Bu istatistiklere kupa gitmiş ne diyelim artık...
Bu istatistiklere kupa gitmiş ne diyelim artık...
Ardjia aynı bizim karşılaştığımız Chicukharaymış ballılara bak
Banega kardeşim barbeküyü hazırla misafirliğe geliyoruz.
yok yaf zaten Yokahama Merinosu bulamadım. Onlarla yapmadık maç.![]()
ASYA SAMPIYONLAR LIGI 1.MAC
Kendi evimizde Sampiyonlar Ligi`ne harika bir baslangic yapiyoruz ve Guney Kore ekibi Pohang Steelers`i eli bos gonderiyoruz.
J-LEAGUE 1.HAFTA
Kendi evimizde ligin ilk macinda rakibimizle berabere kaliyoruz.Ventforet bana cok ters gelen bir takim fakat bu macta cok net 2 gol pozisyonu urettik, cizgiden cikardilar.
J LEAGUE 2.HAFTA
@Pusathan01 Senin korner taktigini bu macta uyguladim 3 korner golu yedim.Bu nasil taktik yav?Cok agir yenilgi aldik...
SAMPIYONLAR LIGINDEKI 2.MACIMIZ ICIN MELBOURNE STADINDAYIZ!
Ligde dağılmışşınAma Şampiyonlar Liginde iyiyiz
![]()
Yuh ben o taktikten sonra hiç bir maçta iki gol yemedim sen nasıl yedin. Ki aynı taktiği Sentuga kullanıyor ondada sorun azaldı. Direkleri tutanlar maç boyunca çokmu kötü oynadılar. Ben de Çoğunlukta golün nedeni direkleri tutanlardan dolayı oluyor.
Dostum harakiri yapmışsın resmen![]()
ŞL de iyi başlamışız,Ligde de toparlanırız. Takashi unui nin ciddi bir şeyi yok değil mi,O bize lazım![]()
Defansta sorun olmasa o kadar şut çeken biri 5 atmaz yav değiştir sen onu![]()
Aynen.
FM 14te her taktik her takima uymuyor ya, belki onun icindir.
Sorma ya.
Yok bir seyi merak etme, evet cok onemli bir oyuncu bizim icin.
Sutla gelmedi goller zaten.![]()
SAMPIYONLAR LIGI H GRUBU 2.NCI MAC
Sampiyonlar Ligi`nde yolumuza tam gaz devam ediyoruz.NAKAMURA bu macla birlikte ne kadar kaliteli bir oyuncu oldugunu bir kez daha gosteriyor.Kornerden ``DIREKT`` attigi gol muazzamdi.
J-LEAGUE 3.HAFTA
Ligdeki kotu gidisatimiz suruyor, berbat oynuyoruz ve berabere kaliyoruz.
SAMPIYONLAR LIGI H GRUBU 3.NCU MAC
Ligin tam aksine, Sampiyonlar Ligi`nde mukemmeliz.Cin Ekibi Renhe`yi rahat geciyoruz.
J-LEAGUE 4.HAFTA-SON SAMPIYONLAR LIGI SAMPIYONU VS SON LIG SAMPIYONU
Bizim gibi lige iyi baslayamayan son SL Sampiyonu ve kupada bizi alteden Ardija`yi deplasmanda dagitiyoruz.Bu gune kadar ``Takimin Beyni`` rolunde fazla verim alamadigim Alex`i bu macta ``Serbest Oyuncu`` olarak oynatiyorum ve cosuyor.
Ayrica rakip defans Muta az daha kendi kalesine Hat-Trick yapiyordu.
LIG PUAN DURUMU
SAMPIYONLAR LIGI PUAN DURUMU
Ardija maçına geldim kankaları çektim anı olsun diye
Bilic'e oyuncu vermeyelim ^^
Ne yol yapmış arkadaş taa Türkiye'den gelmiş Japonya'ya akıl karı değil
Zaccheroni vardı ondan mı bu da![]()
Bu sene hedefimiz olan Şl yş kazanalım yeterlidir.
Şl'de yine müthişizLigde ise toparlanıyoruz
![]()
Ligde yavaşça düzeliyoruz.3 maçlık seriye tepelere çıkarız.Şampiyonlar ligindeki performansımız ise takdire şayan.
Şampiyonlar Liginde gayet iyiyiz lakin lige niye böyle başladık hoca, bir kaç maça gene zirveye tırmanırız
Olabilir.
Bende oyle dusunuyorum.
Ligde tam performansimizi yansitamiyoruz.
Tesekkur ederim.
Bu sene Ligi anlamakta gercekten zorluk cekiyorum, duran top savunmasina bayagi bir kafa yormam gerekecek...
Bana boyle adamlar lazim.
ASYA SAMPIYONLAR LIGI GRUP H 4.MAC
Cok cekismeli ve zevkli gecen macta, evimizde Melbourne ile berabere kaliyoruz.
Haydi hayirli olsun, sakatlik sezonunu da actik.Genc Cinli golcumuz Wen Xianrong tam formunu buldugu zamanda sakatlandi ve 3 Ay yok.
J-LEAGUE 5.HAFTA
Iyi bir futbolla deplasmanda kazaniyoruz.Alex muazzam devam ediyor...
J-LEAGUE 6.HAFTA
Iyi oynadigimiz macta maalesef 1 puana razi oluyoruz.
ASYA SAMPIYONLAR LIGI GRUP H 5.MAC
Sampiyonlar Ligindeki harika performansimiz suruyor.
J-LEAGUE 7.HAFTA
Duran toptan yedigimiz 2 sacma golle kendi sahamizda maglup oluyoruz.Bu kabul edilebilecek bir sey degil.Macin sonun oyunculara agresif olarak tepki gosterdim.
ASYA SAMPIYONLAR LIGI GRUP H 6. ve SONUNCU MAC
Bir kac as oyuncumu dinlendirdigim macta deplasmanda Cin ekibi Renhe ile berabere kaliyor ve bir ust tura yukseliyoruz.
SAMPIYONLAR LIGI H GRUBU PUAN DURUMU
J-LEAGUE PUAN DURUMU
ASYA SAMPIYONLAR LIGI`NDEKI RAKIBIMIZ AVUSTRALYA EKIBI WANDERERS OLUYOR!
Acikcasi fazla tanimiyorum bu takimi, iste bir kac kilit oyunculari;
Ya iyi kura falan da diyemiyorum sen turu geç yeter
Rahat geçeriz![]()
Ligde çok dengesiz gidiyoruz, istatistiksel olarak ezsekte rakibi bitirici vuruşları yapamamışız bu sezon en azından Şl tesellimiz olacak gibi
Şl de iyi gidiyoruz. İyi oynarsak oyun planınına sadık kalırsak geçebiliriz.
Avustralya ekibi bize benzer bir takım kora kor geçer kanka
@balot50
@egebartu
@RagnarLothbrok
@pusathan01
@Leonadias
Dusmanin kellesini aldik arkadaslar.
J-LEAGUE 8.HAFTA
Bu galibiyetle bir nebze olsun rahatliyoruz.Umarim bu mac ligdeki cikis macimiz olur.
J-LEAGUE 9.HAFTA
Tam Sampiyonlar Ligi`nden once deplasmanda boyle bir rakiple karsilasmak guzel oldu.Lige bu sene cikan ve evinde henuz galibiyeti bulunmayan rakibimizi deplasmanda rahat geciyoruz ve Sampiyonlar Ligi macimizin hazirliklarina ara vermeden devam ediyoruz.
ASYA SAMPIYONLAR LIGI 2.TUR BIRINCI MAC
Rakibimizi maglup ediyoruz.Fakat gene de skordan memnun degilim.Keske o golu yemeseydik.
J-LEAGUE 10.HAFTA
Ligde inisli cikisli performansimiz devam ediyor.Gercekten bu durum benim canimi cok sikiyor.
Bu arada mactan once ve sonra Albirex menajeriyle fena atistik.Kendisi benim elimi bile sikmadi.Ama sene sonunda elimi opecek.
Iste SL macimiza ev sahipligi yapacak Parramatta Stadyumu..Kucuk, mutevazi bir stad.Umarim galibiyet turu atariz bu stadda...
ASYA SAMPIYONLAR LIGI 2.TUR 2.MAC
Iste bu kadar! Harika bir oyunla rakibimizi maglup ediyor ve adimizi Ceyrek Finale yazdiriyoruz!
Besiktas Bilic`ten bosalan teknik direktorluk koltugu icin benimle gorusmek istedi fakat kibarca cevirdim.Eger kovulmadan burada durursam, Sampiyonlar Ligi`ni kazanmadan gitmek istemiyorum.
J-LEAGUE 11.HAFTA
Takimda gelecegim tartisilirken kendi evimizde yapacagimiz bu mac cok onemliydi.Ve Alex`le Inui beni adeta ipten aldi.
J-LEAGUE 12.HAFTA
Cok zorlandigimiz, gol duellosuna sahip olan macta kazanan taraf biz oluyoruz.Alex 1 Gol 2 Asistle takimi sirtliyor.
Süper gidiyoruzŞl'yi alacağız inşallah
![]()