İnter'de başarılar. Mali durumu bilmiyorum ama İnter ile şampiyonluklar harika olacak.![]()
İnter'de başarılar. Mali durumu bilmiyorum ama İnter ile şampiyonluklar harika olacak.![]()
TariboWest
Şampiyonluklar gelirse harika olur olmasına da, eski İnter'den eser yok şimdi. Juventus 93 puanla şampiyon olmuş geçen sezon, şaka gibi geldi banaJuve'yi geçmek kolay olmayacak anlayacağın
![]()
İnter Lige Galibiyetle Başladı
Parma 1 - 3 İnter
Son transferimizi de yaptık, Mason Bennett'i Arsenal'den kiraladık
![]()
İnter zorlandı ama turu atladı
![]()
İnter'den son dakika bombası: Mario Gomez
Oyuncuyu kiralık olarak renklerimize kattık ve transferi tamamladık. Bennett'e son demiştim ama bu gerçekten son![]()
İnter fena durumdaymış. Toparlaman biraz zaman alacaktır ama başarırsın
İlk sezon için hedefimizi ilk 3 olarak belirledik bakalım, gücümüz yeterse şampiyonluğu da kovalarız.
İnter 1 - 0 Catania
Avrupa Ligi'nde Grubumuz belli oldu:
Lokum gibi bir grupta olduğumuzu düşünüyorum![]()
Türkiye Milli Takımı
Dünya Kupası Elemeleri, İtalya ve İsveç maçları öncesinde Milli Takım aday kadrosu açıklandı.
Sakatlıktan yeni çıkan Nuri'yi kadroya almadım.
İtalya 1 - 1 Türkiye
İsveç 1 - 2 Türkiye
![]()
Interin durumu her sene kotulesiyor oyunda, finansal olarak cok zorlu gunlere giriyorlar. Umarim toparlarsin takimi
İnteri rahat rahat kurtarırsın gibime geliyor. Avrupa Ligi'nde kupa bekliyoruz ona göreMilli takımı konuşmuyorum zaten. Milli takımda şampiyonada yarı/final görecek iddiada.italyayı devirebilseydik iyi olacaktı.
İnter'i şampiyonluk potasına sokacağıma inanıyorum da Juventus canımı sıkıyor adamlar 6 senedir şampiyonlar, ve 90'lı puanlarla olmuşlar hep.
Avrupa Ligi İnter'in dönüşünü tescillemek için çok önemli, hedef kupaya uzanmak.
İtalya maçında ilk yarı kaçırdık da kaçırdık, ikinci yarıda da onlar topu alıp tehlike ürettiler, beraberlik beni tatmin etmedi çünkü İtalya puan kaybedecek gibi durmuyor.
Bu sezonu iyi bir şekilde geçirelim sezon sonunda maaşı yüksek oyuncuları yollayacağım. Finansal durum o kadar kötü ki, yönetim sattığımız oyuncuların parasından anca %40'ının transfer bütçesi olarak dönmesine izin veriyor.
Yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler
Dünya Kupası Elemeleri Grubumuzun Tabelası ve Kalan Maçlar
![]()
Bu grubu lider bitiririz. İtalya'nın İsveç deplasmanında puan kaybedeceğini düşünüyorum.![]()
TariboWest
İsveç deplasmanında İtalya deplasmanına göre daha çok zorlandığımızı düşünürsek, evet mümkündür ama İtalya sonuçta![]()
İtalya Seri A
Roma'yı yaktık
İnter 3 - 2 Genoa
Avrupa Ligi
İnter 3 - 0 Sparta Prague
Ligde 4 maçın 3'ünde kırmızı kart görüp 10 kişi kaldık. Ayrıca sarı kartlarda da 12 sarı kart ile liderlik bizde![]()
İnter 3 - 1 Palermo
Napoli 0 - 1 İnter
2 maç üstüste kırmızı kart görmedik
![]()
Milli Takım Dünya Kupası'nda
![]()
Inter 4 - 1 Empoli
Juve Stabia 3 - 1 Inter
Inter 4 - 2 Novara
Sonraki maçımız Şampiyonluğun Favorisi Juventus ile
![]()
Juve Farkını Ortaya Koydu
Ve Tabela
![]()
İnter'de cok iyi seri yapmissin juve beklenilecegi gibi bitmiş. Milli takima ayri parantez aciyorum harika skorlar almissin dunya kupasinda basarilar
Inter 2 - 1 Sassuolo
Lazio 3 - 1 Inter
Inter 5 - 3 Sampdoria
![]()
Milli Takım'la bir Dünya Kupası isteriz !!!![]()
Ne yalan söyleyim ben de isterim![]()
Takımı zorlu maçlara alıştırmak amacıyla bol bol güçlü takımlarla hazırlık maçı ayarlıyorum.
Dünya'nın bir numarası Arjantin ile yaptığımız maç :
İlk yarıya 4411 taktiği ile çıktık, Messi iki gol bir asistle farkı açtı. İkinci yarı ise 4231'e döndük ve ezici bir üstünlük sergiledik, bizim için iyi bir sınav oldu.
Bulgaristan'ı yendiğimiz maç :
Üst üste attığımız gollerle maçı kopardık ve ikinci yarı kendi alanımıza çekildik, güzel bir galibiyet oldu.
Ayrıca Dünya Sıralaması'nda 13.'lüğe kadar yükseldik.
Inter'de ise gündemde Milano derbisi var.
![]()
Milano Derbisi'nin galibi Inter
2 Takımın da maçı 10 kişi tamamladığı sert geçen maçta farklı bir galibiyet elde ettik, bu galibiyet çok önemliydi ve takıma güven anlamında çok şey katacağını düşünüyorum.
Dünya Kupası'nda grubumuz belli oldu
Ben gruptan gayet memnunum, İspanya'ya yenilmediğimiz takdirde gruptan lider olarak bile çıkabileceğimizi düşünüyorum.
Dünya kupası için oynayacağımız hazırlık maçlarımızın tablosu:
Biraz yoğun bir maç programı hazırlamış olabilirim ama geniş kadromuzdaki tüm oyunculardan yararlanmak durumundayız şampiyonada, onları fit görmek istiyoruz.
Gruplar belli olduktan sonra bir de basın toplantısı düzenledik.
![]()
Inter Avrupa Ligi'nde gruptan rahat çıktı
Sonraki turdaki rakibimiz Tottenham
Gayet güzel gidiyorsun hocam. Tottenham'ıda geçersen Avrupa Liginde durdurulamazsın gibime geliyor.
SağolasınAvrupa Ligi'nde çekindiğim takımlar Valencia ve İngiliz takımları Arsenal, Swansea ve Tottenham'dı, Tottenham direk ilk turda çıktı
Ligde de iyi olduğumuzu düşünüyorum ama Juventus namağlup lider ve bizden 2 maç eksiği var. Bi puan kaybetseler umutlanacağım da yok adamlar makine gibi.
Tabela
![]()
Inter 2 - 0 Atalanta
Cesena 1 - 2 Inter
Bologna 0 - 0 Inter
Inter 2 - 0 Udinese
Inter 3 - 1 Parma
![]()
İtalya Kupası 1. Tur
İtalya Kupası Çeyrek Final'inde rakibimiz Verona oldu.
Juventus'un performansı çok üst seviyede. Üst üste 7. kez alacaklar gibi![]()
Hocam sen genel bakış olarak paylaşıyorsun ya maçları,sende 6 seçme yeri var bende 4 nedeni ne ?