Benim de aklimdan Sivas geciyodu ama 27 mactir yenilmeyen takim bunu Sivasta bozmaz diye dusunup sifir yazdiydim, neyse Samsun maci teselli oldu![]()
Benim de aklimdan Sivas geciyodu ama 27 mactir yenilmeyen takim bunu Sivasta bozmaz diye dusunup sifir yazdiydim, neyse Samsun maci teselli oldu![]()
Ben önce Fenere verdim sonra aklıma geldi Alex yok Fener kaybeder diye. Ama değiştirme butonu olmadığı için değiştiremedim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
10.cu hafta yani bu haftada su an 4/4 yaptim cok iyi gidiyorum![]()
4/3 yaptım Fenerbahçe'nin yenilmesine hiç ihtimal vermemiştim açıkcası yatırdı beni
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
6'da 1.Çöktüm bu hafta. Kalan 3 maç tutar umarım.
![]()
6/4 oldu Fenerbahçe ve Galatasaray'dan yattık![]()
6'da 2Ama yine de GS-MİY maçını bildik,iyi puan gelir zannımca.
6/4 yaptik umarim kalan maclari bilirim
7/5 oldu Bursa ile beraber.![]()
8/6 yaptik Besiktas alirsa 9/7 yapcaz insallah![]()
9'da 2. Her yerden darbe yemeye devam...
9/6 yaptik iyidir iyi![]()
Bu sefer çok net cortingen şitrayze![]()
eto'o bitmiş.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 10. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
12 puan alarak sonunda ilk 20'den düştük,hayırlı olsun
Sonunda ilk 5 ' e girmişim de ilk 4 koptu gidiyor![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Sıfır cekmisim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
11 puan kötü, performansı 15+'ya getirmezsek işimiz zor.
Rezalet, 7 puan almışız ve bir anda 4.sıraya düşmüşüz. En kısa zamanda toparlanmak şart oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
21 Puan ilaç gibi geldi . İlk 20'ye girebildik devamında ilk 10 , ilk 5 ve 1. liğe oturmak istiyoruz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
5/9 yaptık bu hafta fena değil.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 11. Hafta Sonuçları
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Felaket gidiyorum![]()
23 almışız
Bir Dost
Hellbells
Tahmin yapmayı unuttuk son anda yapabildiğim 3-4 tahminde sürpriz olunca 0 kaçınılmaz oldu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Geçen hafta 7 puan, bu hafta 8 puan. Gelişme var.![]()
Aldığım 13 puan ile tekrar ilk 20'deyim
cok kotuyum duzelmem lazim![]()