İlk golü 19:03' de attık ilginç bir detay![]()
Güzel bir galibiyet oldu.Kazanacağımız belliydi zaten.Beşiktaş'ın duran top harici gol atma ihtimali çok çok düşüktü.Melo'nun atılması oyuna heyecan kattı.O atılmasa rahat 1 gol daha bulabilirdik.Tükürdü mü tükürmedi mi görücez.Ama tükürdüyse ŞL maçları hariç ligte zor oynar artık.Sezon sonu da bonservisi alınmaz.Yaptıysa kendini yakmıştır.
Oğuzhan futbolcu değilsin melo'da tükürmediği 70.dakikada görüntüler ortada
Meireles hakeme yapıyor karar verdiğini için. Oğuzhan Melo'nun muhattabı mı? Onu arkadan düşüren Necip Oğuzhan'ın pozisyon ile uzaktan yakından ilgisi yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.
Melo: Allah'a ve cocuklarim sansina. Ben kimseye tükürmedim. Kamera 100 kere zoomlasin veya o resimleri yüzkere göstersinler!
Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?
Melo'ya diyecek sözüm yok iyiki bonservisiyle almadık dedirtiyor bu sezon. Maça gelirsemde klasik Türk muhabbeti dönüyor yine her yerde. İlk 60 dakka doğru düzgün oynamayan biz 10 kişi kalınca pozisyon bulamayan Beşiktaş taraftarları hakem şöyle, Galatasaray böyle diyor. Hemen bulundu bahaneler. Samet Aybaba'nın aradığı macera arka planda kaldı, asıl nedenler geri planda kaldı yine.
Screw you guys, I'm goin' home
Hakeme tükürmek +8 futbolcuya tükürmek 4-6 arasıymış 2 maçla biter ceza
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yan hakemin oradan çekim yapan bir yer kamerası var, en net gösteren o kamera. Ancak oradan tükürük gözükebilir. Biraz kurcalamak lazım.
tükürmedi gibi görünüyor ama yoruma açık... Oyuncuya tükürmenin cezası 4-6 maçmış... Bence Melo sezon sonunda gidecek ve alınmayacak..
Neyse,tebrikler aslanlar.Böle maçları almak lazm zaten şampiyonluk için. inşallah sneijder'in de kadroya girmesiyle beraber seri galibiyetler alarak farkı açıp rakiplerin inancını kırarız...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo'nun tukurup tukurmedigi ilerleyen gunlerde daha net belli olacak. Bende biraktigi ilk intiba tukurmedi gibi ama gorecegiz. Bu arada Sneijder'in mac eksigi olmasina ragmen yaptigi pas alisverisi ve yetersiz fizigine ragmen topu ileride tutmaya calismasi cok dikkatimi cekti. Kendisi basarili olacaktir ligimizde, bunu gosterdi.
Bir diger ayrinti en yakin rakibimizle farki 5 yaptik. Bir galibiyet serisi bizi rakiplerimizden koparabilir.
bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Oyuncular Sneijder'e alışamadı daha. Eğer takımda yıldız oyuncun varsa onu topla daha çok buluşturacaksın. Sabri ve Hamit birer pozisyonda sağdan geldiler Sneijder' baktılar ama atmadılar. Sneijder eminim oradan güzel bir plase vuruş yapardı.
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.
Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim
Melo'nun tükürüğü görünmüyor. Meireles pozisyonundan bir farkı yok.
Melo zaten haklı suçlu Oğuzhan'a napacaklar
Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.
resimden belli olmaz ama videoyu bekliyelim biz umarim yapmamistir ha yapmamissa bile kontrati fesh edilmeli !
![]()