Zenit'i harcarız![]()
Zenit'i harcarız![]()
Dk.6 Arshavin korneri kullanıyor, arka direğe doğru giden top Lombaerts kafayı vuruyor direğin içine çarpan top maalesef ağlara giriyor 0-1
![]()
...
Dk.11 Emre serbest vuruşu direk kaleye vuruyor top üst direkte patlıyor! 0-1
![]()
...
Dk.21 Arshavin bu kez ön direğe yolluyor, Kerzhakov vuruyor top üst direkte patlıyor! 0-1
![]()
...
Dk.24 Emre kullanıyor korneri, Ön direğe doğru hareketlenen Moussa Sow'a doğru, Sow gelen topa kafasıyla dokunuyor ve goooool 1-1
![]()
...
Dk.28 Hanousek kendisine verilen pası bekletmeden Sow'a iletiyor, Sow sol ayakla çok sert vuruyor ve goooool 2-1 hızlı bir şekilde çeviriyoruz maçı
![]()
...
Çok iyi çevirmişiz valla helal.
İlk Yarı Sona Eriyor Sürpriz bir golle maça yenik başlasak da bulduğumuz 2 golle skoru çevirmeyi başladık ancak bu skor bize yetmeyecektir, yemeden 1 hatta 2 gol daha bulmamız, Rusya deplasmanında avantajımıza avantaj katar, Stoch'u oyundan alıp Sow'u sağ kanada çekiyorum ve Kuyt'ı oyuna koyuyorum, Kuyt skora katkı yapabilecek bir oyuncu.
![]()
...
Dk.48 Ceza alanına kavisli bir orta Dany vuruyor Volkan son anda kornere çeliyor topu 2-1
![]()
...
Dk.70 Hanousek soldan ceza alanı giriyor içeriye hareketlenen Kuyt'a harika bir pas, Kuyt vuruyor Malafeev çizgiden çıkarıyor inanılmaz bir kurtarış 2-1 Topal ve Meireles oyundan çıkıyor, Alper ve Topuz oyuna giriyor.
![]()
...
Helal olsun
Dk.79 Kuyt kendisine atılan uzun pası kafasıyla savunma arkasına doğru savuruyor, defansta Hebocan takılıyor düşüyor top Mehmet Topuz'un önünde sert ve düzgün bir vuruş ve gooool 3-1
![]()
...
Dk.90 Mehmet Topuz ceza alanı dışından sert bir vuruş kenara giden topa önce Malafeev müdahale etti direğe çarptı ve kornere çıktı, bu gol girse muhteşem bir final olacaktı, şanssızlık 3-1
![]()
...
Ve 90 dakinanın sonu, Sow'un harika oyunu ve oyuncuların isteğiyle güzel bir galibiyet elde ediyoruz, Sow bu sezon Şampiyonlar Liginde 9. golüne imza attı. Deplasmandaki rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde ettik ama dikkatli olmakta yine de yarar olacak.
...
schalke maçında olduğu gibi harika çevirmişsin maçı
3-1 çok avantajlı bir skor.Deplasmanda gol taktirde turu geçmeyi garantileriz diye düşünüyorum.
Teşekkürler, Ayrıca maç esnasında mesaj atıp da dönemediğim diğer arkadaşlara da teşekkürler.
Volkan ve Hasan Ali dışında Zenit maçında oynayan tüm oyuncuları kenara çektiğmiz ve yedekleri sahaya sürdüğümüz Karabük deplasmanında ilk yarıda 4-0 gibi bir skora yakalayarak performansımızın üst düzeyde olduğunu gösterdik. Hanousek'in gelişinin ardından forma savaşı daha da zorlaşan Stoch performansını katlamaya devam ediyor, Ayrıca Wellington'ın gelişinin ardından Sow'la beraber forvette çekişen Kuyt'ın da Stoch'tan kalır yanı yok. Oyuncular arasındaki bu oynama hevesi ve mücadelesi takım oyununa ve skora da yanısıyor. Haftaya derbide Galatasaray'la karşılaşacaz. Maçtan daha çok zorlanacağım bir konu varsa o da hangi oyuncuları seçecek olmam olacak.
...
Galatasaray'ı yenersin haftaya.
...
İade-i ziyarete geldim, derbiyi yakaladım. Hocam zaten bayağı iyi gidiyormuşsun gördüğüme göre. Bu kadar iyi gitmeye bir nazar boncuğu lazım, bu nazar boncuğunu da umarım bu hafta sana Galatasaray verir![]()
Bol şans
![]()
...
Galatasaray maçı sona erdi, Maçın görüntülerini Youtube'a yükleyelim dedik 20 dakikadır bekliyoruz, bu son yüklemem olacak (:
...
Penaltılar, Sakatlananlar, Kırmızı Kartlar, Tartışmalı Kararlar ve Bir derbinin sonu daha...
3 Puana 2 golle ulaşıyoruz ve puan farkı 15'e çıkıyor, Wellington attığı harika golle performansıyla takıma ışık olmaya devam ediyor...
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=-FBjZXRVMTo"]Wellington'un golü[/YOUTUBE]
...
Galibiyet çok iyi olmuş.1080p diye çok yavaş yüklenmiş herhalde.
Maçta resmen mevzu çıkmışWellington sağlam gol atmış, yılın golü olabilir
![]()
Sakatlanan sakatlanana son dakkada 2 oyuncu pelt olmus geçmiş olsun dileklerimi yolla![]()
Derbi maçı çok iyi olmuş Wellington nası bi gol atmış arkadaşZenit'e de ağzının payını vermişsin hocam tebrikler
![]()
Teşekkürler beyler, 90lardaki derbiler tadında bir maçtı saha içlnde adrenalin olmayınca derbinin tadı tuzu olmuyor (:
...
nem resital yapmış resmen çok seviyorum bu tür golleri , Zenit maçı da yine harika şekilde geri dönmüş![]()