Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

11 30.56%
  • Berabere biter

12 33.33%
  • Fenerbahçe kazanır

13 36.11%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 297 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 5. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sakin beyler sakin....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın niye tatil edilmesi gerekiyordu gerçekten merak ettim. Galatasaray maçında staddaydım hiç bir şey bilmiyorum maç hakkında biri özet geçebilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yahu her sene fb de oynamamak için ülkesinden 2-3 hafta geç gelen, rest çekip takım bulamadıktan sonra da özür dileyip geri gelen lugano hava alanında omuzlar üstünde gönderiliyorda, karakteri ne olursa olsun iyi oynayan emreye mi sahip çıkmayacak fenerbahçe taraftarı. İyi oynasın yeter yoksa rüştü gibi dayak yer. Ben şaşırmıyorum şahsen.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

olayı emreye bağladınızya helal olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe çok iyi oynayarak maçı hak etti ve kazandı. Bu galibiyet bizim de işimize geldi. Bu arada, maç sırasında ve sonrasında inşallah olmaz dediğimiz olaylar ne yazık ki yaşandı. F.Bahçe mahsur kalmış söylentileri var şu anda, takım otobüsünün şoförü kaçmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beyler galibiyetin tadını çıkartın laf atanlara cevap vermeyin boşverin temiz temiz bir galibiyet aldık hiçbi laf söz galibiyetimize leke düşüremez

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Yeyin birbirinizi aferin size.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aygün'ün ne kadar taraflı gereksiz yorum yazdıgını biliyoruz ama her seferinde cevap verme geregi duyuyoruz.Bundan vazgecmeliyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aygün'ün ne kadar taraflı gereksiz yorum yazdıgını biliyoruz ama her seferinde cevap verme geregi duyuyoruz.Bundan vazgecmeliyiz.
    Demek ki kendi içinde söylediğine inanmıyorsun ve Aygün'ün yorumunun aslında gereksiz değil senin için önemli bir yorum olduğunu görüyoruz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

beyler iki camia da büyüktür iki camiada birbiri olmadan yapamaz büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür yapmayın böyle galibiyetin keyfini çıkaralım bırakın çamur atanlar attıklarıyla kalsın siz cevap verdikçe onlar zevkten dört köşe oluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hasan yener stadyumda trt

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Acizlik bu yaptığı tamamen Diyecek birşey bulamamış SŞ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fena laf sokmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

çaresizlik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sadri şener bi bitmedin be kardeşim bu kaç oldu lütfen sahada yenin bizi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neler konuşuluyor yahu
    Maçı izledim, Trabzonspor top oynasaydı aslanlar gibi yenseydi arkadaş, top mu oynadılar? Fenerbahçe gayet haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Trabzon taraftarını da kınıyorum, böyle taraftarlık olmaz. Takımlarına zarar vermekten başka bir şey yapmadılar kaç senedir.
    Zokora'yı savunanı da Emre'yi savunanı da anlamıyorum arkadaş ikisi de çirkef işte çirkef, bunu kabul edin bırakın fanatikliği. Ben Galatasaraylı olarak Melo'nun ve Eboue'nin ne çirkeflikler yaptığını kabul ediyorum. Babanızın oğlu gibi savunuyorsunuz yahu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Neler konuşuluyor yahu
    Maçı izledim, Trabzonspor top oynasaydı aslanlar gibi yenseydi arkadaş, top mu oynadılar? Fenerbahçe gayet haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi kutluyorum. Trabzon taraftarını da kınıyorum, böyle taraftarlık olmaz. Takımlarına zarar vermekten başka bir şey yapmadılar kaç senedir.
    Zokora'yı savunanı da Emre'yi savunanı da anlamıyorum arkadaş ikisi de çirkef işte çirkef, bunu kabul edin bırakın fanatikliği. Ben Galatasaraylı olarak Melo'nun ve Eboue'nin ne çirkeflikler yaptığını kabul ediyorum. Babanızın oğlu gibi savunuyorsunuz yahu.
    Arkadaş çok güzel özetlemiş tebrik ediyorum...Trabzon nedense deplasmanlarda daha bi rahat oynuyor çokta güzel top oynuyor bugün Trabzon futbol adına bir şey yapmadı Fenerbahçe hakkıyla kazandı ayrıca Trabzon taraftarı ortada bir hüsümet yokken durup dururken olay çıkarıyor bu da ayrı bir komedi...

Nesil
    2006

Sadri Şener bu gün olanların tek sorumlusudur, bir yıldır hiç bir amacı olmadan iddia ettiği kupamızı verin sözünün eseridir. Taraftarını ve futbolcularını spartaküs gibi yetiştirmiştir. Artık bu anlamsız amacından vazgeçip, Türk futbolundan çekilmek zorundadır. Bu akşamın tek özetidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sadri Şener bu gün olanların tek sorumlusudur, bir yıldır hiç bir amacı olmadan iddia ettiği kupamızı verin sözünün eseridir. Taraftarını ve futbolcularını spartaküs gibi yetiştirmiştir. Artık bu anlamsız amacından vazgeçip, Türk futbolundan çekilmek zorundadır. Bu akşamın tek özetidir.
    Maalesef sahada spartaküsler bir işe yaramadı.Bu bizimde işimize yaramadı.Ama hala 0.5 puanımıza inancımız tam

Ama bu skor maçtan önce belliydi.Forumun büyük çoğunluğu ortam gergin olursa Fener her türlü kazanır diyordu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener, "FB maçını kaybedersek bu dünyanın sonu olur" demişti. Evet bekliyoruz dünyasını sonlandırabilir

Mayalar'a güvenip ettiği bir laf olabileceğini düşünüyorum Ya tutarsa dedi ama tutmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonspor seyircisine de helal olsun aykut hocaya motivasyon konusunda pek iş dşürmediler ben olsam ben bile gaza gelir kendi çapımda messileşirdim gerçekten teşekkürler
    bu arada fenerbahçe olarak gene de rahat bi maç izleyemedik hele ikinci yarı tamamen bir eziyetti bi ara yarı sahayı geçemedik sağolsun şenol hoca orta sahayı boşalttı ve bana göre trabzonspor adına sahanın en iyisi olan alanzinyoyu alarak fenerbahçemin ekmeğine yağ sürdü

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bugun ilk kez Akerde mac izledim tam 17 saat yol gidip buraya geldim.Bunlari yasanacagini biyordum hatta kaybedecegimizi de tahmin ediyordum ama yinede geldim.Evet yakindan da gordum taftar rahibe yarardan baska birsey degil.Fener bu ortama bu oyunla maci kazandilar kutlarim.Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Emre hic dusunuyor mu acaba neden bu Gokhan'i alkisliyorlarda ben her saniye kufur yiyorum diye.Emre gecmisten bugune yaptiklariyla kendini bu hale soktu.Zokora, Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.Hakliydi cunku adeleti dogru duzgun yerine getirmezsen adam da kendi adaleti arar.

Bizim takimi degerlendirmek gerekirse,bence Senol hoca yine kadro seciminde hata yapti.Yine Serkani onde baslatti ama hatasini anladi ama neye yarar?Mustafa Yumluyu cok seven oynasin isteyen biri degilim ama Glovackiyi oynatmakta hataydi.Bu adam uzun zamandir sakat kardesim Girayla 2 mac yanyana oynadami boyle macta onu kadroya aliyorsun?Degisiikte de hataliydi Celustka sol bekte vasatti ama bu nor cunku bu adam o bgenin adami degki.Umarim birdaha ki mac hata yapmayiz Uefa kupasi zora girmez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Emre hic dusunuyor mu acaba neden bu Gokhan'i alkisliyorlarda ben her saniye kufur yiyorum diye.Emre gecmisten bugune yaptiklariyla kendini bu hale soktu.Zokora, Emre'ye o tekmeyi atarak yanlis yapti ama hakliydi.Hakliydi cunku adeleti dogru duzgun yerine getirmezsen adam da kendi adaleti arar.
    Hayır anlamıyorum Emre bu maçta tahrik edicek ne yaptı? Colman'dan Zokora'dan tekmeleri yiyen o, maç boyunca yemediği küfür kalmadı,kafasına 2 kere sert cisim isabet etti. En çok tepkiyi çeken yine o oldu maçta. Adam yere düşse seyirci çılgına dönüyor yahu

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Hayır anlamıyorum Emre bu maçta tahrik edicek ne yaptı? Colman'dan Zokora'dan tekmeleri yiyen o, maç boyunca yemediği küfür kalmadı,kafasına 2 kere sert cisim isabet etti. En çok tepkiyi çeken yine o oldu maçta. Adam yere düşse seyirci çılgına dönüyor yahu
    Bu maç birşey yapmamış olabilir ama yaptığının cezası çok hafif kaldığı gün bunların olacağı belliydi. O yüzden masum ayağına yatmayın, şu ülkedeki herkes Emre'nin nasıl birisi olduğunu biliyor ve o malum maçta da neler yaptığının farkında. Kendinizi kandırmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Bu maç birşey yapmamış olabilir ama yaptığının cezası çok hafif kaldığı gün bunların olacağı belliydi. O yüzden masum ayağına yatmayın, şu ülkedeki herkes Emre'nin nasıl birisi olduğunu biliyor ve o malum maçta da neler yaptığının farkında. Kendinizi kandırmayın...
    yapmış olabilir tamam cezası da az kalmış olabilir ama zokoranın yaptığını haklı gösterir mi bu
    emre değil de kim olursa olsun nasıl haklı diyebilirsiniz buna nereye gidiyoruz beyler ne oluyor

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yapmış olabilir tamam cezası da az kalmış olabilir ama zokoranın yaptığını haklı gösterir mi bu
    emre değil de kim olursa olsun nasıl haklı diyebilirsiniz buna nereye gidiyoruz beyler ne oluyor
    Haklı olduğunu söylemedim zaten. Colman'ın hareketleri de, Zokora'nın ki de direkt olarak kırmızı kart olması gereken pozisyonlar bence. Ama arkadaş heralde rüyalarda yaşıyor, sanki suçsuzmuş gibi bu tepkilerin olmayacağını falan sanıyordu muhtemelen. Emre'nin cezası açıklandığı gün bu olayların olacağını Fenerbahçe'lisinden tut Bozüyükspor'lusuna kadar herkes bal gibi biliyordu. Masum ayağına yatması hoşuma gitmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bugun ilk kez Akerde mac izledim tam 17 saat yol gidip buraya geldim.Bunlari yasanacagini biyordum hatta kaybedecegimizi de tahmin ediyordum ama yinede geldim.Evet yakindan da gordum taftar rahibe yarardan baska birsey degil.Fener bu ortama bu oyunla maci kazandilar kutlarim.Yalniz Emreye soyleyecek laf bulamiyorum cok kizdirdi beni ve yalan yok kufur ettim.

Bizim takimi degerlendirmek gerekirse,bence Senol hoca yine kadro seciminde hata yapti.Yine Serkani onde baslatti ama hatasini anladi ama neye yarar?Mustafa Yumluyu cok seven oynasin isteyen biri degilim ama Glovackiyi oynatmakta hataydi.Bu adam uzun zamandir sakat kardesim Girayla 2 mac yanyana oynadami boyle macta onu kadroya aliyorsun?Degisiikte de hataliydi Celustka sol bekte vasatti ama bu nor cunku bu adam o bgenin adami degki.Umarim birdaha ki mac hata yapmayiz Uefa kupasi zora girmez.
    GG nin alkışlanma sebebi malum, Aykutun kırmızı kart olayı.. basit bir şey yani hadi Emre'ye öfkeliler Stoch ne yaptı bunlara ?

o tekme olayına böyle yorum yapanları da gördük daha da bir şey denmez heralde. her izlediğim de bir acayip oluyorum ama haklıydı diyorsun abi pes doğrusu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Hiç kusura bakma rakibe şiddet uygulamanın haklı bir yanı asla olamaz, gitsin dövüş sporlarıyla ilgilensin. Futbol bu kickbox değil. Kaldı ki o dövüş sporlarında bile rakibinin ayalarına tekme atmak yasaktır, kural dışıdır.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri