bunlara kiz, hakliyim de
ondan sonra gel bunu yap
![]()
2011 yılında bir konuya yorum yaptığımı hatırlıyorum. Bu ülkede averajla şampiyon olmak demek, yaşanacak en ufak bir olayda bile diğer taraftarın ateş püskürmesi demek diye. Şimdi bu şike olayları falan iyice ortalık karıştı zaten. Bunun yanında aynı puanda ligi bitiren iki takım vardı ve dolayısıyla Trabzonspor Fenerbahçe'ye karşı iyice düşman oldu. Belki iki kupa sistemi olsaydı bütün bunlar olmayacaktı.
Ama diyeceksiniz neden averajla şampiyon olunmazsın öyle saçma şey mi var diye. Valla burası Türkiye, bu ülke böyle durumlara karşı olan bakış açısı belli. Ülkeyi yada insanları küçültmek için söylemiyorum bunu, zaten herşey ortada.
Şu görüntü yeter mi ne kadar dibe battığımızın ? Biri gelsin sonra da desin ki Kadıköy'ü de var bunun.Bunun sonu yok işte.Engelliler maçında kavga çıkıyor arkadaş.Onlar için olan bir aktivitede kavga çıkıyor hakemi dövüyorlar.Güce tapan insanlar var bu ülkede.Daha siz tartışın Fenerbahçe nasıl kurtulur,Galatasaray nasıl puan farkını kapatır,Trabzon kaç maç ceza yer,Fenerbahçe'ye laf gelmesin,Trabzonspor'a bir şey olmasın.Fenerbahçe mi haklı diyorsunuz tamam Fenerbahçe şampiyon olsun bırakın ama bu işleri.Neyse o bu değil de fanatik Galatasaray taraftarıyım ama şunu bildim şunu söylerim bu ülkede en dik duruşlu Beşiktaş taraftarıdır.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Haydi bakalııım savaşa gidiyoruz
Önceki mesajlarda Kadıköy'e de keskin nişancılar konulsaydı denmiş ama o stadın üstü kapalı değil mi ? Bilmediğimden soruyorum, dışardaki herhangi bir çatıdan stad gözüküyor mu ki ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yahu sunu anlamiyor adamlar en buyuk siz degilsiniz kardesim kabul edin artık. Gs neyse fb neyse trabzon da o kayseri de o. Hala biz buyuguz biz gucluyuz tavırları. Degilsiniz kardes hicbirsey yapamazsınız anca ligden çekiliriz gibi bos tehditler savurursunuz.
Üslubun iyi falan değil arkadaşım. Ben sana saygılı bir şekilde hitap ederken sen bana aslanım koçum şeklinde hitap ediyorsun. Yani bi manada küçümser alaycı bir tavır. Neyse orası çok önemli değil.
Diğer konuyuda uzatıpta kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Bu olaylar kolay kolay kapanmaz bu gidişle. Ama eminimki bu futbol bizim milli bütünlüğümüze de çok ciddi zararlar verecek...
Neyse kardeş, ben en büyük biziz asarız keseriz demiyorum. 7 yıldır burada iyisi ile kötüsü ile tartışıyoruz ama şu konu gibi bir düşünce yapısı hiç bir başlıkta görmedim ben. Gerçekten abartmıyorum yani...
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Volkan'ın kaymasına takılmıssınızda Volkan orada bizim yedek kulubesine dogru kayıyor Selcuk'a dogru sonra yerden kalkıp ona sarılıyor öyle bir gösteriyorsunuzki sanırsın kale arkasında taraftara dogru kayıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi maç ne olcak? Hükmen mi? Kaldığı yerden tekrar mı? Ne olacak.
Şanlıurfada yapılan maç hafızam beni yanıltmıyosa güzel bir atmosfer oluşturmuştu.Neden olmasın ufak çok ufak bir ihtimal ama hükmen olmasını istemiyorum samimi konusmak gerekirse senede 2 fener maçı var ve ben normal geçen maçları seyretmekten büyük keyif alıyorum kazanmak kaybetmek önemli değil hırs oluyo amaç oluyo derler ya![]()
yanlız biz oynuyorduk hakem oynatmadı bu bir sanırım agresif bir tonla yazdın bu kadar sinirli olma nezih bir şekilde yazdım bana kalırsa ayıp olur bu üslup bu iki ve son olarak Canları isteyince falan biraz abartı olmadımı Tff de olmayan gücümüzle birde maçımı tekrar ettireceğiz zaten çok ufak bir ihtimal.
Ve son olarak bu güzel fotoğraf zırhlı aracı saymazsak günün en güzel fotoğrafı
Jose Mourinho
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor'un emeğini çalanlara, onlara gerekli cezaları vermeyen kollayanların cezası Türkiye dışından gelecek."
Ahmet Çakar: "3 Temmuz'u görmeyip, futbolun güzelliklerinden bahsedelim diye futbol kurtulmaz. Al getirdiğiniz hal ortada..."
Bence herkesi sinirlendiren tek şey şu olaylarda ''adamlar hakkını arıyor'' anlayısıdır.Yoksa biz bunların olacagını biliyorduk sasıran oldugunu sanmıyorum.Bu tür yazılar yazılmasa ben deginmeyecektim taraftar konusuna.
90+2'de maç nasıl kaldığı yerden devam edecek ki? Maçın ilk yarısı bitmiş, koskoca 45+ uzatma dakikaları var. Oynamaya gittik oynamadılar demek pek doğru bir yorum değil, sonuçta oynatmayan taraftarlar, futbolcular sahada oynamıyor muydu?
ortaligi biraz sakinlestirelimaraliksiz 4 dakikadir bakiyorum ben boyle oyunculuk gormedim hollywood"a tas cikartir yeminlen
[YOUTUBE="PU5d7qF4qAo"]emenike[/YOUTUBE]
Jose Mourinho
Valla Emenike'den daha iyi oyunculuk yapanlarda var ligde
Bu arada bu futbolcular ömürlerinde bir daha bir maç çıkışında zırhlı araçla götürülecekler midir, bence iç savaş olan ülkelerde falan belki yaşarlar bu olayı![]()