Rahat bir maç bekliyorduk golden sonra ama öyle olmadı, son dakikalara çok heycan vericiydi, Alt yapımızdan geçen yıl gelen Necdet hem kariyerinin hemde bizim için çok önemli bir gol attı. Uzatmalarda BJK bir gol buldu sayılmadı ama BJK oyuncuları kendileri saydı uzun süre sevinmeye devam ettiler
Bu maç çok rahattık aslında muhtemelen golü de o yüzden yedik, Bu maç Ceyhun için önemliydi
Mevlüt aranan golcümüzmüş meğer, Gol yükümüzü çekmeye başladı hemde bizim için rekor kırarak
Üstünlük kuramadığımız bir maç oldu, zira bu aralar üstünlükten çok puan almaya bakıyoruz, tabi yinede derbi olması çok güzel. Geçen yıl bizden sezonun en önemli puanını alan A.Demir bu sene düşme potasında bizde onlardan onlar için çok önemli puan aldık
Son dakilarda gidip geldi maç çok zevkli maçlar oluyor
Kaptan şarap gibi maşallah. Sözleşmesindeki madde aktif olacak 1 maç daha oynarsa ve gelecek sezonda bizimle oynayacak
Son 4 e girerken ligde durum
GS şampiyonluğunu çoktan ilan etti yine, biizse kendi açımızdan UEFA yı garantilemek ve şampiyonlar ligini kovalamak istiyoruz
bursanın kalan maçları
Bizim kalan maçlarımız
Hocam ne olmuş takima şampiyonlar ligine oynuyoduk klasik anadolu takimi duşüşü baslamiş ben sezin sonuna anlaştigin oyuncuyu merak ettim biraz ipucu versen![]()
Yeni Sponsorluk
Yönetim bütçede bu sene elimizdekini aldı, 20.milyon maaş vardı 14 e düştü
Biraz bütçe edinmemiz lazım
Kendi rekorumuzu kırdık bu rakamla
Taraftar yılın oyuncusunu seçti
Ülke içindeki yerimiz
Avrupada ki yerimiz, yükselmişiz
Rk olarak van der Vaart 40.000 e Groningen e satıldı hizmetlerinden ötürü çook teşekkür ederiz,
YENİ ŞEYTANLAR
Bu geçen sezon bizde kiralıktı zaten kaptık
Yeni Mehmet Ekici
Sizlere yeni ''Nani'' yi tanıtmaktan şeref duyarım
Bu da ''Rio Mavuba''
Darwin i Eskişehir e kiraladık
Pektemek i Bursaya kiraladık
Hocam gençler harika , Pinto 'ya ağır bir şekilde hız çalıştırmanı tavsiye ederim .
Stevanovic çok işine yarar, şu an Inter'de benim kadroda da var fena oynamıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligine gidersek kıyak olur.
Gelecek sezon sonuna kadar kiraladık 2.500.000 bonservis belirledik
Genç bi isim daha bulduk
Hazırlık Maçlarımız
Geçen yılın intikamını alalım istedik ama gücümüz yetmedi tabi
Özellikle Vedat Okyar ımızı bu sene oynatacağım. Kaptan ını çıraklığını yapıyor şimdilik yavaş yavaş onun yerine geceçek gösterdiği performanstan memnunum
Tatlı rekabeti devam ettirmek istedik
UEFA daki rakibimiz belli oldu
Geçebileceğimizi düşünüyorum
Last edited by burhankemal : 04.Mart.2013 at 17:36
Kombinelerde bi gelişme olmadı
Geçen yıl seyirci sayımızda düşüş olmuş bunun sebebi UEFA da gruplardan çıkamamız olduğunu düşünüyorum
Hocam Muhammet Demir hiç gelişmemiş , oyunun başındaki profiliyle aynı , oynamamışmı , yada çok mu sakatlanmış bilgi verirmisin sezon sonu almayı düşünüyorum .
bu kadroya modern futbol taktiği yakışır tek forvet muhammeti koy yada gençlerden birini
UEFA da yeni rakibimiz, Benfica yı elemişler
Sezonun ilk resmi maçı bizim için. Bunun için oyun olarak pek üstünlük sağlayamadık ama evimizde galip gelebileceğimizi düşünüyorum
Evimizde nasılsa geçeriz diye başladık maça oyuncularda da bu göründü topu ayağına alan kaleye uzaktan şut atıyor kimse organize oynamadı, O kadar şuttan biri gol oldu sonunda bu iş bitti dedik ama golü yiyince korktuk 90dan sonra atılan força işe yaradı turu geçtik şükür
Düşündüğüm gibi sakatlıktan çok çekmiş ama genç hala patlama yapabilir
Kendi altyapımızdan çıkan ve bu sezon 3. forvet olarak düşündüğümüz genç oyuncumuz sakatlıktan çıktı ve takımla çalışmalara başladı
![]()
Golcümüz Mevlüt milli maçta sakatlandı 1 ay yok
Hocam kiraya fena oyuncu yollamışsın2 sene sonra kulüp para basar
AKDENİZ DERBİSİ
Topu hep ceza sahasının oralarda gezdirdik durduk bi türlü içeri atamadık, takip ciddi olarak bi ikinci yarının başında bide sonunda geldi ama sonunda geldiklerinde boş dönmediler, Golü Akyüz ün atmasıda ayrı bi güzellik tabi tebrikler, Avrupa maçımız var şimdi onu kazanıp lige tekrar sarılmak istiyoruz. 4. haftada ilk malubiyetimizi almış olduk
Futbolun Adaleti
Resmen rakibimizi ezdik ne diyeceğimiz bilemiyorum