3 olduuuu. Çok rahatt![]()
3 olduuuu. Çok rahatt![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
PSG akıllı olursa 4 yapar demiştim ancak cesurca harcadılar pozisyonları.Rami attı 2-1.Ama yinede PSG kendi evinde bence rahat alır.
İbrahimovic kırmızı yedi.Gereksiz yere gördü.2-3 maç alır ve bence diğer tur maçlarınıda kaçırabilir.
Zlatan'ı yediler.Kırmızı kartlık değildi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İkinci maçta İbra'nın yerine birini koymasalar bile Valencia bu turu geçemez. Adamlarda hiç ışık yok.
Ancelotti'nin bence galibiyetin %90ûna direk etki etti. Juventus'ta Çeyrek Finalde diyebiliriz. Juventus'un durumuna gerçekten helal olsun. Şike olaylarını pek yakından takip etmedim ama adamlar bizi düşürün dediler. Bu dönemden müthiş döndüler. Ligi götürüyorlar, Şampiyonlar Liginde geldikleri durum ortada.
Çok güzel bir galibiyet oldu. Skor yanıltmasın, arada dağlar kadar fark var Valencia ile. Baya pozisyon harcadık 2.yarıda. İbo'da haksız yere atıldı.
Canım FEDA olsun sana !
REAL MADRİD
Diego Lopez, Varane, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Khedira, Mesut Özil, Xabi Alonso, Di Maria, Ronaldo, Benzema
MANCHESTER UNITED
De Gea, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, J.Evans, Carrick, Kagawa, Rooney, Welbeck, Van Persi
Shakthar
Pyatov, Rat, Chygrynskiy, Rakitsky, Hübschman, Fernandinho, Alex Teixeira, Srna, Mkhitaryan, Luiz Adriano, Taison
Dortmund
Weidenfeller, Hummels, Felipe Santana, Pisczek, Schmelzer, Kehl, Bender, Götze, Reus, Blaszczykowski, Lewandowski
şu papayanında muhteşem yüzyılında işkence çektiriyorsun bize star
Last edited by Önder HOCA : 13.Şubat.2013 at 23:55
Maci Star mi veriyor arkadaslar ?
Hayır D-Smart![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Maalesef D-Smart veriyor. Dünkü gibi NTV verseydi çok güzel olurdu.
Canım FEDA olsun sana !
Ben maci uyduda tandberg servic diye bir kanaldan seyrediyorum arkadaslar. afgan kanalý sanirim. Real madrid fena degil ama iþleri çok zor görünüyor.
Derken Ronaldo santrafor golü atti
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ronaldo' nun golünü kaydedin, kendini forvet sananlara, forvet olmak isteyen tüm gençlere tekrar tekrar izlettirin. Kafa golünün tarifini yaptı adam. Ronaldo' yu çok sık övmem ama buna yapacak hiçbir şey yok.
Football is simple,but Football Manager is not
Müthiş gol attı Ronaldı
Tam bir Hakan Şükür golüHavada asılı kalmalar falan.
Dizleri evranın boyuna gelmiş pozisyonda ve maçı izlemek isteyenler az tv den izleyebilir eğer izleyemiyorsanız mesaj atmanız yeter![]()
o pozisyonda Evra sıçrasa en azından vücut temasını sağlasa Ronaldo öyle rahat vuramazdı. Ama hakkını vermek lazım güzel yükselmiş..
İp var beyler.
Diğer maçta da skor 1-1
Lewandowskinin golü
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346758
Srna'nın Golü ise
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346084
Kaleci çok köşeye gitmeyen ortaya giden topu yemiş
Ronaldo golde bomboş kaldı ama iyi yere vurdu. Man Utd daha etkili oynar diye düşünüyordum fakat ayağında topu Madrid tuttu. Her iki takımın da gol pozisyonları aynı sayıda. Özellikle Welbeck'in pozisyonu gole çok yakındı. Zevkli bir maç oluyor![]()
Varane kesinlikle faul yaptı.Kırmızı kart gerektiren bir pozisyondu ama hakem vermedi.
Varane yine çok iyi.
Dea Gea'da hayatının topunu oynuyor normalde bu kadar iyi değilgalıba real madrıd kalecı alıcak ıddaalarını duyuncamı bole oldu
![]()
Efsane oyunda,
Giggs girdi Kagawa çıktı.
Onlar nasıl kaçar ya![]()
De Gea' yı uzun zamandır hiç bu kadar iyi görmemiştim.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu hakemi hakem diye kim atadı çok merak ediyorum.Bildiğin Real Madrid taraftarını koymuşlar![]()