Şampiyonluk istiyoruz 2.cilik değil!
Edit:Celtic maçı kötü olmuş yenseydik süper olacaktı![]()
Şampiyonluk istiyoruz 2.cilik değil!
Edit:Celtic maçı kötü olmuş yenseydik süper olacaktı![]()
Last edited by egebartu : 20.Ağustos.2014 at 10:06
Celtice dişimizi geçirememişiz. Maçın başında kalecimizin kendi kalesine atmasıda moralleri bozmuştur. Elbet intikamımızı alacağız.
Şampiyonluk gelsin hocam 2.lik yetmez bize
Celtic maçı da bizde olsaydı keşke ama olmadı
ADANA DEMİRSPOR
kariyerini bir solukta okudum celtic kötü olmuş rodrigo gomez bende cok severim bende her sezon en az 17 golle oynuyor sol kanatada lucas ocamposu bekliyorum arjantinlilerle uçuş![]()
Daha ligin başı bir derbiyi kaybettik kalan2 tanesini biz alırız, saldır rangers !
He kolaydı Celtic'in olduğu yerde şampiyonluk![]()
Uğraştım ama kalecinin mallığı tuttu.
Sadece ilk gol değil, ikinci golde de %100 kaleci hatası var. MAçı resmen kalecimiz hediye etti.
Şampiyonlunluk için yakın takipteyiz.
Ozamposu getirecek maddi kuvvetimiz yok şuandaKlüp para verirse alabiliriz. Şuanda sol kanatta McEvoy var, Namıdiğer Yeni Bale
Birde kupalarda ve şampiyonluk play-off'unda karışlaşırsak tamamdır bu iş
![]()
3 Puan hic bir sey.Kapatiriz o farki.![]()
Bak seen düelloya davet ediyor![]()
Başarılar hakkı olan yere çoktan gelmiş Rangers![]()
Maçlar
Spoiler: Detaylar
Paun Durumu
Takımın performansında düşüş var. Özellikle defansif anlamda sıkıntı çekiyoruz. bu yüzden en ksıa zamanda defans hattıma bir neşter vurmam gerekecek.
Ancak bizi asıl üzen Celtic maçları oldu. 2-1 kaybettiğimiz maçta Celtic 9 kişi falan değildi ,sadece son dakikalara doğru bir kırmızı kart ve uzatmada da bir oyuncusu sakatlandı ve değişiklik hakları yoktu. Her neyse , o maçta biraz defansif oynadık ve elimizden geleni yaptık ama defansımız yine berbat etti o maçı. Özellikle duran topları ve uzun topları bir türlü engelleyemiyoruz.
5-3 kaybettiğimiz maç ise ayrı bir hikaye. Bu maçın ilk yarısında Celtic'i resmen boğduk, ölümüne saldırdık ve 3-1 lik bir skor elde ettik. Ama daha sonra o kadar uyarıma rağmen oyuna giren forvete yeteri kadar markaj yapılmadığı için adam 3 gol attı. Son dakikada ise yine duran toptan gol yedik. 3-1 den maçı verdik. Bu maçta defansa çok kızdım. Kesinlikle çoğunun ipini çekeceğim.
Ofansif anlamda ise Finne'nin aldığı ödül bize moral oldu.
Reddettiğim İş Teklifleri İyice Arttı.
Celtic maçları şansızlık olmuşSeneye şampiyonluk bekliyoruz
![]()
bu sene zor sampiyonluk seneye artık defansa neşter sart çok gol yiyorsun
Celtic acımıyorrrr !!![]()
Şampiyonluk için hala umut var. İskoçya Premier Liginde garip bir kural var , her takım 3 er kez karşılaşıyor. Daha sonra ilk 6 kendi arasında şampiyonluk grubu yapıp 5 maç daha yapıyor. Son 6 ise kümede kalma grubu oluyor. Bu yüzden hala umut var. Ancak defansa takviye şart.
![]()
Şampiyonluk gelecektir.Sana güvenimiz sonsuz![]()
Seltik kötü olmuş. Defansa acil neşter şart
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O kupa gelecek öpülecek !
Küçüklüğüme döndüm birden.Fifa 2006 vardı.O zamanlar Kariyer bölümünde alınabilecek en iyi 2 takım vardı.Birisi Celtic,Birisi Rangers ben hep Rangersı alırdım çok severdim.Novo'lu dönemden belli Rangersı çok severim![]()
Defansa devre arası çok garip şeyler yaptım
Adamsın Loe, sahada görmek istediğimiz hareketler bunlarAma fazla gaz vermeyin , ligi alamazsak kötü olur
Rangers'ı ilk başta bir filmde görmüştüm ben , çok küçüktüm hayal mayal hatırlıyorum. O zamandan beri bir sempatim var.
Senin çükün sağolsun![]()
Bu sene olmasa da gelecek sene şampiyonuz
ADANA DEMİRSPOR