Fernando Torres, Liverpool'dan ayrılmak için izin istemiş yönetim bu talebi kabul etmemiş..
Dedikodu: Liverpool Newcastle'dan Andy Carroll için 35MN Pound önermiş, Newcastle kabul etmiş.
35MN çok değil mi yahu?
Torres'in bonservisi 58 milyon euro.
Takımlar anlaşmış birbirlerini karşılıklı kazıklayacaklar.
İşte bu yüzden son günlerden nefret ediyorumNBA için de geçerli aynı şey oluyor hep
![]()
Bugün mü beklendi transfler içinFormica Fm'de uçuyor yalnız.
Bugün İngiltere için son gün.Bizimki yarın bitiyor ondandır![]()
Bilmiyorum ama İngiltere için bugün bitiyor.
İlk yarıda 1-0 öndeyiz.Savunmada çok kontrollü bir oyun vardı.Rodwell harika oynadı Fabregas'a adım attırmadı desek yeridir.Birebir oynamasa da yakın oynadıkları için doğal bir eşleşme olmuş.Şuana kadar tek aksayan adam yine Bilyaletdinov.Ama Beckford değişikliğiyle bu noktayı da düzeltebiliriz.İlk yarıda fazla pres yapmadık bu da iknci yarı kondisyonu açısından önemliydi zira gol yemediğimiz için tuttu bu taktik.
Yeter artık ya şu verdiğimiz saçma sapan maçlardan bıktım artık.Rodwell'ın kazmalığıyla bir gol.Onun moral bozukluğuyla saçma sapan 2.gol.Zaten 2. bir gol imkansız gibi kim atacakki? Cahill olsa Sahayı da oynatmayacak Moyes efendi forvet oynatmak günah ya hani.
Suarez iLk maçında goLünü attı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Süper başlangıç![]()
Luis Suarez sahneye erken çıktı!
Liverpool'un Ajax'tan yeni transferi Uruguaylı Luis Suarez ilk maçında ağları sarsmayı başardı. Carroll'ın kadroda yer almadığı maçta Liverpool Tuncay'ın eski takımı Stoke City'yi 2-0 ile geçti.
Premier Lig'de kötü günler geçirip, Fernando Torres'i de Chelsea'ye satan Liverpool'da yeni transfer Uruguaylı Luis Suarez sahneye erken çıktı.
Premier Lig'de Anfield Road'da Tuncay Şanlı'nın eski takımı Stoke City'yi ağırlayan Liverpool sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. İngilizlerin en pahalı futbolcusu Andy Carroll'ın Liverpool kadrosunda yer almadığı maçta Ajax'tan transfer edilen Luis Suarez ilk maçında golle tanıştı.
İlk yarısı golsüz sona eren maçta 47. dakikada Meirelles'in golüyle Liverpool 1-0 öne geçti. 63. dakikada ise Kenny Dalglish Fabio Aurelio'yu oyundan alarak yerine Uruguaylı Luis Suarez'i sahaya sürdü. Ve Suarez oyuna girdikten 15 dakika sonra ağları sarsarak ilk maçında golle tanışmış oldu.
Liverpool Stoke City'yi yenerek puanını 35'e çıkardı. Stoke ise 30 puanda kaldı.
Premier Lig'de günün sonuçları şöyle:
Birmingham C. 2 - 2 Manchester C.
Blackburn R. 0 - 1 Tottenham H.
Blackpool 1 - 3 West Ham U.
Bolton W. 1 - 0 Wolverhampton W.
Fulham 1 - 0 Newcastle U.
Liverpool 2 - 0 Stoke C.
NtvSpor
Newcastle-Arsenal maçı 4-4 bitti.İlk yarı Arsenal'in 4-0 üstünlüğüyle bitmişti.
Londra'dan haber var. 2 Arsenal taraftarı intihar teşebbüsünde bulunmuş 3 Arsenalliye de inme inmiş.
ilk 20 dk 4-0 son 20 dk 4-4işte premier lig bu dedirten maç
tabi bi yandan arsenalin kaybetmesinede üzülmüyo değilim
![]()