TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Elmander yok Amrabat oyunda.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Cüney Çakır'ı hiç sevmedim hala da niye iyi hakem dediklerini anlayamam , ikinci goldeki pozisyonda faul versen de olur , vermesen de olur , ben hakem olsam çalardım büyük ihtimal ancak webonun önüne düşmek için atlayan Eboue ve ondan önce 30 dakika boyunca kendini yere atan Eboue , doğal olarak insanın inanası gelmiyor.
Ayırca bu hakem değil miydi geçen sene Şampiyonluk hediye eden ? o zaman da kötüydü , şimdi de kötü , eyyamcı vb. diye kuruntuya girmeye gerek yok.iki takım lehine de yapılan hatalar çok.
Çok net faul ya tartışmaya gerek dahi yok bence.
bi ofsayttan gol yedirmedikleri kalmıştı onuda yediriyolardı muslera olmasa müthiş gerçekten hakem 3lüsü
ofsayt mı o
Taraftar çok iyi ama seneye ilk maç seyircisiz
Riera'da hic cekilmiyor böyle gunlerde. Net sari kart yemesi lazimdi orda. Ustelik öncedende kart verilecek bir pozisyon yasamisdi, verilseydi kirmizidan atilirdi simdi.
oha riera yuh
Cüneyt Çakır hayali fauller üretiyor
...
1 maç olmaz en az 4-5 maç seyircisiz olur yine.
Melo geldigi ilk gunden beri bu ona yapiliyor. Her rakip bunu yapiyor Melo'ya.
emre jubile maçındada haberimizmi yok amba çok oyalandın
emreye hiç faul yapilmicak ozman pozisyon faul degilde zaten ne bu itiraz anlamiyorum
Emre çıktı orta saha düşer malesef![]()
Caner de girdi.
Buyur burdan yak şimdi
Maç ne alemde gençler, gol olacak gibi mi açayım mı?Atl. Madrid-Barcelona maçı da sarmadı.
Biri Fener taraftarına reset atsın takıldı gariplerim...
Ilk basta faul diyordum ama 2.golumuzu tekrar izledim de daha Webo dokunmadan Eboue kendini dusmeye hazirlamis gibi. Cok da dusurecek bisey yapmamis sanki Webo
fotografa gore yorum yapmayi sevmem ama dedigin gibi aynen eboue kendini çok onceden yere atmis
![]()
Daha gelmeden kendini hazirlamis dedim zaten. Ben de bu fotoyu ariyordum sagol, dedigim gibi iste
burak o kacarmi be abi ya.
Volkan şimdi de Sabri'yi boğazladı.
Herkes sabri ve volkana saydırıyor bende görüntü gitti birisi anlatabilirmi ne oldu ?
5 dk oynatmazsa hakem değil 3 dk yediler