Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

25 86.21%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Manisaspor kazanır

3 10.34%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 294 sonuç

Konu: [3. Hafta] Fenerbahçe - Manisaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

erkek bildiğin sakalı var

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    Takımızın bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post

-------

Maçı 46 bin taraftar izlemiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arkadaşlar da muhtemelen kulüpte görevli ama görevlilerin kulübe veya saha kenarında durmaları gerekmez mi?

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

taraftarın arasında sadece amigoluk yapmak için girmiş gibi görüyorum ben görevliysen sana yer verirler oturursun topluca sadece görevliler 2.lig takımları bile buna özen gösterirler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teknik ekipten görevliler onlar.Maç içinde de söylenmiş.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tribünde olmaları yasaksa cezasını keserler yetkili merciiler.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Uzun saçlı olan teknik heyetten ama diğerini tanımıyorum o da muhakkak kulüpte görevlidir.Talimatnamede onların tribünde olmalarına aykırı birşey yok diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biri tercüman diğeri antrenör adamların başka işi yok 46 bin kişiye amigoluk yapacaklar. Kolaydı zaten öyle oturdukları yerden 46 bin kişiyi yönlendirmek. :} Skora da büyük etki etmiş olsa gerek tercümanla antrenörün tribünde oturması.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Federasyonun aldığı bu karar eşitliğe uymuyor.Ama ne yalan söyleyim stadlar daha güzelleşiyor Fenerbahçe berabere kaldığı için mutluyum sevinçliyim yee demek istiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yan hakem Semih'e ofsaytta değildim deyince, 1 metre öndesin diye çıkışmış, helal dostum sana

19 cm geriden çıkmış semih.
    Yan hakem'in aklı 1 metre havada olmasaydı şimdi o konuşulmayacaktı
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizim taraftarımız Şikeci diye bağırdığında hemen ceza verdiler.Bakalım Bize hakaret edildiğinde nasıl bir uygulamada bulanacak adil tff yönetimi.Kadınların olduğu bir maç ama yine küfür var.Kadınlarında erkeklerden bir farkı olmadığı görüldü.Güzel bir yorumum var dı burda ama neyse forum kuralları var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Küfür dediğinizde küfür olsa yahu doğru düzgün duyulmadı bile ayıptır saçmalamayın daha fazla. Her maç ne küfürler oluyor,hiç mi stada gitmiyorsunuz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Küfür dediğinizde küfür olsa yahu doğru düzgün duyulmadı bile ayıptır saçmalamayın daha fazla. Her maç ne küfürler oluyor,hiç mi stada gitmiyorsunuz.
    Duyulunca küfür sayılıyor duyulmayınca sayılmıyor mu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben hiç küfür edilmesin istiyorum.Maça gittiğimde edenleri uyarıyorumda etmesinler diye.Yarın Samsun-TS maçını izleyin neler olacak,bu ülke hiçbir zaman adam olmaz.Küçük birşey diye alttan mı alalım?Gelip sana iki tokat atsam dermisin 'aman ne olacak 2 tane tokat' ?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ofsayt olmadığı çok net yani şuan yine kazanmış olabilirdik diğer 2 maçta olduğu gibi ancak zorlama galibiyetlerden biri daha olurdu bu. Aykut hoca Selçuk - Cristian orta sahasında neden bu kadar ısrar ediyor anlayamıyorum. Selçuk sakatlanıyor onun yerine daha yaratıcı bir oyuncu almak yerine sadece pres yapan ve top çalan Gökay'ı alıyor. Antep maçında Caneri oraya kaydırınca bile müthiş farklı bir Fenerbahçe ortasahası izlemiştik. Ancak ya göremiyor ya da başka birşey düşünüyor bu konu hakkında. Ama o düşünce her neyse sonunda bize puan kaybettirdi, hakem hatası olsun ya da olmasın. Emre dönse de doğru düzgün top oynayabilse takım. Semih'e de bir kaç birşey söylemek lazım ama neyse diyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Arada stada git ne dediğimi anlarsın.Her maçta küfür edilir sadece çok ağır düzeyde edilirse ceza verilir.Ben neyi kast ediyorum sen ne yazıyorsun,senden ricam böyle alakasız şeyler söyleyeceksen benden alıntı yapmaman.Ortamı germeye lüzum yok durduk yere.

Ayrıca ben de hiç bir maçta edilsin istemiyorum Trabzonspor nickli kardeşim ama bazı şeylerin önüne geçemezsin bu ülkede, çok az olsa bile kadınlar dahi küfür ediyor görüyorsun. Son olarak küfürün önüne en çok geçilen stadda her türlü saraçoğludur,saygılar.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Eylül.2011 at 16:43 Reason: tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Söylemek istediği çok kısa bir süre küfür edilmesi.Fakat sizler her Fenerbahçe maçında anlamak istediğiniz gibi anladığınız için istediğiniz yerlere çekiyorsunuz olayı.Zaten bildiğim kadarıyla küfürden ceza gelmesi için 90 saniye ve üstünde aralıksız küfür edilmesi gerekiyor,boşuna ceza beklemeyin yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Söylemek istediği çok kısa bir süre küfür edilmesi.Fakat sizler her Fenerbahçe maçında anlamak istediğiniz gibi anladığınız için istediğiniz yerlere çekiyorsunuz olayı.Zaten bildiğim kadarıyla küfürden ceza gelmesi için 90 saniye ve üstünde aralıksız küfür edilmesi gerekiyor,boşuna ceza beklemeyin yani.
    Dostum biraz saçma değil mi ama o zaman her takım 80 saniye eder 1-2 dakika susar sonra yine 80 saniye eder. Haksızmıyım
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Dostum biraz saçma değil mi ama o zaman her takım 80 saniye eder 1-2 dakika susar sonra yine 80 saniye eder. Haksızmıyım
    Önceden küfürden ceza veren Pfdk'nin açıklamalarında buna benzer ifadeler vardı.Sizin mantiğinizla 10 saniye taraftarı küfür eden takıma ceza vermek saçma değil mı? Elbet bunun bir sınırı olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sen beni yanlış anladın.Ben kimseyi suçlayarak veya zan altında bırakarak yazmadım yorumu hatta öncesini bile okumadım.

Ama hala bence 89 saniye küfür edip 10 saniye susana ceza vermeyip 90 saniye küfredene ceza vermek saçma geliyor.Bunun çözümü bu olamaz benim demek istediğim buydu.Küfür küfürdür 10 saniyede edilse 100 saniyede edilse küfür sonuçta.Ya daha mantıklı çözüm bulacaksın ya kabulleneceksin.
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sen beni yanlış anladın.Ben kimseyi suçlayarak veya zan altında bırakarak yazmadım yorumu hatta öncesini bile okumadım.

Ama hala bence 89 saniye küfür edip 10 saniye susana ceza vermeyip 90 saniye küfredene ceza vermek saçma geliyor.Bunun çözümü bu olamaz benim demek istediğim buydu.Küfür küfürdür 10 saniyede edilse 100 saniyede edilse küfür sonuçta.Ya daha mantıklı çözüm bulacaksın ya kabulleneceksin.
    Kuralı koyan ben değilim,TFF.Aralıklarla maç boyu küfür edene de ceza geliyor zaten.Bununla ilgili de bir sınır vardı ama hatirlayamadim şimdi.Geçmişte de böyle ceza alanlar da oldu.Zaten konuştuklarımız bu maç için pek geçerli değil.Ceza bekleniyor da gören de bayan taraftarlarımızı maç boyu küfür etti sanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç boyu veya değil.Küfür küfürdür.Keşke hiç etmeselerdi, keşke hiç bir taraftar grubu etmese..Ama ne olursa olsun taraftarlığın bir parçası tüm dünyada.

Küfür kimseye yakışmaz hele hele bayanlara hiç yakışmaz.Şahsi düşüncem bu benim.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

90 saniye olayı bir efsane; hatta 120 saniyelik bir başka versiyonu daha var: Güya filanca takım taraftarı kronometre tutarak küfür etmiş, hep 89. saniyede kestikleri ve sonra yeniden başladıkları için ceza almamışlar.

Talimatta süre belirtilmiyor, sadece "devamlılık arz eden şekilde" deniliyor. Gözlemciler küfürlü tezahüratları raporlarına, devamlılık arz ettiğini belirtmek amacıyla, süreyle sabitleyerek aksettiriyorlar; bu pratik bir gelenek, kanuni bir karşılığı yok.

90 değil, 45 saniye de küfür edilse, rapora giriyor ve ceza alma riski taşıyor.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...inTalimati.pdf (Madde: 55)
    Last edited by meddah : 21.Eylül.2011 at 02:55
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Merak ettiğim de buydu benim.Teşekkür ederim bilgilendirme için
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yapmayın en düzgün maçta bile küfür oluyor. Denildiği gibi devamlılık önemli. Bu maçta devamlı miydi? Hayır. Sizin mantığınıza göre her mac 1 takım küfürden ceza almak zorunda:
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş maçlarında Beşiktaş'ın çocuğu Tayfur Havutçu diye bir süre tezahürat yapıldıktan sonra Aziz Yıldırıma küfür edilmişti. Maccabi maçı ve son lig maçında açık bir şekilde duyuldu. Küfür her maçta oluyor.

Maça gelirsek çok kötüydük. Buna rağmen kazanabilirdik. Ofsayt olmayan pozisyonumuz ofsayt diye kesilmese ve gol verilseydi. Sağlık olsun. Cuma günü Kayseri ile karşılaşacağız inşallah yeneriz.

Ayrıca bayan taraftarlarımıza helal olsun. Süper Lig'de erkekler olmadan bile tüm takımların seyirci ortalamalarını bir maçta geçtiler. Sanırım 41.633 biletli taraftar vardı stadda. Yaklaşık 40.000 bayan diyebiliriz.
    Last edited by DisCo : 21.Eylül.2011 at 15:50 Reason: Merak eden açıp küfürü dinler. Belirtmeye ya da ima etmeye gerek yoktur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tekrar baktım da sağdaki Daum'un eski yardımcısı, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk sanırım, hiç yabancı değil %100 eminim antrenör olduğundan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem,Fikstür.Talimatname,Federasyon vs bunları bi kenara bırakırsak...

Aykut Kocaman'ın en kısa sürede toparlanması gerekiyor, Çünkü kafası dağınık diye inanılmaz teknik hatalar içinde, en güzel örneği Fenerbahçe 1-0 önde ve rakip 10 kişiyken yaptığı oyun içi değişikliği. Henri oyuna girdikten sonra sol kanada geçti Alex ileri uçta kaldı Semih sağ kanada geçti işte ne olduysa ondan sonra olay koptu.

Alex ileri uçta tek başına oynamak için çok güçsüz
    Semih zaten komple kötü
    Maç bi anda 10'a 9 Manisa avantajına oynanmaya başlandı ki üzerine gol geldi.
    ve maçın ipinide Aykut Kocaman son değişiklikle zaten kopardı ; Orhan Şam
    Yenilmediğimize dua edelim

Diğer bir konuda artık bu takımda görmek istemediğimiz, bu takıma yakışmayan oyuncular
    Selçuk,Cristian,Bilica,Bekir vs
    Dün Gökay'ın oyununu hepimiz gördük, ofansif anlamdaki performansı geçtim defansif anlamda kestiği/kaptığı top sayısı Cristian ve Selçuk'un 3 maçta kestiği topların 2 katı
    ama Aykut Kocaman hala bu kalas futbolcuları oynatmak için can atıyor bizde kahroluyoruz.

Son söz gözünü seveyim Kocaman ! Daum'laşma, sakın ! yoksa kaybederiz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz Aykut Hoca'yı, cesareti, geldiği günlerde yaptığı o kendine has yenilikleri için bu kulübün başında yıllarca olmasını istiyoruz. Ezbere çıkardığı kadro ona yakışmadı. Yanlış anlaşılmasın, hocamızı sonsuza kadar takımın başında görmek istiyorum ama yeri gelincede yaptığı hataları mahsum bir şekilde eleştirmekte hakkımız.

Öncelikle şu sakatlıklar döneminde çıkardığı orta saha çok yanlış. Geçen hafta güzel oynadık idare ettik tamamda bu yanlışı devam ettirmek niye? Selçuk ve Baroni'yi birlikte oynatmamalıydı. Selçuk yerine Gökay çıkmalıydı. Bu hamle bizi maçın başında o kadar etkisiz bir oyunla karşı karşıya kalmak zorunda bırakmazdı. Orta sahayı toplayacak, pas dağıtacak, Emre tarzında (rakibin bize yaptığı gibi) hızlı birşekilde basacak bir adamımız kulübede oturuyordu. İkincisi, Geçen hafta Bienvenu oynadığı oyunla ilk 11'de çıkmayı haketmişti. Adam girdi penaltı yaptırdı gol attı, çalımlara atıp pozisyon aradı. Kısacası Semih'ten daha iyi bir oyuncu olduğunu ispat etti. Bienvenu'yu oynatacak bir şekilde 11 kurmalıydı. Böylece ileride daha etkili bir adamımız olur, en azından baskı yiyorsak bile önüne top atıp gol bulma şansımız daha çoğalırdı...

Antep maçında iyi oynadı Caner belki o maç için 11 çıkardı onu birşey demiyoruz, ancak maçın ikinci yarısında 60 larda felan Caner ben çıkmalıyım diye bağırdı adeta. Onun yerine U.Boral alınmalıydı. Böylece kaybettiği toplar en azından atak olmuş olurdu. Sezer niye oynamıyor onu çözmüş değilim...

Son değişiklik çok garibime gitti. Orhan Şam girdi, Bekir çıktı. Orhan hazır değildi, hiç gerek yoktu son 10 - 12 dakika oyuna almaya. Zaten yemişiz golü adamlar gol yememek için çabalıyor o anda hücuma yönelik bir değişiklik gelmesi lazımdı. Dediğim gibi; U.Boral gibi Sezer gibi bir adamı alması lazımdı.

Yinede canı sağolsun herşeyi bizden daha iyi biliyor tabi tercihlerine saygı duyuyorum. Gözümde hiç birşey kaybetmiş değil. Aksine bu sene küme düşsek bile arkasındayım hocamızın...

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri