Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sota muhabire lafi koymus resmen helal olsun.

[YOUTUBE="mQKzVqp-6ss"]Sota[/YOUTUBE]

tabi bu dogrumu bilmiyorum - Ertan Süzgün Habertürk Yazarı // Beyaz TV Spor Muhabiri / : Kasımpaşa yedek kulübesindeki 2 kişiden teyit edilmiş bilgi... Emre, kulübedeki Şota'ya ''ana avrat'' küfür etmiş..

Şota'nın kendi ağzından... Şota: Canlı yayına kesinlikle bağlanmayacağım. Ama küfürü bizzat Emre Belezoğlu etti...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sota sonda soylemis, hicbirsey olmaz sorun yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fenerbahçe'ye verilen penaltıyı görünce aklıma Euro 2008'deki Almanya maçımız geldi. O maçta Alman futbolcular ve teknik heyeti yoktan pozisyonlara verdikleri tepkilerle hakemi etkilemiş ve her pozisyonda alehimize düdükler çalmaya başlamıştı. Dün akşamda Fenerbahçeli futbolcularda bunu başarılı bir şekilde uygulamış ve penaltıyı almışlar, tebrik etmek lazım.

Şota türkçeyi öğrenmiş ama Türkiye'yi öğrenememiş. Kendi oyuncularından biri Aykut Kocaman, Fatih Terim vs. gibi birine aynı şeyi yapsa o konu hakkında 50 şey sorulur ama Kasımpaşa'nın hocasına yapılırsa o konu kendisininde dediği gibi hiçbir şey olmamış gibi geçiştirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Habertürk bu maçla ilgili istediği haberi yapabilir, onlara itimadım yok özellikle de Kasımpaşa ile ilgili konularda. Şota isim vermedi, görmedim dedi, sonra vay efendim gidip kendi yöneticilerinin kanalına Emre küfretti demiş, vah vah..

Emre de Ntvspor'da "küfür edeni görmedim, kim ettiyse bana ismini söyleyin" demiş.. Hadi bakalım şimdi ne olacak?
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Şubat.2013 at 15:03 Reason: Üslup düzeltildi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Shota belli ki kabullenememiş yenilgiyi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Verilen penaltının doğruluğunu sorgulayanlar var hala, gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şota Arveladze: "Ben hiç bir kanala Emre bana küfür etti diye bir açıklama yapmadım. Bunlar yalan." (Trtspor)

Nesil
    2006

Tek Ses, Daima İnanç, 3 Kulvarda Yalnızca Fenerbahçe…

Yönetim çok güzel bir mesaj yayınlamış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Habertürk bu maçla ilgili istediği haberi yapabilir, onlara itimadım yok özellikle de Kasımpaşa ile ilgili konularda. Şota isim vermedi, görmedim dedi, sonra vay efendim gidip kendi yöneticilerinin kanalına Emre küfretti demiş, vah vah..

Emre de Ntvspor'da "küfür edeni görmedim, kim ettiyse bana ismini söyleyin" demiş.. Hadi bakalım şimdi ne olacak?
    ya emre yalan soluyor yada sota ile hilmi oksuz cok buyuk yalanci.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz: Saha içindeki bütün hakemler Emre'nin yaptıklarına kayıtsız kalıyor.

H.Hilmi Öksüz: Küfreden Emre'nin kendisi. Teknik heyetimin tamamına ana avrat küfür etti. Bunları hakem duyuyor, görüyor ama cezayı vermiyor

H.Himi Öksüz: Seyirci her şeyi yapabilir ama sahada futbol oynayan insanlar bunu yapmamalı.Emre takımızın moralini bozmak için saldırı yaptı

H.Hilmi Öksüz: Volkan, otobüsümüze kadar gelip Yalçın'a saldırdı. Bu yetmiyormuş gibi telefonlarla taciz etti. Bunlar ne kadar ayıp şeyler.

H.Hilmi Öksüz: Aykut Kocaman, dün maçtan sonra 'Kazanmak yolunda her şey mubahtır' demiş. Ne demek, yani galibiyet için her yapılır mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu iş hep böyle. Emre yurtdışına çıkar, milli gurur olur, her yaptığı şey örnek gösterilir. Ancak geri döner, yaptığı / yapmadığı her şeyden millet şikayete başlar.

Hilmi Öksüz yalancının önde gidenidir. İddiasını ispatlayamazsa da şerefinden feragat etmiştir. Kuyruk acısını bu şekilde dindirmeye çalışıyor. Yenilginin de üzerini bu tür olaylarla kapatmaya çalışıyorlar. Ama önce dönüp kendilerine baksınlar.

Shota maç sonu demiş ki "Evet biz dedik yatın yere kalkmayın diye." E kardeşim sen demediysen maç başı 2,8 dk. topla oynayan kalecin bu maç 4,8 dk. oynamış. Forvetin Adem "Büyük" doğru dürüst atağın olmamasına rağmen yerden kalkmamış. Sonra da çıkıp o bu küfretti. Samimiyetsiz açıklamalar silsilesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre bu insanlarda nasıl bir acı bırakmışsa artık, Bir düşürmediler adamı dilinden. Hayır aylardır bırakın rakipleri kendi oyuncularına sahada etmedik küfrü bırakmayanları, küfür yüzünden davalık olanları, basın toplantılarında edep yerlerini gösterenleri es geçti bu medya. Hatta yeri geldi bunları savundu ne oldu şimdi birden, ahlak bekçiliğine geri dönüldü ?

Gerçekten artık gına getiriyorlar insanlara, Maçın başında Fenerbahçe aleyhine haksız bir penaltı olmuştur bir kişi gıkını çıkarmaz, takım haksız yere 1-0 geride başlar oyuna, her şey normal seyrindedir. Maçın son dakikasında aynı şey olur;

TFF'ler, Küfürler, Uefalar, Oyunlar, Senaryolar, Digitürkler çevrilirde çevrilir. Ben açık söylüyorum bunu, benim bu kadar çok eleştirdiğim Fenerbahçe'ye, bu sezon bu kadar çok bocalayan Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptırırsanız çıkıp da papağan gibi bunları tekrarlamayın, Beceriksizlik parayla değil ya, Kazanınca herkes temiz kaybedince (hatta onu bile hissetmeye başlayınca) her şey bir oyun, bir senaryo.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Şota fanatik trabzonsporlu olarak trabzonspor fenerbahçe arasındaki münakaşalara dayanarak fenerbahçeyi kötülemek adına birşeyler yapması gayet normal değilmi sizcede ?

Nesil
    2006

Emre'ye eskiden yaptıkları psikolojik baskıyı yeniden yapmak için bahane arıyorlar. Emre o kadar sakinleşmiş ki artık bunlara yanıt vermekle uğraşmaz işine devam eder. Biz kazanırız onlar kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...i-ayar/fbshare

''Benim söylediğimin hiç mi önemi yok?' kısaca Türk futboluna verilmiş bir ayardır..

Kimse durup dururken böyle açıklamalar yapmaz hele Şota gibi samimi bir adam.. Unutulacak bu konu büyük ihtimalle ama.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Net şekilde küfür etmiş, hem hakeme isyanı var hemde dönerek büyük ihtimalle Kasımpaşa tarafına saydırmıs.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Küfür etmesi belki yanlış da yatarak anti-futbol anlayışı sergileyen bir takım karşısında herkesin sinirleri geriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine her şeyi unuttuk. Basın toplantılarındaki saçma sapan konuşmaları, kendi oyuncusuna ana avrat düz giden hocaları, hakemlere edilen lafları. Emre'nin ettiği küfürün hedefini arıyoruz. Emre tabi ki rahatsızlık verecek amaç da o zaten de bu kadarı fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bak kendin diyorsun kendi oyuncusuna kufur ediyor diye evet kendi oyuncusuna kufur eder ama emrenin ne haddinede baska takimin hocasina kufur ediyor sorun bu iste , neden hasan ali , topal degilde emre ? bak emre ispanyadayken bu hareketlerin hic birini yapamiyordu kuzu gibiydi cunki yapamaz direk kirmizi karti yer oturur ama turkiyede emreye tolerans taniyorlar emre gelmeden once boyle olaylar oldumu olmadi emre gelince yine turkiyeyi karistirdi sorun bu iste baska birsey degil

Nesil
    2007

Emre B. adam öldürse Fenerbahçeli arkadaşların savunması, ne var herkes adam öldürüyor hem mutlaka merhum kışkırtmıştır, olacak sanırım.

Kendi takım arkadaşına küfür ediyor gibi geldi bana, ayrıca hakeme arkası dönükken küfretmeyen oyuncu sayısı çok azdır hepsi maç sonu tespit edilip cezalandırılsa ceza almayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ancak önemli olan hakemle münakaşa sırasında kendine hakim olabilmen.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.

aytaç abi gs"den tek ali durust açiklama yapti diye biliyorum haberin videosu buyur ben rastlayamadim fenerbahce ile ilgili bir açiklamaya.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...zSXTVQ43432SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben aldim o gondermeyi, fenerbahce gecmesi sart degil cumlede. ali durust zeki bir insan, sarfettigi cumlelerin satir aralarini iyi gormek lazim. ne anlatmak istedigi cok acik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.

Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.

Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
    Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 17:06 Reason: Silinen mesajlarla ilgili kısım editlendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.

Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.

Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
    Eskiden rekabet daha seviyeliyid şimdi her iki tarafta birbirini kırıyor. Eskiden latife yapıllırdı kimse kızmazdı. Hatta aynı statta, kahvede beraber maçlara gidlirdi. Şimdi reyting uğruna birbirlerinden nefret etmeleri isteniyor. Bu çok yanlış...

Spor camiamızda masumiyet bile masumlara ait değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yukardaki videodaki olay şu adam 1 saat yerde yattı kasımpaşalılar top dolaştırdı hakem biz kontraya çıkarken oyunu durdurdu madem uche o kadar kendi takım arkadaşını düşünüyor topu neden dışarı atmıyor sorarım

Nesil
    2006

Herkes penaltıda oyuncular içeride diyordu şuan R.Madrid Barça maçında ki penaltıda olanlar ne idi acaba. Kaç kişi tartışıyordur bunu. Acaba ilk penaltı atışında maç içinde kaç kişi geçti o çizgiyi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emre'nin video görüntülerine ceza gelecekmiş sanırım. Bu görüntülere bakarak ceza verme/cezayı silme işi önüne geçilemezse çok dallanır, dur denilmesi lazım. Şu anki TFF'nin de bu duruma el koyabilecek kabiliyeti yok maalesef.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri