Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İlk yarı sonucu Banvit 43-26 Galatasaray..Resmen ezdi adamlar bizi ilk yarıda.Hiçbir boş şutu atamıyoruz.Arroyo'nun 2.yarıda ki gayreti olmasa fark daha da fazla olurdur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

83-72 kaybettik.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

78-79 kaybettik Banvit'e.

Şaka gibi bir maç oldu harbiden 18 sayı farkla öne gec sonra git yenil inanılır gibi degil.Kullandıgımız son hucum rezaletti mahallede oynanan basket maclarında bile daha organize yapılıyor son hucum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default TBL 2013-2014 Normal Sezon

Adamlar 18 sayıdan gelip yendi bizi. 2. Yarı hayvan gibi üçlük attılar. Emir de son hücumu öyle kötü kullandı ki resmen çıldırttı.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emir cok formsuz, oyun kurmakta asiri aciz kaliyor son donemlerde. sezon basina gore cok geriye gitti. son hucumdaki beceriksizligi hic sasirtmadi beni.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Banvit 2 hafta üst üste GS ve FB'yi yenerek iyi bir iş çıkardı. Bu sene şampiyonluktaki en büyük favorim onlar. En azından final oynayacağına kesin gözle bakıyorum Banvit'in.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce galatasaray derbisi basladi 17.00 de. cekismeli basladi mac.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

42 - 25'lik bir fark yarattı Fenerbahçe. Burdan dönmez büyük ihtimalle. Ligde çok kötü gidiyoruz bu sezon Play-off'lara ilk 4'ten katılmamız şart önemli olan Play-off'ta neler yapacağımız bu maçtan sonra mağlup olmadan devam etmek lazım ligde Play-off'lara kadar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok ilginç bir çeyrek oldu. Bir ton boş atışı kaçırdık, çemberden bi sokamadık topu içeri.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçın 2. yarısına yetişebildim, maçı açtığımda 17 sayı fark vardı. Ondan sonra zaten maçın tek anlamı gençleri izlemekti. Berk gerçekten çok iyi bir yetenek, bence Kenan Sipahi'den daha iyi saha görşü-top hakimiyeti ve pasları gerçekten iyi umarım kendisini iyi bir şekilde geliştirir.

GS için çok ta önemli olmayan bir maçtı, Euroleague fırsatı varken lige asılmak zaten saçma olurdu. Bizim için de 2 maçı alıp Avrupa'ya veda etmek daha hayırlı olacaktır, lige konsantre olup şampiyonluğu almalıyız. Bu saatten sonra yırtınsak ta gruptan çıkamayız maalesef, çıktık diyelim bu seferde hezimetle eleniriz daha kötü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayda ersin dagli geri donmus, eurolig ve tbl play offlari icin onemli bir gelisme bence.
    kablonetin arizasi yuzunden 2.yariyi izleyemedim. ilk yari bitmeden fark acilmisti son gorusumde, mac farkli sona ermis. ligdeki siralama belli oldu sayilir. euroligdeki hezimet bu derbi galibiyetini sonuk birakti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unutun unutun mac yoktu bugun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ayrıca himone'ye katılıyorum CSKA maçında yenilsek bile fark yememek önemli ligde derbi olsa da üst üste deplasmanlar takımı yoracak bu yüzden oyuncuların fazla kasmadığını düşünüyorum ben.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçı zorla kazandık, son periyotta Berk takımı kurtardı resmen. Avrupa'dan elenmenin etkisi büyük oldu demek isterdim ama bu sene bu şekilde çok maç izledik. Umarın artık takım toparlanır çünkü şampiyonlukta çok ciddi rakipler var.

Obradovic Türk oyuncuları çok önemsemiyor bence, bazı yabancıların sınırsız kredisi olması beni çok sinirlendiriyor. Bogdanovic ve Bo son maçlarda takıma hiçbir şey vermiyorlar, ona rağmen sürekli sahadalar. Maç içinde de aynı şekilde verimsiz olmalarına rağmen sürekli onlarda ısrar ediliyor. Berk'in ve Ömer Onan'ın süresinin artırılması lazım, 3 numarada da Kleiza'ya şans verilmeli. Hem Bogdanovic kötüyken yeri doldurulmuş olur hem de savunması zaten iyi olmayan Kleiza'yı 4 numarada harcamamış oluruz. Berk oynadığı zamanda Melih 1 numara oynamak zorunda kalmaz. Kleiza da bu sene bir şey vermedi ama pozisyonunda olmadığını da düşünmek gerek.

Seneye Bo ve Bogdanovic'in gönderilmesi gerek. 2'si de mental olarak sezon başı oyuncuları olduklarını gösterdiler. Uzun olarak Zoric'in kalması gerektiğini düşünüyorum, seneye Vidmar'ın yerine çok iyi bir pivot bulursak Zoricle birlikte 5 numarayı hallederiz zaten Oğuz gibi bir yerlimiz de var. Ama bütçe açısından sıkıntı olursa da yapacak bir şey yok o da gidebilir.

Kleiza'yı 3 numaraya çekersek iyi bir 4 numara ile kadroyu daha doğru hazırlamış oluruz. Ve harika denilebilecek bir oyun kurucu olmasa bile ikili oyun oynayacak, az da olsa şut tehdidi olacak bir oyun kurucu lazım. Kadro yapılanmasında zeki bir oyun kurucu, atletik bir 2 numara, 3 numaraya Kleiza, 4 numaraya Bjelica ve kuvvetli-ribaunt kaybetmeyen ve herşeyden önemlisi ADAM AKILL PERDE YAPABİLEN bir pivot şeklinde olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Efes'i az önce biten maçta 71-57 ile geçtik. Tebrikler POTANIN KARTALLARI !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önemli bir galibiyetti, tebrikler beyler!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Pınar Karşıyaka deplasmanda Gs'yi 72-70 yendi.Karşıyaka son deplasman galibiyetini 2013 yılında dört buçuk ay önce bize karşı almıstı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Helal olsun Potanin Kartallari, güzel bir galibiyet aldik.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tamam Eurolig var anladıkta hep yenilecek miyiz yahu ligde ? Artık bir çeki düzen vermemiz lazım kendimize gittiğimiz yol yol değil valla Play-off'lara zaten artık en fazla 4. olarak girebileceğiz onu da riske etmeyelim Uşak'la eşleşeceğiz büyük ihtimalle onları geçersekte çok yüksek ihtimalle Banvit gelecek Efes ve Fener'den sıyrılmak iyi güzel ancak Banvit bu sene yine final oynar gibi geliyo bana.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Karşıyaka'ya yenildik ama sevindim bu adamlara bir türlü sansımız tutmuyor yensek playoffta eslesme ihtimalimiz yükselecekti umarım eşlesmeyiz Karşıyaka'yla.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

BBL'de normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala 2 play off eslesmesi belli oldu.

Banvit-Tofas
    Fenerbahce Ülker-Usak Sportif

Edit:Yanlıslık olmus düzelttim.Ksk ile Bjk yer degistirebilir son hafta.
    Last edited by attirson : 04.Mayıs.2014 at 21:03

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Macin mvpside recep ankarali secilmis hatasiz yonettigi icin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter sözü bugün daha bir anlamlı oldu. Sadece konuşanlarla, rakibi şampiyon olmasın diye sahadan çekilenlerle, icraat yapanların, şampiyonluğu umursamayıp gereğini yapanların farkı fark edilir artık.

Bu karara katkısı olan herkese helal olsun. Çok geç kalmış olsak da tepki verebilmiş olmamız çok sevindirici. Tarih bunu da yazar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mahmut Uslu 17 Aralık diyerek uzun zamandır savunduğumu dile getirmiş resmen. Helal olsun. Şimdi yolsuzluk var ama şike yok diyenler düşünsün.
    Hükümet'in Fenerbahçe kolları başkanı Mahmut Uslu

Tam bir hata ya,Fenerbahçe'nin trojanı Mahmut Uslu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mirsad Türkcan: "Keşke bugün Galatasaray gelseydi. Türk sporuna yazık ettiler"

İki nokta üstüste, Büyük de harfi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Daha önce de yazdım yine yazıyorum.Mahmut Uslu'nun açıklamalarına gerek yok hükümet karşıtı gözüküp en büyük hükümet yandaşları Fenerbahçe yönetmindedir.Mustafa Kemal'i ağızlarına dolayıp kendi koltuklarını sağlama alma peşine düşen insanlar benim gözümde bir hiçtir.
    Last edited by Nedvedmania : 20.Haziran.2014 at 00:00 Reason: Kural 6

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@uaburak

ben arada ince bir cizgi goruyorum. paralel dedikleri yapiyla yillarca isbirligi yapip 17 aralikta isin ucu kendine degince saf degistiren bir RTE ve etrafi. ortada bir kumpas var, bunun oldugu asikar. RTE de bu islerin ortagiydi, hatta savcisiyim diye bagiriyordu bu davalarin. sonra ayri dustuler, bakin suclu orda paralel deyip siyrilacaklarini saniyorlar. birbirlerine bu kadar yakin iki grup birbirlerinin pisliklerini de gayet iyi biliyordur, ayri dusunce de pislikleri bir bir ortaya cikti. gecmiste balyozda ergenekonda yapildigi gibi kendilerine de kumpas kuruldugu algisi yarattilar. halbuki sonuncusu gercekti bana kalirsa. onceki davalarda olmadigi kadar gercek kanitlar ortaya cikti.

bunlar kendi dusuncelerim. mahmut uslu ne dedi ilgilendirmez. o RTE nin istedigi gibi konustu. ben de tasvip etmiyorum sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben sorgulamadan, körü körüne inanıp savunanlar için söyledim onu. Yoksa olayın bu kadar basit olmadığının farkındayım ben de.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri