Hakem macı katletti
Hakem macı katletti
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yüzde 60ıi geçmiş
Geçti orada top tekrarında görüldü zaten .Tam zamanında çekilmemiştir bu fotograf.
Ayrıca beşiktaş oyundan psikolojik olarak düştü.Galatasaray skoru arttırabilir bundan sonra.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aydin muthisss bir gol![]()
aydın ne gol attı be
Of of of Aydın'a bak![]()
goooooooooooooolllllllllllll be
Aydın insan mısın yao nasıl gol
babalık yaramış adama
![]()
Cenk sakat olduğu için mi kadroya alınmadı ?
Süper gol, helal olsun çocuğa gün geçtikçe üstüne koyarak devam ediyor.
Pozisyonsuz 2 gol yedik. Şaka gibi.
Steam ID: fotosuki
Aydın Yılmaz! Muhteşem bir gol attı CR7 gibi resmen
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cok guzel gol atti Aydin, kendini habire gelistirdi bu sene
...
Aydın Yılmaz için Fatih Terim şanstır, Hasan Şaş şanstır. Kumaşı iyi belliki eğer büyüklerinin dediklerini harfiyen uygularsa türk milli takımı içinde önemli bir kazanç olur. Harika bir gol attı herkesin de belirttiği gibi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rakibin Şampiyon olmasını isteyen bi taraftar varmıdır merak ediyorum. çok saçma eleştiriler.
Bu Aydın Antalyaspor'a geliyor mu ? Öyle birşeyler deniliyordu Necati karşılıgı.
4. hakem baktı olmuyor ben de bir şeyler yapmalıyım dedi heralde.
Steam ID: fotosuki
Görevlinin küfürü iyiydi.![]()
"cimbom'u bırakın ayaklara oynayın" beşiktaş taraftarı yapma lütfen ne gerek var terbiyesizlik bunun adı.
Çok dogru bir kirmizi kartti
O değilde şu Çarşı'nın bu kadar çirkef bu kadar sinirli yapısını çok seviyorum ya
Ayaklara oynayın diyorlar![]()
![]()
futbolu bırakın ağaya oynayın diyen çarşı grubu kendine yakışanı yaptı.Bu kadar mı düşecektiniz?
bu kadar büyük organizasyonda böyle hatalar yapılırsa taraftarda haklı olarak isyan eder benim şahsi düşüncem
Beşiktaş play-off boyunca taraftarıyla oynayamaz muhtemelen...
Maç yine tatil olabilir herkes sahaya giriyor.
Bu stad 2-3 maç kapanır o da en az.
Resmen ayip resmen ayip yaziklar olsun sizin gibi taraftara ebouye yumruk atmaya calisiyorlar resmen insanliktan çikmis bunlar ayiptir yahu