Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 72.41%
  • Berabere

3 10.34%
  • Kasımpaşa

5 17.24%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 270 arası toplam 278 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Kendi takım arkadaşına küfür ediyor gibi geldi bana, ayrıca hakeme arkası dönükken küfretmeyen oyuncu sayısı çok azdır hepsi maç sonu tespit edilip cezalandırılsa ceza almayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ancak önemli olan hakemle münakaşa sırasında kendine hakim olabilmen.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Küfür etmesi belki yanlış da yatarak anti-futbol anlayışı sergileyen bir takım karşısında herkesin sinirleri geriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine her şeyi unuttuk. Basın toplantılarındaki saçma sapan konuşmaları, kendi oyuncusuna ana avrat düz giden hocaları, hakemlere edilen lafları. Emre'nin ettiği küfürün hedefini arıyoruz. Emre tabi ki rahatsızlık verecek amaç da o zaten de bu kadarı fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bak kendin diyorsun kendi oyuncusuna kufur ediyor diye evet kendi oyuncusuna kufur eder ama emrenin ne haddinede baska takimin hocasina kufur ediyor sorun bu iste , neden hasan ali , topal degilde emre ? bak emre ispanyadayken bu hareketlerin hic birini yapamiyordu kuzu gibiydi cunki yapamaz direk kirmizi karti yer oturur ama turkiyede emreye tolerans taniyorlar emre gelmeden once boyle olaylar oldumu olmadi emre gelince yine turkiyeyi karistirdi sorun bu iste baska birsey degil

Nesil
    2007

Emre B. adam öldürse Fenerbahçeli arkadaşların savunması, ne var herkes adam öldürüyor hem mutlaka merhum kışkırtmıştır, olacak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.

aytaç abi gs"den tek ali durust açiklama yapti diye biliyorum haberin videosu buyur ben rastlayamadim fenerbahce ile ilgili bir açiklamaya.

http://www.sporxtv.com/futbol/superl...zSXTVQ43432SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben aldim o gondermeyi, fenerbahce gecmesi sart degil cumlede. ali durust zeki bir insan, sarfettigi cumlelerin satir aralarini iyi gormek lazim. ne anlatmak istedigi cok acik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.

Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.

Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
    Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 17:06 Reason: Silinen mesajlarla ilgili kısım editlendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.

Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.

Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
    Eskiden rekabet daha seviyeliyid şimdi her iki tarafta birbirini kırıyor. Eskiden latife yapıllırdı kimse kızmazdı. Hatta aynı statta, kahvede beraber maçlara gidlirdi. Şimdi reyting uğruna birbirlerinden nefret etmeleri isteniyor. Bu çok yanlış...

Spor camiamızda masumiyet bile masumlara ait değil.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yukardaki videodaki olay şu adam 1 saat yerde yattı kasımpaşalılar top dolaştırdı hakem biz kontraya çıkarken oyunu durdurdu madem uche o kadar kendi takım arkadaşını düşünüyor topu neden dışarı atmıyor sorarım

Nesil
    2006

Herkes penaltıda oyuncular içeride diyordu şuan R.Madrid Barça maçında ki penaltıda olanlar ne idi acaba. Kaç kişi tartışıyordur bunu. Acaba ilk penaltı atışında maç içinde kaç kişi geçti o çizgiyi...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Emre'nin video görüntülerine ceza gelecekmiş sanırım. Bu görüntülere bakarak ceza verme/cezayı silme işi önüne geçilemezse çok dallanır, dur denilmesi lazım. Şu anki TFF'nin de bu duruma el koyabilecek kabiliyeti yok maalesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Emre'de aynı Engin gibi mimli bir oyuncu. Ama şöyle bir durum var Emre saha dışında da saha içindeki gibi. Karakterini hiç bir zaman sevmemişimdir hatta en sevmediğim oyuncudur Emre Belözoğlu. Galatasaray'da oynadığı zamanda dahil.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Emre'de aynı Engin gibi mimli bir oyuncu. Ama şöyle bir durum var Emre saha dışında da saha içindeki gibi. Karakterini hiç bir zaman sevmemişimdir hatta en sevmediğim oyuncudur Emre Belözoğlu. Galatasaray'da oynadığı zamanda dahil.
    Saha dışında da tanıdığına göre çok yakın akrabası veya komşusu olmalısın ?

Ben de hep Emre'nin saha dışında ne kadar efendi, yardımsever bir insan olduğu duymuştum. Bak duymuştum diyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Saha dışında da tanıdığına göre çok yakın akrabası veya komşusu olmalısın ?

Ben de hep Emre'nin saha dışında ne kadar efendi, yardımsever bir insan olduğu duymuştum. Bak duymuştum diyorum

Televizyondan açıklamalarını görüyoruz yıllardan beri. Acaba Engin'e de aynı şeyi söyleyebilir misin yoksa Fenerbahçeli olduğu için mi savunuyorsun?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Televizyondan açıklamalarını görüyoruz yıllardan beri. Acaba Engin'e de aynı şeyi söyleyebilir misin yoksa Fenerbahçeli olduğu için mi savunuyorsun?
    Ben Engin için birşey dedim mi Allah aşkına. Emre'nin saha dışında da kötü karakterli olduğunu tanımadan etmeden söyleyen sensin.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben Engin için birşey dedim mi Allah aşkına. Emre'nin saha dışında da kötü karakterli olduğunu tanımadan etmeden söyleyen sensin.

Ama iyi olduğunu söyleyende sen oluyorsun bu durumda sende tanımıyorsun? Emre başka bir takımda olsa aynı şeyler söylenirmiydi? Ben kişisel olarak Emre'yi sevmediğimi söyledim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

emre iyidir saha disinda adam trabzona okul yaptiracak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçlar tamamlandığına göre konular kapatılabilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bana da o maçı hatırlattı bu gol

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    sadece fenerbahçeli olmakla ne alakası var ? mesajımı bir daha okuyun isterseniz , sadece kasımpaşalı diye mi küfür ederim diyorum ben ? yani gören de normal hayatınızda , eski istanbul türkçesiyle , birbirinize latifeler eden adamlarsınız zannedicek hepinizi.
    Örnek dedim. Belli, Kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmuşsunuz küfür edilebilir diyosunuz. Ben de Fenerbahçeli olmanıza sinir oldum, o halde küfredebilirim... Latife etmiyorum ancak bi insana saygısızlık da yapmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Örnek dedim. Belli, Kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmuşsunuz küfür edilebilir diyosunuz. Ben de Fenerbahçeli olmanıza sinir oldum, o halde küfredebilirim... Latife etmiyorum ancak bi insana saygısızlık da yapmıyorum.

ben kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmadım , defansif oyun futbolun içinde olan bir şey , keza oyunu çirkinleştirmek de ... sen emek verir , çalışırsın , biri gelip oyunu çirkinleştirir , bunu engellemesi gereken , kanun gücü ( futbolda hakem ) bunu engellemeyi beceremezse , sen ekmeğinden olursun.

çalışıyor musun bilmiyorum ama bu örnek çalışma hayatında başına gelirse , o zaman yine oyunu çirkinleştirenlere karşı , aynı şekilde davranabildiğinizi görmek isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

ben kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmadım , defansif oyun futbolun içinde olan bir şey , keza oyunu çirkinleştirmek de ... sen emek verir , çalışırsın , biri gelip oyunu çirkinleştirir , bunu engellemesi gereken , kanun gücü ( futbolda hakem ) bunu engellemeyi beceremezse , sen ekmeğinden olursun.

çalışıyor musun bilmiyorum ama bu örnek çalışma hayatında başına gelirse , o zaman yine oyunu çirkinleştirenlere karşı , aynı şekilde davranabildiğinizi görmek isterim.
    İlk paragraf da haklı olabilirsiniz hatta haklısınız da ancak anlatmaya çalıştığım şey bu sizi küfür etme konusunda haklı yapmaz. Sonuçta yapılan iş spor, Shota'nın da hakemin de birer ailesi var.

İkinci paragraf içinse hayır çalışmıyorum, fakat çalışma yaşamımda böyle bi şey yaşayıp küfür edersem, yaptıktan sonra gelip savunmaya çalışmam. Bilmiyorum fazla mı iyi niyetli düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    İlk paragraf da haklı olabilirsiniz hatta haklısınız da ancak anlatmaya çalıştığım şey bu sizi küfür etme konusunda haklı yapmaz. Sonuçta yapılan iş spor, Shota'nın da hakemin de birer ailesi var.

İkinci paragraf içinse hayır çalışmıyorum, fakat çalışma yaşamımda böyle bi şey yaşayıp küfür edersem, yaptıktan sonra gelip savunmaya çalışmam. Bilmiyorum fazla mı iyi niyetli düşünüyorum.

bence fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz , demek istediğimi anlatabildiğime sevindim.

ekleyeyim , kimseye helal olsun , iyi ki küfür etmiş , bir daha olursa bir daha yapsınlar dediğim yok ama bunlar olan şeyler , ki bende olsam hatta ülkede yaşayan %90 insan belki de aynı tepkiyi verirdi , çileden çıkıp küfür etmek var - bir de ikili mücadelelerde , rakibin moralini , konsantrasyonunu bozmak için edilen küfürler var , bu iki küfürün ayrımını çok iyi yapmak lazım.

Mesut Özil'in Türkçe küfür ettiği videoya bakıp , hahaha işte adamın kanında hala Türklük var diyen adamlarız sonuçta =)

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

bence fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz , demek istediğimi anlatabildiğime sevindim.

ekleyeyim , kimseye helal olsun , iyi ki küfür etmiş , bir daha olursa bir daha yapsınlar dediğim yok ama bunlar olan şeyler , ki bende olsam hatta ülkede yaşayan %90 insan belki de aynı tepkiyi verirdi , çileden çıkıp küfür etmek var - bir de ikili mücadelelerde , rakibin moralini , konsantrasyonunu bozmak için edilen küfürler var , bu iki küfürün ayrımını çok iyi yapmak lazım.

Mesut Özil'in Türkçe küfür ettiği videoya bakıp , hahaha işte adamın kanında hala Türklük var diyen adamlarız sonuçta =)
    Peki, ikinci paragraf durumu güzel özetlemiş. Aynen son paragraf doğrudur

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Küfürün iyisi kötüsü mü olur arkadaş. Şota tam olarak kimi şikayet ediyor bilmiyorum zaten kendi de bilmiyor ama Aykut Kocaman'ın sözleri ortalığı daha da kızıştırıyor. Her olaydan sonra kendini haklı çıkarmayı nasıl başarıyor anlayamıyorum valla.

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri