Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel bir galibiyet oldu.Kazanacağımız belliydi zaten.Beşiktaş'ın duran top harici gol atma ihtimali çok çok düşüktü.Melo'nun atılması oyuna heyecan kattı.O atılmasa rahat 1 gol daha bulabilirdik.Tükürdü mü tükürmedi mi görücez.Ama tükürdüyse ŞL maçları hariç ligte zor oynar artık.Sezon sonu da bonservisi alınmaz.Yaptıysa kendini yakmıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Oğuzhan futbolcu değilsin melo'da tükürmediği 70.dakikada görüntüler ortada

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Meireles hakeme yapıyor karar verdiğini için. Oğuzhan Melo'nun muhattabı mı? Onu arkadan düşüren Necip Oğuzhan'ın pozisyon ile uzaktan yakından ilgisi yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.
    Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.
    Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.
    O konuda haklısın da hakem de hemen dibindeydi.Zaten yakında netleşir.Ama tükürmüş olsa bu kadar olay yapmazdı diye düşünüyorum Melo.Saha içinde de twitterda da baya söyleniyor.Yapmış olsa susar kabullenirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.
    tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın
    Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar
    evet kural öyle oyuncu 4-6 hakem 8den başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Evet kural bu şekildeymiş.Oyuncuya tükürük 4-6.Hakeme 8-12.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.

Melo: Allah'a ve cocuklarim sansina. Ben kimseye tükürmedim. Kamera 100 kere zoomlasin veya o resimleri yüzkere göstersinler!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?
    halis özkahya ya olan olur mantıken

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.
    melo suçlu, hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Last edited by zeck17 : 28.Ocak.2013 at 01:18

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    melo'da suçlu hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler
    Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Hakemin yazacaklarını söyleyeyim hakem diyecek yan hakemin dediğine uydum diyecek sonra yan hakemi çağıracaklar melo ve oğuzhanıda çağırabilirler ifade için görüntü gösterecekler melo yapmadım görüyorsunuz diyecek yan hakem diyecek ki ben tükürük gördüm o sırada kar yağışından yanlış anlamışım diyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.
    oyuncuya da hiçbir şey olmaz bence. eğer tükürmediyse Oğuzhan ceza almalı ama almaz. Mesela ; 'lan' ı küfür kabul ettik ama Veysel hiçbir ceza almadı. onun cezasını Caner çekti.

Bu arada maçın başında Elmander küfretti ama es geçti hakem.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız bu işin iyice suyu çıktı.

Bu kadar basit mi arkadaş bu iş ? Tükürmek kadar kötü bir davranış var mı ki bir de bunun yapmadıysa boyutu var.

Bence o daha fena sonuçta kul hakkı diye bişey var, bildiğin adamın hakkına gasp oluyor. Bu adamın bu olayı ölene kadar belki de hatırlanacak.

Net açılar çıksın da bir eğer ortada tükürük yoksa ve Oğuzhan bunu yapmışsa büyük ayıp eder tüm ülkenin camiasına. Melo tükürmüşse de durum aynı olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim kastettiğim Meireles'in cezası düşüyorsa hakem raporuna tükürdü yazmakla hata etmiş demektir, ceza almalıydı yani bence evet. Burada da , daha önce de yazdım ben tükürük göremedim ama emin olmak zor yağıştan dolayı. Rapora tükürdü yazar hakem, ama net bir görüntü gelir de tükürmediği ortaya çıkarsa, atılma sebebi de tükürük olduğu için cezası da kalkabilir diyorum. Doğrusu budur bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'ya diyecek sözüm yok iyiki bonservisiyle almadık dedirtiyor bu sezon. Maça gelirsemde klasik Türk muhabbeti dönüyor yine her yerde. İlk 60 dakka doğru düzgün oynamayan biz 10 kişi kalınca pozisyon bulamayan Beşiktaş taraftarları hakem şöyle, Galatasaray böyle diyor. Hemen bulundu bahaneler. Samet Aybaba'nın aradığı macera arka planda kaldı, asıl nedenler geri planda kaldı yine.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hakeme tükürmek +8 futbolcuya tükürmek 4-6 arasıymış 2 maçla biter ceza

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yan hakemin oradan çekim yapan bir yer kamerası var, en net gösteren o kamera. Ancak oradan tükürük gözükebilir. Biraz kurcalamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tükürmedi gibi görünüyor ama yoruma açık... Oyuncuya tükürmenin cezası 4-6 maçmış... Bence Melo sezon sonunda gidecek ve alınmayacak..

Neyse,tebrikler aslanlar.Böle maçları almak lazm zaten şampiyonluk için. inşallah sneijder'in de kadroya girmesiyle beraber seri galibiyetler alarak farkı açıp rakiplerin inancını kırarız...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melo'nun tukurup tukurmedigi ilerleyen gunlerde daha net belli olacak. Bende biraktigi ilk intiba tukurmedi gibi ama gorecegiz. Bu arada Sneijder'in mac eksigi olmasina ragmen yaptigi pas alisverisi ve yetersiz fizigine ragmen topu ileride tutmaya calismasi cok dikkatimi cekti. Kendisi basarili olacaktir ligimizde, bunu gosterdi.

Bir diger ayrinti en yakin rakibimizle farki 5 yaptik. Bir galibiyet serisi bizi rakiplerimizden koparabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin
    Bu dizilişte haklısın ama 4 tane forvet var hangisini oynatacak diye bir sorun çıkıyor ortaya. Belki solda Emre sağda Burak (Amrabat) olabilir.

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri