Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
71. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

7 9.86%
  • Kötü

1 1.41%
  • Sıradan

5 7.04%
  • Güzel

23 32.39%
  • Çok güzel

35 49.30%
Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 402 sonuç

Konu: Gerçek Bir Kariyer "Beşiktaş" - II. Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

bu iş bitmiş hadi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BONY'Lİ BEŞİKTAŞ İN, BONY'SİZ BEŞİKTAŞ OUT !

Beşiktaş, 10 kişi kaldığı mücadeleyi 3-0 kaybetti. Fenerbahçe'nin maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı karşılaşmada yine kırmızı kart vardı. Bu sefer de Ekrem Dağ, takımını 10 kişi bıraktı. Goller Alex ( 2 ) ve Caner'den geldi.

Şimdi takımların son bir maçı kaldı. Eğer Beşiktaş kendi evinde Galatasaray'ı yenerse kesin şampiyon olacak. Ama Eğer Galatasaray yenerse ve Fenerbahçe'de Antep'i yenerse Fenerbahçe 2011-1012 yılının şampiyonu olacak. İkili averajda ise Fenerbahçe üstün.

Goller :
    [YOUTUBE="m_oxh-_OjTo"]Goller[/YOUTUBE]

Haftanın sonuçları ve puan durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    bu iş bitmiş hadi hayırlı olsun.
    Derken son maça kaldı
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Son hafta Galatasaray'ı yenip şampiyon olursun umarım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Son hafta Galatasaray'ı yenip şampiyon olursun umarım
    Maç başlıyor şu an. Bakalım ne olacak. Umarım dediğin gibi alırım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SONUNDA SAĞLANDI UYUMLULUK, ŞİMDİ GELSİN ŞAMPİYONLUK !

Ve beklenen son geldi sevgili futbol severler. Şampiyon Beşiktaş oldu. Rakibini Fiyapı İnönü Stadı'nda 3-1 yenen Beşiktaş, maç biter bitmez seyircisine koştu. İnanılmaz görüntülere sahne olan bu coşkuyu gerçekten hakeden bir takım vardı sahada. Sezon boyunca inişli çıkışlı grafik çizen Karakartal amacına ulaştı ve kendinden bekleneni verdi. Maçın sonunda genç teknik adam, futbolcular tarafından omuzlara alındı.

Oyuncularla ve genç teknik adamla birazdan röportajlarımız olacak sevgili futbol severler. Bir yere ayrılmamanızı rica ediyoruz.

Goller :
    [YOUTUBE="NsrmKLXtHTU"]Goller[/YOUTUBE]

Maç sonuçları ve puan durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BAZI İNTERNET SİTELERİNDEN GÜNCEL HABER BAŞLIKLARI

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Topal-Necip-Fernandes orta sahası olağanüstü yalnız Arnautovic...

tebrik ederim,özellikle playoff performansı harika,

şimdi gelsin şampiyonlar ligi ve PARALAR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Topal-Necip-Fernandes orta sahası olağanüstü yalnız Arnautovic...
    Gelmek istemedi Ama şampiyon oldum belki ister.

Quote Originally Posted by dragunov78 View Post
    tebrik ederim,özellikle playoff performansı harika,

şimdi gelsin şampiyonlar ligi ve PARALAR
    Sırf o paralar için hırs yaptım zaten
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merhaba sevgili seyirciler, NTVSpor stüdyolarına hoşgeldiniz. Hemen sıcak sıcak Fiyapı İnönü Stadı'na bağlanıyoruz. Orada muhabir arkadaşımız Özgür Buzbaş bulunuyor. Evet Özgür söz sende;
    Özgür Buzbaş : Dilara Gönder, burada tek kelimeyle muhteşem bir atmosfer var. Gerçekten herkesin burada olup bu sevince şahit olmasını cani gönülden isterdim. İnanılmaz bir taraftar coşkusu, inanılmaz bir sevinç... Adeta bayram yaşanıyor İnönü Stadı'nda. Futbolcular seyirciler harika bir coşku içerisindeler şu anda. Kupa töreni yapıldı, kupayı ilk kaldıran, Beşiktaş'ın 33 golü ile gol rekoru sahibi olan Bony oldu. Daha sonra kupayla birlikte saha kenarında tur yaptı Beşiktaş'lı futbolcular. Galatasaray'lı teknik ekip ve futbolcularda Beşiktaş takımını tebrik etti. Bu arada harika bir maç izledik ligin kapanış mücadelesinde. Bony bu maç 2 gol atarak ligdeki gol sayısını 33 yaptı. Zaten bu sezon Karakartallar Bony ile oynadıkları maçlarda çok üstün bir futbol sergilediler. Bony'nin olmadığı maçlarda ise gerçekten büyük sıkıntı çektiler. Yani diyeceğim o ki Dilara Gönder, Bony Wilfried hayat verdi Beşiktaş'a.

Evet, oyuncular yavaş yavaş turlamayı bitirdi ve soyunma odasının kapısına doğru geliyorlar şu anda. Ben hepsiyle olamasa da elimden geldiğince, oyuncuların duygularını alacağım. Evet şu anda Beşiktaş'ın gelecek vadeden genç yıldızı Necip geliyor.

Merhaba Necip, öncelikle tebrik ediyorum. Bu sezon çok çalıştınız. Gerçekten hakettiniz şampiyonluğu. Neler diyeceksin gelen şampiyonlukla ilgili?

Necip Uysal : Sezon başında bizi eleştirenler oldu. Tabi bunlar çok doğal. Ama biz kendimizi şampiyon olarak ispat ettik. Buda en güzel cevap oldu sanıyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Özgür Buzbaş : Teşekkürler Necip. Evet sevgili seyirciler şimdi yanımızda Montillo var. Tercümanı aracılığıyla ona soruyoruz şimdi. Öncelikle tebrikler. Bu sezon başında Beşiktaş'a geldiğinde, şampiyon olacaklarını düşünüyor muydu acaba?

Tercüman : Cuando Besiktas, estaba firmemente cree que el fin del campeón de la temporada?

Montillo : Yo sabía, por supuesto, es qué tan grande es el Besiktas club. Y, por supuesto, era una fe total de que seremos campeones. El cumplimiento de un problema con mis compañeros y yo nos que tan pronto como sea posible. Por lo que fue la semana final se produjo.

Tercüman : Kendisi diyor ki takıma geldiğinde Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu tabi ki biliyordum. Hedefleri olan bir kulüptü. Biz de takım arkadaşlarım ile birlikte bir uyum sorunu yaşadık ve bunu çözdük. İşte sonunda da şampiyonluk geldi.

Özgür Buzbaş : Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Tekrar tebrikler. Evet sayın seyirciler şimdide yanıma Beşiktaş'ın yıldızı Bony geliyor. Merhaba, sorumuz şu olacak kendisine; kendisi ligde 33 gol atmayı başardı. Beşiktaş'ın uzun yıllardır böyle bir golcüye ihtiyacı vardı. Acaba kendisi Beşiktaşı ne derece sevdi? Onun kalbinde Beşiktaş'ın yeri nedir bunu öğrenebilir miyiz ?

Tercüman : He scored 33 goals in the league. Besiktas striker was in need of such a long years. I wonder how he loved Besiktas? Can you tell us that his heart Besiktas What is the place?

Bony Wilfried : Besiktas, very comfortable as a scorer of goals can hardly wait. Thanks to my friends wanted to take positions, evaluating. This is something that is a result of team work. Besiktas fans show great interest to me. Would not have the interest, do not respond. I was scored up to your opponent. I congratulate my friends for the championship

Tercüman : Bu kadar gol atmamın sebebi, takımın bir uyum içerisinde olmasıydı. Takım oyununa dayalı oyun oynamasıydı ve bu oyun dahilinde ben istediğim topları aldım ve gol attım. Beşiktaş taraftarları bana çok ilgi gösteriyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Bu teşekküre golle karşılık vermezsem olmazdı ve bende atabildiğim kadar attım. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Özgür Buzbaş : Teşekkür ediyoruz tebrikler kendisine. Sevgili futbol severler yanımızda Beşiktaş'ın genç teknik direktörü var şimdi. Evet şampiyonluk ile ilgili önceki aylarda konuşmalarınızı biliyoruz. Çok iddaalıydınız ve bu iddaanızı yerine getirdiniz. Neler düşünüyorsunuz. Hisleriniz neler acaba?

T.D : Öncelikle takımımı, sene içerisindeki çabalarından dolayı daha sonra playoff'lardaki hırslarından dolayı tebrik ediyorum. Her biri bu sevinci sonuna kadar haketti. Başta Yıldırım Demirören olmak üzere tüm kurmaylara teşekkür ediyorum. Sene başında takıma imza atmamdan itibaren her isteğimi büyük bir ilgi ile yerine getirdiler. Basının üzerimize geldiği anlar oldu. Tabi ki bunlar doğal şeyler. Ama önemli olan burada bu kupayı kaldırmış olmamız. Herkes, yenildiğimiz maçlardan ne derece ders çıkardığımızı görmüş olmalı diye düşünüyorum. İlk senemde böyle bir şampiyonluk aldığım için tabi ki sevincim iki misli artıyor. Benim futbol anlayışım, her sene geçen seneye oranla daha gelişmiş düzeyde bir futbol. Bu anlayış ile gideceğiz. Bu doğrultuda takımımıza takviyeler yapıp, Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize emin olabilirsiniz. Teşekkür ediyorum.

Özgür Buzbaş : Evet Dilara Gönder, buranın nabzı işte bu şekilde atıyor. Şimdilik gelişmeler bu kadar. Herhangi bir gelişme durumunda canlı yayın ile sizlerle olacağız tekrar, söz sende Dilara Gönder.

Sevgili futbol severler, Beşiktaş'ı bir kez daha kutluyoruz. Gelişmeler ile yeniden karşınızda olacağız. İyi akşamlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Neden Dilara Gönder ? Neden Tuba Dural değil ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Neden Dilara Gönder ? Neden Tuba Dural değil ?
    Aklıma o geldi o an. Senin için bir daha ki seferi Tuba Dural yaparım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FUTBOL ANALİZ

Merhabalar sevgili futbol severler, bir Futbol Analiz programında daha tekrar sizlerle birlikteyiz. Bildiğiniz gibi Spor Toto Süper Ligi bu akşam sona erdi. Tabi liglerin sona ermesi ile birlikte, takımlar transfer çalışmalarına, scout ekipleri oyuncu avlarına çıkacaklar. Biz bu programda Beşiktaş'ın bu sene oynayan oyuncularının neler yaptığını göreceğiz. Sizin için inceledik, buyurun;
    Cenk :

Rüştü :

Alves :

Atınç

Aurelio :

Bony :

Burak Kaplan :

Egemen :

Ekrem :

Ernst :

Ersan :

Gilberto :

Holosko :

İsmail Köybaşı :

Muhammed :

Fernandes :

Montillo :

Necip :

Nino :

Pektemek :

Piscu :

Sidnei :

Mehmet Topal :

Toraman :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol sezonunun bitmesi ile birlikte futbolcular bir aylık izinlerine başladılar. Çoğu oyuncular eşleriyle tatile çıktılar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, yaz sezonunun başlaması ile birlikte bazı futbolcularının sözleşmelerini tazeledi. Muhammed'in sözleşmesi 2015'e ve Bony'nin sözleşmelesi ise 2017'ye kadar uzatıldı. Rüştü ve Mehmet Aurelio'nun sözleşmeleri ise henüz uzatılmadı. İki oyuncunun sözleşmesi de 1 ay sonra sona eriyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 2011 - 2012 SEZONUNUN "EN"LERİ

En iyi oyuncu :

En iyi golcü :

En iyi yabancı :

En iyi genç :

En iyi teknik adam :

FM Gazetesi

Tebrik ediyorum gercekten. Play-Off 'da mükemmel oynamışsın Ayrıca kariyerin çok güzel .

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yourboys View Post
    Tebrik ediyorum gercekten. Play-Off 'da mükemmel oynamışsın Ayrıca kariyerin çok güzel .

Başarılar...
    Tesekkurler Sene icerisinde biraz inis cikis yasadik ama sonucu guzel bagladik.
    FM Gazetesi

bence kaleci transferi şart.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kingnew View Post
    bence kaleci transferi şart.
    Niye yahu ben memnundum Cenk'ten. Neden öyle dedin şimdi
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    cenk'e lafım yok rüştü yerine yedek genç bir kaleci olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRANSFER DOSYASI

Beşiktaş'yın yıldız oyuncuları Avrupa'nın büyük klüplerinin takibine alındı. Son alınan bilgiye göre Manuel Fernandes'i isteyen klüpler arasında Milan ve İnter olduğu öğrenildi. Bu oyuncuya henüz resmi bir teklif gelmediği gelen haberler arasında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kingnew View Post
    cenk'e lafım yok rüştü yerine yedek genç bir kaleci olabilir.
    Hıı öyle desene Paraya göre yapıcam o işi. Eğer param olursa alırım. Olmazsa Umut kaya son çare.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ'IN 2012 - 2013 SEZONU HAZIRLIK KAMPI AÇIKLANDI !

FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    bence bırakana kadar Rüştü'yü tut kadronda,
    ne de olsa Rüştü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dragunov78 View Post
    bence bırakana kadar Rüştü'yü tut kadronda,
    ne de olsa Rüştü
    Kabul etmedi kalmayı. Ayrıldı takımımızdan şu an.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın büyük umutlarla Manisaspor'dan aldığı Holosko, İspanya yolcusu oldu. 575 bin Euro bonservis bedeli ile Betis'e transfer olan Holosko, bu transferden mutlu olduğunu ve Beşiktaş'ta forma şansı bulamadığı için huzursuz olduğunu açıkladı. Havaalanından ayrılırken, kendisine bu zamana kadar destek veren Beşiktaş taraftarına teşekkür etti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ta ikinci transfer gerçekleşti. Forma şansı bulamayan Alman oyuncu Roberto Hilbert, 725 bin Euro'ya Kaiserslautern ile anlaşmaya vardı. Hilbert, sessiz sakin İstanbul'dan ayrıldı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar oyun içi bir kaç bilgi vermek istiyorum. Oyunda 1 sene sonunda ;

• Bony'nin fiyatı 2.8'den, 7.5 milyon Euro'ya çıktı ve favori klüpleri arasından biri Beşiktaş oldu.
    • Montillo'nun favori klüplerinden biri Beşiktaş oldu.
    • Piscu'nun favori klüplerinden biri Beşiktaş oldu ve ben favori teknik direktörü oldum.
    FM Gazetesi

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri