Aziz Yıldırım da başkanlığı bıraktı.Fenerbahçe'nin yeni başkanı Yakup Özdoğan
TariboWest
Bu sezon aldığın defans Mbiwa nın performansı nasıl ?
ne düşünüyorsun merak ediyorum.Fenerden istifa ettin hangi takım alırki bana sorarsan şstifa etmeye deymezdi çükü fenerbhaçe zaten avrupada oynucak kadrayo sahip değil transferlerin güzelde ama yetmedi sana bişey hatırlatcam hocam alex satmnadan dolayı bu olay bendede kariyer var şuanda durum gayet iyi takımda 3 transfer var ligde beşiktaşla kıran kıranayım ama 4 şapiyonluk içi teşekkür eder başarıların devamını dilerim.
Aziz Yıldırım açtığım bütün oyunlarda max 2 sene kalıyor büyük başkanın önünü kesiyolar (:
...
Mbiwa gayet iyiydi. Memnundum açıkçası.
Fenerbahçe'den istifa etmemin nedeni playofflardı açıkçası. Ligin uzun maratonu artık çekilmez hale gelmişti. İlerde tekrardan dönebilirim Fenerbahçe'ye. Yorumun için teşekkürler.
Başkan benim gitmeme dayanamadı ondan bıraktı.![]()
TariboWest
Mönchengladbach'da Ümit Boğa Dönemi !
4 sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran 40 yaşındaki Ümit Boğa, bu sezon Bundesliga'ya II'ye düşen Mönchengladbach ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 2. ligten bir takımla anlaştığı için eleştirilen Ümit Boğa Avrupa kariyerine bir yerden başlaması gerektiğini düşündüğü için böyle bir karar aldığını açıkladı. Ayrıca Mönchengladbach'ın efsane bir takım olduğunu, geçmişte yaşadıkları başarıları tekrardan yaşamaları için buraya geldiğini söyledi.
TariboWest
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 4-5-6. Maç
Puan Durumu
Hırvatistan ve Yunanistan ile içerde oynayacağız. İçerdeki bu iki maçı kazanıp Hırvatistan'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Yönetim yeni sezonda Bundesliga'ya terfi etmemizi beklediklerini söylediler. Ve 2.5 m euro transfer bütçesi verdiler.
TariboWest
Başarılar abi hep yanındayız.![]()
Başarılar yeni takımında arkadaşım![]()
Transferlerimiz
Hendrik Helmke
Louise Parfait
Moestafa El Kabir
Pascal GroB
Rodrigo
Marcus Nagel
Sammy Ndjock
Thorben Stadler
Rubin Okotie
Transfer Özeti
TariboWest
Almanya Kupası 1. Tur
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
5 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturduk. Umarım böyle devam ederiz.
TariboWest
Sağ kanatta reus diye bir adam vardı o takımda mı ? çok iyi bir oyuncu o
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 9. Maç
Deplasmanda yenildiğimiz Yunanistan'ı evimizde mağlup ederek rövanşı aldık.
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 10. Maç
Her Yerinden Öpüyorum Nuri !
Nuri'nin Attığı 90+3 deki golle grubu 2. bitirdik ve Avrupa Şampiyonası'nda oynamaya hak kazandık.
2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri Puan Durumu
TariboWest
Gruplardan çıkmışsın onun içinde tebrikler![]()
Almanya Kupası 2. Tur
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
Bundesliga II 19. Hafta Puan Durumu
Almanya Kupası 3. Tur
Kupaya veda ettik...
Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Gruplar Belli Oldu !
İlk devre sona erdi. Bu gecelik bu kadar. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Maçlar gayet güzel gidiyor.Takım önemli oyuncularından yoksun kalmış fakat buna rağmen bu ligi haketmiyor.Bu sezon bir üst lige çıkacağına eminim.
Bu sene üst lige çıkacağız inanıyoruz![]()
Gladbach iyi benim beğendiğim bi takım.Umarım uzun vadeli bi kariyer olur.Hırvatistanı yenememen de kaderin bi cilvesi olsa gerek.Nedir bu Hırvatlardan çektiğmiz![]()
Lige güzel başlamışsın, şampiyonada da bi' final istiyoruz.
İlk 2'de yer almak için mükemmel bir puan avantajın var, takım performansı böyle devam ederse bundesliga'ya çıkmak sorun teşkil etmez, başarılar.
...
Ben de inanıyorum.
O maçta iyiydik. Ama bir türlü golü bulamadık. Nuri golü atmasa playoff oynayacaktık. Ama 90+3 de gelen gol bizi 2016 Avrupa Şampiyonası'na taşıdı.
Önce Gladbach ile şampiyon olalım. Sonra milli takım ile ilgileneceğim. Oyuncu seçimi ve taktikte uzun zaman harcamayı düşünüyorum. Çünkü Dünya Kupası'nda final oynadık. Avrupa Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstermek gerekiyor.
Bundesliga'ya çıkacağız, inanıyorum ama şampiyonluk hedefim.![]()
TariboWest