Bu başarısızlığın sevinilecek bir tarafı yok ama en azından tarihimizde en fazla sporcu gönderdiğimiz Olimpiyatlar diye sporcular üzerinden kendi reklamlarını yapmaya çalışanlar için ufak bir tebessümüm var.
Bu başarısızlığın sevinilecek bir tarafı yok ama en azından tarihimizde en fazla sporcu gönderdiğimiz Olimpiyatlar diye sporcular üzerinden kendi reklamlarını yapmaya çalışanlar için ufak bir tebessümüm var.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sanki butun sakatliklarda bizi bulmus gibi konusuyorlarya iyice sinir oluyoryum.
Bi umut gures kaldi. Utanilmasi gereken bi durumdayiz, madalya siftahimiz yok.
Lemaitre niye 100 m yarışmıyo yavlitvanya-amerika maçı varmış ilk defa amerika olimpiyatlara geldigini anlayacak ama yine 15-20 sayı farkla biter
ilk yarı 55-51 amerikanın üstünlüğüyle sona erdi güzel maç oluyor![]()
Last edited by semih99999 : 04.Ağustos.2012 at 18:18
2.yarı başladı litvanya 56 abd 55 şu an. 40snde falan 62 56 yaptı abd![]()
bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alınhadi litvanya
3.çeyreğin ortasına kadar inanılmaz fazla sayıda top kaybı yaptı litvanya.
olmadı maalesef neyse şimdi umutlarımız arjantin ve ispanyada![]()
Meksika-Senegal çeyrek final maçı uzatmalara gitti. Normal süre 2-2.
Brezilya da şok bir gol tanımına uygun bir golle 1-0 geride. Honduras sürpriz peşinde![]()
Brezilya - Honduras maçı harika geçiyor.Damiao 3-2 yaptı skoru ama Honduras dk 40 civarlarında 10 kişi kalmıştı.2. kırmızı da çıkmazsa Honduras'a sürpriz olur.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kaç gündür söyleyecem unutuyorum, trt'nin şifreye girmesini açıklayabilecek bir bilgili insan var mı? Devletin(!) kanalı paralı bir platform oldu da bizim mi haberimiz yok?
DN : Önceki sayfalarda açıklandıysa gözümden kaçmış olmalı.
Ben bir kırmızı daha çıkar demiştim.Brezilya 3-2 yendi Honduras'ı.Yarı finalde Britanya - G. Kore kazananıyla oynayacak.Diğer yarı finalse Japonya - Meksika arasında oynanacak.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ferhat Pehlivan Mısırlı rakibini 20-6 yenerek çeyrek finale yükseldi. Rocky'den kesitler sundu bize yer yer
00.15 civarı da Bahram Muzaffer ringe çıkacak çeyrek final için.
Bahram Muzaffer kötü bir boksun ardından elendi.
Futbolda da İngiltere penaltılar sonucnda Güney Koreye yenilerek elendi. Brezilya, MEksika, Güney Kore, Japonya yarı finale kalan takımlar.
Büyük Britanya diye düzeltmek aklıma gelmişti de amaan dedim salla gitsin![]()
uydusu olanlar 11919 v 24444 üzerinden izleyebilirler diğer frekans şifreli
Grekoromende 55 kiloda Ayhan Karakus TSI 15:27'deKubali rakibi, 74 kiloda Selcuk Cebi 15:54'te Isvecli rakibi ile karsilasacak.
selçuk cebi favori
Ayhan Karakus güreşte 2-0 elendi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Çin-Kore voleybolda durum şu an 2-2. Euro 2004'ü getirdi akıllara bu skor.
Selçuk Çebi isveçliye yenildi ve elendi. Hadi eve dönün siz gençler.
Bizimkilerin hepsi katılmış olmak için orda. Başka bi nedenleri yok.
Bayan baskette bakalım neler yapacağız...22'de Hırvatistan ile karşılaşıyoruz yenersek en azından 3.lük maçı cepte olacak...
Abi isveçli ya isveçli. güreş nere isveç nere biri bana bunu izah etsin. hadi iranlıya rusa kazaklara falan yenil eyvallah da isveç yahu.
Takım sporlarında kazanılan madalyalar tek madalya olarak mı yoksa takımda kişi sayısına göre mi değerlendiriliyor. Mesela baskette altın madalya kazanırsak 12 altınımız mı olacak ülke madalya sıralamasında yoksa 1 mi ?
Screw you guys, I'm goin' home
0 madalya alacağız ciddi ciddi. Voleybolda da bugün eleniriz. Geriye sadece basket kalıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Selçuk neymiş bide Dünya şampiyonuymuş bırak ya.