Bu arada Okeye geçen sezon 28 maçta 12 gol atıp 24 asist yapmıştı.
Bu arada Okeye geçen sezon 28 maçta 12 gol atıp 24 asist yapmıştı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şampiyonlar Ligi elemesinde malesef en zor rakiple eşleştik ilk maçta 2-0 öne geçtik ancak skoru koruyamadık ve 2-2 bitti karşılaşma üstüne yediğimiz Kırmızı kartta işleri zorlaştırdı.
Deplasmanda ise bir türlü beraberlik golünü bulamayınca Şampiyonlar Ligine veda edip Uefa Avrupa liginde Domzale ile eşleştik.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Süper Kupada Fenere yine kaybettik.
Maxi Rodriguez'e önlem bulamayınca malesef 3-1 mağlup ayrıldık.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ş.l elemesinde zor rakip çıkmış ama iyi mücadele etmişsiniz.Yola Uefa'da daha başarılı şekilde devam edersin Muro.
Süper Lig'e güzel bir başlangıç yapmak için güzel bir fırsat var önümüzde ;
Önce Gençlerbirliği deplasmanı ardından Lige yeni gelen ekiplerden önce Telekomspor ile içerde ardından Adanaspor ile deplasmanda oynayacağız.
Alacağımzı en az 7 puan bizim için gayet güzel olacakdır.
Sonrasında ise zorlu maçlarımız peş peşe gelecek ve sırasıyla Bursaspor , Galatasaray , Kayserispor , Beşiktaş , Trabzonspor , GaziAntesp , Eskişehirspor maçları var.
Bizim de; Domzale-G.Saray-Domzale-Beşiktaş gibi başlayan zorlu bir fixtürümüz var.
Süper Lig 1.2.3.4. ve 5. Hafta Maçları ..
Gençlerbirliği karşısında iyi oynadık ama geçen seneninde '' Bidonu Orhan '' yine 2 puanı bırakmamıza sebep oldu..
Telekom karşısında fark atarız diye çıktık maça fakat '' Son Saniye penaltısı '' ile rakibimize 2 puan bıraktık..
Adana deplasmanında almamız gereken bir galibiyeti güzel futbol ve rahat bir oyunla aldık ve ilk 3 puanımız oldu..
Bursaspor karşısında çok rahat oynadık ve güzel bir galibiyet aldık darısı Galatasaray maçına dedik ama olmadı..
Galatasaray deplasmanında '' Korner Golüne Yenik Düştük '' fakat son 2 dakikada çok net pozisyonlar kaçırdık..
Samsunspor lige tek tük başlamış ama umarım düzelir düzelcene inanıyorumGiresunspora da uefa da başarılar dilerim umarım iyi sonuçlar getirir
![]()
Bu sene Lig bi garip Furkan 10. haftaya geldiğimizde puan durumu falan koyacağız o zaman hak vereceksiniz![]()
6.7. ve 8.Hafta Maçları ..
Adaletin yok Lanet oyun biliyoruz ama bu kadar da yapma yahu ! Gole giderken gol yemek ..
Yok arkadaş böyle iş olmaz olsun oynayan biz skora ulaşan Beşiktaş !
Lideri eze eze evine yolluyoruz .. Şu ana kadar tek mağlubiyetleri bizden oluyor ..
Çok kritik 2 maçımız var Önce Antep deplasmanına gideceğiz ardından Eskişehirspor ile içerde oynayacağız.Lig garip bir durumda eğer 2 maçı kazanırsak ilk 4-5 içinde olacağız eğer kaybedersek 10-15 arasında olacağız.
Ya İSTİKLAL Ya ÖLÜM !
Domzale'yi rahat geçip gruplara kaldık.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Euro Cup H Grubu
Sunderland, Giresunspor, Heerenven, Zurich
Süper Ligde ilk 9 haftamız.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Hiçbir maçta ezilmedik kazandığımız da kaybettiğimiz de berabere kaldığımız maçlarda da çok üstün oynadık.
Harika sonuç.
gayet guzel gidiyor basarilar beyler yalniz murat abinin konyaya yenilmesi kotu olmus samsunda baya iyi moral depoladi 2-3 hafta arka arkaya kazanabilir fiksturu gormedim ama bole yorumlamak geldi eskisehir galibiyeti gercekten guzel
Bu sene zor geçecek gibi. Trabzon kopmaya başlamış. En yakın zamanda zirveye yükselmeniz dileğiyle.Başarılar ikinize de.
![]()
TariboWest
Şans mı senden yanaydı ?
65.dakikaya kadar posizyonun yoktu. Ayrıca maçtan önce Emenike dahil olmak üzere 3 as oyuncum yoktu. Buna rağmen skoru 3-0'a taşıdık hakkımızla ve ardından saçma sapan FM'nine v sahibine yaptığı kıyak ve Samsun'un balıyla birlikte 4gol yiyerek yenildik.
Avrupada büyük başarı yakaladık ve gruptan 2.olarak çıkıp Sporting Lizbon'un rakibi olduk.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Bu kadar şanssızlık olmaz. Adana maçında son saniyede kalecinin büyük hatasıyla 2 puan bıraktık. Gençlerbirliği maçında rakibin 5 atağı gözüktü 5'i de gol oldu. İlhan Parlak resmen coştu.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
center sen yenince oyun iyi oluyo, yenilince kotu... 2nizede basarilar ama hirs yapmayip oyunu akisina biraksan daha iyi olur. En azindan sagligin acisindan. ramazanda sinirlenmek pek iyi olmayabilir...
Guruptan çıkman çok süper olmuş Murat.