Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 247 arası toplam 247 sonuç

Konu: Kasımpaşa Transfer Haberleri | Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz Kasımpaşa'da

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Paşa önce hocayı yollasın sonra transfer yapsın. Yanlış ilerliyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kasımpaşa efsaneyi getirdi

Kasımpaşa, altyapıya Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jon Jacobus Wouters'i getirdi.

Takıma kazandırdığı yıldız isimlerle ve altyapıya yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Kasımpaşa, devrim niteliğinde bir hamle yaptı. Lacivert-Beyazlılar, altyapının başına Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jon Jacobus Wouters’i getirdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Wouters’a Kasımpaşa’nın geleceğini oluşturma görevi verildi. Atılan imzaların ardından konuşan Wouters, “Tesisleri gezdim ve büyük işlere imza atacağımıza ikna oldum. Burada olmak harika” dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kasımpaşa’nın altyapı koordinatörlüğüne getirilen Jan Wouters, yeni kulübünde hayata geçirmek istediği sistemi NTV Spor'a anlattı. Kasımpaşa'ya transferinde teknik direktör Şota'nın büyük rol oynadığını ifade eden Wouters, Kasımpaşa tesislerinden de övgüyle söz etti.

Kasımpaşa altyapısı bundan sonra Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Jan Wouters'a emanet. Altyapı koordinatörlüğü görevini üstlenen Jan Wouters Kasımpaşa'ya gelmesinde teknik direktör Shota'nın etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Hollandalı futbol adamı, “Buraya gelmeden önce shota ile temasa geçtim. Ajax'ta uzun yıllar geçirdi ve kendisini çok iyi tanıyordum. Kasımpaşa'yı çok detaylı anlattı. Hayata geçirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi ve aklındakiler beni çok heyecanlandırdı” dedi.

Jan Wouters, Kasımpaşa tesislerinden de övgüyle bahsetti.

Wouters, “En son utrecht'de çalıştım. Eğer iki kulübün tesislerini karşılaştırırsak kasımpaşa çok daha iyi ve donanımlı tesislere sahip. Türkiye'ye gelmeden önce shota anlatmıştı ama buraya geldiğimde gördüklerim beni gerçekten çok etkiledi. Kasımpaşa kesinlikle avrupa'nın sayılı altyapı tesislerinden birine sahip” ifadelerini kullandı.

"UZUN VADEDE BİR AKADEMİ KURACAĞIZ"
    Altyapıda eğitimin önemine vurgu yapan Hollandalı futbol adamı, hayata geçirmek istediği projeler hakkında da bilgi verdi.

Wouters, “Oyuncuların hem eğitimlerini sürdürüp hem de antrenmanlara gelmeleri çok kolay değil. Uzun vadede bir akademi kurmak istiyoruz. Çocukları burada barındırıp, bir okullla anlaşma yapmak istiyoruz. Akademideki çocuklar eğitimlerini bu okulda sürdürecek. Ama bu hemen hayata geçecek bir iş değil. Çok detaylı araştırmamız gerekiyor. Çünkü bu çocukları çevrelerinden koparıp bünyenize aldığınız zaman büyük bir sorumluluk üstleniyorszunuz. Bu çocukların futbollarını geliştirmek kadar en iyi şekilde eğitim almalarını da sağlamalısınız” diye konuştu.

Wouters Dünya Kupası’nı üçüncülükle tamamlayan Hollanda Milli Takımı’nın iyi bir turnuva geçirdiğini sözlerine ekledi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-spora-anlatti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım bu proje yalan olmaz da ülkemizde alt yapıdan gençleri ülke futboluna yetiştirecek sağlıklı bir ortam olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Atila Turan Kasımpaşamızda

Fransa'nın Stade de Reims takımının 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Atila Turan, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.

Atila Turan kimdir?
    Profesyonel olarak 2010 yılında Fransız Grenoble takımında forma giymeye başlayan Atila Turan, 2011 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transfer oldu. Buradan SC Beira-Mar takımına kiralanan Atila, bir sonraki sezon da Orduspor'da kiralık olarak 24 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezon ise Fransız Stade de Reims takımında 18 maçta görev yaptı. 2007 yılından 2011 yılına kadar Fransa Genç Milli Takımlarında görev alan Atila, 2013 yılında Türkiye U21 takımı formasını giyerek milli olmuştur.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Kasımpaşa, Reims'den Atila Turan'ı 1 yıllığına kiraladı. Liverpool'dan da Yusuf Mersin'i transfer etti.

Galatasaray'dan Aydın Yılmaz, Gaziantepspor'dan Eray Birniçan, Gençlerbirliği'nden Ramazan Köse ve Kayserispor'dan Abdullah Durak'la sözleşme imzalandı.

Ryan Babel 2,5 M €'ya Al-Ain'e transfer oldu.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri