La Gazetta Dello Sport "Maç sonunda mantova hocası Anıl Gündüz 89.dakikada penaltı yaptıran oyuncusunu bütün saha boyunca kovaladığı görüldü."
La Gazetta Dello Sport "Maç sonunda mantova hocası Anıl Gündüz 89.dakikada penaltı yaptıran oyuncusunu bütün saha boyunca kovaladığı görüldü."
PADOVA 3 - 3 MANTOVA
10 kişi rakibi yenememek tamamen hüsran oldu. Maç sonunda defansta top kaptıran bini'yi falakaya yatırdım yine gazeteye düşmüşüz
MANTOVA 1 - 1 PISA
BRESCIA 3 - 2 MANTOVA
CREMONESE 1 - 3 MANTOVA
Son maçlarda inanılmaz kötüyüz son 4 maç. İçerde Ternana deplasmanda sassuolo içerde catania ve son hafta deplasmanda grosseto çok zor fikstür bence son 3-4 maçta galibiyet alabilseydik şuanda bu kadar sıkıntı çekmezdik.
Galibiyete sevinelimmi üzülelimmi ne güzel 20 haftadır hiç sakatlık olduğunu hatırlamıyorum geldimmi bi andamı gelir bunlar hep amerikanın oyunu.![]()
ternana 3 golün intikamını almış resmen
Bu galibiyet 10 numara 5 yıldız oldu son 2 maç albinoleffeden ikili averajda üstünüz 2 maçta 3 puan yeterk maç içerde catania çok zor maç olacak yenersek SERIE-A
edit : varesenin maçı eksikmiş yeni farkettim![]()
SALDIRIN DURMADAN BU TARAFTAR ARKANIZDA HERZAMAN![]()
![]()
Albinoleffe ve Vareseye karşı ikili averajda üstünüz fakat terfi ettiğimiz gözükmediğine göre olası 3 lü averaja kaldığı için netleşmedi daha son hafta deplasmanda grossetodayız![]()
HAZIRIZ !! HAYDİ ÇOCUKLAR !
![]()
TARAFTARLARDAN ANIL GÜNDÜZ'E SEVGİ SELİ
çizmeyi yakmaya geliyoruzzzzzzzzzzz...
Tebrikler Şampiyon ünvanı olarak çıkmak çok iiy muhtemelen kulübün favori personeli olmuşsundur![]()
Sevilen kişilerdeyim şuanda. Efsane olmak gerekŞampiyon çıkacağımı zannetmiyordum en iyi playoff yapıp çıkarsam ordan çıkarım diye düşündüm catania falan serie-a dan düşen takımlar çok güçlüydü. Catania'da maxi lopez sotiris ninis falan var
edit : şampiyon olduk para pul vermediler 3-5 kuruş atar federasyon bu çark nasıl dönecek tv geliri anlaşmamız artar şimdi![]()
serie-a ya çıakrdık diye efsane olcak değiliz doğru fm12 de mantovayı serie a şampiyon yaptım sevilen kişi bile olamadık başkana gider topçuya gider alayına gider yapıyodum![]()
haklısın önemli olan ve zor olan şimdi başlıyor ilk sezon düşmemek gerek çünkü ciddi güç farkı var bu açık ve net en güçsüz ekip olacağım buda kesin yinede yapabileceğim en iyi kadroyu kuracağımı düşünüyorum![]()
ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARI
Yüz vermedim tabi.
Dizilş falan nasıl dı takımın ilk başlarda takip edemedim , classic İtalyan dizilişimi 3 savunma
Hocam dizilişimde olumsuz tek şey şu olarak gözüme çarptı. Orta alan çok hücumcu oynuyor rakipler bazen göbeği çabuk geçiyorlar.
Oyun kurucu ve iki yönlü ortasaha üst ligde ya göbeğin tekini defansif olarak oynatıcam yada kenarları hücumdan desteğe yada kenar orta saha olarak. Kenar orta saha için adam almak gerekicek göbeğin tekini savunma şeklinde kanatlarıda destek olarak yapabilirim
Başvurdum kolombiyaya, gidiyoruz. Bizim başkanın kızla gidicem kolombiyaya yaz tatili niyetine imza atalım![]()
![]()
Serie A enteresan geçmiş bence.
Napoli şampiyon. Parma 4. olmuş Cagliari 6 pescara 7. olmuş Fiorentina inter lazio ilk 10 yapamamış. Sampdoria düşmüş.
![]()
Kolombiyayla iyi başladık dünya kupasına kapağı atarsak şahane olur
Kuruşun hesabını yapıyoruz
Yılın menajeri olarak ödüllendirildik. Önemliydi
sampdoria yla şimdi ben kariyer yapıyom düşmelerine üzüldümbu arada bu oyunu fm10 dan beri oynuyom bi bırak efsane olmayı simge bile olamadık feneri dünyanın en iyi 2.takımı yapmıştım hala favori personeldim
üst ligde işin zor
Şampiyonluk çok iyi olmuş yorum yazmasamda takip ediyorum![]()