Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@SaLviO

Buradaki Galatasaray'lı arkadaşlara sor bakalım, hangisi sezon başında 11'lerinde Emre Çolak ve Semih Kaya'yı bekliyor, koca bir sezonu onlarla geçirmeyi düşünüyorlardı. Eğer sen kadroda bunca zaman alternatif yaratamıyorsan "ee eldekiler bunlar" demeyeceksin. Her sezon şampiyon mu oluyoruz, Hayır. Bu senede olmayalım bir şey kaybetmeyiz ama senin hocan hatalarından ders çıkarmak yerine hatalarının yanında durdukça biz daha çok konuşuruz. Her hafta aynı şeyleri yazmaktan ben bıktım, Kocaman yapmaktan bıkmadı helal olsun. Bundan sonra kopyala-yapıştır yapacam zaten, gereksiz zaman kaybı olmasın : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

takım oyunu oynaman için takımın hepsinin düşüncesi bir olması takım bizim takımda bu sezon malesef değil işte bi bilinmezlik var takımda acaba sezon sonu ne olucaz muamması var topçularda

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Fenerbahçenin golünde Sow topa hareketlenerek Trabzonsporlu kaleci ve defansları yanıltıyor mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Volkan ölmediyse ceza vermelerine gerek yok (!) Rakı şişesi es geçildi. Bunu da atanı bulmaya gerek yok. Eğer olur da biri Volkan'a isabet ederse ararlar. (!) Aykut Kocaman'a hiç laf etmedim ama Emre'siz olmaz hoca. Bu taraftar Emre için klüpten açıklama bekliyor. Emre'siz olmuyor olmadı olmayacakta.

Son olarak şu maç bize birşeyi daha gösterdi. Alex'li ve Alex'siz Fenerbahçe arasındaki farkı. Umarım Alex kendini istemeyenlere inat 40 yaşına kadar oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maç konularına karşılaşma sonuçlandırdıktan sonra pek yorum yapmam ama söylemeden edemeyeceğim. Volkan allah aşkına kes şu bıyıkları! Futbolcu hariç her şeye benziyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Maç konularına karşılaşma sonuçlandırdıktan sonra pek yorum yapmam ama söylemeden edemeyeceğim. Volkan allah aşkına kes şu bıyıkları! Futbolcu hariç her şeye benziyorsun.
    Şu reklamlarda ki adama benzemiş Parça parça traş oluyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

trabzon taraftarı takımlarını resmen baltaladı.fener'de emre olayı camiayı böler.aykut yine iyi yönetemedi takımı diye düşünenler var ama olay onda değil.ben maçın ilk 60 dakikasını izlemedim.nasıl olsa son yarım saat fener oyundan düşer diye gittim maça. düşündüğüm gibi de oldu ama bugün trabzon çok ama çok yeteneksizdi.beraberlik bize yaradı.süper final saçmalığına da katlanacağız artık mecburen.inşallah mutlu sona da ulaşırız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Bilmiyorum maçı nerede izliyorsunuz ama toplu alanlarda kafe vs. izlediğinizde hocaya ve oyunculara insanların tepkisinin ne olduğunu daha yakından anlayabiliyorsunuz. Hocanın kızılacak tarafı sakat değilse Emre'yi oynatmaması. Orta sahamız ne yazıkki çok vasat kaldı. Kazanadabilirdik ama hakettik mi onu tartışmak lazım.

Futbol olarak artık bir beden büyümemiz gerek. Bu sezon artık bitti, gelecek sezona umarım iyi gireriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçın hakkı berberlikti trabzonspor da çok kaçırdı bizim direk mevzusu da sanırım tek maçta dengelendi

olaylar hoş değildi ama futbol futbol olmaktan çıkmış arkadaş

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

yok artık! bu nedir arkadaş ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post

Pozisyonun geneline bakarsan Selçuk orda topa vurduktan sonra ayağı burağa geliyor istemli bişey yok topa vuruyor önce .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Red face

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Pozisyonun geneline bakarsan Selçuk orda topa vurduktan sonra ayağı burağa geliyor istemli bişey yok topa vuruyor önce .
    isteyerek istemeyerek net penaltı kırmızı kart.

isteyerek istemeyerek net penaltı kırmızı kart.
    Aynı pozisyonu Ts'den herhangi bir oyuncu Fb'den herhangi bir oyuncuya yapsa bu kadar savunacak mıydın gerçekten merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Aynı pozisyonu Ts'den herhangi bir oyuncu Fb'den herhangi bir oyuncuya yapsa bu kadar savunacak mıydın gerçekten merak ediyorum.
    dostum macın özetine bakiyodum bunu gördüm şok oldum. kimse bu andan bahsetmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Selçuk'un pozisyonu kastidir. O ayak öyle dönemez arkadaş. Hiç mi futbol oynamadınız ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Özeti izlediğinizde birşey olmadığını anlayacaksınız. Fotoğraf üzerinden gidince pek birşey anlaşılmıyor.

İşte söylediğim pozisyon bu, bilerek isteyerek yapılmış bir hareket. Topa vurduktan sonra ayağının yönünü değiştiriyor, basıyor bileğe. Allah korudu Burak'ı birşey olmadı...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzonun net penaltisi verilmedi + Marcusa göre fenerin golü ofsayt.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

O pozisyonun penaltiyla alakasi yok bana gore

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fbye iki maç veren tff bugün ts ye ne ceza verecek ben onu merak ediyorum standardını test etmesi için iyi bi fırsat bakalım bekleyelim görelim

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    fbye iki maç veren tff bugün ts ye ne ceza verecek ben onu merak ediyorum standardını test etmesi için iyi bi fırsat bakalım bekleyelim görelim
    verilen cezalar gelecek sezon uygulanacak diyorlar. play off da saha kapama olmuyacak sanırsam

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

verilen cezalar gelecek sezon uygulanacak diyorlar. play off da saha kapama olmuyacak sanırsam
    bu konuyu bilmiyorum ama benim için verilecek cezann adaleti önemli standardı tutturursa sorun olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fener'in gol ofsayt,trabzon lehine penaltı ve kırmızı kartı atladı hakem.fakat hakem iyi niyetliydi,zaten fenerbahçe de en iyi deplasman oyununu oynadı bugün,yenilse yazık olurdu.emre hakkında yeni idda,maasinda indirim istenmiş,kabul etmemiş emre ve menajerine takım aramasını söylemiş yakında gerçek olan nedir anlarız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Markus Merk

- Olcan'ın Gökhan'ı düşürdüğü pozisyon penaltı.

- Selçuk'un Burak'la ceza sahası içinde girdiği pozisyonda faul yok. Selçuk topla oynuyor.

- Fenerbahçe'nin golünde Sow pasif değil, aktif durumda. Ofsayt.

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumladi
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Markus Merk

- Selçuk'un Burak'la ceza sahası içinde girdiği pozisyonda faul yok. Selçuk topla oynuyor.

1) Penaltı ile alakası yok

2) Kasti değil Burak'ın ayağı Selçuk kaydıktan sonra oraya geliyor.

3) Koşar durumda olan biri o kısa mesafede nasıl bir anda dursun? Görür görmez durdu zaten.

Markus Merk'in çok maçını izlemedim hakemken ama bence bu dediklerinin yarısını kendi maçta yapmaz. Oturduğu yerden kararlarını söylemek kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    1) Penaltı ile alakası yok

2) Kasti değil Burak'ın ayağı Selçuk kaydıktan sonra oraya geliyor.

3) Koşar durumda olan biri o kısa mesafede nasıl bir anda dursun? Görür görmez durdu zaten.

Markus Merk'in çok maçını izlemedim hakemken ama bence bu dediklerinin yarısını kendi maçta yapmaz. Oturduğu yerden kararlarını söylemek kolay.
    Yahu Burak'la alakası yok o pozisyonun. Selçuk topa vurduktan sonra, ayağının bildiğimiz fizik kuralları çerçevesinde kendiliginden Burak'ın bileğine gitmesine imkan yok. Kasti bir harekettir bu kadar basit..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bünyamin Gezer

- Olcan'ın Gökhan'a müdahalesi net penaltı. Eğer orda müdahale yapıyorsan topa dokunmak zorundasın. Olcan topa dokunamadı, penaltı.

- Selçuk'un Burak'a yaptığı hareket penaltı. Selçuk'un topa vurduktan sonra ayağının gidişi doğal değil.

- Fenerbahçe'nin attığı gol nizami gol. Sow topun üstünden atlamak gibi bazı hareketler yapsaydı aktif olurdu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    fener'in gol ofsayt,trabzon lehine penaltı ve kırmızı kartı atladı hakem.fakat hakem iyi niyetliydi,zaten fenerbahçe de en iyi deplasman oyununu oynadı bugün,yenilse yazık olurdu.emre hakkında yeni idda,maasinda indirim istenmiş,kabul etmemiş emre ve menajerine takım aramasını söylemiş yakında gerçek olan nedir anlarız
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Markus Merk

Yerim Marcus'unu. Fener'in golü temiz. Ofsayt ile alakası yok. Fifa'nın sitesine girip izleyebilirsiniz kuralın nasıl işledigini. Sow'un alakası yok top ile ve savunmaya da markaj falan yapmıyor, engellemiyor. Tertemiz bir gol.

http://www.fifa.com/worldfootball/la...d=1290867.html

Selçuk'un da Burak'a yaptığı hareket faul değil fakat kasti oldugu için kart gerektirir. Çift vuruş verilebilirdi düşük bir ihtimal. Penaltı degil ama net bir kart. O bilek kendi kendine topa vurduktan sonra gitmez Burak'ın ayagına. Az fizik bilgisi yeterlidir bunun için.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fırat Aydınus (Twitter): Pozisyon'u şimdi daha iyi gördüm Gerçekten ofsaytmış. Bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim.
    Biliyorsunuz ki 4 büyük arasında oynanan maçlar hep heycan yaratır herkese. Biz hakem olarak elimizden en iyisini yapıp adil davranmaya çalışıyoruz. Ancak biz ne kadar adaletli biçimde karar versekte bazı kesimler hep art niyet arıyor. Bu iş o kadar kolaysa gelin siz yönetin.
    Hatalarım için özür dilerim. Ama hatalarımızdan ders alırız. Sahaya atılan yabancı maddeleri soranlar. Gereği yapılcak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fırat Aydınus (Twitter): Pozisyon'u şimdi daha iyi gördüm Gerçekten ofsaytmış. Bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim.
    Biliyorsunuz ki 4 büyük arasında oynanan maçlar hep heycan yaratır herkese. Biz hakem olarak elimizden en iyisini yapıp adil davranmaya çalışıyoruz. Ancak biz ne kadar adaletli biçimde karar versekte bazı kesimler hep art niyet arıyor. Bu iş o kadar kolaysa gelin siz yönetin.
    Hatalarım için özür dilerim. Ama hatalarımızdan ders alırız. Sahaya atılan yabancı maddeleri soranlar. Gereği yapılcak.
    Bunu hakkaten Fırat AYDINUS yazdıysa helal olsun bizim maçı yönetsin bizdede yapsın yenilelim ama çıkıp bunu söylesin bize hatasını kabul eden adam lazım hatasının üstünü örtmeye çalışan madame gibi adam değil...

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri