Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Disiplin talımatında hususiyetle tanımlanmış bir olay var burada, nesini basitleştirmeye çalışıyorsunuz, anlamadım; "anasına küfredersen 3 maç, babasına küfredersen 5 naç, rengine küfredersen 8 maç" deyip kategorize etmemiş adam, "ırkçılık" diye sade ve hususi bir madde düzenlemiş.

Ha, bizim kültüre uygun değildir, İngiliz'in siyahiden anladığıyla Türk'ün anladığı bir değildir; dolayısıyla bizim disiplin talimatımızda böyle bir madde olmalıdır veya olmamalıdır meselesi ayrı.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz demiş olma ihtimali bence yüksek ama dememiş de olabilir bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Benim yorumumla senin yazdığın şeyin ne alakası var Mami?

"Saha dışına yansımaması lazımdı. Pişman değilim ben de" gibisinden bir yorum yapmış o yüzden dedim ben özrü kabahatinden büyük diye.
    pişman değilim diye birşey söylemiyor diyorum. adamın dediğini iyi dinleyin bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    26. saniyeden sonra izlemeyi bıraktım. Emre'nin orada Zokora'yı neden ittiğini bir Allah'ın kulu mantıklı bir şekilde açıklayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
    Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.
    Abi nerelere çektin konuyu Emre yalanlamıyor ki zaten neyine inanıyım onun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ahmet Ercanlar ‏ @chemedya
    Emre: Zokora anneme kufretti. Ben de ona bir takim seyler soyledim. Ama sahada sarildik. Tatliya bagladik. Neden gundeme getirdi anlamadim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre ırkçılık yapmışsa cezası neyse Federasyondan önce biz vermeliyiz. Melo'nun olayı gibi oldu bitti af edelim olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Emre'nin yaptığı hareketin savunulacak hiçbir tarafı yok ve olmamalı. Zokora elbette Emre'ye bir şeyler söylemiştir, belki de küfretmiştir ve bunun karşılığında da Emre dönüp o sözü söylemiştir; fakat Zokora her ne söylediyse ona verilecek cevap da bu olmamalıydı. Irkçılık bir insanlık suçudur, bunu kim yaparsa yapsın. Yarın akşam İnönü'de buna benzer bir olay yaşanırsa yorumum yine aynı olur. Emre için Aykut Kocaman da açıklama yapmış, gerçekten böyle bir şey varsa gerekeni yaparız diye.

Ayrıca, maç öncesinde yapılan kareografi sırasında ipin kopmasıyla kafasına makara düşüp yaralanan taraftara da acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.

Fenerbahçe'ye de galibiyetinden ötürü tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.
    Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vay be, Sen adama tonla küfür et, Ana bacı bırakma, mazlum ol, Eyvallah
    Sen tek cümle küfür et, olay sana yıkılsın.
    3 maymunu bile geçtik helal.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

26. saniyeden sonra izlemeyi bıraktım. Emre'nin orada Zokora'yı neden ittiğini bir Allah'ın kulu mantıklı bir şekilde açıklayamaz.
    Maç içinde tartışma olmuş olabilir. İlla sarılıp öpüşmek zorunda değiller. Zokora ana avrat küfür edip sonra gelip sarılsa ben de aynı tepkiyi verirdim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İzledim şimdi lig tv deki konuşmaları. Bence olay bitmiştir. Ceza verir TFF.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre'nin annesine kufur edilcek oda bogaz kesme isareti yapmicak

Bu arada Fenerli arkadaslara tebrikler, evde mac kaybetmeleri zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Masumiyet Karnesiymiş her şeyde ona sığınmaya başladınız

Aynen, pozisyon sonrası her ne diyorsa bir kerede söylemiyor iki kere çıkıyor ağzından. Söylüyor, dönüyor arkasını giderken dönüp bir daha söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.
    Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.
    ben küfür etsin dediğini iddia etmedim zaten. küfür eder normaldir diyorsun ben de diyorum Emreyi suçluyorsan Zokora da anasına küfretmiş onu da suçlayacaksın. Zokora Fenerbahçe de Emre rakipte olsaydı şuan tam dediğimi konuşuyor olurduk.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.
    Aygüncüm burada sadece Emre ile ilgili olan kısımları yayınlıyorsun, yazıyorsun. burada sadece Emre'yi eleştiren herkeste art niyet ararım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Adam ana avrat küfür etmiş bende o sözleri söylemiş olabilirim diyor ama sonra özür diledik sarıldık barıştık saha içinde hallettik diyor

zokoranın ettiği küfür yanına kar kaldı ama emrenin lafı aovv

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Adam ana avrat küfür etmiş bende o sözleri söylemiş olabilirim diyor ama sonra özür diledik sarıldık barıştık saha içinde hallettik diyor

zokoranın ettiği küfür yanına kar kaldı ama emrenin lafı aovv
    emre baslattiysa zokorununda solemesi birseyler normal adam altta kalmamis.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu arada Emre tabii öyle bir şey söylediyse ceza almalı hatta en ağırını. üstü kapanmamalı, biz veririz Aykut hoca verir cezasını. tabi Zokora da alacak cezasını.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygüncüm burada sadece Emre ile ilgili olan kısımları yayınlıyorsun, yazıyorsun. burada sadece Emre'yi eleştiren herkeste art niyet ararım.
    Abi maç sonu neyi konuşalım oynadınız kazandınız Şu an bu olaydan başka bir olayı konuşan yok ki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    emre baslattiysa zokorununda solemesi birseyler normal adam altta kalmamis.
    niye Zokora'nın başlatmış olabileceği aklınızdan geçmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.
    Hukuk bilmeyen bunu konuşmasın hukuk bilmeyen soruşturmayı konuşmasın e biz ne konuşalım abi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lig tvdeki görüntüleri izlediysen Emre'nin durduk yere Zokora'yı ittiğini görürsün.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emrenin ne olup olmadigini az cok biliyoruz ayni maçi izledik zokoro emreye faul yapti orda emrede yanina gelerek birseyler soledi boyle baslamis olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig tvdeki görüntüleri izlediysen Emre'nin durduk yere Zokora'yı ittiğini görürsün.
    Maçın tamamını izlediysen Emre'nin önceki pozisyonlarda Zokora ile tartıştığını görürsün.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri