Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    ne yapıyon hocam mülteci kampı mı yetiştiriyon ?
    Quote Originally Posted by Gratel View Post
    azbile yapmış ben olsam bunu 4 5 katlardım sayıyı çok fazla transfer de iyidegil tabi
    semih benzetmeni çok beğendim Mülteci kampı

Bence de çok fazla transfer hiç iyi değil. Ama bir hata yaptım . Sözleşmesi biten iyi oyuncu gördüm aldım gördüm aldım 7-8 maç oynatırım satarım kar yaparım dedim ama idare etmesi çok zor forma şansı neredeyse yok denecek kadar az....

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    semih benzetmeni çok beğendim Mülteci kampı

Bence de çok fazla transfer hiç iyi değil. Ama bir hata yaptım . Sözleşmesi biten iyi oyuncu gördüm aldım gördüm aldım 7-8 maç oynatırım satarım kar yaparım dedim ama idare etmesi çok zor forma şansı neredeyse yok denecek kadar az....

sana daha önce dedigimi sen yaşayarak tecrübe edinmişoldun bedava oyuncu gördükçe alıp oynatmasam bile satar kar ederim dedin benim gibi

sagolasın sanada iyigeceler dostum

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    sana daha önce dedigimi sen yaşayarak tecrübe edinmişoldun bedava oyuncu gördükçe alıp oynatmasam bile satar kar ederim dedin benim gibi

sagolasın sanada iyigeceler dostum
    Yaptım bir hata artık yapacak bir şey yok devre arasını bekleyip elimden çıkarmaya bakacağım

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    ligde rotasyonlu kullan idare ettigini görürsün o oyuncuları.. artık kopmussun artık 6 lar 9 lar 5ler..
    Doğru söylüyorsun dostum artık rotasyon zamanı geldi , iyi sonuçlar alamasam bile bu sıkıntı ilk yarıya kadar sürecek. Devre arasında fazla oyunculardan kurtulacağım

Millilerin 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu

Türkiye-Romanya

İlk maçımızda Romanya ile berabere kaldık

Hollanda-Türkiye

Deplasmanda Hollanda'dan 1 puan aldık

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY

İnönü'de müthiş bir futbol oynuyoruz

Video upload işlemi bitince ss leri koyucam..

Sezonun ilk derbisini farklı kazandık..

Beşiktaş karşısında iyi bir takım oyunu ortaya koyduk ve maçı net bir skorla kazandık. Hakan Balta , Semir Stilic , Cristian Rodriguez ligde ilk gollerini attılar. Bu galibiyetle ligde Gaziantespor ve Fenerbahçe nin arkasında 3. sıraya yerleştik..

İşte Galibiyeti Getiren Goller
    [YOUTUBE="GnX2F7vNMYI"]Beşiktaş-GALATASARAY[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Sezonun ilk derbisini farklı kazandık..

Beşiktaş karşısında iyi bir takım oyunu ortaya koyduk ve maçı net bir skorla kazandık. Hakan Balta , Semir Stilic , Cristian Rodriguez ligde ilk gollerini attılar. Bu galibiyetle ligde Gaziantespor ve Fenerbahçe nin arkasında 3. sıraya yerleştik..

İşte Galibiyeti Getiren Goller
    [youtube="GnX2F7vNMYI"]Beşiktaş-GALATASARAY[/youtube]

ben böle pozitif futbolu Seviyorum işde takım oyunu süper

Şampiyonlar Ligindeki ilk sınavımıza Benfica karşısında çıkıyoruz.. Umarım sahadan galibiyetle ayrılırız..

11. Saniye Saviola Topu ağlarımıza gönderdi. Kara nın hatasını affetmedi

Santra ile oyuna başladık. Ortasaha da iki pas Hakan Balta nın uzun pasına Wilfried hareketlendi kaleciyi geçti kale boş ama araya Luisao girdi.. Tamam sinir küpüne dönmüşken hakem düdüğünü çaldı ve penaltı verdi ve Luisao yu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı..

Rodriguez Penaltı yı gole çevirdi ve skoru eşitledi. Dakika 3 skor 1-1 Benfica 10 kişi büyük bir avantaj yakaladık!!!

Bu Sene Şampiyonlar Ligindeki İlk Golümüz!

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL Gökhann Töree 22. Dakika 2-1 öne geçtik

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Cristian Rodriguez 3-1

İlk yarı sonucu 3-1.. Sarı kartı bulunan Gökhan Töre nin yerine Stilic i oyuna aldım

GoooooooooooLLLLLLL!!!! 54 Saniye Geçti Kanattan Wilfried in getirdiği topu Stilic ağlara gönderdi...

Dakika 48 Kornerden bir gol yedik.. Golü atan oyuncu Jara

GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!! Servet Çetin topu ağlara gönderdi dakika 64
    Rasmus Elm in kullandığı kornerde ön direkte kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.
    Skor: 5-2

Carlos Velaaaa 6-2 Dakika 83

Estadio da Luz ' da Tarihi Maç

Kırmızı kart tan sonra çok rahat oynadık ve tarihi bir skorla sahadan 3 puanla ayrıldık.

Maçın Yıldızı : Wilfried ( 4 Asist )

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Tek kelimeyle mükemmelsin ve çok fazla transfer yapmışsın çok oyuncu göndermen lazım zararsız bir şekilde böyle devam hedef şampiyonlar ligi

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Tek kelimeyle mükemmelsin ve çok fazla transfer yapmışsın çok oyuncu göndermen lazım zararsız bir şekilde böyle devam hedef şampiyonlar ligi
    Teşekkürler Bu kadar çok oyuncu başımı ağrıtmaya başladı.. Devre arası büyük ihtimalle sıcak para gelecek

STSL 4. HAFTA

Ligdeki ilk frikik golümüzü Selçuk İnan attı. Takım oyunu yine ön plandaydı, Wilfried 2 gol 1 asistlik performansı ile maçın yıldızı oldu...

STSL 5. HAFTA

Kardeş takımımıza düşmanca bir oyun oynadık. Adeta hezimete uğrattık!!

Selçuk İnan yine frikikten bir gol buldu yerine giren Belaid de bir frikik golü attı. Vela ve Wilfried yine formdaydı.. İkiside 2 gol 2 asistlik performans ile oynadılar...

İlk 5 haftada oluşan puan durumu

Ligde 5.2 gol ortalamasıyla oynuyoruz..

STSL 6. HAFTA

GALATASARAY-CELTİC

Wilfried ve Elmander in ne kadar çok anlaştığını bir kez daha gördüm. Geçen yılki performanslarını tekrarlayabilirler eğer Elmander Vela'dan forma şansı bulursa

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

ligde rotasyonlu kullan idare ettigini görürsün o oyuncuları.. artık kopmussun artık 6 lar 9 lar 5ler..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Sayfa 9 / 20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri