Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Manchester Utd kazanır

25 54.35%
  • Berabere biter

10 21.74%
  • Galatasaray kazanır

11 23.91%
Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 319 sonuç

Konu: Manchester Utd - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gayet iyi oynadık.Hakem fena saçmaladı.5-6 penaltı vardı maçta.Hücumda pek iyi değildik istediklerimizi yapamadık.Muslera çok iyiydi böyle giderse sezon sonu dev bir kulübe transfer olabilir.Emre yerine Engin girse belki daha farklı olabilirdi her şey.Cluj deplasmanda 2-0 yendi Braga'yı.Sanırım Braga'yla değil de Cluj ile kapışıcaz.Ama bu futbolu sürdürürsek gruptan rahat bir şekilde çıkarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kafede izledim maçı penaltı çalınınca ManU'ya ''Atamaz'' dedim sanırım sesli demişim biraz herkes geldi çaktı falan

Hernandez girer girmezde bu adam bela olur dedim 3 tane net yakaladı allah'tan atamadı.

Bence çok iyi oynadı Galatasaray, ancak hakem birçok penaltıyı görmedi hem Galatasaray hem ManU'nun sağlık olsun..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

edit verilmiş

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

nedir arkadaş bu avrupada türk takımlarının hakemlerden çektigi artık son zamanlarda göze batmaya başladı 2 tane net penaltımız var manchester adınada kötü kararlar verdi hakem en son aydının pozisyonunda sıvadı neyse saglık olsun muslera-semih-dany ve ilk yarıdaki hamit süper maç çıkardılar ah amrabat biraz akıllı olsaydı golü bulabilirdik tebrikler bu futbolla biz bu gruptan çıkarız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dany, Semih, Hamit, Muslera çok iyiydi. Eboue'de ilk yarı oldukça etkiliydi. Diğer oyuncular vasat kaldı ne yazık ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi oynadığımız fakat savunmadaki zaaflarımızdan ve tecrübe eksikliğimizden dolayı çok pozisyon verdiğimiz bence rahatça belli oluyor istatistiklerden.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Saray bu akşam puan veya puanlar da alabilirdi. Direkten dönen toplar, kaçan goller ve verilmeyen net penaltı... Yine de, bu maça yenilgi gözüyle bakılıyordu ve G.Saray'ın kaybettiği bir şey yok bence. Bundan sonraki maçları daha önemli artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera'nın penaltıyı kurtardığı pozisyon çok iyi ya, adamsın Nando..

Nesil
    2007

Ah ah olmadı bu. Old Trafford'da bu kadar başa baş oynayıp puan alamadan gelmek Helal olsun aslanlarımıza.

Hamit, Semih, Dany, Muslera gayet iyi oynadılar. Takım olarak da fena değildik. Bu oyunumuzu sürdürürsek rakip seçmeden çıkarız gibi gruptan. Bazı oyuncuların performansını arttırması gerek tabi ama rakip ManU olduğu için diğer maçlarda daha iyi oynayacaklarını umuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu iki arkadaş hala bende tebessüm oluşturmakta : )
    http://s14.directupload.net/images/120919/7mcwmh4y.swf

Ayrıca 80. dakikalarda Galatasaray taraftarının "Bizim için Manchester'a ..." diye devam eden tezahüratı ve bunu anlamayan bazı İngiliz seyircilerin tempo tutması müthişti : ) Çok ilginç bir milletiz vesselam.

Ayrıca taraftarların hakem kararları üzerindeki etkisi ve maç biter bitmez 40 saniye içinde tribünleri boşaltması da bu işlerde ne kadar profesyonel olduklarının göstergesi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım olarak iyiydik ancak Balta ve Melo berbattı.Valencia harikaydı ve otoban yaptı orayı.Hakan'a kahvede söylenenleri video çeksen adam futbolculuğu bırakır.Haklılarda.Yahu bir tane orta aç içeri.Habire geri pas.Afedersiniz futbolda bir tabir vardır"karı gibi oynuyor"diye.Hakan aynı o tür oyuncu.Zaten parmak uçlarıyla koşuyor sanki topuklu ayakkabı var ayağında.Resmen çileden çıkarıyor adamı.Balta ligde idare eder ancak avrupada böyle sırıtır.

Neyse sağlık olsun.Mücadelemiz umut verici.Haftaya içerideki Braga maçı çok önemli.Braga yenilmiş kendi evinde.Bizde yenersek ona darbeyi vurur ve 3.lük için avantajı 2.maçta elde ederiz.Sonra çünkü Manu ile oynayacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Melo yu ilk defa bu kadar kötü gördüm.Muslera adamsin! Hakan da cok kötúydü.Ne olursa olsun man utd deplasmanin da elimizdn geleni yaptik.Umut sakatlanmasa daha farkli olabilirdi.Saglik olsun ben takimima gûveniyorum bu gruptan cikacagiz!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany savunmada çok amatörce hatalar yaptı. Yediğimiz golde de onun hatası var. Öne doğru gereksiz şarj yapıyor aynı hatayı maç sonunda da yaptı. Çok tecrübesiz. Ama iyi hamleleri olduğu da doğru.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öncelikle oraya çıkıp çatır çatır futbolunu oynayan bütün takımı tebrik ediyorum.Muslera'nın her yerinden öpüyorum Hakem'i Allah'a havale edip , biz bu gruptan çıkarız diyorum.Manchester'ı da tebrik ediyorum.Braga maçını iple çekiyorum.Şampiyonlar Ligi'nin acaip ayrı bir havası var.6 yıl sonra çok güzel oldu çok.90+5 dakikaya kadar Ferguson'un diken üstünde oturduğunu Türkiye'de ki ve dünyadaki milyonlarca insan anlamıştır umarım.İşte Fatih Terim'in kaybetse bile başımızın dik durmasını sağlayan takım kendisini Man Utd karşısında bile kanıtladı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim: Kaybettiğimiz için üzgünüm. Maça tedirgin başladık. Sonrasında toparladık. Umut'un sakatlığı bizi etkiledi.

Fatih Terim: Sonuçta Manchester United'la oynuyoruz. Farklı da yenilebilirdik. Kazanabilirdik de.

Fatih Terim: 1. dakikadaki pozisyon mutlak bir penaltıydı. Bu seviyedeki hakemler o penaltıyı verecek.

Fatih Terim: Son dakikaya kadar çocuklar gol için uğraştı. Onları vakit geçirmeye zorlamak, bol bol gol pozisyona girmek sevindirici.

Fatih Terim: Önemli olan Manchester'a kafa tutmayı bilmek.. Ama Galatasaraylılara, Türkiye'ye güzel bir netice vermek isterdik.. Olmadı.

Fatih Terim: Daha çok çalışacağız. Heyecan bazı oyuncularımızı sarmıştı. Bu tabii ki olacak, ilk dakikalarda etkilendik.

Fatih Terim: Türkiye'de Manchester United'ı daha da tedirgin edeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sağlık olsun çok iyiydik.Bravo son damlasına kadar savaşan herkese.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Umut yerine Burak sakatlansaydi. Hic bir katki yapmadi, buna ragmen Galatasaray cok iyi oynadi.

Ilk 20-25 dakina defans kotuydu evet ama onlarda toparlaninca Gs 4-3-3 gibi oynadi ve gole cok yaklasti.

Umutun penaltisi verilseydi burdan puani Gs garanti almisti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Old Trafford'u inleten taraftarlarımız adeta United'a deplasmanı yaşattılar.Arena onları bekler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umut'un durumu ciddi değilmiş, güzel haber.

yazik oldu cidden, iyi mucadele ettik.. saglik olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Terim: 1. dakikadaki pozisyon mutlak bir penaltıydı. Bu seviyedeki hakemler o penaltıyı verecek.
    tv'den izleyip karar verseydi keşke.
    Last edited by meddah : 20.Eylül.2012 at 19:24 Reason: Kural 8

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Dany savunmada çok amatörce hatalar yaptı. Yediğimiz golde de onun hatası var. Öne doğru gereksiz şarj yapıyor aynı hatayı maç sonunda da yaptı. Çok tecrübesiz. Ama iyi hamleleri olduğu da doğru.
    ayıp ya adam kaç tane net gol pozisyonu kesti

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    Tekrar izleyin bence o penaltı değilse artık penaltı denen şeyi kaldırsınlar.
    Last edited by meddah : 20.Eylül.2012 at 19:25 Reason: Editlenen mesajdan alıntı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Tekrar izleyin bence o penaltı değilse artık penaltı denen şeyi kaldırsınlar.
    penaltı pozisyonuna birşey dediğim yok.
    inönü'de burak'ın pozisyonu için dediklerinden sonra çok komik olmuş böyle birşey söylemesi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Görünen köy kılavuz istemez.Tekrar izlemesi gereken sizsiniz.
    Last edited by meddah : 20.Eylül.2012 at 19:25 Reason: Editlenen mesajdan alıntı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Braga'nın içerde yenilmesi 2. maçın önemini daha da arttırdı, mutlak galibiyet şart.

27. Default

lig kalitesinin açık ara belli olduğu maçtır. ama tesellimiz, manu karşısında ezilen bi oyun, ezici bi skor ile bitirmememiz olmuştur. yakışır şekilde hücumda ve defansın arkasında mücadelemizi verdik. zaten orta sahada o kadar boş alan bırakmamızın sebebi orta alan oyuncularının rakip yarısahada kontr atak beklentileri olmuştur. bu da gerekliydi zaten bi çok kontr atak ya da kanatlardan bindirme yaparak atağa kalktığımız oldu. muslera'nın penaltı kurtarışından sonra 2000 yılındaki henry'nin kafa topunu taffarel'in çıkarması aklıma geldi. belki bir şeyler değişir, beraberlik sonrasında da galibiyet olabilir mi acaba diye düşündüm ama fiziksel olarak baya baya düştük. skoru da korumayı bildik. türk telekom arenada en kötü beraberlik diyorum ve kesin bir ihtimal vermek istiyorum. teşekkürler Galatasaray!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

abi nedir bu çekememezlik anlamıyorum hani biz iyi oynadık diyemem çünkü oynamadık direndik toplar direkten döndü olabilir futbol bu hakem hatası vardı ama şu anki duruma bakınca fenrbahçe olsun beşiktaş olsun bu seviyeden uzaklar en iyi kondisyona sahip olan takım çıktı oynadı diğer takımlarımız oynasa tarihe geçeceklerine eminim san marinonun kırdığı rekorlara yaklaşırlardı.

Ve futbolumuzun seviyesini bir düşündüm de sen git manuyla deplasmanda oyna sonra gel akhisarla maça çık onlar da gitsi liverpoolla oynasın fark bu işte.Maddi olarak da deli gibi bir fark var ortada adamlar 2.oldular şampiyon Galatasaray'ın 5 katı para kazandılar artık bu holiganlığı bırakıp futbolumuzun nereye gittiğini düşünmeliyiz olmuyor yoksa böyle seviyemiz yerlerde bile değil yerin altına kaçmış durumda

Kıskançlık sezmeye başladığım dakikalar..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

penaltı pozisyonuna birşey dediğim yok.
    inönü'de burak'ın pozisyonu için dediklerinden sonra çok komik olmuş böyle birşey söylemesi.
    kıskançlık mı bu? burda kimse burak'ın pozisyonuna penaltıdır denmedi ceza sahası dışında olduğu belliydi pozisyonun burak yutturdu ve penaltı kazandı napsaydık biz atmayacağaz deyip cenk'e mi verseydik topu? Ve İspanyada bir barcelona taraftarı olarak diyorum ki barcelonanın yedirdiği kadar kimse hakeme pozisyon yediremez dünyanın en iyi takımı da sonuç olarak barcelona ve bu da futbolun içinde vardır

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri