Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mancini'den ortamı geren açıklamalar Bunun bi de Rafa modeli var, dün 5 tane yiyince yola geldi kendisi : Her neyse, merakla bekliyoruz akşam.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Mancini'den ortamı geren açıklamalar Bunun bi de Rafa modeli var, dün 5 tane yiyince yola geldi kendisi : Her neyse, merakla bekliyoruz akşam.
    Fatih Terim'den cevabını alacak akşam. : ) City'nin garip bir dizilişi var. 3 AMC ile oynamaktalar. Bu sebeple DL ve DR'leri DMC'ye çekmeyi planlıyorum. Bu şekilde baskıyı azaltacağız. Akşam görüşeceğiz!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben 2 defa karşılaştım bu sezon, dediğiniz gibi 3 AMC dengeleri değiştiriyor, benim düzenime en ters gelen sistem. Man U, Chelsea, Arsenal korkutmuyor beni ama City çok gıcık geliyor. DMC'ye çekme taktiği işe yarayacak mı akşama merak ediyorum.

*mesaj geçerliliğini kaybetti.
    Last edited by Avaab : 04.Mayıs.2013 at 13:57 Reason: *mesaj geçerliliğini kaybetti

Tarihi final..
    - CANLI -

İki takımın 11'i belli oldu. G. Saray taktiğini değiştirmiş durumda.. Cim-Bom 2-5-3 ile sahada!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Defansif bir taktik fakat beksiz zor olmayacak mı ?

Tarihi final!
    - CANLI! -

1' - Tarihi maça Galatasaray'ın santra vuruşu ile başlandı!

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Defansif bir taktik fakat beksiz zor olmayacak mı ?
    Kesinlikle zorlukları olacak ancak M. City uyuz bir dizilişe sahip. 3 AMC ile oynuyorlar, kanatları yok. Burak ve Amrabat'a görev düşecek haliyle. Buraktan pek bi şey beklemiyorum da, Amrabat kesinlikle destek vermeli savunmaya. : ) Yoksa vay hâlime.. 3 AMC'nin baskısını azaltmak için yaptım bu tip bir dizilişi. Sonucunu göreceğiz hep beraber.. : )

Tarihi final!
    - CANLI! -

18' - Nastasic'in ortasında Tevez yükseldi, kafa vuruşunu yaptı! Top dışarıya çıktı!

Tarihi final!
    - CANLI! -

45' - İlk yarıda sıkıcı bir oyun vardı, ikinci yarıya M. City'nin santra vuruşu ile başlandı!

Tarihi final!
    - CANLI! -

55' - G. Saray ceza sahasındaki karambolden yararlanan Lescott topu önüne aldı, vuruşu düzgün! 0-1!..

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ov bu hiç iyi olmadı.

Ov bu hiç iyi olmadı.
    Oysa ki iyi gidiyordu. Topla oynayan bizdik fakat atağımız yoktu. Herneyse, daha oynanacak 35 dakika var. : )

Tarihi final!
    - CANLI! -

72' - G. Saray'da oyuncu değişikliği.. Amrabat saha kenarına geldi, Riera oyunda!

Tarihi final!
    - CANLI! -

85' - Sneijder'in pasında Yekta düzeltti, bir çalım, Yekta vurdu! YEKTA! Dışarı!..

Tarihi final!
    - CANLI! -

86' - G. Saray'da oyuncu değişikliği! Yekta kenara geliyor, Umut oyunda!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Kupa elden gitti artık

Tarihi final!
    - CANLI! -

90' - M. City kupaya uzandı.. Galatasaray'lı oyuncular üzgün..

Kupa elden gitti artık
    Olsun, biz Barcelona'yı eledik, yeter bu sezonluk.. Maçta da üstündük, nasıl oldu anlamadım.. Ayrı bir değerlendirme yapmak gerekecek maç için.. İstatistikleri paylaşacağım az sonra.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Kupayı kaçırman kötü olmuş seneye alırsın inşallah

Evet, maçın istatistiklerine bakınca üzülüyorum. Maçı biz hak etmişiz.. Paslaşma, topa sahip olma ve şutlar.. Faul sayısında bile üstünlüğümüz var, maçı daha çok istemişiz. Bekten yoksun çıkmam değiştirmedi bi şeyi, City bizden kötü oynayarak kupayı aldı.

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Kupayı kaçırman kötü olmuş seneye alırsın inşallah
    Kupa çok yakınken kaçtı fakat Şampiyonlar Ligi finans olarak ilaç gibi geldi. Biraz risk alıp, büyük hamleler yapacağız transferde. Ve başarılı olacağız, böyle-bu şekilde kupayı vermeyeceğiz. : )

Hocam kariyerin başından bu yana takip ediyorum, şimdi mesaj atabiliyorum ancak, tebrikler süper bir başarı yakalamışsın Galatasaray'ımızla.

Sol bek ve defansif orta sahaya iyi iki oyuncu alırsan başka transfere gerek olmadığını düşünüyorum. İkinci sezonda da takipçinim, başarılar.

Quote Originally Posted by ylmzcm View Post
    Hocam kariyerin başından bu yana takip ediyorum, şimdi mesaj atabiliyorum ancak, tebrikler süper bir başarı yakalamışsın Galatasaray'ımızla.

Sol bek ve defansif orta sahaya iyi iki oyuncu alırsan başka transfere gerek olmadığını düşünüyorum. İkinci sezonda da takipçinim, başarılar.
    Öncelikle teşekkürler. Transferde haraketli günler geçiriyorum. Ünal Başgan ŞL Finali'ni görünce 16MN€ bütçe verdi. Zaten hiç bir kariyerimde olmadığı kadar bonkör kendisi. Her hangi bir talebimi hemen gerçekleştiriyor. Böyle bir bütçe bulmuşken de, eksik gördüğüm yerlere takviye yapmadan olmaz.

Kanatlarda çok sıkıntı çektim, Hamit yetersiz, Emre sakatlanıyor, Amrabat ise bir maç var-bir maç yok. Bu sebeple iki yeni genç-taze kan alacağım o mevkiilere. Eğer biri yabancı olursa, Amrabat'ı bir kulübe kiralarım.

Sol beke elbette takviye yapacağız, bu sebeple Riera'yı satmayı düşünüyorum.

Melo gitti, yerine Jem yada Mehmet Ekici gelecek yerine. Forvette Drogba ile yolları ayırıp, iki yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Daha önceden yaptığım Sinan Bolat transferi var. Yani dediğin gibi iki takviye ile bırakmayacağım.

Bugünlük güncelleme yapmayacağım, yarın transferleri içeren güncellemeler ile döneceğim. Aklımdaki tüm transferleri bitirdim..

Kariyer çok eğlenceli, sunum harika. Final'de kaybetmek çok üzücü olmuş... Olsun ama, bu kadroyla finale gelebilmek güzel.

Melo'nun yerine Bayern'deki Emre Can'a bakmanı öneririm. Hiç aratmıyor, DM'de ve MC'de iyi işler çıkarıyor. Bayern satmakta biraz kıllık çıkarabiliyor ama kiralayabilirsin.

Sağ bekte de Alpaslan Öztürk iyi bir yedek oluyor. Oyuna girdiği zamanlarda da iyi işler çıkarıyor. DM ve MC oynayabilmesi de rotasyonu kolaylaştırıyor.

Quote Originally Posted by front View Post
    Kariyer çok eğlenceli, sunum harika. Final'de kaybetmek çok üzücü olmuş... Olsun ama, bu kadroyla finale gelebilmek güzel.

Melo'nun yerine Bayern'deki Emre Can'a bakmanı öneririm. Hiç aratmıyor, DM'de ve MC'de iyi işler çıkarıyor. Bayern satmakta biraz kıllık çıkarabiliyor ama kiralayabilirsin.

Sağ bekte de Alpaslan Öztürk iyi bir yedek oluyor. Oyuna girdiği zamanlarda da iyi işler çıkarıyor. DM ve MC oynayabilmesi de rotasyonu kolaylaştırıyor.
    Sunum hakkındaki yorum için teşekkür ederim. Emre Can için çok ısrar ettim.. 15MN€'dan aşağı inmediler. Kiralama için de yanaşmadılar. O sebeple Jem'e - Mehmet Ekici'ye yöneleceğim. Veya başka alternatiflere.

Sağ bekte Veysel Sarı yada Alpaslan'ı düşünüyordum. İkisinden birini alacağım.

ben veysel sari'yi denemistim, cok verim aldim. Tavsiye ederim.

Aykut Demir ile Cim-Bom'da harekat tamamlandı!

Transferde ezeli rakibi Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi sollayan Cim-Bom, Ünal Aysal'ın açıkladığı stoper takviyesi ile birlikte transfere noktayı koydu.

Hatırlayacağınız üzere Ünal Aysal, "Kadromuzu bildiğiniz üzere 5 isimle güçlendirmiştik. Yerli bir stoper transferi ile son noktayı koyacağız." açıklamasını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Açıklamaya istinaden Galatasaray'da herhangi bir transfer harekâtının olmayacağı ön görülüyor.

Cim-Bom'da transfer bitti!

Sayfa 9 / 14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri