Sayfa 9 / 220 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yine benimle hem fikir biri çıkmayacak ama Nobre nin kanatları etkili kullandığımız ve Guti nin de olduğu bu sistemde başarılı olacağını düşünüyorum Dikkat ederseniz diğer forvetlerle kıyaslamıyorum, başka sistemlerde olacağından daha etkili olur diyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence iki tane hemen hemen aynı kalitede forvet olunca birini harcamak zorunda kalıyoruz, Bobo bence form tuttuğunda Almeida'dan çok daha yetenekli bir oyuncu, Almeida kadar pres yapmasa da oyun zekası, bitiriciliği, topsuz alandaki hareketliliği konularında üstün. Türk olursa zaten harika olacak, Hilbert direk ilk 11'e girebilecek. Bence Almeida'nın yollanıp yedek olabilecek bir Türk oyuncunun alınması çok iyi olur, öyle bir oyuncu bulamazsak Ali Kuçik oynayabilir. Nobre bence en iyi ofansif orta saha gibi oynadığında başarılı oluyor, serbest olduğu için daha rahat pres yapıyor ve güzel paslar atabiliyor, kaleden de uzak kaldığı için saç baş yolmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence iki tane hemen hemen aynı kalitede forvet olunca birini harcamak zorunda kalıyoruz, Bobo bence form tuttuğunda Almeida'dan çok daha yetenekli bir oyuncu, Almeida kadar pres yapmasa da oyun zekası, bitiriciliği, topsuz alandaki hareketliliği konularında üstün. Türk olursa zaten harika olacak, Hilbert direk ilk 11'e girebilecek. Bence Almeida'nın yollanıp yedek olabilecek bir Türk oyuncunun alınması çok iyi olur, öyle bir oyuncu bulamazsak Ali Kuçik oynayabilir. Nobre bence en iyi ofansif orta saha gibi oynadığında başarılı oluyor, serbest olduğu için daha rahat pres yapıyor ve güzel paslar atabiliyor, kaleden de uzak kaldığı için saç baş yolmuyor.
    Nobre ne zaman iyi pas atmış yahu.Adam ayağında top tutamıyor daha.Kaldı ki güzel paslar atacak.Nobre ikinci yarının ilk maçında (kupa maçıydı sanırım) baya iyi oynadı.Sonra yine aynı berbat,saç baş yolduran Nobre.O poziyonda daha çok saç baş yolduruyor topları ezmekten dolayı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ RÜŞTÜ´YE NE TEKLİF ETTİ?

Beşiktaş´ın tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber´e siyah-beyazlı yönetimden bir teklif gittiği öğrenildi.

İlerleyen yaşına rağmen bazı maçlarda gösterdiği performansla gençlere taş çıkaran Rüştü için siyah-beyazlı yönetimin ne düşündüğü ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin Rüştü ile bir görüşme yaptıkları ve "Eğer futbolu bırakmayı düşünmüyorsan seneye 3.kaleci olabilirsin. Bu durumda istersen takımın kaleci antrenörlüğünü de yapabilirsin" dedikleri öğrenildi.

Rüştü´nün de cevap olarak yöneticilere "Şu anda tamamen kupaya odaklandık. Sezon sonu geldiğinde bu konuyu tekrar konuşuruz" ifadelerini kullandığı belirtildi.

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER

*Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. Kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bende Rüştü'nün bırakmasını ve bizde kaleci antrenörü olmasını istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

5 isimle yollar ayrılıyor

5 isimle yollar ayrılıyor
    Bir yanda gelecek senenin kadrosunu kurmak için düğmeye basan Beşiktaş’lı yöneticiler bir yanda da takım içerisinde temizlik yapmaya hazırlanıyor.

Kritik anlarda gördükleri kırmızı kartlarla bileti kesilen Ferrari ile Sivok’un yanı sıra, Tabata ve Holosko’yla da sezon sonu yollar ayrılıyor. Ayrıca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hilbert’in yerine de daha kaliteli bir yabancı transfer yapılacağı öğrenildi.

Havutçu: Fernandes kalsın

Havutçu: Fernandes kalsın
    Tayfur Havutçu, Portekizli yıldıza övgüler yağdırdı, “Ben giderim kalırım farketmez. Ancak Fernandes kalmalı” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Fernandes’e övgüler yağdırdı. Dünkü maçta da başarılı bir performans sergileyen Portekizli futbolcuyla ilgili konuşan Havutçu, “
    Ben giderim, kalırım farketmez. Ancak Fernandes 10 numara oyuncu. Mutlaka takımda kalmalı” dedi. Konyaspor maçının da oldukça zorlu geçtiğine değinen genç hoca, “Konyaspor maçın ilk yarısında golü buldu. İkinci yarıda biz oyunu dengeledik. Necip’in atılmasıyla birlikte oyun iki takımın da maçı kazanabileceği bir karşılaşma haline geldi. Kora kor bir mücadele oldu. Futbolcularımı kutluyorum. Guti’yi ise riske etmek istemedik” şeklinde konuştu.

Nihat kendini bitirdi

Nihat kendini bitirdi
    Güvenildi, servet ödendi, transfer edildi. Karşılayamadığı beklentiler bir kenara, yaptıkları bardağı taşırdı. Önce Q7′ye, sonra gazetecilere saldıran Nihat Kahveci, biletini kesti

Taraftarların, ‘Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci’ diye tribünlere davet ettiği Nihat, dünün olay adamıydı… Üst üste yaşadığı sakatlıklar, büyük beklentiler yıldız oyuncunun ruh halini derinden etkilerken, Konya deplasmanında yaşananlar tam anlamıyla Nihat’ın biletini kesti. Senelik 3 milyon Euro karşılığında Siyah-Beyazlılar’a imza atan Nihat, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, ancak dün yaptıkları bardağı taşıran son damlaydı. Son aylardaki agresif hareketleriyle dikkat çeken milli futbolcu, dün Nobre’nin yerine sonradan oyuna dahil oldu. İki pozisyonda Quaresma’ya pas vermek yerine kaleyi düşünen tecrübeli golcü, takım arkadaşının, “Neden pas vermiyorsun?” diye sormasına ise ağır bir tepki gösterdi. Portekizli’ye saldıran Nihat’ı, Simao, Necip ve Fernandes sakinleştirmekte güçlük çekti. Ancak asıl olay karşılaşmanın sonrasındaydı.
    Beşiktaş macerası sona eriyor
    Takım otobüsüne binmeden önce gazeteci Turgay Demir’i yakalayan ve tartaklamaya çalışan Nihat ağır sözler sarfetti. Araya girenler olayı yatıştırmaya çalışırken, Cengiz Zülfikaroğlu da çaba sarfetti. Ancak Nihat’ın bu agresif tavırları sonrasında son sözü söyleyen futbolun patronu Serdal Adalı söyledi. Saldırıya uğrayan gazeteciyle konuşan Adalı, “Şunun şurasında 4 maç kaldı. Gereken yapılacak” diyerek, Nihat Kahveci’nin Beşiktaş’tan gönderileceğini ifade etti.ndan ötürü uyarmayı planladığı öğrenildi.

Sporhaber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat şu takımda başkalarına laf edecek en son adamsın ya. Nobre bile konuşsun malzemeci Süreyya abi laf atsın Q7'ye niye pas atmıyorsun diye ama sen sus birader.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yapmış Nihat.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

EN ÇOK KIZARAN TAKIM

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası geride kalırken; en fazla kırmızı kart gören takım Beşiktaş oldu.

Süper Lig'de bu sezon en çok kırmızı kart gören takım Beşiktaş oldu. Beşiktaş 30 maçta 8 kez kırmızı kart görürken siyah-beyazlı takımda Sivok ve Necip 2 kez, Guti, Ferrari, M.Aurelio ve Tabata 1'er kez kırmızı kart gördü.

EN ÇOK PENALTI KAZANAN İKİ TAKIM

Beşiktaş Süper Lig'de bu sezon en çok penaltı kazanan iki takımdan biri oldu. Fenerbahçe ile birlikte bu sezon 30 maçta 7 kez penaltı kazanan Beşiktaş bu atışların 6 tanesinde topu filelere gönderdi. Beşiktaş takımında 6 penaltı atışını Guti kullanırken, Quaresma ligde ilk kez penaltı kullandı.

- HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by vego View Post
    EN ÇOK KIZARAN TAKIM

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası geride kalırken; en fazla kırmızı kart gören takım Beşiktaş oldu.

Süper Lig'de bu sezon en çok kırmızı kart gören takım Beşiktaş oldu. Beşiktaş 30 maçta 8 kez kırmızı kart görürken siyah-beyazlı takımda Sivok ve Necip 2 kez, Guti, Ferrari, M.Aurelio ve Tabata 1'er kez kırmızı kart gördü.

EN ÇOK PENALTI KAZANAN İKİ TAKIM

Beşiktaş Süper Lig'de bu sezon en çok penaltı kazanan iki takımdan biri oldu. Fenerbahçe ile birlikte bu sezon 30 maçta 7 kez penaltı kazanan Beşiktaş bu atışların 6 tanesinde topu filelere gönderdi. Beşiktaş takımında 6 penaltı atışını Guti kullanırken, Quaresma ligde ilk kez penaltı kullandı.

- HABER1903 -
    Mehmet demirkol bu konuya deyindi bugün.'Penaltıları tartışmayayım ama beşiktaş şampiyonluk yarışından olsaydı bu kadar kart çıkmazdı.yarışta olmadığı için kartlar rahatça çıkıyor hakmler baskı görmüyor'dedi bende katılıyorum sonuna kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Mehmet demirkol bu konuya deyindi bugün.'Penaltıları tartışmayayım ama beşiktaş şampiyonluk yarışından olsaydı bu kadar kart çıkmazdı.yarışta olmadığı için kartlar rahatça çıkıyor hakmler baskı görmüyor'dedi bende katılıyorum sonuna kadar.
    Evet çok güzel söyledi Demirkol. Ligde hiç hedefimiz kalmadığı için hakemlerde bizim maçlarda oldukça rahat.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mert Nobre 2 hafta yok

26 Nisan 2011 16:08 | NTV Spor
    Konyaspor maçında sağ üst adalesinden sakatlanan Mert Nobre 2 hafta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, geçirdiği sakatlık nedeniyle 2 hafta forma giyemeyecek.
    Konyaspor maçında sağ ayak üst adalesinden sakatlanan Nobre'de 2. derece yırtık tespit edildiği ve sezonun sadece son 2 maçında forma giyebileceği açıklandı.
    Yine Konyaspor maçında sakatlanan Ernst'in durumunun ise çekilecek MR sonrasında netlik kazanacağı, bu futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına yetiştirebileceği ifade edildi.
    Bu arada siyah-beyazlılarda sakatlığı süren Bobo'nun yarından itibaren antrenmanlara çıkacağı, Hugo Almeida'nın ise tedavisinin sürdüğü ve bu futbolcunun Bursaspor ile oynanacak lig maçına hazırlanacağı kaydedildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

KUPA FİNALİNDE OYNAYACAK MI?

26.Nisan.2011 16:40

Türkiye Kupası final maçı öncesinde en çok merak edilen soru Holosko’nun Beşiktaş’a finalde oynayıp oynamayacağı.

11 Mayıs’ta Kayseri Kadir Has Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş takımları arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde cevabı en çok merak edilen sorulardan bir tanesi, devre arasında turuncu-beyazlı ekibe kiralanan Filip Holosko’nun siyah-beyazlı takıma karşı oynayıp oynamayacağı.

Maç öncesinde ortaya atılan iddialara göre Slovak oyuncunun sözleşmesinde “Beşiktaş’a karşı oynayamaz” maddesinin olduğu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar konu ile ilgile konuştu.

İşte Dizar’ın açıklamaları:

HOLOSKO KUPA FİNALİNDE OYNAYACAK MI?

“Beşiktaş’a karşı oynayamaz falan diye bir madde kesinlikle yok. Hocamız isterse onu oynatabilir. Muhtemelen de oynayacağını düşünüyorum. Ben bugün Beşiktaş Kulübü ile Kayseri’de olacak organizasyonla ilgili konuştum. Ancak “Holosko Beşiktaş maçında oynatılamaz” diye bir şey kesinlikle yok.”

İBRAHİM AKIN BEŞİKTAŞ’A DÖNECEK Mİ?
    “Kaç yıldır Beşiktaş teklif yapmamış, tam gelecek kupa öncesi İbrahim’e teklif yapacak. Bu zaten etik bir durum değil. Bu tarz haberler ya önceden yapılır ya da kupa sonrasında yapılır. Öyle bir şey yok. Zaten öyle bir şey olmuşsa da Beşiktaş etik bir davranış yapmamış olur. İbrahim de salak biri değil ki bu tarz şeylere kansın.”
    Last edited by vego : 26.Nisan.2011 at 18:07

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by vego View Post
    Mert Nobre 2 hafta yok

26 Nisan 2011 16:08 | NTV Spor
    Konyaspor maçında sağ üst adalesinden sakatlanan Mert Nobre 2 hafta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, geçirdiği sakatlık nedeniyle 2 hafta forma giyemeyecek.
    Konyaspor maçında sağ ayak üst adalesinden sakatlanan Nobre'de 2. derece yırtık tespit edildiği ve sezonun sadece son 2 maçında forma giyebileceği açıklandı.
    Yine Konyaspor maçında sakatlanan Ernst'in durumunun ise çekilecek MR sonrasında netlik kazanacağı, bu futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına yetiştirebileceği ifade edildi.
    Bu arada siyah-beyazlılarda sakatlığı süren Bobo'nun yarından itibaren antrenmanlara çıkacağı, Hugo Almeida'nın ise tedavisinin sürdüğü ve bu futbolcunun Bursaspor ile oynanacak lig maçına hazırlanacağı kaydedildi.
    Üzüntüden ağlıyorum şuan...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"KEŞKE Q7'YE İKİ TANE PATLATSAYDI"

Nihat Kahveci, Konyaspor maçı sonrası yaşadığı olayla ilgili spor kamuoyundan özür diledi, Quaresma ile yaşadıklarına değindi..

Nihat Kahveci, dünkü olayın kesinlikle basına karşı yapılmış bir şey olmadığını belirterek, ''13-14 senelik futbol kariyerimde bugüne kadar böyle polemiklerle gündeme gelmedim. Bugüne kadar hep futbolumla gündeme geldim. Böyle bir olayla gündeme geldiğim için tüm spor kamuoyundan özür diliyorum'' diye konuştu.

Kötü oynamasını, futbolunu herkesin eleştirebileceğini anlatan Nihat, ''Ben bu tür eleştirilere açığım. Ancak hassas olduğum başka konularda yapılan eleştiriler, kazandığım paranın haram olduğunun söylenmesi sabrımı taşırdı. Bu kişi Beşiktaş'a geldiğim günden beri maddiyat konusunda eleştiriler yaptı. Bu konudaki hassasiyetimin en büyük nedeni de 3-4 yıl önce yaşamış olduğum bir olaydır. O olay, beni çok etkilemiştir. Yine de böyle bir olayla gündeme geldiğim için üzgünüm'' ifadelerini kullandı.

Deneyimli oyuncu, tartıştığı basın mensubunu kesinlikle tehdit etmediğini belirterek, ''O kişi, benim kendisini tehdit ettiğimi iddia ediyor. Benim kesinlikle o kişiye karşı bir tehdidim olmadı. Sadece bana karşı yazdığı eleştiriler nedeniyle, o zamanki sinirli halimle tepkide bulundum ve kötü bir söz söylemedim. Beni tanıyanlar bilir. Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Ayrıca, ben saha içinde Quaresma ile tartıştığımda, bu kişi yanındakilere 'Keşke Quaresma iki tane patlatsaydı' demiş'' şeklinde konuştu.

Nihat, Konyaspor maçında takım arkadaşı Ricardo Quaresma ile yaşadığı tartışmayla ilgili olarak da, ''Bunlar saha içinde, futbolun içinde olan şeyler. Zaten Quaresma golü attıktan sonra da ilk kutlayan ben oldum. Aramızda hiçbir sorun yok'' dedi.

- AA -

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

YOLLAR AYRILIYOR MU?

26.Nisan.2011 17:20

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasında saha içinde Quaresma ve saha dışında bir gazeteci ile tartışan Nihat Kahveci'nin gönderilmesi gündeme geldi.

Beşiktaş yönetiminin Nihat Kahveci konusunda ikiye bölündüğü bazı yöneticilerin ısrarla sözleşmesinin fesh edilmesi konusunda fikir birliğine vardığı, Baskan Yıldırım Demirören ile yapılacak görüşmeden sonra sözleşmesinin fesh edilebileceği öğrenildi.

HABER1903'e açıklama yapan bazı yöneticiler," İbrahim Üzülmez'i disiplinsiz hareketlerinden dolayı cezalandırdıysak, Nihat Kahveci'de aynı şekilde cezalandırılmalıyız." dediler.

Öte yandan yarın yönetim kurulundan çıkacak karar merakla bekleniyor.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
    .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nihat; Sağa sola saldıracağına topuna baksan be adamım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Her karara saygılıyım"

26 Nisan 2011 17:20 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Konyaspor maçı sonrası yaşanan oylaylarla ilgili yönetim kurulunun alacağı her karara saygı duyacağını söyledi.

Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Nihat Kahveci, Konyaspor maçı sonrası yaşanan olayla ilgili olarak, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun alacağı karara saygı duyacağını söyledi.
    Nihat, yaptığı açıklamada, öncelikle dün yaşanan olayın kendisine yakışmadığını belirterek, ''Aile terbiyem ve futbolculuk kimliğim böyle bir olayı yaşamama müsaade etmez. Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören, yöneticilerimiz Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve yönetim kurulu üyelerinden, bunun yanı sıra, üzdüğüm Beşiktaş camiasından ve spor kamuoyundan özür dilerim'' dedi.
    2 yıldır Beşiktaş'ta futbol oynadığını ve beklentilerin karşılığını veremediğinin farkında olduğunu vurgulayan Nihat, şunları kaydetti: ''Bu birikimden dolayı dün akşam hiç de hoş olmayan bir patlama yaşadım. Öncelikle şunu belirtmek isterim; Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ı çok seviyorum. 2 yıl daha kontratım olmasına rağmen ve maalesef bu yaşanan olaylardan ve yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerinden gerekli yardım ve anlayışlarını bekliyorum. Benimle ilgili alınacak karara saygı duyuyorum.''
    NİHAT: ÖZÜR DİLİYORUM
    Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Nihat Kahveci, Konyaspor maçı sonrası bir basın mensubuyla yaşadığı tartışmayla ilgili olarak, "Böyle bir olayla gündeme geldiğim için tüm spor kamuoyundan özür diliyorum" dedi.
    Nihat Kahveci, maçtan sonraki olayın kesinlikle basına karşı yapılmış bir şey olmadığını belirterek, "13-14 senelik futbol kariyerimde bugüne kadar böyle polemiklerle gündeme gelmedim. Bugüne kadar hep futbolumla gündeme geldim. Böyle bir olayla gündeme geldiğim için tüm spor kamuoyundan özür diliyorum" diye konuştu.
    Kötü oynamasını, futbolunu herkesin eleştirebileceğini anlatan Nihat, "Ben bu tür eleştirilere açığım. Ancak hassas olduğum başka konularda yapılan eleştiriler, kazandığım paranın haram olduğunun söylenmesi sabrımı taşırdı. Bu kişi Beşiktaş'a geldiğim günden beri maddiyat konusunda eleştiriler yaptı. Bu konudaki hassasiyetimin en büyük nedeni de 3-4 yıl önce yaşamış olduğum bir olaydır. O olay, beni çok etkilemiştir. Yine de böyle bir olayla gündeme geldiğim için üzgünüm" ifadelerini kullandı.
    Deneyimli oyuncu, tartıştığı basın mensubunu kesinlikle tehdit etmediğini belirterek, "O kişi, benim kendisini tehdit ettiğimi iddia ediyor. Benim kesinlikle o kişiye karşı bir tehdidim olmadı. Sadece bana karşı yazdığı eleştiriler nedeniyle, o zamanki sinirli halimle tepkide bulundum ve kötü bir söz söylemedim. Beni tanıyanlar bilir. Bunu kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Ayrıca, ben saha içinde Quaresma ile tartıştığımda, bu kişi yanındakilere 'Keşke Quaresma iki tane patlatsaydı' demiş" şeklinde konuştu.
    Nihat, Konyaspor maçında takım arkadaşı Ricardo Quaresma ile yaşadığı tartışmayla ilgili olarak da, "Bunlar saha içinde, futbolun içinde olan şeyler. Zaten Quaresma golü attıktan sonra da ilk kutlayan ben oldum. Aramızda hiçbir sorun yok" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye geldiysen zaten Türkiye'ye. Git İspanya'da Osasuna'da oyna ama gelme arkadaş Türkiye'ye. Bütün emeklerini hiç ettin Türkiye'ye gelip.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"QUARESMA BUNU HEP YAPIYOR"

Portekiz basını, kavgada Quaresma´yı suçlu buldu.

´Quaresma, oynadığı takımlarda kendisini herkesten üstün görüyor. Yine bu yüzden arkadaşıyla kavga etti´

Portekiz basını, Konya-Beşiktaş maçında çıkan kavgada Quaresma´yı değil Nihat Kahveci´yi haklı buldu.

Portekiz´de yayın yapan TVI 4 adlı kanalın yorumcusu Bruno Mendonça, ´Quaresma bencilliği yüzünden bir kez daha saha ortasında takım arkadaşıyla karşılaştı. Onun haksız olduğunu gören Simao Sabrosa ve Manuel Fernandes araya girmese, belki de saha ortasında yumruklaşma olacaktı. Quaresma´nın, kendisini oynadığı takımlardaki diğer oyunculardan üstün görmesi bu sonucu ortaya çıkarıyor. Açıkçası Quaresma bunu hep yapıyor´ dedi.

Akşam
    Last edited by vego : 27.Nisan.2011 at 19:26

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bobo Galatasaray'a karşı oynuyor

27 Nisan 2011 17:29 | NTV Spor
    Beşiktaş'a derbi öncesi Bobo'dan iyi haber geldi. Sakatlığı geçen Brezilyalı golcü, Galatasaray'a karşı forma giyebilecek.

Almeida ve Nobre'nin sakatlıkları sonrası forvet bölgesinde alternatifsiz kalan Tayfur Havutçu, Bobo'dan gelen iyi haberle rahat bir nefes aldı.
    Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı takımın antrenmanında fizyoterapist eşliğinde koşan Bobo'nun, yarın takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi. Brezilyalı golcü, cumartesi gününe kadara hazır hale gelecek ve derbide sahada olacak. Öte yandan antrenmana, sakatlıkları süren Ferrari, Almeida, Ernst, Nobre ve sağ alt baldırında ağrı olan Nihat Kahveci katılmadı. Quaresma ise salonda çalıştı. Teknik direktör Tayfur Havutçu antrenmanda kanat ve duran top organizasyonları üzerinde durdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Q7 ronaldonun 5 misli bencil egoist nihat iyi yapmış havalarda zaten q7 almış havasını iyi olmuş.Nihat geldiğinden beri takıma hiçbirşey vermedi zaten gelerek çok büyük hata yaptı ispanyadan tavan olarak geldi beşiktaşta tabana vurdu yazık oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah İspanya'ya dönüp tekrar iyi bir hava yakalar Nihat.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Q7 ronaldonun 5 misli bencil egoist nihat iyi yapmış havalarda zaten q7 almış havasını iyi olmuş.Nihat geldiğinden beri takıma hiçbirşey vermedi zaten gelerek çok büyük hata yaptı ispanyadan tavan olarak geldi beşiktaşta tabana vurdu yazık oldu
    Quaresma'nın oyun tarzı neden seni bu kadar germiş dostum. Havasını almış iyi olmuş falan.Nihat buraya gelirken zaten İspanya'da tabandaydı.Yoksa hayatta gelmezdi.Buraya yeniden yükselişe geçmek için geldi ama başaramadı.2 hafta önce menajeri aracılığıyla mutsuz olduğunu ayrılmak istediğini söylemiş yönetime.Büyük ihtimalle yollar ayrılacak ama direk bu yaşananlardan dolayı olmayacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Quaresma'nın oyun tarzı neden seni bu kadar germiş dostum. Havasını almış iyi olmuş falan.Nihat buraya gelirken zaten İspanya'da tabandaydı.Yoksa hayatta gelmezdi.Buraya yeniden yükselişe geçmek için geldi ama başaramadı.2 hafta önce menajeri aracılığıyla mutsuz olduğunu ayrılmak istediğini söylemiş yönetime.Büyük ihtimalle yollar ayrılacak ama direk bu yaşananlardan dolayı olmayacak.
    Sevmiyorum abi q7 yi ondandır belki

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İSMAİL'DEN ÜZÜCÜ HABER

30.Nisan.2011 21:11

Beşiktaş'ın İnönü stadında Galatasaray'ı 2-0 yendiği karşılaşmanın 82.dakikasında sakatlanan İsmail Köybaşı'nın Bursaspor maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü kulüp doktoru Mete Düren " İsmail'in baldırında birinci derecede gerilme var. Bursaspor maçında oynaması zor gözüküyor. Ziraat Türkiye kupası finalinde oynayacaktır " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Lig TV
    Beşiktaş - Galatasaray derbisinde 2-0'lık sonuçla gülen siyah-beyazlı ekip oldu ama takımda Guti depremi yaşandı.

Oyunun 76. dakikasında teknik direktör Tayfur Havutçu tarafından oyundan alınan İspanyol yıldız Guti Hernandez yedek kulübesi yerine direk soyunma odasına gitti.

Beşiktaş'ın yetenekli orta saha oyuncusunun oyundan alınırken sinirli olduğu ve soyunma odasına gittikten sonra maçın bitmesini beklemeden stadı terkettiği ortaya çıktı.

Bu hareketin Beşiktaş cephesinde nasıl yankı bulacağı, son günlerde ayrılık spekülasyonları yapılan İspanyol oyuncunun bu hareketle yönetime bir mesaj yollayıp yollamadığı ise merak konusu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guti seneye de burada. Her hareketinden bir şey çıkarmaya çalışmasa keşke basınımız. Sesi kıssana lig tv.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Guti seneye de burada. Her hareketinden bir şey çıkarmaya çalışmasa keşke basınımız. Sesi kıssana lig tv.
    Ben öyle düşünmüyorum abi. Bence gidecek Galaxy'e. Çok kötü oyunundan ve mutsuzluğundan belli oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

SON DK ATINÇ 3 MAÇ CEZA ALDI

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün gerçekleştirdiği toplantıda, 26 Nisan'da Akhisar Belediyespor ile Beşiktaş arasında A2 Ligi'nde oynanan maçta, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı harekette bulunan siyah-beyazlı oyuncu Atınç Nukan'ın, 3 resmi müsabakadan men cezası alması kararına varıldığı bildirildi.

Sayfa 9 / 220 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Mesaj Yetkileri