Ön sipariş tarihi ne zaman sona eriyordu ?
Son kararımı vermek üzereyim arkadaşlar. Bu gece siparişimi mutlaka vermek istiyorum. O yüzden son kez soruyorum sizlere D&r mı yoksa hepsiburada mı? (vatanı tamamen eledim)
Öyle yapacağım kardeşim. Forumdaki hemen hemen herkesin d&r dan alması da onu gösteriyor. Bir detay da bu kadar yüklenmeden dolayı daha geç elime ulaşacak olması ihtimali ama olsun. Ne de olsa 2 hafta önceden oynama imkanı veriyor SIBu arada hepsiburada da FM12, FM 13 den 20 lira daha pahalı. Gülümseyesim geldi
)
GMG'den aldım , D&R ile 15 tl fark var ,
Steam ile 33 tl fark var. mail atmıştım , TR dil ekliymiş steam'da ne gösteriyorsa o şekilde iniyormuş , farklılık söz konusu değilmiş.
Ben fm 2012'yi kutulu almıştım , çok gereksiz...Dvd sadece bir kez kuruyorsun o kadar.Kullanım talimatı zaten pdf olarak geliyor. Tabi herkezin fikrine saygı duymak lazım , eğer sizin için fiyat önemli ise , indirim geçmeden GMG'den alın.
Hepsiburada'dan belki zilyon tane alışveriş yaptim(ev elektroniği,hediyelik eşya,bebek oyuncağı falan filan aklınıza gelebilecek hersey).Hicbir siparişimde sorun çıkmadı,Türkiye'nin en cok tercih edilen sanal alışveriş sitesi olan hepsiburada bence kesinlikle en az kurumsal firmalar kadar güvenli.![]()
Verdim arkadaşlar sipariş, darısı almayı düşünenlerin başına(Uzun zamandır kıyıya köşeye attığım paralar damlaya damlaya göl olmuştu, fiyattaki indirim sayesinde gölün tamamını kullanmak zorunda da kalmadım
)
Artık sadece 19 Ekim 00.01'i tarihini beklemek kaldı.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Arkadaşlar Steam'de mağaza bölümü açılmıyor. Ayrıca Steam'in kendi internet sitesi de açılmıyor. Bir bilginiz var mı?
Evet,bende de açılmıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hımm nasıl yapacağız peki onu? Neden böyle oldu engellendi mi Steam?
tamam arkadaşım hallettim teşekkür ederim
Para var ama bide ygs belası var napsamki la oyun mu sınavmı :-)
oyunu orjinal alınca kac bilgisayara kurma hakkız var yami kac kullanıcılık
Öyle bir sınırlama yok diye biliyorum ben ama, şimdi sen sorunca garip hissettim. Oyunu normalde istediğimiz kadar bilgisayara istediğimiz sayıda kurabiliyor olmamız lazm. Aynı anda oynanıp oynanmadığını sormaya çalışıyorsan eğer; online olarak tek bilgisayarda kullanabilirsin ama offline ve eşzamanlı olarak bir kaç farklı bilgisayarda oynanabilir.
D&R İle 62.99 TL'ye Aldım.Hayırlısı Olsun.Bu Benim 3. Orjinal Oyunum Pes 2012-2013 Fm-13 Birde Oyun Çıkış Tarihi 2 Kasım Peki D&R Bize 2 Kasımdamı Gönderecek Yani 2 Kasım Cumaya Geliyor Araya Cumartesi Pazar.İzmire Gelmesi,Kargo Teslimi Falan Pazartesi.
D&R'dan alıp da Beta için soru soran oldu mu D&R'a?
Betanın çıktığı gün bize verilecek kod ile steam üzerinden indirip mi çalıştıracağız oyunu?
Oyunu burdan alırsak 19 ekimde beta'yı oynayabilicek miyiz ?
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000412388
Zaten açıklamalarda da belirtilmiş.Originally Posted by D&R
Oyunu steam'den 45.5 dolara satın aldım. Oyundan 2 hafta önce çıkacağı söylenen versiyonun içeriği hakkında detaylı bilgi verebilecek var mı acaba ?