Tam bir Hakan Şükür golüHavada asılı kalmalar falan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dizleri evranın boyuna gelmiş pozisyonda ve maçı izlemek isteyenler az tv den izleyebilir eğer izleyemiyorsanız mesaj atmanız yeter![]()
Ronaldo golde bomboş kaldı ama iyi yere vurdu. Man Utd daha etkili oynar diye düşünüyordum fakat ayağında topu Madrid tuttu. Her iki takımın da gol pozisyonları aynı sayıda. Özellikle Welbeck'in pozisyonu gole çok yakındı. Zevkli bir maç oluyor![]()
o pozisyonda Evra sıçrasa en azından vücut temasını sağlasa Ronaldo öyle rahat vuramazdı. Ama hakkını vermek lazım güzel yükselmiş..
İp var beyler.
Diğer maçta da skor 1-1
Lewandowskinin golü
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346758
Srna'nın Golü ise
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346084
Kaleci çok köşeye gitmeyen ortaya giden topu yemiş
Varane kesinlikle faul yaptı.Kırmızı kart gerektiren bir pozisyondu ama hakem vermedi.
Varane yine çok iyi.
Dea Gea'da hayatının topunu oynuyor normalde bu kadar iyi değilgalıba real madrıd kalecı alıcak ıddaalarını duyuncamı bole oldu
![]()
Efsane oyunda,
Giggs girdi Kagawa çıktı.
Onlar nasıl kaçar ya![]()
De Gea' yı uzun zamandır hiç bu kadar iyi görmemiştim.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu hakemi hakem diye kim atadı çok merak ediyorum.Bildiğin Real Madrid taraftarını koymuşlar![]()
Sahada RvP kadar ne yaptığını bilen -Ronaldo da dahil- başka oyuncu yoktu bugün... Yaptığı her hareket olumlu ve sonuca yönelik.. Gittiği her takımı bir üst klasa çıkarabilecek birisi gerçekten..
Bugün de çok şanssızdı, gol bekliyordum ama olmadı..
Shaktar oyununu izledim.Taktik futbol oynuyorlar kontralar cıkmaya deniyorlar.Tam bir taktik takımı kurmuş Lucescu.Bugun yedikleri 2 gol tamamen şansızlık.Heleki 2 gol.Tamamen şansızlık.İlk gollerini görmedim 2 gol cok kaliteydi.
İlk yarı Dortmund cok iyi analiz etrmiş Lucescu.İkinci yarı Kuduz aşısı misali yaptı.Mikrobu kendi mikrobuyla öldür.Shaktar ikinci yarı bol pas yapmaya başladı.Top 2 yarını genelinde onların elinde kaldı.2 tane net poziyon verdiler 1 atamadı Dortmund ikinci maç almanyada hiç belli olmaz.
Dortmund İlk Yarı Cok iyiydi.
İkinci yarı Shaktar biraz daha iyiydi.
Ayrıca top rakipteyken Dortmund 3 oyuncunun her defasında basması kötü bir savunma örneği olmuş cok iyi pas yapsa orta sahayı rahat geçerler.Genelde yapamadı maç içinde Shaktar.
varane muthis defans ya. madrid salladi ama yikamadi resmen tek kale oynadi manu bi 5-10 dakka rahat cikamamisti yari sahasindan2.ci maclarda madrid eler shaktar eler.
Enfes gol attı Ronaldo , tabii rahat vurdurmamak gerekirdi o kadar.
Shaktar'ın ilk golü de 2. golü de çok güzeldi.
Varane ise çok sağlam defans, çok beğeniyorum kendisini
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Manu deplasmanda alabileceği en iyi skoru aldı. En büyük avantajı ikinci maçta 0-0'ın Manu'ya yaraması. Böylece Sir oyun anlayışından ödün vermeyecektir. Rakip ayrıt etmeden bu sezon Manu daha çok kontraya yatkın oynadığı için diyorum. İkinci maçta Ronaldo'ya büyük iş düşecek. Real ilk maçı bir şekilde kazansaydı mutlak favori görürdüm ikinci maç öncesi ama 1-1'lik skorla Manu daha avantajlı konumda.
İbrahimovic'in kırmızı kartı bence yanlış karar olmuş. Kırmızı kartlık bir şey yok orda.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football is simple,but Football Manager is not
Bu Hafta Oynanacak Maçlar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
21.45'te Arsenal-Bayern maçı var NTV ve NTV Spor'dan yayınlanacak.
Arsenal kazanacak maçı,genel kanı almanların kazanacağı yönünde ama.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İngiltere'ye gidip maç almak kolay değil, beraberlik kokuyor.
Canım FEDA olsun sana !
Goll Kroos attı Toni Kroosssssssssssss
Güzel attı.Erken yedi Arsenal.Sanırım bu turu Münih güle oynaya geçer.
arsenali harcıcaklar![]()