Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Meireles'e tükürdüğü gerekçesiyle 7 maç verilmişti sonra tükürmediği ortaya çıkınca geri alınmıştı. Bakalım Melo tükürdüyse kaç maç ceza alıcak.
    11 maç verilsin de rahatlayın yahu. Meireles'i hâlâ mı savunuyorsunuz. Kurul lehinize karar verince onaylıyorsunuz, aleyhinize verince yanlış da olsa kabul ediyorsunuz. Galatasaray Melo'dan ibaret değil, boşuna heveslenmeyin, Melo gider Galatasaray biter diye.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

İlk golü 19:03' de attık ilginç bir detay

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel bir galibiyet oldu.Kazanacağımız belliydi zaten.Beşiktaş'ın duran top harici gol atma ihtimali çok çok düşüktü.Melo'nun atılması oyuna heyecan kattı.O atılmasa rahat 1 gol daha bulabilirdik.Tükürdü mü tükürmedi mi görücez.Ama tükürdüyse ŞL maçları hariç ligte zor oynar artık.Sezon sonu da bonservisi alınmaz.Yaptıysa kendini yakmıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oğuzhan futbolcu değilsin melo'da tükürmediği 70.dakikada görüntüler ortada

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Meireles hakeme yapıyor karar verdiğini için. Oğuzhan Melo'nun muhattabı mı? Onu arkadan düşüren Necip Oğuzhan'ın pozisyon ile uzaktan yakından ilgisi yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.
    Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.

Melo: Allah'a ve cocuklarim sansina. Ben kimseye tükürmedim. Kamera 100 kere zoomlasin veya o resimleri yüzkere göstersinler!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'ya diyecek sözüm yok iyiki bonservisiyle almadık dedirtiyor bu sezon. Maça gelirsemde klasik Türk muhabbeti dönüyor yine her yerde. İlk 60 dakka doğru düzgün oynamayan biz 10 kişi kalınca pozisyon bulamayan Beşiktaş taraftarları hakem şöyle, Galatasaray böyle diyor. Hemen bulundu bahaneler. Samet Aybaba'nın aradığı macera arka planda kaldı, asıl nedenler geri planda kaldı yine.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.
    tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hakeme tükürmek +8 futbolcuya tükürmek 4-6 arasıymış 2 maçla biter ceza

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.
    Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yan hakemin oradan çekim yapan bir yer kamerası var, en net gösteren o kamera. Ancak oradan tükürük gözükebilir. Biraz kurcalamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tükürmedi gibi görünüyor ama yoruma açık... Oyuncuya tükürmenin cezası 4-6 maçmış... Bence Melo sezon sonunda gidecek ve alınmayacak..

Neyse,tebrikler aslanlar.Böle maçları almak lazm zaten şampiyonluk için. inşallah sneijder'in de kadroya girmesiyle beraber seri galibiyetler alarak farkı açıp rakiplerin inancını kırarız...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?
    halis özkahya ya olan olur mantıken

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın
    Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar
    evet kural öyle oyuncu 4-6 hakem 8den başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet kural bu şekildeymiş.Oyuncuya tükürük 4-6.Hakeme 8-12.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melo'nun tukurup tukurmedigi ilerleyen gunlerde daha net belli olacak. Bende biraktigi ilk intiba tukurmedi gibi ama gorecegiz. Bu arada Sneijder'in mac eksigi olmasina ragmen yaptigi pas alisverisi ve yetersiz fizigine ragmen topu ileride tutmaya calismasi cok dikkatimi cekti. Kendisi basarili olacaktir ligimizde, bunu gosterdi.

Bir diger ayrinti en yakin rakibimizle farki 5 yaptik. Bir galibiyet serisi bizi rakiplerimizden koparabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyuncular Sneijder'e alışamadı daha. Eğer takımda yıldız oyuncun varsa onu topla daha çok buluşturacaksın. Sabri ve Hamit birer pozisyonda sağdan geldiler Sneijder' baktılar ama atmadılar. Sneijder eminim oradan güzel bir plase vuruş yapardı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_
    Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.

Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim

Del Piero_10 Misafir

Melo'nun tükürüğü görünmüyor. Meireles pozisyonundan bir farkı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim
    ben inanıyorum meloya eminim haklı çıkacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melo zaten haklı suçlu Oğuzhan'a napacaklar

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

resimden belli olmaz ama videoyu bekliyelim biz umarim yapmamistir ha yapmamissa bile kontrati fesh edilmeli !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin
    Bu dizilişte haklısın ama 4 tane forvet var hangisini oynatacak diye bir sorun çıkıyor ortaya. Belki solda Emre sağda Burak (Amrabat) olabilir.

Sayfa 9 / 17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri