Milli takımla iyi başlamasak da sonrasını getirmişiz Fenerbahçe ile zaten harika gidiyoruz ama grup zor gelmiş iyi mücadele etmemiz gerek Hırvatistan konusunda ise bence ileride çok oyuncu yetişecek oralardan zaten Dinamo'dan çok oyuncu çıkıyor ileride Hırvatistan bence dünyanın gözde takımlarından birini kuracaktır.![]()
Bosna mağlubiyeti olmamış ama son maçlar iyi böyle devam 2. oluruz inşallah
SPOR TOTO SÜPER LİG 7.HAFTA MAÇ SONUCU
Güzel oynamamıza rağmen şu maçı yenildik.
SPOR TOTO SÜPER LİG 8.HAFTA MAÇ SONUCU
Üstün götürdüğümüz maçı berabere kalarak bitirdik. Ş.L öncesi olduğu için yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 3.MAÇ SONUCU
Man. City'ye karşı deplasmanda penaltı kazanıp atamazsanız onları yenmeniz imkansız gibi birşey olur. Sinirliyim ama ümitliyim.Gelecek Güzel Olucak !!
Not: Fikstürdeki oynadığım şekilde yayınlıyorum.
Yorum Yapan Ve Ya Yapmayan Herkese Teşekkürler.
Durmak Yok Takibe Devam !!
Penaltı kaçırmak kötü olmuş özellikle beraberliği kurtaracağımız zaman
Neden penaltıyı yine guadetti değilde kursk atmış ki ?
Bosna maçında defans ve forvet hattımız pek iyi oynamamışlar. Ama italya maçında onlar bizden daha iyi performans göstermişler. Her zaman rakiplerimizden daha iyi performans gösterirsek önümüzde kimse duramaz. Diğer iki maçta puanları almışız. Özellikle Slovakya yı deplasmanda devirmemiz iyi olmuş. Bundan sonraki maçlarda hata yapmamalıyız.
- Yorumlarınız için teşekkürler penaltıyı kaçırmamız kötü oldu.
- Takımın penaltıcısı Guidetti ama o penaltıyı Kusk attı. Guidettide oyundaydı ama.
Bende milli takımdan memnun olmadığım için bırakmıştım. Oyuncular klup ile milli takımda farklı oynamaları beni deli ediyordu.
Milanı yendiğimizde çıkmayı garanti ederiz tabiki bir sonraki maçımız onunla ise .
SPOR TOTO SÜPER LİG 11.HAFTA MAÇ SONUCU
SPOR TOTO SÜPER LİG 12.HAFTA MAÇ SONUCU
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 5.MAÇ SONUCU
SPOR TOTO SÜPER LİG 13.HAFTA MAÇ SONUCU
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 6.MAÇ SONUCU
Milan maçına tamamen ligi düşünerek çıktık. Hiçbir anlamı olmadığı için yedek takımla oynattım.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN DURUMU
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU
Not: Fikstürdeki oynadığım şekilde yayınlıyorum.
Yorum Yapan Ve Ya Yapmayan Herkese Teşekkürler.
Durmak Yok Takibe Devam !!
Şanssız bir kura olmuş
Kusk u satmakla iyi etmişsin.
Rakip zorlu gelmiş umarım geçebiliriz. Ligde ise acilen seri galibiyetlere ihtiyacımız var.
Adana ne yapmış öyle. Kadrosu da ismen fena değil gibi duruyor.
Kusk zaten o penaltıyı kaçırarak kendi kaderini kendisi çizmiş ligde toparlanmamız lazım ama puan farkı fazla değil düzelebilir Türkiye istifası da yerinde olmuş milli takımda hakikaten ben de dikiş tutamadım.![]()
Hocam kiralıklardan aylık ücret almıyormusun ?
Ben artık gençlerime bile 1,000 TL aylık ücret istiyorum.![]()
Ha gayret puan farkı iki azalmış. Daha da azaltır geçeriz.
Bu durumda en iyi çare rotasyon içinde iyi oyuncular bulundurmak. Yada ZTK dan çabuk elenmek geçiyor.