Eskişehir maçı dışında güzel maçlar.Ama arada öyle puan kayıpları da illa ki olacaktır can sıkmamak lazım.
Eskişehir maçı dışında güzel maçlar.Ama arada öyle puan kayıpları da illa ki olacaktır can sıkmamak lazım.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Turu rahat geçmişsin.Çeyrek finaldeki rakibini merakla bekliyorum![]()
Barcelona gelmiş fakat ben geçebileceğimize inanıyorum![]()
Kadro el veriyor bence şuanda elemeye.Çılgın taktiklerle şansımızı denemekte fayda var![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Barcelona maçı müthiş olmuş fakat ben de İspanya'da dağılacağını düşünüyorum.
Helal kanka inanılmaz bir sonuç almışsın![]()
İnananmıyorummmmmm !!! Vela Vela VELAAA !!! DK 60 1-0 öndeyiz.
Yazarken golü yedik. 1-1
Bunu yazarken 2-1 oldu.
3 oldu.Elendik diyebiliriz...
Nam-ı diğer [Rec]ep
Geçmiş olsun hocam.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Çeyrek Final fena değil Recep üzme kendini sezon sonu büyük revizyonla alıcaz![]()
Biz ikinci olalım derken dördüncülüğe kadar düştük.Genel hatlarıyla kötü bir sezon geçirdik.Önümüzdeki transfer sezonunda çok hareketli günler geçireceğimiz kesin.Sıfırdan takım kurma çalışmalarına başlıyorum.Şimdiden hayırlı olsun.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Bu sezon sıralama olarak geride kalmamız kötü olmuş.Önümüzdeki sezonlara bakıcaz artık yapıcak bişey yok burdan sonra.
Aynen çok kötü oldu ama önümüzdeki sezon nasıl bir politika izleyeceğime karar veremedim.Ya yıldız isimleri büyük paralara satıp regen ve gençlerden oluşan bir kadro kuracağım ve uzun süre çalışıp başarı bekleyeceğim ya da oyuncuları takımda tutup bu kadroyla başarı arayacağım.Benim içinden ilk seçeneği gerçekleştirmek geçiyor ama zevkli olup olmayacağını kestiremiyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep