Diğer arkadaşlar için ligin bittiği an :P![]()
Hayırlı olsun Halil hocam. Lazy sendende yıldız değilde yıldız olacak bir adam bekliyoruz))
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Helal bee!![]()
![]()
Satın Alma opsiyonuyla mı kiraladın halil hocam ?
Shaarawy olabilir mesela
38,5 mn € satın alma opsiyonu var sezon sonu 48 ay taksiti basıp alırız onun haricinde Ermeni orta saha 'yı daha önce bi kariyerimde yine 8'e alıp 28'e satmıştım , eğer mesut'u alamazsam Henry gider MEsut yine hertürlü gelir
Halil hocam fierroyu al derim dortmundda banko oynatıyordum 2. sezonda
Mattia Destroyu isteriz hocam orayada![]()
kariyer bitmiştir şu andan itibaren![]()
belki Jese'yi kiralayabilirsin, Real'i soymaya devam et![]()
Transferler mükemmel kadroda Bi ambrabat sırıtıyor oraya bir transferle basarıdan basarıya kosarız .
Hocam Jese türkiyede çok iyi iş yapar callejonu alırsan açık ara şampiyonsun
Hocam Amrabatı sat jeseyi veya callejonu kiralamaya çalış bence türkiyeyi süpürür hatta avrupada çeyrek final görürsün
Mesut kariyerini bitirdi![]()
Burak'ı satmadan şuan 3,7 Mn euro transfer bütçem var , Jese 'ye baktım fena değil ama çok daha iyisini buldum , Lyon'da Benizia bu çocuk harika ötesi oluyor ,ama burak giderse Jese'yide alırız ambrabtın yerine bu arada Ambrabat'ın yerine transfer yaptım sezon sonu katılacak benim sol kanatta bugüne kadar yaptığım kariyerlerde Marco Reus'dan sonra en çok verim aldığım oyuncuyu bedelsiz kadroya kaattım MArcelo estrabbiaa bide ismi iyi olaydısezon sonu ambrabatın yerine sol kanatta , devre arası alırsak 'de Jese'yi deneriz orada en kötü jokerimiz olur her bölgede oynuyor Jese
çileeeğğğğğ
bu Arada Arkadaşlar Kariyeri Bugünlük Noktalıyoruz Sağlık Sorunumuz Oldu , Arkadaşlardan Birinin Yarın Derbi Ile Açılışı Yaparız
Sol kanat transferi iyi olmuş hocam forvet için Bony'i düşünmez misin ?
Halil şuan gözyaşları içindeyim, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki !! 10 yıldır bu oyunları oynarım Galatasaray'a daha ilk sezondan böyle şaşalı bir transfer yapmışlığım yok) Ama İnsan Drogbayla -Snejder varken Mesut gelsin istiyor
Snejder'ı seneye geri istiyoruz, Mesut'unda bonservisini biliyorum çok şey istiyoruz
![]()