Diaz iyi para etti bari![]()
Diaz iyi para etti bari![]()
Alma Diaz'ın ahını çıkar aheste aheste
Bu sefer lig zor olacak diğerlerinde kadro vardı en azından![]()
Bu lig sertmiş .. :/
Listedeki ilk 6 takım bize 5 sallamazsa şükür![]()
Yok artık Everton.![]()
Vayy Ali gelmiş frikikten asarız hep![]()
Bence bu sene zor ama öbür sene çıkarsınBu arada Alania'da o kadar para varmıymıski almıs
![]()
baya zor geçecek bu yıl belli oldu ama sen bi ilk 6 yaparsın gibi sanki![]()
Ve kadrosu mükkemel şekilde düşmüşler Baines falan duruyor hala
Frkik sıkıntımız yok , Harris'de çok atıyor frikikten ama Adnan'a da şans veririz
Varmış demekki Rus takımı sonuçta Alanya değil
Takımda çok eksik var maaş bütçem çok düşük kulübde şuan inanılmaz para var ama bana faydası yok maaş bütçesini açmıyorlar bende oyuncuları getiremiyorum 4-5 saattir transfer yapıcam
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Salih'se süper![]()
Everton nasıl düşmüş yav
Ali Adnan transferi çok iyi , Salih'i de alırsak süper olur![]()
Deyıl
Bilmiyom valla o kadro ile düşmüş başımıza bela olucak
Yok bizim ilgilendiğimiz Recep Niyaz'dı çok iyi gelişmiş ve gelişimede açık çalışma izni alamdık ama genede Türkiye'de çok iyi bir transfer daha yaptık
Harris Napmış Öyle Be, Tema Farklımı Sende Yoksa Benimmi Gözlerde Bi Bozuklukmu Var
Başarılar
şu regende orta yapmasını geliştirmeli ama daha genç düzeltir hızlı bir oyuncu olması iyi![]()
Hacı diaz muhabbetine çok güldüm yakariyerimle ilgilendiğim için fazla yorum atamasam da ilgiyle takip ediyorum seni dostum
![]()
Ness'den verim alamamıştım hocam ben Stoke'den öğrencim, inşallah sen verim alırsın![]()
Juan'a bak be , takım kurdurmuş tek başına
Kazıklar harika abi , devam![]()
Aga ben Rusyada donuyorum sen benden aldığın sıcak paranın qeyfini çıkartıyon çok pis beddua ediyorum haberin olsun
Valla inanılmaz sakatlanıyor profili çok iyi ama müzminmiş
Juan olmasa napardım bilmiyom şuanda bile iş yapar 12 futbolcum var alayı genç takımdan çektiğim çel çöp
Zaman zaman verilerini paylaşıcam bakalım oradan sıçrama yapıcakmısın
Servet bu takımda iş yapar.
Abi Enes güzel transfer, regende öyle.Bu arada taktik ekranı çok iyi olmuş.![]()