Değerlendirmeleriniz yerinde anlıyorum fakat benim amacım hikayemi yansıtarak konuyu daha ilginç hale getirmek sonuçta elimize böyle bir fırsat geçmiş yane daha kararımı vermedim ama henüz gidip gitmeyeceğim belli değil arkadaşlar
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
Ankaragücü teknik patronu ortaya atılan " BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULDU ONUR ALTUN İLE GÖRÜŞÜYOR " haberinden sonra sessizliğini bozmuş değil. Ankaragücü yönetimi tarafından haberlerin asılsız olduğu açıklanırken teknik direktörün sessizliğini bozmaması hala düşündürüyor.
" GECEKONDU AÇIKLAMA YAPTI "
Geldiği günden beri takımımıza her türlü katkıyı sağlayan ve takımımızın özgüvenini kendisine getiren Onur ALTUN'a teşekkür ederiz. Tabiki Spor Toto Süper Lig'e çıkmamızda ki büyük pay sahibi olan efsane teknik direktörümüzü son çıkan haberlerden sonra bir sessizlik sarmıştır.
Kendisinin Ankaragücü'nü yanlız bırakmayacağını düşünerek daha Spor Toto Süper Lig'de çok işler yapacağını ve bizlere kupalar ile coşkular yaşatacağını umut etmekteyiz. Beşiktaş yöneticilerine takımımızın konsantrasyonu açısından hala görev yapmakta bulunan teknik direktörümüzün üzerinden ellerini çekmelerini ve başka bir aday bulmalarını istiyoruz. Bizler oldukça ANKARA hep GÜCLÜ olacak ALTUN oldukça hep ANKARA'GÜCLÜ kalacak...
~ GECEKONDU ~
~ Ankaragücü - Sivasspor ~
" Spor Toto Süper Lig 5.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " SİVASSPOR DİRENEMEDİ ! " ~
Spor Toto Süper Ligin 5.haftasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 1-0 yenen Ankaragücü 90' dakika boyunca tribün desteği dikkat çekerken tribündeki taraftarların ONUR ALTUN lehine tezahürat ettikleri duyuldu. Taraftarlar Onur ALTUN'a mesaj niteliğinde " EFSANESİN HOCA EFSANESİN !, YÖNETİM UYUMA ALTUN'U BIRAKMA " diyerek Ankaragücü yönetimine imalı mesajlar verildi.
" SPOR TOTO SÜPER LİG 5.HAFTA PUAN DURUMU "
Geldiğinden bugüne umutlu ve emin adımlarla yola devam eden Ankaragücü takımında ALTUN'un Beşiktaş ile adının anılmasından sonra moraller bir hayli bozuk. ALTUN hala sessizliğini korurken bazı taraftarlar ve yöneticilerin ALTUN'un takımı terketmesinden korktuğu kaydedildi. Birçok transfer gerçekleştiren sarı lacivertli yönetim bir yandan ALTUN'un bırakması halinde yerine kimi getireceklerini düşünüyor.
" OYNAMIŞ OLDUĞUMUZ MAÇLAR VE ALINAN SONUÇLAR "
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.ÖN ELEME MAÇI "
~ Bursa Nilüferspor - Ankaragücü ~
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.ÖN ELEME MAÇI "
Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme maçına deplasmanda çıkan Ankaragücü maçı 2-1 galip bitirerek güçsüz takımına karşı kolay bir galibiyet aldı. Maç sonu Onur ALTUN'un medyanın sorularından kaçması da gündeme bomba gibi düştü.
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 3.ÖN ELEME RAKİBİMİZ "
Ziraat Türkiye Kupası İkinci Ön Eleme maçında rakibini eleyen Ankaragücü'nün 3.Ön Elemedeki rakibi Samsunspor ekibi oldu.
~ Bursaspor - Ankaragücü ~
" Spor Toto Süper Lig 6.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " ANKARA YIKILDI GÜC KALMADI " ~
Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında deplasmanda konuk olduğu Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Ankaragücü takımında moraller oldukça kötü. Ortaya çıkan haberlerden sonra bir türlü futbola konsantre olamayan sarı lacivertli ekipte yöneticiler olay'a el attıklarını bildirdiler. Onur ALTUN ile görüşeceklerini bildiren bazı yöneticiler Ankaragücü için en iyi kararları almaktan kaçınmayacaklarını açıkladı.
~ AÇIKLAMA ~
- Bir sonraki güncellemede kararımı vermiş olacağım.
- Hepinize çok teşekkür ediyorum mesaj attığınız ve takip ettiğiniz için.
- Olası bir takım değişikliği söz konusu olursa bazı arkadaşlardan çok özür diliyorum çünkü onlar Ankaragücü ile devam etmemi istiyor. Kafam çok karışık ama bir sonraki güncellemede kararımı vereceğim.
Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler. Konumu Ayın Kariyeri Oylaması (Mart) Layık gören tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN

~ GÜNCELLEME GELDİ ~ 

bu ay oy da kullanamadım
Şimdi maçlara gelirsek Ali pala yine döktürüyor