Rahat alırız
[YOUTUBE="z08kUwAj3eg"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Rize zorladı biraz ama aldık sonuçta
Baseli yenersek çok rahatlarız ya Steau Bükreş maçındaki taktikle çıkacam o şekilde daha dengeli oynuyoruz büyük takımlara karşı.Ortasaha oyuncuları iki yönlü ortasaha değilde geriye çekip regesta yapıyorum.Bakalım ne olacak.
[YOUTUBE="1xLgjh5lG1U"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
ŞL de iyi gidiyoruz bir de Basel i yenersek rahat bir nefes alırız![]()
Hadi yenip te geri yollayalım.
Başarılar bana da AL playoff da geldi Basel![]()
Basel ile ben daha önce karşılaşmştım adamların evinde 3-3 berabere kalıp evimde şansız bir şekilde yenilip elenmiştim. Deplasmanda galip gelebilirsiniz hele ilk maç deplasmanda ise iyi olur. Evinizde de işi sıkı tutup turlayın derim. Belkide ilk maçta adamlar bizi kaale almadılar sonra baktılar ki işin ucunda gruplara girememe var işi sıkı tuttular.
Çok güzel anlamlı bir zafer elde ettin. Şimdi deplasmanda da işini sıkı tutmalısın.
[YOUTUBE="4E_O4q5jny4"]GENİŞ ÖZET[/YOUTUBE]
Maçlar çok güzel helal olsun![]()
OYUNCU GELİŞİMİ
ACHILLE VAARNOLD - SAĞ AÇIK
ERKİN METE - ORTASAHA
ERSAL BOZ - DEFANS
JULIAN FERNANDEZ - ORTASAHA
OKAY YOKUŞLU - ORTASAHA
OSMAN NURİ DİNÇBUDAK - FORVET
PABLO SILVA - SOL AÇIK
RICKY TELLO - SAĞ BEK
SALİH UÇAN - ORTASAHA
SEZER ÖZMEN - DEFANS
TONY EDWARDS - ORTASAHA
YILDIRAY UYANDI - FORVET
YÖNETİM
Reali yenelim hoca![]()
Kariyerini baştan sona okudum çok iyi işler yapmışsın.Eren Tozlu'dan fena verim almışın ŞL'de ise Madrid'i yenersin umarım![]()
Dün gördüm baya takip ediyordun,baştan sona okumana sevindim.Eren Tozlu benide şaşırttı aslında ama çok iyi gelişti.Tabiki ilk sezon Mehmet Yıldızın performansı kötüydü bir deniyelim dedik oda hakkını verdi.Dengeli bir kariyer oluyor ama artık Fenerbahçe maçına bile medya favori gösteriyor takımımızı.İyi yoldayız yani![]()