Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Helal aslanlara, çok büyük iş başarıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ergin Ataman ... Bu adamın karşısında durabilecek bir koç yok
    Şunu yazarken ciddimiydin

Yanlış anlaşılmasın tamamen Obradovic ile alakalı.

Ergin Ataman - Obradovic kıyaslaması yapmak bile büyük ayıp olur da ondan dolayı sormak istedim ciddimiydin diye
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

When you look at the tabeleea diyosun yani..

Aşırı kötü oynadık, şut isabetimiz yerlerdeydi özellikle de 3 sayı yüzdemiz. Sonuç olarak Galatasaray kazandı. Tebrik etmek lazım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cumhurbaşkanlığı Kupası sonrası da Željko Obradović'in karşısında durabilecek koç yoktu o zaman?

Željko Obradović > Ergin Ataman

Bunun tartışması bile yapılamaz.

Maç kazanınca iyi, kaybedince ses seda yok.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Öncelikle antrenörlük işini profosyonelce yapan birisi olarak yapıyorum yorumumu.Taraftar gözüyle bakmadığımı tekrar tekrar belirtmek isterim.Eskiler Fenerbahçe taraftarı olarak anımsayabilir beni öyle birşey yok bunuda belirteyim tekrardan.

Gerçekten iki antrenörü kıyaslamak veya kıyaslamaya çalışmak büyük ayıp olur.Messi ve Arda - Ronaldo ve Alex nasıl kıyaslanmaz ise bu iki isimde kıyaslanamaz.

Ergin Ataman'ın Obradovic açıklaması

http://basketfaul.com/makale/26507/a...yorumlari.html

Ataman, Obradovic ile ilgili soruyu yanıtlarken, "Avrupa'nın tartışmasız en kariyerli koçu. Bana sıralamayı sorsalar, ya Obradovic ya da Messina, derim. Benim açımdan Türkiye'de çalışması mutluluk veriyor. Herşeyden önce iyi arkadaşım. Eurolegue'de birçok kez karşı karşıya geldik, çoğunu o kazandı, özellikle Panathinaikos'la. Şimdi Elimizde denk takımlar var. Bu sezon sonunda kim şampiyon olursa, sezonun başarılısı o olur ama bu Obradovic'in "1" numara olmasını değiştirmez." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ergin ataman kumar oynadi, pivotsuz fenere karsi pota altini savundu. dis sutlari riske etti. ise de yaradi. sadece bojan gununde olsaydi bu maci fenerin kazanmasi isten bile degildi. 3.ceyrek macin sonucunu belirledi. 4.ceyrekte fenerden beklenen reaksiyon gelmedi, galatasaray rahat kazandi. tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Koç Fener'e büyü yapmış net. İlk yarının büyük bi bölümünü izledim. Saçma bi savunmayla bol bol atış imkanı verdik Fener'e. Onlarda sağolsun bol bol kaçırdı. Aynı fırsatları biz yakalayıp yüksek yüzdeli atınca zaten koptu maç. Fener bi ara yaklaşsada çabuk toparladık. Ancak bana göre iki takımda hiç iyi oynamadı. Daha çok başkaldıran kazandı bana göre.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Ergin Ataman > Obra demiyorum ki.

Demek istediğim Ergin Ataman Dünya'nın en iyi koçunu yenebilecek bir potansiyele sahip yenemeyeceği biri yok. Ama bu en iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Ergin Ataman > Obra demiyorum ki.

Demek istediğim Ergin Ataman Dünya'nın en iyi koçunu yenebilecek bir potansiyele sahip yenemeyeceği biri yok. Ama bu en iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Sezon başı Cumhurbaşkanlığı Kupası, Galatasaray 62-64 Fenerbahçe Ülker

Az önce daha iyi dediniz, karşısında durabilecek biri yok dediniz. Lütfen yaptığınızı hatanın üstüne gitmeye, savunmaya çalışmayın.

Skor yorumculuğu yaparak bir yere varılamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tebrikler aslanlara ender arroyo bonsu iyilerdi

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye böyle bir yer işte takımın oyuncusu bile maçın linkini istiyor
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kıyaslamak saçma zaten yukarda da pek kıyas yapılmamış ergin hoca önceden maç yaptığı takımlara tekrar yenilmeyen dersler çıkaran bir hoca

bu arada kıyaslamanın saçma olma nedeni ergin ataman türk bir hoca ne yazık ki bizim ülkemizde öyle şanslar verilmiyor iyi bir ekibin yeni şeyler öğrenebileceğin kimseler pek olmuyor belki bir gün o seviyeye gelebilir ergin hoca ama bunun için fırsatların verilmesi devamlılık gerekli obradovic avrupanın en iyilerinden (ilk3te) ergin hoca şu anda aktif olan en iyi türk hoca futboldan örnek verecek olursak hagi vs alex kadar saçma şu anda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

obradovic sansli doganlardan maalesef ergin hoca ise tam tersi ha turkiyede ergin hocanin uzerine koc yok orasi belli zaten bakalim avrupada gorucez ne yapcak.

he bu kadar sakatliklara ragmende zorluklarla bas eden ergin hocayida tebrik ederim net winner hoca oldugunu gosteriyor her defasinda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ergin Ataman şuan çok iyi ilerliyor ve bu çizgide devam ederse Obra ile kıyaslanabilir.Şuan tabi kıyaslanamaz orası ayrı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu sayıda aklım kaldı benim,bunlar nasıl adamlar yahu

Asist harika,smaç ondan da harika.

Bu arada tebrikler Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ergin Ataman'ın açıklamalarını okudum da saçma sapan açıklamalar yapmış , ne gerek var ki ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok gereksiz konuşmuş bende bahsedicektim ama şimdi görünce hatırladım tekrardan.

Kompleks'in karşılığına tam da uyuyor zaten yaptığı açıklamalar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

galatasaray takımını tebrik ederim .onlarda guclu takım . euro ligde oynuyor.bu sene gördüklerim voleybol basket bol herseyde var gs. tebrıkler bır fenerbahcelı olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıklamalarda yanlış birşey görmedim. Bu konu altında bile BBL'de namağlup şampiyon olunacağı yolunda söylemler olmuştu.

Hocamız açıklamalarında da demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Ama hocamızın da dediği gibi ilah haline getirmenin de bir lüzumu yok. Yenilmez bir hoca değil, dünyada hiç kimse yenilmez değil. Hocamızın değindiği nokta "Ergin Ataman kim ki?" havasının oluşturulmasından duyduğu rahatsızlık, ve bence haklı da. Bir ismin büyüklüğünden bahsederken diğer ismi küçümsemek doğru değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kompleks yapmış , gerek yok böyle şeylere , kalkıp Mourinho gelse Samet Aybaba falan yapar bu açıklamaları , Drogba'yı da mesela Çare Drogba diye heryerre yazılıyo , ilah gibi bakılıyor , Sow çıkıp böyle konuşsa ne dersiniz ? Ayrıca bir hoca olarak , eze eze yendik falan demesi vb. , ben kızıyorum böyle adamlara kendi takımımda olunca da bırak işte herkes sana saygı duysun , niye bozuyosun saçma sapan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yanlış anlaşılma olmasın ben Ergin Hoca'yı pek sevmem. Kaybettiği zaman acayip tavırlar içine giriyor, egosu inanılmaz boyutlarda, bir de Galatasaray'ın çocuğu filan deniliyor da adam Beşiktaş'ta filan defalarca çalışmış. Eze eze yendik demese daha hoş olurmuş, ama maç atmosferinde sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama o. Zaten bu son açıklamasında da o açıklamaya değinmiş biraz.

Ama Obradovic kısmında yanlış bir şey görmüyorum şahsen. Adamın şikayet ettiği kısım Obradovic'in övülmesi değil, adam kendi de demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Obradovic pek tabii ki övülecek, adam Euroleague'de tek mağlubiyetle grup birincisi olarak götürüyor takımını. Ama överken diğer insanları da küçük görmemek gerekli. Sizin örnekten yürüyelim hatta, biz "Çare Drogba" derken "Sow da kimmiş lan" filan dersek yanlış yapmış oluruz. Kaldı ki "Çare Drogba" biraz da geyiğine yapılan bir söylem, yani kimse Drogba'nın kalkıp da bu yaşında tek başına bütün takımları yenmemizi sağlayacağına inanmıyordur.

Bu kadar tartıştık bu konuyu, açıklamayı da koyalım bari, insanlar yabancı kalmasın olaya.

Galatasaray Liv Hospital'ın başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'in hocası Obradovic hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
    Galatasaray Liv Hospital 'ın başantrenörü Ergin Ataman ses getirecek açıklamalar yaparak takımının durumunu değerlendirdi. İşte Ataman'ın anlattıklarından öne çıkanlar, Fenerbahçe derbisi bizim için çok önemliydi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda biz iyi oynamıştık ama onlar kazandı. Ligde ise bu kez seyircimiz önünde maça tempolu başladık. Rakibi kilitledik ve maçı kazandık. Böylece kupanın rövanşını almış olduk. F.Bahçe Ülker'in hocası Obradovic'i Türk medyası çok abarttı. Türkiye'de sanki basketbol bilinmiyormuş da Obradovic, sihirli bir değnek değdirmiş gibi konuşuluyor. Öyle bir hava var ki 'Obradovic geldi, Ataman'ın saltanatı bitti' gibi. Yok öyle bir şey. Obradovic, Avrupa'nın en kariyerli hocası ama kalkıp da ilah haline getirmenin anlamı yok.
    " Ligin favorisi Galatasaray'dır "
    “Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynadığımız oyun bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdi. İki kulvarda da yarışıyoruz. Euroleague'de şampiyonluktan bahsetmek hayal olur ama Türkiye'de geçen yılın şampiyonu olarak bu unvanımızı korumak için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Ligin favorisi Galatasaray'dır. Olympiakos maçında kavga eden Bonsu'ya Euroleague 3 maç ceza verdi. Ben de maçın ardından Bonsu'ya ağır bir ceza verebileceğimizi söylemiştim. Daha sonra görüntüleri izleyince bundan vazgeçtik. Çünkü ağır tahrik var. Bugün sokakta biri sizin boynunuza dirsek atsa, dönüp siz de bir tane çakarsınız!”
    " Fenerbahçe'yi küçümsemedim "
    “Maç sonunda yayıncı kuruluşa, 'F.Bahçe'yi eze eze yendik' diye bir söz söyledim. Benim oradaki amacım F.Bahçe'yi küçümsemek değildi. Maçı baştan sona önde götürdük. Bir ara F.Bahçe'nin havlu attığını gördüm. Ezici bir üstünlükle yendik demek istedim. G.Saray'ın F.Bahçe'yi 72-62 yendiği maçı izleyen, Montepaschi Siena Başkanı Ferdinando Minucci, atmosfere hayran kaldı. Minucci, “Gerçekten müthiş bir atmosferdi. Çok etkilendim. Galatasaray, Fenerbahçe dersini çok iyi çalışmış” dedi.”
    Hedefimiz Euroleague'de en iyi 8 takım arasına kalmak
    “Bizim için Euroleague çok büyük bir hedef. Sezon başında da buna yönelik iddialı bir takım kurduk. Malum büyük sakatlıklar bizi Avrupa'da zor durumda bıraktı. Başkanımızın desteği ile çok acil müdahaleler yaptık. Böylece üst üste Siena, Münih, Malaga gibi önemli takımları yenip gruptan çıkmayı garantiledik. Şu andaki kadromuz ile Euroleague'deki gerçekçi hedef Top 16'dan bir ileri gitmek. Yani en iyi 8 takım arasına kalmaktır. Kendime bu hedefi koydum. Bunu gerçekleştirebilirsek sonra nerelere gidebileceğimizi göreceğiz.”

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

futbolda terim neyse basketboldada ergin ataman odur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Yanlış anlaşılma olmasın ben Ergin Hoca'yı pek sevmem. Kaybettiği zaman acayip tavırlar içine giriyor, egosu inanılmaz boyutlarda, bir de Galatasaray'ın çocuğu filan deniliyor da adam Beşiktaş'ta filan defalarca çalışmış. Eze eze yendik demese daha hoş olurmuş, ama maç atmosferinde sıcağı sıcağına yapılmış bir açıklama o. Zaten bu son açıklamasında da o açıklamaya değinmiş biraz.

Ama Obradovic kısmında yanlış bir şey görmüyorum şahsen. Adamın şikayet ettiği kısım Obradovic'in övülmesi değil, adam kendi de demiş Avrupa'nın en kariyerli hocası diye. Obradovic pek tabii ki övülecek, adam Euroleague'de tek mağlubiyetle grup birincisi olarak götürüyor takımını. Ama överken diğer insanları da küçük görmemek gerekli. Sizin örnekten yürüyelim hatta, biz "Çare Drogba" derken "Sow da kimmiş lan" filan dersek yanlış yapmış oluruz. Kaldı ki "Çare Drogba" biraz da geyiğine yapılan bir söylem, yani kimse Drogba'nın kalkıp da bu yaşında tek başına bütün takımları yenmemizi sağlayacağına inanmıyordur.

Bu kadar tartıştık bu konuyu, açıklamayı da koyalım bari, insanlar yabancı kalmasın olaya.
    Açıklamada yanlış olan ne anlamadım valla adam ne güzel demiş öyle abartmamak lazım bazı şeyleri.Sanki Obradovic Lebron James-Kobe Bryant'ta saha da oynuyor hoca bu hoca fazla abartıldı gerçekten Ataman'da bunun üzerine tepki vermiş abartmamak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

GS'nin çocuğu denmesinin sebebi Beşiktaş'ı çalıştırırken bile ödemelerini GS Bonus kartıyla yapması, yani saklamıyordu adam o zaman bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Açıklamada yanlış olan ne anlamadım valla adam ne güzel demiş öyle abartmamak lazım bazı şeyleri.Sanki Obradovic Lebron James-Kobe Bryant'ta saha da oynuyor hoca bu hoca fazla abartıldı gerçekten Ataman'da bunun üzerine tepki vermiş abartmamak lazım.
    Fatih Terim UEFA kupasıyla efsane koç , İmparator falan dimi dostum , Obradovic'in kaç tane Avrupa Şampiyonluğu olduğuna bakarsanız neden abartıldığını anlarsanız , kendisi Avrupa'nın tartışmasız en iyi koçu yani futbolda mesela düşünürsün Fergie mi Mourinho mu Klopp mu falan diye bunda ise karşısına çıkabilecek bir isim var mı ? Obradovic Avrupa'nın en büyük koçudur , kimsenin abarttığı yok yani.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa'daki her büyük koç ya Messina'nın, ya Ivkovic'in ya da Obradovic'in mürididir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bilmiyorum biliyormusun ama Ataman basketbol camiasında pek sevilmez karakteri nedeni ile. Çocuk gibidir egosu arkadaşında dediği gibi tavanlardadır. Bu kadar gereksiz yorumlar olmaz olmamalı . Özelliklede böylesine tecrübeli yaşı başı ilerlemiş bir insanda.Ben sadece bu maçtan sonraki yorumlarından bahsetmiyorum bu adam hep böyle. Ben hatta ona basketbal muhabbetinde adı geçtiğinde ondan ergen ataman diye bahsedirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

KSK - GS maçında olaylar var, şeref tribününde Murat Özyer'e saldırı oldu, sahaya maddeler yağıyor.

Maçın başından beri üstün oynuyoruz, hazmedemedi herhalde KSK taraftarı. Bizim taraftar da yok salonda, buna rağmen olay çıkarabiliyorlar. Her sene aynı şey. Fark gelmeye başlayınca illa ki bir pislik yapılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine boşaltmıyorlar salonu, bizde olunca anında boşaltıyorlar. Bıktım ben bu TBF'den, ayıptır bu çifte standart en basitinden.

Onlar boşaltmadı ama Arroya imzasını attı, 2 dakika kala salonu terketmeye başladı KSK taraftarı. 58-71 kazandık maçı.
    Last edited by uAburak89 : 16.Aralık.2013 at 00:27

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri