Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by alpi1925 View Post
    Hocam yeri değil ama hep senin tema arıyorum adını varsa linkini verebilir misin rica etsem ?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=103693

flex 12

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Beyler ben amatör kulüp yönetiyorum.San Marino liginden.
    Finansı falan baya bi geliştirdim fakat takım yarı-profesyonel olmadı 4.sezonda olmama rağmen.
    Sizce ileride yarı-profesyonel olur mu takım ?
    Finansım :

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Beyler ben amatör kulüp yönetiyorum.San Marino liginden.
    Finansı falan baya bi geliştirdim fakat takım yarı-profesyonel olmadı 4.sezonda olmama rağmen.
    Sizce ileride yarı-profesyonel olur mu takım ?
    Tabi ki olabilir, Sportif başarıların elde edilmesi, Kulübün ekonomisinin yükselmesi ve akabinde popülarite artarak itibarın yükselmesi, kulübün statüsünü yükseltir. Bu yönetimin alacağı bir karar olduğundan süre ile ilgili bazı tutarsızlıklar söz konusu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

İlk defa şampiyonlar ligini kazandım akabinde 50 milyon euro civarı bi parayla ödüllendirileceğimi tahmin ediyordum o da ne tur atlamanın getirdiği 3'er 5'er milyon euro lar dışında hiçbir ödülü yok mu kupayı almanın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    İlk defa şampiyonlar ligini kazandım akabinde 50 milyon euro civarı bi parayla ödüllendirileceğimi tahmin ediyordum o da ne tur atlamanın getirdiği 3'er 5'er milyon euro lar dışında hiçbir ödülü yok mu kupayı almanın?
    Ekonomik anlamda TV Geliri ve Para Ödülü vardır.
    Para ödülü, girişte, grup aşamasında beraberlik ve galibiyet başına, üst turları geçtikçe (veya elendiğin noktada) ve son olarak kupayı kazandığında şekillenir. TV geliri ise geldiğin üst noktaya göre şekillenir.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İngiliz takımların final oynandıktan sonra 25 er milyon euro veriliyor, İtalya ve İspanya takımları için de böyledir heralde. Türk takımlarına 7 milyon civarı.

Mbaye Niang, Welbeck kadar iyi bir oyuncu olurmu?
    Yedek olarak almayı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Quote Originally Posted by kajmeran48 View Post
    Biraz sabırlı olman gerek hangi yıldasın şuan ?

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    Biraz sabırlı olman gerek hangi yıldasın şuan ?
    14-15 sezonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kajmeran48 View Post
    İnter'i yönetirken almıştım, 2020'lerden sonra.
    Edit: Kendin geliştirirsen daha fazlasını da verebilir, potansiyeli yüksek bir oyuncu.

...

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Niang'ın potansiyeli eksili diye biliyorum her zaman bu kadar gelişmez ama Welbeck

Bu İgnacio Camacho nun numarası ne arkadaş?

Yönetim güven güncellemesinde oyuncuyu sattığım için sezon başından beri hayal kırıklığı yaşıyorlar.

Bedavaya alıp 5m £ a sattım.
    Sezon boyunca yedek oturdu. Yedekten oyuna girdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gözlemcileri göreve yollayamıyorum yahu yıl 2020 oldu bir sorun mu varki anlamadım.Güney Amerikayı araştırtacama ama o kısma gelince hiçbirşey seçilmiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler Baros'u 2015 yılında efsane yaptım

Bir yılda Lig,kupa,süper kupa,ŞL'de 71 gol atarsa olacağı o dur tabi ki
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Hernan Crespo ilk sezon iş yapar mı? Profili pek kötü sayılmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Hernan Crespo hala futbol mu oynuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Trabzonspor

Yönetimın izin verdiği ölçülerde araştırma alanı belirleniyor. Araştırmacı -diğer personellerde dahil- alımında da söz hakkı onlarda. Ülkenin ve kulübün gözlem bilgisi kadar araştırmacinin da gözlem bilgisi diğer etkenler. Tabi yıl olmuş 2020 ve hala bu seçenek kapalıysa bir sorun var. Az biraz kurcalayayim bakayım ekstra bisey bulabilirmiyim.

@Universal

Oynatacagin lige, takıma, sisteme göre değişir. Özel bir oyuncu mutlaka iş yapar.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Trabzonspor

Biraz kurcaladım ve şuanlik tek çözüm yönetimle görüşüp gözlem alanınin genişlemesini istemek, kabul ettirirken ikna edici ol (:
    ...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Hernan Crespo hala futbol mu oynuyor
    Oyunda ilk sezon bedavada ve talipliside çok, profiline göre de iyi. Robert Pires gibi bir yılda da boştaymış.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @Trabzonspor

Yönetimın izin verdiği ölçülerde araştırma alanı belirleniyor. Araştırmacı -diğer personellerde dahil- alımında da söz hakkı onlarda. Ülkenin ve kulübün gözlem bilgisi kadar araştırmacinin da gözlem bilgisi diğer etkenler. Tabi yıl olmuş 2020 ve hala bu seçenek kapalıysa bir sorun var. Az biraz kurcalayayim bakayım ekstra bisey bulabilirmiyim.

@Universal

Oynatacagin lige, takıma, sisteme göre değişir. Özel bir oyuncu mutlaka iş yapar.
    Türkiye'ye getirsem mi dedim. Bu özelliklerle çoğu oyuncudan zaten iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

wilfried , quintero , lacina traore , sercan yıldırım elimdeki forvetler arkadaşlar. ikili forvet sisteminde birini target man diğerinide ileri uç forvet yapıcam sizce en uygun ikili hangisi olur?

Wilfried "Target Man" olabilir. Quintero ve Lacina Traore dende iyi ADV olur tahminim.Ama poacher öneririm.

Beyler Southampton'a DM arıyorum.5.5 € bütçem var.Ama work rate i iyi
    tackling ve pozisyon alması iyi bir oyuncu bulamadım. Elinde olan varsa yardımlarını beklerim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yılı yazmamışsın, Kara (eğer transfer olmadıysa), Maxime Biset, Karim Guede, Mate Simao ligini bilmediğim için gelirmi bilmiyorum ama Samba Sow'u da bazen iyi fiyata bırakıyorlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yılı yazmamışsın, Kara (eğer transfer olmadıysa), Maxime Biset, Karim Guede, Mate Simao ligini bilmediğim için gelirmi bilmiyorum ama Samba Sow'u da bazen iyi fiyata bırakıyorlar.
    Hiçbiri gelmeye yanaşmıyor.İkinci yılımdayım.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Ronielfayed9 View Post
    Hiçbiri gelmeye yanaşmıyor.İkinci yılımdayım.
    Nick Montgomery.Yaşını sorun etmezsen.

Boca'dan ön libero Sebastian Battaglia olabilir. İsmi yanlış hatırlıyor da olabilirim, yaşı da 30'larda olmalı ama çok kaliteli adam.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Üstte dediğim adamlar gitmiyorsa o hayatta gitmez Saints'e.

Kamohelo Mokotjo olabilir Feyenoord'da 3.8£'e almıştım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    11

2014 Dünya Kupası sonrası bir milli takımda çalıştırmak istediğim için hepsine teklif yapmıştım.Bunlardan önce İspanya ve Rusya'nın tekliflerini geri çevirdim.Sebebi Rusya'nın malum kadrosu, İspanya'nın ise kadrosunun yaşlanmış olması.Velhasıl ssnin altında Arjantin'in de teklifi yer alıyor ve resimde görünen ülkeler.Kamerun ve Uruguay umrumda değil açıkçasıNainggolan, Fellaini, Witsel, Defour, Boyata, Kompany, Alderweireld, Hazard ve Lukaku'lu genç ve taş gibi kadrosuyla Belçika acaip aklımı çeliyor.Diğer tarafta Hulk, Pato, Neymar, Damiao ve diğerleri.İngiltere'yi de fazla düşünmüyorum.Ben böyle durumlarda çok kararsız kalıyorum ve birilerinin telkinlerine ihtiyacım oluyorNe diyorsunuz Belçika mı, Brezilya mı?

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri