Rodi dostum kariyeri takip ediyoruz ama sen bu sefer gerçekten tatile (şehir dışına) gidiyosun
Dün gelecek gafına çok güldüm![]()
Hani güncelleme![]()
La görmemişim![]()
Celtic'e ilk sezondan kafa tutmamız harika olmuş.Devamını bekliyorum![]()
sonunda dönebildi![]()
Arkadaşlar tatilden gelince oyunu açasım gelmiyor, oyunu açıp oynayabilirsem güncelleme gelecek. Tatile çıkmadan biraz ilerlemiştim onları paylasmayı düşünüyorum. Ya da kariyeri kapatacağım ikisinden biri![]()
Kariyere uzun bi ara verince insan oyundan soğuyor benimde çok başıma geldi bence kapat başka bi ligden kariyer aç hocam.. Hoşgeldin bu arada![]()
Kariyere devam kararı verdim, gidebildiğimiz yere kadar gidelim. Sezon ortasında bırakmak olmazGüncellemeyi biraz ilerlediğim için toplu yapacağım...
Devam devam![]()
Uzun Bir Aradan Sonra Kariyere Devam
Bayramdan sonra bir türlü güncelleme yapmak nasip olmadı. Oyundan da baya uzak kalmıştım ancak süper liginde başlamasıyla birlikte gaza geldim ve oyuna geri döndüm.
Ligde son sürat devam ediyoruz. Ancak arada tek tük tökezlemeler oluyor. Takım arada rehavete kapılsa da yolumuza devam ediyoruz. Birçok maçta sadece önemlilere alıp izlediğim için 1-2 farklı skorla geçiyoruz. Bir an önce yükselmek için elimden geldiğince hızlı ilerliyorum.
Bu arada teneke kupası olarak tabir ettiğim alt lig kupası olan Zorlu Kupa'yı yine kazandık. Ama işin güzel tarafı bu kupayı as takımdan çok gençler hak etti. Taraftar ve yönetimde her ne kadar kazanılmasını önemsemiyoruz deseler de kupayı alınca keyiflendiler iyice.
Ligde Son Durum
Ben ödül almaktan bıktım adamlar vermekten bıkmadılar
Ayrıca kariyere devam mı tamam mı kararı aldığım dönemde konuya mesaj yazarak destek olan Lesandro Parleo ya teşekkür ediyorum![]()
tatile çıksan şampiyon olursan daha 14 haftada 11 puan olmuşbir an önce 1.ligi çıkalım da gerçek yarış başlasın
Efsane döndü demek![]()
Yavaştan yavaştan geliyoruz. Celtic meydanı bulmuştur kendimizi yeniden hatırlatmamız lazım.![]()
TariboWest
Takımda tek tük küçük sakatlıkalar oluyor. onları paylaşma gereği bile görmüyorum. Ancak bu çocuk gözüme batmaya başladı. En son 4 ay sakatlandı. Raporuna baktım sakatlanma meyili var mı diye, hiçbir şey yok. ama ben şüphelenmeye başladım. En kısa zamanda uygun fiyata okutmam lazım bunu. Zaten kadroda pek yer bulamıyor.
Çocuğun Profili
Müzmin sakat ederi var yolla gitsin be![]()
halen çıkmadın mı üst lige (: