Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 503 sonuç

Konu: Football Manager 2013 Ön Sipariş Açıldı

1. Default

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Arkadaşlar vatandaki önsipariş DVD li oyun (kutulu) için midir yoksa sadece key şifresi için mi? Biliyorum ikisi de aynı yola çıkıyor ama alacağım ilk orjinal oyun dvd li olsun istiyorum. O yüzden soruyorum.
    D&R için de aynı şeyi soracaktım. Oradaki ilan da DVD li mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

D&R için de aynı şeyi soracaktım. Oradaki ilan da DVD li mi?
    Evet.D&R daki ilan da DVD'li.
    <')))))>-<

3. Default

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Evet.D&R daki ilan da DVD'li.
    Teşekkür ederim, bir arkadaşıma sordum D&R da kargo ücreti yok vatanda var dedi bununla ilgili bir şey bilen var mı, bir de D&R ın ürün açıklamaları kısmında "Çıkış tarihinde firmadan kaynaklı gecikme olabilir." şeklinde bir açıklama var. Bu neyin nesidir anlamadım :S

Nesil
    2005

Ön sipariş tarihi ne zaman sona eriyordu ?

5. Default

Son kararımı vermek üzereyim arkadaşlar. Bu gece siparişimi mutlaka vermek istiyorum. O yüzden son kez soruyorum sizlere D&r mı yoksa hepsiburada mı? (vatanı tamamen eledim )

Son kararımı vermek üzereyim arkadaşlar. Bu gece siparişimi mutlaka vermek istiyorum. O yüzden son kez soruyorum sizlere D&r mı yoksa hepsiburada mı? (vatanı tamamen eledim )
    bence D&R. daha guvenilir cunku

7. Default

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    Öyle yapacağım kardeşim. Forumdaki hemen hemen herkesin d&r dan alması da onu gösteriyor. Bir detay da bu kadar yüklenmeden dolayı daha geç elime ulaşacak olması ihtimali ama olsun. Ne de olsa 2 hafta önceden oynama imkanı veriyor SI Bu arada hepsiburada da FM12, FM 13 den 20 lira daha pahalı. Gülümseyesim geldi )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GMG'den aldım , D&R ile 15 tl fark var ,

Steam ile 33 tl fark var. mail atmıştım , TR dil ekliymiş steam'da ne gösteriyorsa o şekilde iniyormuş , farklılık söz konusu değilmiş.

Ben fm 2012'yi kutulu almıştım , çok gereksiz...Dvd sadece bir kez kuruyorsun o kadar.Kullanım talimatı zaten pdf olarak geliyor. Tabi herkezin fikrine saygı duymak lazım , eğer sizin için fiyat önemli ise , indirim geçmeden GMG'den alın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    Hepsiburada'dan belki zilyon tane alışveriş yaptim(ev elektroniği,hediyelik eşya,bebek oyuncağı falan filan aklınıza gelebilecek hersey).Hicbir siparişimde sorun çıkmadı,Türkiye'nin en cok tercih edilen sanal alışveriş sitesi olan hepsiburada bence kesinlikle en az kurumsal firmalar kadar güvenli.

10. Default

Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına (Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım )

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Artık sadece 19 Ekim 00.01'i tarihini beklemek kaldı.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Arkadaşlar Steam'de mağaza bölümü açılmıyor. Ayrıca Steam'in kendi internet sitesi de açılmıyor. Bir bilginiz var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet,bende de açılmıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Arkadaşlar Steam'de mağaza bölümü açılmıyor. Ayrıca Steam'in kendi internet sitesi de açılmıyor. Bir bilginiz var mı?
    Google Dns'le açamıyorum ama dns'i otomatik yapınca bende açılıyor.
    <')))))>-<

Hımm nasıl yapacağız peki onu? Neden böyle oldu engellendi mi Steam?

tamam arkadaşım hallettim teşekkür ederim

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    GMG'den aldım , D&R ile 15 tl fark var ,

Steam ile 33 tl fark var. mail atmıştım , TR dil ekliymiş steam'da ne gösteriyorsa o şekilde iniyormuş , farklılık söz konusu değilmiş.
    Bu site güvenilir midir ki ? Bir de 19 ekim de oynama imkanımız olacak mı buradan alırsak eğer? Hepsiburda.com için de öyle mi ?

Para var ama bide ygs belası var napsamki la oyun mu sınavmı :-)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ASLAN1905 View Post
    Para var ama bide ygs belası var napsamki la oyun mu sınavmı :-)
    ben 2008 de çatır çutur oynayıp kazanmıştım bil müh. planlı hareket et yetiyor ya sıkıntı yok

oyunu orjinal alınca kac bilgisayara kurma hakkız var yami kac kullanıcılık

21. Default

Quote Originally Posted by burak52 View Post
    oyunu orjinal alınca kac bilgisayara kurma hakkız var yami kac kullanıcılık
    Öyle bir sınırlama yok diye biliyorum ben ama, şimdi sen sorunca garip hissettim. Oyunu normalde istediğimiz kadar bilgisayara istediğimiz sayıda kurabiliyor olmamız lazm. Aynı anda oynanıp oynanmadığını sormaya çalışıyorsan eğer; online olarak tek bilgisayarda kullanabilirsin ama offline ve eşzamanlı olarak bir kaç farklı bilgisayarda oynanabilir.

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    ben 2008 de çatır çutur oynayıp kazanmıştım bil müh. planlı hareket et yetiyor ya sıkıntı yok
    -
    fmyi bırakamayacağıma göre sınavıda bırakamayacağıma göre dediğin gibi yapcaz :-)

D&R İle 62.99 TL'ye Aldım.Hayırlısı Olsun.Bu Benim 3. Orjinal Oyunum Pes 2012-2013 Fm-13 Birde Oyun Çıkış Tarihi 2 Kasım Peki D&R Bize 2 Kasımdamı Gönderecek Yani 2 Kasım Cumaya Geliyor Araya Cumartesi Pazar.İzmire Gelmesi,Kargo Teslimi Falan Pazartesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

D&R'dan alıp da Beta için soru soran oldu mu D&R'a?

Betanın çıktığı gün bize verilecek kod ile steam üzerinden indirip mi çalıştıracağız oyunu?

Oyunu burdan alırsak 19 ekimde beta'yı oynayabilicek miyiz ?
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Oyunu burdan alırsak 19 ekimde beta'yı oynayabilicek miyiz ?
    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388
    Evet,oynayabileceksiniz.
    <')))))>-<

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by D&R
    ÖN SİPARİŞ VEREN TÜM MÜŞTERİLERİMİZ OYUN ÇIKMADAN YAKLAŞIK 2 HAFTA ÖNCE BETA VERSİYONUNU OYNAMAYA HAK KAZANACAKTIR!
    İLK DEFA %100 TÜRKÇE VE ÖZEL FİYAT İLE KARŞINIZDA
    Zaten açıklamalarda da belirtilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Oyunu steam'den 45.5 dolara satın aldım. Oyundan 2 hafta önce çıkacağı söylenen versiyonun içeriği hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı acaba ?

29. Default

Quote Originally Posted by bayeagle View Post
    D&R İle 62.99 TL'ye Aldım.Hayırlısı Olsun.Bu Benim 3. Orjinal Oyunum Pes 2012-2013 Fm-13 Birde Oyun Çıkış Tarihi 2 Kasım Peki D&R Bize 2 Kasımdamı Gönderecek Yani 2 Kasım Cumaya Geliyor Araya Cumartesi Pazar.İzmire Gelmesi,Kargo Teslimi Falan Pazartesi.
    D&R ön siparişleri bir gün öncesinden göndermeye başlıyor. cuma gönderse bile cumartesi günleri kargo firmaları yarım gün çalışıyor. en kötü kargo şubesine gidip elden teslim alınabilir.

30. Default

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    D&R'dan alıp da Beta için soru soran oldu mu D&R'a?

Betanın çıktığı gün bize verilecek kod ile steam üzerinden indirip mi çalıştıracağız oyunu?
    Betayı indirebilmemiz için bize link ve kod göndereceklermiş. bu şekilde betayı indirip oyuna giriş yapabilecekmişiz.

Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri