Geç oldu ama Başarılar Hocam!
Geç oldu ama Başarılar Hocam!
Bu maç da berabere bitmesin hocam.![]()
2-1 qpr![]()
Bana 3-2 Southampton alır gibi geliyor ama.Maçta kırmızı kart penaltı falan olur bence.
![]()
2-0 QPR alır![]()
Haha, anket sonucu %50 ye %50Fifti fifti yani
![]()
Kazanmak için her yol mübahtır!
2 Takımdanda transfer bombaları bekliyoruz ortalığı dagıtın a.. .D
[quote=ozan42;2470722]2 Takımdanda transfer bombaları bekliyoruz ortalığı dagıtın a.. .D[/quote]
Kesinlikle tatmin edici transferler yaptık daha tam anlamıyla bitmedi ama biraz ip ucu vereyim ,
Q.P.R olarak ara transferde Belçikalı Stoper Toby'den sonra , iki tane daha üst düzey Hollanda milli takım forması giyen oyuncuyu kadromuza kattık , Fierro'nun memleketinden çok iyi bir ön libero aldık , çok çok iyi bir ingiliz orta saha aldık , Shouthampton ise İspanya milli takım forması giyen üst düzey bir kaleciyi aldı , Chelsea'den üst düzey bir orta saha aldı , akşam güncelleriz ben 1-2 rütuş yapıp transferi kapatıcam , tek eksiğim üst düzey bir orta saha merkez , öneriniz varsa alabilirim , paramız var ,
Kesinlikle tatmin edici transferler yaptık daha tam anlamıyla bitmedi ama biraz ip ucu vereyim ,
Q.P.R olarak ara transferde Belçikalı Stoper Toby'den sonra , iki tane daha üst düzey Hollanda milli takım forması giyen oyuncuyu kadromuza kattık , Fierro'nun memleketinden çok iyi bir ön libero aldık , çok çok iyi bir ingiliz orta saha aldık , Shouthampton ise İspanya milli takım forması giyen üst düzey bir kaleciyi aldı , Chelsea'den üst düzey bir orta saha aldı , akşam güncelleriz ben 1-2 rütuş yapıp transferi kapatıcam , tek eksiğim üst düzey bir orta saha merkez , öneriniz varsa alabilirim , paramız var ,[/QUOTE]
Ganso veya Pastore olabilir bu arada iki takım içinde ciddi anlamda geleceğin yıldızı olan Ezequiel Cirigliano öneririm DOS-OOS
Transferler süper olucak galiba inş sizi kurtarırlar bazen en iyi oyuncular bile kötü çıkabiliyor![]()
Ganso veya Pastore olabilir bu arada iki takım içinde ciddi anlamda geleceğin yıldızı olan Ezequiel Cirigliano öneririm DOS-OOS[/quote]
Ganso ile ilgilenicektim , ama çok sakatlık geçirmiş , şu önerdiğin Ezequeil 'e bakıcam , ama bana üst düzey , orta saha lazım , Zenit'te oynayan Axel Vitsel yada Shaktar 'dan Fernandinho , ikisinden birini almaya çalışıcam , eğer senin önerdiğin oyuncu bu düzeyse direk onu alırım
Ben Q.P.R 'nin çehresini değiştiricek isimler diye düşünüyorum , bu yıl 4 kupa'da oynuyucaz Epl , AL , Lig kupası ve FA Cup 2 kaliteli takımla mücade etmeyi düşünüyorum ayrıca yaz transfer döneminde çok önemli bir kazık yedim , Toby gelince Shawcross'u kulüplere önerdim 30 Mn euro'ya ,ama maalesef oyuncunun serbest kalma maddesi varmış aldığımız fiyata Liverpool'a gitti en azından peşin olarak gitti , Southampton 48 ay ile serbest kalma maddesini kullandı ama her zaman ki gibi alamadı![]()
Bu nasıl bi bakarsan![]()
birde siz 2014 ben 2016 yani sizde 21 yaşında galiba