- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Beyler ben amatör kulüp yönetiyorum.San Marino liginden.
Finansı falan baya bi geliştirdim fakat takım yarı-profesyonel olmadı 4.sezonda olmama rağmen.
Sizce ileride yarı-profesyonel olur mu takım ?
Finansım :
![]()
...
İlk defa şampiyonlar ligini kazandım akabinde 50 milyon euro civarı bi parayla ödüllendirileceğimi tahmin ediyordum o da ne tur atlamanın getirdiği 3'er 5'er milyon euro lar dışında hiçbir ödülü yok mu kupayı almanın?
...
İngiliz takımların final oynandıktan sonra 25 er milyon euro veriliyor, İtalya ve İspanya takımları için de böyledir heralde. Türk takımlarına 7 milyon civarı.
Mbaye Niang, Welbeck kadar iyi bir oyuncu olurmu?
Yedek olarak almayı düşünüyorum.
...
Niang'ın potansiyeli eksili diye biliyorum her zaman bu kadar gelişmez ama Welbeck![]()
Bu İgnacio Camacho nun numarası ne arkadaş?
Yönetim güven güncellemesinde oyuncuyu sattığım için sezon başından beri hayal kırıklığı yaşıyorlar.
Bedavaya alıp 5m £ a sattım.
Sezon boyunca yedek oturdu. Yedekten oyuna girdi.
Gözlemcileri göreve yollayamıyorum yahu yıl 2020 oldu bir sorun mu varki anlamadım.Güney Amerikayı araştırtacama ama o kısma gelince hiçbirşey seçilmiyor.
Beyler Baros'u 2015 yılında efsane yaptım![]()
Bir yılda Lig,kupa,süper kupa,ŞL'de 71 gol atarsa olacağı o dur tabi ki![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hernan Crespo ilk sezon iş yapar mı? Profili pek kötü sayılmaz.![]()
Hernan Crespo hala futbol mu oynuyor![]()
@Trabzonspor
Yönetimın izin verdiği ölçülerde araştırma alanı belirleniyor. Araştırmacı -diğer personellerde dahil- alımında da söz hakkı onlarda. Ülkenin ve kulübün gözlem bilgisi kadar araştırmacinin da gözlem bilgisi diğer etkenler. Tabi yıl olmuş 2020 ve hala bu seçenek kapalıysa bir sorun var. Az biraz kurcalayayim bakayım ekstra bisey bulabilirmiyim.
@Universal
Oynatacagin lige, takıma, sisteme göre değişir. Özel bir oyuncu mutlaka iş yapar.
...
@Trabzonspor
Biraz kurcaladım ve şuanlik tek çözüm yönetimle görüşüp gözlem alanınin genişlemesini istemek, kabul ettirirken ikna edici ol (:
...
wilfried , quintero , lacina traore , sercan yıldırım elimdeki forvetler arkadaşlar. ikili forvet sisteminde birini target man diğerinide ileri uç forvet yapıcam sizce en uygun ikili hangisi olur?
Wilfried "Target Man" olabilir. Quintero ve Lacina Traore dende iyi ADV olur tahminim.Ama poacher öneririm.
Beyler Southampton'a DM arıyorum.5.5 € bütçem var.Ama work rate i iyi
tackling ve pozisyon alması iyi bir oyuncu bulamadım. Elinde olan varsa yardımlarını beklerim![]()
Yılı yazmamışsın, Kara (eğer transfer olmadıysa), Maxime Biset, Karim Guede, Mate Simao ligini bilmediğim için gelirmi bilmiyorum ama Samba Sow'u da bazen iyi fiyata bırakıyorlar.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Boca'dan ön libero Sebastian Battaglia olabilir. İsmi yanlış hatırlıyor da olabilirim, yaşı da 30'larda olmalı ama çok kaliteli adam.
Üstte dediğim adamlar gitmiyorsa o hayatta gitmez Saints'e.
Kamohelo Mokotjo olabilir Feyenoord'da 3.8£'e almıştım ben.
2014 Dünya Kupası sonrası bir milli takımda çalıştırmak istediğim için hepsine teklif yapmıştım.Bunlardan önce İspanya ve Rusya'nın tekliflerini geri çevirdim.Sebebi Rusya'nın malum kadrosu, İspanya'nın ise kadrosunun yaşlanmış olması.Velhasıl ssnin altında Arjantin'in de teklifi yer alıyor ve resimde görünen ülkeler.Kamerun ve Uruguay umrumda değil açıkçasıNainggolan, Fellaini, Witsel, Defour, Boyata, Kompany, Alderweireld, Hazard ve Lukaku'lu genç ve taş gibi kadrosuyla Belçika acaip aklımı çeliyor.Diğer tarafta Hulk, Pato, Neymar, Damiao ve diğerleri.İngiltere'yi de fazla düşünmüyorum.Ben böyle durumlarda çok kararsız kalıyorum ve birilerinin telkinlerine ihtiyacım oluyor
Ne diyorsunuz Belçika mı, Brezilya mı?
![]()