sakin beyler sakin....
Maçın niye tatil edilmesi gerekiyordu gerçekten merak ettim. Galatasaray maçında staddaydım hiç bir şey bilmiyorum maç hakkında biri özet geçebilir mi ?
yahu her sene fb de oynamamak için ülkesinden 2-3 hafta geç gelen, rest çekip takım bulamadıktan sonra da özür dileyip geri gelen lugano hava alanında omuzlar üstünde gönderiliyorda, karakteri ne olursa olsun iyi oynayan emreye mi sahip çıkmayacak fenerbahçe taraftarı. İyi oynasın yeter yoksa rüştü gibi dayak yer. Ben şaşırmıyorum şahsen.
olayı emreye bağladınızya helal olsun
F.Bahçe çok iyi oynayarak maçı hak etti ve kazandı. Bu galibiyet bizim de işimize geldi. Bu arada, maç sırasında ve sonrasında inşallah olmaz dediğimiz olaylar ne yazık ki yaşandı. F.Bahçe mahsur kalmış söylentileri var şu anda, takım otobüsünün şoförü kaçmış.
Beyler galibiyetin tadını çıkartın laf atanlara cevap vermeyin boşverin temiz temiz bir galibiyet aldık hiçbi laf söz galibiyetimize leke düşüremez
Yeyin birbirinizi![]()
![]()
aferin size.
Aygün'ün ne kadar taraflı gereksiz yorum yazdıgını biliyoruz ama her seferinde cevap verme geregi duyuyoruz.Bundan vazgecmeliyiz.
beyler iki camia da büyüktür iki camiada birbiri olmadan yapamaz büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür yapmayın böyle galibiyetin keyfini çıkaralım bırakın çamur atanlar attıklarıyla kalsın siz cevap verdikçe onlar zevkten dört köşe oluyorlar
çaresizlik
Neler konuşuluyor yahu![]()
Maçı izledim, Trabzonspor top oynasaydı aslanlar gibi yenseydi arkadaş, top mu oynadılar? Fenerbahçe gayet haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Trabzon taraftarını da kınıyorum, böyle taraftarlık olmaz. Takımlarına zarar vermekten başka bir şey yapmadılar kaç senedir.
Zokora'yı savunanı da Emre'yi savunanı da anlamıyorum arkadaş ikisi de çirkef işte çirkef, bunu kabul edin bırakın fanatikliği. Ben Galatasaraylı olarak Melo'nun ve Eboue'nin ne çirkeflikler yaptığını kabul ediyorum. Babanızın oğlu gibi savunuyorsunuz yahu.
Arkadaş çok güzel özetlemiş tebrik ediyorum...Trabzon nedense deplasmanlarda daha bi rahat oynuyor çokta güzel top oynuyor bugün Trabzon futbol adına bir şey yapmadı Fenerbahçe hakkıyla kazandı ayrıca Trabzon taraftarı ortada bir hüsümet yokken durup dururken olay çıkarıyor bu da ayrı bir komedi...
Sadri Şener bu gün olanların tek sorumlusudur, bir yıldır hiç bir amacı olmadan iddia ettiği kupamızı verin sözünün eseridir. Taraftarını ve futbolcularını spartaküs gibi yetiştirmiştir. Artık bu anlamsız amacından vazgeçip, Türk futbolundan çekilmek zorundadır. Bu akşamın tek özetidir.
Sadri Şener, "FB maçını kaybedersek bu dünyanın sonu olur" demişti. Evet bekliyoruz dünyasını sonlandırabilir![]()
Mayalar'a güvenip ettiği bir laf olabileceğini düşünüyorumYa tutarsa dedi ama tutmadı.
Trabzonspor seyircisine de helal olsun aykut hocaya motivasyon konusunda pek iş dşürmediler ben olsam ben bile gaza gelir kendi çapımda messileşirdim gerçekten teşekkürler
bu arada fenerbahçe olarak gene de rahat bi maç izleyemedik hele ikinci yarı tamamen bir eziyetti bi ara yarı sahayı geçemedik sağolsun şenol hoca orta sahayı boşalttı ve bana göre trabzonspor adına sahanın en iyisi olan alanzinyoyu alarak fenerbahçemin ekmeğine yağ sürdü![]()
Bugun ilk kez Akerde mac izledim tam 17 saat yol gidip buraya geldim.Bunlari yasanacagini biyordum hatta kaybedecegimizi de tahmin ediyordum ama yinede geldim.Evet yakindan da gordum taftar rahibe yarardan baska birsey degil.Fener bu ortama bu oyunla maci kazandilar kutlarim.Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.
Emre hic dusunuyor mu acaba neden bu Gokhan'i alkisliyorlarda ben her saniye kufur yiyorum diye.Emre gecmisten bugune yaptiklariyla kendini bu hale soktu.Zokora, Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.Hakliydi cunku adeleti dogru duzgun yerine getirmezsen adam da kendi adaleti arar.
Bizim takimi degerlendirmek gerekirse,bence Senol hoca yine kadro seciminde hata yapti.Yine Serkani onde baslatti ama hatasini anladi ama neye yarar?Mustafa Yumluyu cok seven oynasin isteyen biri degilim ama Glovackiyi oynatmakta hataydi.Bu adam uzun zamandir sakat kardesim Girayla 2 mac yanyana oynadami boyle macta onu kadroya aliyorsun?Degisiikte de hataliydi Celustka sol bekte vasatti ama bu nor cunku bu adam o bgenin adami degki.Umarim birdaha ki mac hata yapmayiz Uefa kupasi zora girmez.
Haklı olduğunu söylemedim zaten. Colman'ın hareketleri de, Zokora'nın ki de direkt olarak kırmızı kart olması gereken pozisyonlar bence. Ama arkadaş heralde rüyalarda yaşıyor, sanki suçsuzmuş gibi bu tepkilerin olmayacağını falan sanıyordu muhtemelen. Emre'nin cezası açıklandığı gün bu olayların olacağını Fenerbahçe'lisinden tut Bozüyükspor'lusuna kadar herkes bal gibi biliyordu. Masum ayağına yatması hoşuma gitmedi.
GG nin alkışlanma sebebi malum, Aykutun kırmızı kart olayı.. basit bir şey yani hadi Emre'ye öfkeliler Stoch ne yaptı bunlara ?
o tekme olayına böyle yorum yapanları da gördük daha da bir şey denmez heralde. her izlediğim de bir acayip oluyorum ama haklıydı diyorsun abi pes doğrusu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hiç kusura bakma rakibe şiddet uygulamanın haklı bir yanı asla olamaz, gitsin dövüş sporlarıyla ilgilensin. Futbol bu kickbox değil. Kaldı ki o dövüş sporlarında bile rakibinin ayalarına tekme atmak yasaktır, kural dışıdır.