Bence yedek oyuncu için bu tür maçlar "yedek oyuncu" olmadığını ispat etmek için bir fırsattır. Gerçekten kaliteliyseler bu maçları kazandıracaklar...
Bence yedek oyuncu için bu tür maçlar "yedek oyuncu" olmadığını ispat etmek için bir fırsattır. Gerçekten kaliteliyseler bu maçları kazandıracaklar...
Motive sorunu bu maçların tek kazanılmama sebebi.
Yoska yedek oyuncu için elbette fırsat maçı fakat tribünsüz tadsız tuzsuz maçlar.Motivasyon yok.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ömer attı golü nihayet. Bu adam ilk 11'de başlayacaktı aslında. Neyse, ibre bize döndü şimdi.
Yorumcu arkadaş kim ?
Turgay Demir gereksizi sanırım.
Beşiktaş elenirse yorumculuk şansı olmayacak, ekmek parası sonuçta ona da hak vermek lazım.
Beşiktaşın golünde resmen bağırdı taraftar gibi
Allahım gole bak![]()
Süper goldü.
Müthiş gol oldu hele Franco yu oyundan düsurusu superdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Böyle bir gol yok ya, yazıklar olsun! O değil de Motta ne alaka, takım gerideyken. Çıkar Serdar'ı, al Pektemek ya da Olcay'ı hocam. Ne gerek vardı şimdi Motta'ya?
Turgay Demir iyice Davulcu Vedat'a bağladı. BJKli Oyuncuya "napıyosun ya" falan demeye başladı.
Izmir'e bağlı Buca beldesinin takımı eledi sizi :P Bruma ne diyorsun bu duruma ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
FM Gazetesi
Bu Dünya'da büyük konuşmayacaksın bunu anladım ben![]()
Buca'nın pek taraftarı da yoktur. Semt takımı![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kupa ve fayda&maliyet üzerine yapılan analizde en zararlı çıkan ATV oldu şu an için. Futbol açısından bakarsak gayet keyifli, umarım bu sürprizler devam eder.
Ahahahh kupaya bak kupaya normal şartlar altında Galatasaray alır; ama onlarda iyi değil.
Helal olsun Buca'ya. Büyük bir ders verdiler bize. Başka da söyleyecek sözüm yok.
Bucasporu tebrik ederim. Ayrıca tüm STSL altı liglerde oynayan takımları tebrik etmek lazım. Daha az yabancı sınırı(ki ptt den sonrakilerde yabancı oynatılamıyor) yetersiz kadroları ile çok güzel mücadele ediyorlar.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Çoğu oyuncu kötüydü de, bu Eneramo nedir böyle arkadaş?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Son yarım saati izledim Buca'daki ortasaha Umut'u acayip beğendim. Harika bir futbol oynadı. Enaramo'yu bir kere çıplak gözle izlemiştim. İzlediğim günden beri gördüğüm herkese bu adam futvbolcu değil diyorum. İzlediğim bölümde Bank Asya'da oynayacak kapasitesinin olmadığını gösterdi bana göre.
Tolga yediği 2.golde de hatalı gibime geldi.
Pedro Franco harika oynadı maç boyu.
Ramon Motta değişikliği bence çok komikti. 55'den sonra sahada yalnızca yürüyen Oğuzhan ve 75'ten sonra sahada gezinen Muhammed nasıl çıkmadılar oyundan anlayamadım açıkçası.
Bucaspor akıllı oynadı, kazandı. Tebrik etmek lazım. Bilic'in de biraz daha oyuncu değişikliği çalışması lazım. Sırf hızlı diye bir oyuncu oyuna almak sana bir avantaj sağlamaz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
2 sene bu seneyle 3 sene için mi?
Komik olmayalım bir 29 yıl değil yani. Neyse Cenk'i kalede uzun süre görmeyeceğim için mutluyum, kupadan elendiğimiz için mutsuz. Hayırlısı olsun. Bilic'in oyuncu değişikliklerini neye göre yaptığını, kafasından ne geçtiğini çok merak ediyorum.
Değişik ve güzel bir kupa haftası geçirdik. Bu heyecan ile devam eder umarım.
Anadolu ile baş başa kaldık.Gruplara kalırsak şampiyon oluruz ama bir üst turda eleniriz diye düşünüyorum ben hadi hayırlısı umarım Bank Asya takımlarından biri şampiyon olur.
Bu arada dün dedik ama Beşiktaş elenecek diye 500 tl atamadım Ralf üzgünüm.
![]()
Muhammed ve Kerim Frei maç içinde kalitelerini belli ettiler fakat fazla forma şansı bulamamalarından dolayı tam kapasitelerini oyuna yansıtamadılar..
Ömer Şişmanoğlu ligde neden oynamıyor anlamış değilim !
Eneramo bu maçla birlikte kendi pimini çekti , bu adamdan az da olsa ümidin vardı ama artık oda kalmadı..
Büyük takımların birerbirer elenmesi güzel oldu , kurayı torba halinde çekmek ve grup aşaması zaten saçma..
Bu yıl kupadaki takımım İNEGÖLSPOR..