kargo takip numarasından gönderilen şubeyimi aradın?
kargo takip numarasından gönderilen şubeyimi aradın?
oyun beni hayal krııklığına uğrattı
zamanla alısılıyor gibi.bende ılk oynadıgımda oyle dusunmustum ama oynadıkca hosuma gıtmeye devam ediyor.buglar fln var hala mac motorunda fln ama duzelır dıye dusunuyorum 1 hafta ıcınde.stabıl bı oyuna kavusuruz gıbıme gelıyor.
Her frikik direkten dönüyor. Niye düzeltmediler bunu anlamıyorum.
FM Gazetesi
Futbolcunu profiline girince özelliklerinin arttığını veya düştüğünü gösteren yeşil ve kırmızı oklar vardı.Onu nasıl açabiliriz?
Off mng kargo beni deli ediyor . Çok yavaşlar gelmedi oyun bir türlü kargodan. Daha öncedende yaşamıştım bu sorunu bu kargo yüzünden.
oyuna yükledim ve ilk defa açmaya çalıştım küçük bir ekran çıktı oyun güncelleniyor diyor bekliyorum hala daha alttada ufak bi kutucuk var içeriğin servis sağlayıcısı diye orada da az önce hata kodu -101 diye bişey çıktı bu ne güncellemesi ki acaba ?
arkadaşlar oyun şu anda d&r mağazasında var mıdır ?
Oyun elime ulaştı. Maçtan sonra oynamayı düşnüyorum.![]()
Seria A'da oynuyorum maçlarda 12 tane yedek seçebiliyorum. Hata mı var yoksa İtalya'da kural değişti mi?
Sanırım kural değişti.. Öyle birşey hatırlıyorum..
Aynen öyle olmuş
Benim sürüm 13.1.1'e güncellendi yenilikler neler acaba arkadaslar bilen var mi ?
Beyler oyunu kutulu aldım,aktif etmeye çalışıyorum steamden,kodu girdim bazı şeyler indirdi ama preparing FM2013 files for install... yazısında 1 saattir bekliyor herhangi bir şey dolduğu da yok.Normal mi daha fazla bekleyen oldu mu ?
Gökhan gönül 5 ay , Sow 3 ay , Meireles 2 hafta , Topal 5 hafta , Mehmet topuz 2 hafta sakatlandı ve Orta sahada Selçuk şahin'i oynatıyorum . Sabır dileyin beyler bana.
Demo'daki sorunlar devam ediyor mu?
Sabah 10 gibi MNG kargoyu aradım şubede olduğunu söylediler 11.30 gibi kapıma geldi kargo. Daha kurma fırsatım olmadı. Aral'dan aldım oyunu.