Teşekkürler.Takımın önemli bir kaç oyuncusu kiralıktı onlar gidecek bütçemiz çok değil.2 oyuncu aldım şimdiye kadar ve ne transfer bütçesi ne maaş bütçesi kaldı.Kalan eksik mevkileri yine kiralık oyuncularla takviye etmek zorundayız ama maaş bütçesininde olmaması sıkıntıya sokuyor işimizi.Bakalım nasıl bir çare bulacağız.Zaten 5'e düşen yabancı sınırlaması yüzünden de zor bir transfer dönemi geçiriyoruz üstüne birde mali durumlar elverişli olmayınca büyük bir sıkıntı içerisine düştük.
ilk sezon nerde 2. sezon nerde... tebrikler bu takımla 2. olman büyük başarı![]()
Ankaragücü Kadrosu
1 Temmuz 2014 İtibariyle Transfer Haberleri
Rolando
Porto'nun transfer listesine koymuş olduğu deneyimli stoper Rolando 2.800.000 Euro'ya takıma kazandırılmıştır.
Santiago Lescano
Genç oyuncu bonservis bedeli ödenmeden takıma alınmıştır.Bu sezon kiralık gönderilecek ve gelişimi gözlenecektir.
Tunay Torun
Stutgart'ın küme düşmesi sonucu satılık listesine konan milli oyuncu Tunay 1.900.000 Euro'ya alınmıştır.Sol açıkta oynatacağım kendisini inşallah iyi bir performans gösterir.
Ümit Kurt
Genç oyuncu takıma 4.stoper olması için transfer edilmiştir.
Jonny Magallon ve Serkan Kurtuluş ile sözleşme yenilenmedi ve serbest kaldılar.
Last edited by Dennis Bergkamp : 04.Kasım.2012 at 20:50
Regenler yavaş yavaş çıkmaya başlamıştır bence onları araştırmaya yönel. bide altyapından hiç kaydadeğer bi oyuncu çıkmadımı?
Geçen sene Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak oynayan ve takımının Süper Lige çıkmasında büyük bir rol oynayan Atabey bu süre içerisinde iyi bir gelişim gösterdi ve bu sene kadroda düşünüyoruz.Atabey geçen sezon 30 maça çıktı ve 10 gol 5 asist yaptı.
![]()
Transfer Güncellemesi
Emerson
Genç sol beki sezon sonuna kadar kiraladık.
Özgür Çek
Özgür Çek'i yeniden kiraladık.Takımdaki 3.senesini geçirecek Özgür
Transferler çok iyi.![]()
Hazırlık Kampı
Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi yüzünden az maç yaptık ve takımı fazla zorlamadık.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rakibimiz
Hocam transferler güzel olmuş rakip dişli biraz Allah yardımcınız olsun![]()
Transfer Güncellemesi
Erkam Resmen
Oyuncu kadro derinliği olşsun diye 6.000 Euro'ya alındı.
dostum
"yabancı sınırlaması ne alemde? 2. sezon 6ya mı düşüyor? böyle bir durum söz konusu mu?"
diye yazmıştım ama kaynadı sanırım benim mesaj![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110395
Buradaki yamaları indirirsen 3.Lig ve Bölgesel Amatör takımlarını yönetebilirsin.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
Gençlerbirliği 1-1 Sporting Lizbon
Evimizde galip gelemememize ve gol yememize rağmen tur umutlarını Portekiz'e bırakmayı başardık.
1-1 ortada bir skor sayılır.İkinci karşılaşmada erken ve ilk golü atabilirsen büyük avantaj sağlar.
gözlediğim kadarıyla deplasmanlarda daha iyi oynuyorsun bu senin avantajın olucak sporting karşısında.