Lig Kupası
Tüm Türkiye Kupalar
Euro Cup
Europen super cup ve euro cup
Şampiyonlar ligi
Şampiyonlar ligi ve europen super cup
Hepsi
Fenerbahçe Spor KlubüHasan Ali Kaldırım Fenerbahçe Spor Klubün'e 1.000.000 Karşılığında transfer olmuştur.
FENERBAHÇE SPOR KLUBÜ YÖNETİMİ
Fenerbahçenin ünlü teknik adamı Kaan Şafak Brazil takımından istifa etti.Evet arkadaşlar istifa ettim
takımdaki baskı büyük.Teknik adamlar onu yap bunu yap diye şeyler söylüyo.Genel ekip az.Ancak yeni bir milli takım buldum şimdi açıklayacağım.
RESMİ AÇIKLAMA
Yeni takımım Çek cumhuriyeti.Bir nevi buradaki oyunculara göz dikitim.O yüzdende olabilir.Brazil zaten kendini ispatladı şimdi çeklerle yapcam bu işi
Çekler world cuptan elendi ancak bende fenere avrupaya gitmeden almıştım![]()
Çek cumhuriyeti hayırlı olsun.Maçlar iyi![]()
Fenerbahçe Spor Klubünden AçıklamaKlubümüzün oyuncusu olan ''Emre Belezoğlu'' ile sözleşmeler karşılıklı olarak fes edildi.Teşekkürler eski yardımcı kaptan.Yolun hep açık olsun.Fenerbahçe Spor Klubü
Maçlar güzel fakat Barça bizi barçalar![]()
Fenerbahçe Spor Klubünden Basına Açıklama
Takımımızdan Emre Belezoğlunun gitmessinden sonra gerçek bir dmc arıyan fenerbahçe aradğı oyuncuyu dinomo kievde buldu.23 yaşındaki genç oyuncu fenerbahçeye 9m karşılığında transfer oldu.Oyuncunun adı Lukman Haruna.
Görselliğin Çok Güzel Hocam Kariyerinde Başarılar...
Çoğu arkadaş kariyerlerinde belirtmiyor ama 9M derken £ mu $ mı ?
Oyunun 2011 serisinde hatrı sayılır, önemli bir orta saha idi Haruna.
Fenerbahçe Spor Klubünden Resmi AçıklamaTakımız ibb oyuncusu olan efe inaç adlındaki oyuncuyu renklerine katti.Efe inanca başarılarını devamını diliyoruz.Takımda efe inancı görmek çok mutlu bir şey.
Efe inanç ücretsiz gelmiştir.
Efe İnanç güzel olmuş.Tecrübesi yeter![]()
Maçlar güzel gidiyor![]()
Türkiye Kupasında
Sivasspor ile eşleştik
maçın ornaları
Fenerbahçe 1.54 beraberlik yok sivasspor 9.58