Kupa için tebriklerKadro çok sağlam olmuş.
Kupa için tebriklerKadro çok sağlam olmuş.
2 gündür devam edemiyorum kariyere. Eve de yeni geldim. Şimdi oyunu açıyorum. Kariyeri güncelleme zamanı.![]()
TariboWest
grup zor üstad.UEFA'yı kaldırabilirz bu sene.başarılar.
EPL 5-6-7. Hafta
Carling Cup 3. Tur
4. turda Sunderland deplasmanında olacağız.
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 1. Maçı
Deplasmanda olmamıza rağmen gayet iyi bir futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Sonuç mağlubiyet de olsa bize birşeyler kattığı aşikar...
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 2. Maçı
Cavani'nin yokluğunda Rondon kendini göstermeye başladı. Bu galibiyet ile en kötü Avrupa Ligi'ne kalma konusunda avantaj yakaladık. İçerdeki diğer maçları da kazanırsak rahatça Avrupa Ligi'ne gideceğimizi düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar...
TariboWest
Maçlar çok güzel.Barca maçı normaldir.Gruptan çıkarsın diye düşünüyorum ben de![]()
İçerde yeneriz Barça'yı abi.Gruptan da çıkacağımızı düşünüyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Şu Barça'yı da yenelim artık abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Blackburn ve Ümit Boğa Ayrılığı Sonunda Gerçekleşti !
Geçen sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini belirten genç hoca, Başkan Anuradha Desai'nin ısrarı üzerine bu kararından vazgeçmişti. Bu sezon lige istediği gibi başlangıç yapamayan Blackburn, Carling Cup'dan elenmiş, Şampiyonlar Ligi'nde ise bir üst tura çıkmayı başarmıştı. Ayrılık sonrası konuşan Ümit Boğa artık Blackburn'e yarar değil zarar vereceğini düşünerek görevinden ayrılmanın en doğru karar olduğunu söyledi. Ayrıca sezon sonuna kadar başka takım çalıştırmayacağını da sözlerine ekledi...
TariboWest
Yazık oldu yahu.Blackburn taraftarı olarak arkandaydık her zaman.
Yeni macera , yeni heyecan.Bakalım yeni yuvamız neresi olacak.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Ümit Boğa'nın Yeni Takımı Belli Oluyor !
Sezon ortasında Blackburn'den ayrılan Türk Teknik Direktör Ümit Boğa'nın 4 takımla görüşme halinde olduğu belirtildi. Bu takımların Arsenal, Villarreal, Fiorentina ve Beşiktaş olduğu konuşuluyor. Fenerbaçeli olduğu bilinen Ümit Boğa'nın Beşiktaş'a taraftar tepkisinden dolayı gidip gitmeme konusunda kararsız kaldığı ilk tercihinin Arsenal olduğu belirtildi. Arsenal ile anlaşma sağlayamadığı takdirde Ümit Boğa'nın Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü olacağı belirtildi...
TariboWest
Yeni takımını merakla bekliyoruz hocam![]()
Beşiktaş'ta Ümit Boğa Dönemi !
Resmi sözleşme imzalanan Ümit Boğa basın toplantısında şunları söyledi. " Öncelikle Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğim için mutluyum. Blackburn'den istifa ettikten sonra Beşiktaş ile sezon sonu için prensip olarak anlaşmıştım. Yarım sezonluk süre içerisinde Arsenal, Fiorentina ve Villarreal'den de teklif aldım fakat söz verdiğim için ve Beşiktaş'ın da beni beklemesinden dolayı ülkeme döndüm ve çok mutluyum. Fenerbahçeli olmam speküle ediliyor fakat ben bu olaya profesyonelce yaklaşıyorum. Beşiktaş'ın başarısı için elimden ne geliyorsa yapacağım. Fakat Fenerbahçe taraftarı olmamda birşey değişmeyecek. Kulübün finansal bir sorunu olduğunu da biliyorum. O yüzden elimizdeki yıldız isimleri satmayı düşünebilirz. Fakat şunu söyleyebilirim. Yabancı sınırlaması olduğu için en az 5 kaliteli Türk oyuncuya sahip olmamız gerekiyor. Bu nedenle Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Hamit Altıntop ve Mustafa Pektemek gibi Türk oyuncuları takımda tutmayı düşünüyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. İlerleyen günlerde sizlerle daha çok konuşmayı ve gelişmeleri paylaşmayı planlıyorum. "
TariboWest
Beşiktaş'ta başarılar.Yine Türkiye'den vazgeçememişsin![]()
Türkiye candır.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep