kendinizi Sneijder yerine koyun yaşınız 28, büyük bir ligde kendinizi gösterme şansınız varken dünya derbisi diye kendini avutan, en önemli maçının sadece yurt içinde yayınlandığı bir lige niye gelmek isteyesiniz ? Para ile açıklanamaz bu durum, adam oynamasa da Inter'den parasını alıyor. Diğer takım dediği de muhtemelen Fenerbahçe, bu da mantıklı. Belhanda'da sıkıntı var, ayırdığın bütçenin üstüne koyarak rakibinin resmen ilgilendiğini söylediği oyuncuyu alma şansın var. Transfer döneminin sonuna gelindiğinde hala iki Türk takımı isterse bu adamı o zaman biz bir adım öndeyiz o da ŞL faktöründen, Fenerbahçe alsa Uefa'da oynatamıyor zaten. Ama belli de olmaz çok çılgın paralar verilir zaten dandik lige gidiyorum bari fazla para alayım diyebilir adam.
Hadi hayırlı olsun beyler. Açıklandı sonunda. Süper oldu bu transfer.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...haber/4053.php
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahu arkadaşım yapmayın artık.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ben bile heyecanlı heyecanlı girdim siteye![]()
![]()
![]()
İşin sadece o boyutu yok. Çoğu oyuncu İtalya, İngiltere gibi GSMH daha yüksek olan, yaşam standartları daha yüksek olan Avrupa ülkelerinde yaşamayı tercih ediyorlar. İtalya'da yaşamak varken, keyfi yerindeyken neden Türkiye'yi tercih etsin ki? Ailesinin eğitimin yeterli olmayacağını düşünüyorlar çoğu zaman. Türkiye'ye bakış açısı Katar'dan farklı değil. Futbolun kalitesi iyi olsa fikirleri değişebilir ama 30 yaş öncesi Türkiye'ye gelmek vizyondan düşmek olur tam anlamı ile. Premier League'de oynamak istediğini düşünüyorum. Menajerinin oyunları gibi biraz. Menajerler fazla para koparmak için her yolu dener.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
1 haftalık durumum artık daha bir beklenti içerisindeyim