Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 9 / 39 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Çare imam power Playofflarda başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 sezonda sadece 30 kez kaydetmek iyi cesaret valla.Ben eski ''Crash Dumps'' alıcılarından biri olarak 2 haftada bir oto kayıt 3 farklı autosave dosyasına kaydettiriyorum
    Play-off'larda başarılar

Forvetlerinin sakatlanması kötü ama playoffa kalmışsın. İnşallah bu sene çıkarsın bu bataklıktan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hadi bakalım playofflarda başarılar

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Çare imam power Playofflarda başarılar
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    5 sezonda sadece 30 kez kaydetmek iyi cesaret valla.Ben eski ''Crash Dumps'' alıcılarından biri olarak 2 haftada bir oto kayıt 3 farklı autosave dosyasına kaydettiriyorum
    Play-off'larda başarılar
    Düşünce gerçekten deli cesareti bende 10-15 maç arası kayıt alıyorum Ama en sağlıklı olanı 2-3 hafta

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Forvetlerinin sakatlanması kötü ama playoffa kalmışsın. İnşallah bu sene çıkarsın bu bataklıktan
    Forvetimin en sağlam olanı iyileşti aslında ve bu bataklıktan çıktık

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hadi bakalım playofflarda başarılar

Teşekkürle

Nesil
    2014

WANARAMA CONFERNCE PLAY OFF YARI FİNAL

1.Maç

2.Maç

WANARAMA CONFERNCE PLAY OFF FİNAL

Final maçına 1.80 oran ile favori çıktık. Maça çıkmadan önce şu hissi yaşadım. Daha önce bu oyunda çok fazla Şampiyonlar Ligi Finali gibi maçlar çıktım ama bu maç kadar hiç birinde heyecan yaşamadım Hep bir tedirginlik vardı ya bu seferde finalde gidersek diye ama sezonun en rahat maçlarından birini oynadık diyebilirim. 4-0 öne geçtiksen sonra rakibin arka arkaya bulduğu gollerle bir ara maça ortak olmaya çalışsada
    5. golle ümidini iyice kırdık.

Final Maçımız Wembley'di ve bu ölçülerdeki takımlar için doluluk orani çok çok iyiydi. 39 BİN CİVARI TARAFTAR VARDI HANİ

Maç sonrası taraftarlarımız

Çok önemli bir eşiği geçtik artık işler bizim adımıza daha kolay olacak.

5.Sezon sonunda Profesyonel olmayı başardık

Gözlem ağımız gelişti. Yanlız ben gözlemcileri aldığımda buradaki detayı fark ettim. Gözlem ağımız Britanya bölgesi itibari ile gelişmiş.
    Ben tabi ne yaptım. İki Hollandalı bir Alman gözlemci almıştım. Gözlem ağını tüm dünya zannederek bu gözlemcileri aldık ama Hollanda ve Almanya'ya gözleme gönderemedik

6.SEZON İTİBARİ İLE ASLINDA KARİYER YENİ BAŞLIYOR

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Şov başlasın diyelim

Tebrikler hocam iyi iş başardınız. Profesyonel liglerde daha başarılı oluruz İnşallah.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sonunda ciddi bir yerlere geldik. Artık bundan sonrasını hızlı çıkacağını düşünüyorum.

gözlemci olayı kötü olmuş birazcık

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Şov başlasın diyelim
    Quote Originally Posted by Dnipro View Post
    Tebrikler hocam iyi iş başardınız. Profesyonel liglerde daha başarılı oluruz İnşallah.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sonunda ciddi bir yerlere geldik. Artık bundan sonrasını hızlı çıkacağını düşünüyorum.

gözlemci olayı kötü olmuş birazcık

Yorumlar için teşekkürler Aslında gözlemci olayı sandığım kadarda kötü olmadı Hani transfer piyasasında listeye veya kiraya konulan oyuncular varya orada Hollanda takımlarıda çıkııyor sanırım. Hollandalı gözlemcilerimizi etkisi

Gözlemcilerimizi saldık piyasaya ilk hedef bedelsiz potansiyelli regenler bulmak şuanlık başarılıyız. Büyük takımların rezerv takımlarından da eksiklerimizi tamamlarsak kralız

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler hocam final maçı da çok rahat geçmiş. Birde 39 bin kişinin önünde oynamak çok zevkli olmuştur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rangers ve Celtic ten iyi İskoç regen çıkar. Geçen seride Rangers kariyeri yapmıştım oradan biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle tebrik ederim. Sonunda mutlu sona ulaşmışsın.
    Demek duş almak işe yaramış.
    Gerçekten maçlarda çok şansızlık yaşamışsın. Bir kaç maçta 90+ larda puan kaybetmişsin. Pro olmanda iyi olmuş. Bence bu kadar burda kalmanın en büyük nedeni pro olmadığından dolayı tam randımanlı antrenman yapamamandan kaynaklanıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben dedim duş al diye bak akmışsın oyun hissediyor abi
    tebrikler kardeşim asıl zorluk şimdi başlıyor en az 3 sene veriyorum bir üst lige çıkabilmen için umarım yanıltırsın

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Tebrikler hocam final maçı da çok rahat geçmiş. Birde 39 bin kişinin önünde oynamak çok zevkli olmuştur.
    İnanılmaz zevkliydi

Rangers ve Celtic ten iyi İskoç regen çıkar. Geçen seride Rangers kariyeri yapmıştım oradan biliyorum.
    Rangers'ta bulamadıkta Celtic'ten kopardık bir tane

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam öncelikle tebrik ederim. Sonunda mutlu sona ulaşmışsın.
    Demek duş almak işe yaramış.
    Gerçekten maçlarda çok şansızlık yaşamışsın. Bir kaç maçta 90+ larda puan kaybetmişsin. Pro olmanda iyi olmuş. Bence bu kadar burda kalmanın en büyük nedeni pro olmadığından dolayı tam randımanlı antrenman yapamamandan kaynaklanıyordu.
    Önce duj Yanlız çok doğru teşhis koymuşsun antrenmanlar fena etkiliyordu

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    ben dedim duş al diye bak akmışsın oyun hissediyor abi
    tebrikler kardeşim asıl zorluk şimdi başlıyor en az 3 sene veriyorum bir üst lige çıkabilmen için umarım yanıltırsın
    Allah razı olsun karşim Ama ilk yıl çıkacam len bakta gör

Nesil
    2014

Gözelmcilerimizden gelen takım raporları

Spoiler: takım raporları 

YENİ TRANSFERLERİMİZ

Spoiler: Orta Saha Transferlerimiz 

Spoiler: Defnas takviyerimiz 

Spoiler: Yeni Golcümüz 

Spoiler: Yeni Kova Adayımız 

Genel olarak transfer dönemini verimli geçirdik. Geleceğe yönelik bir kaç tane de olsa potansiyeli olan genç oyuncuları takıma çektik.

Spoiler: Transfer Geçmişi 

Şu gözlemlerden 2-3 tanesini daha kiralamaya yada almaya gücümüz yetseydi çok çok sağlam bir takım olurduk

Spoiler: Kaliteli gözlemler 

Sezon öncesi bakış

Spoiler: Takım Raporu 

Toplamda 4 kupada mücadele edeceğimiz için bir birinden farklı 2 ilk 11 ile mücadele edeceğiz. Aşağıdaki 11'ler güç olarak bir birinden çok farklı değil gibi duruyor. Sol taraftaki ilk 11'imiz lig maçlarında diğer 11'imiz ise geriye kalan 3 kupada mücadele verecek. Son olarak 3.900 kişilik stadımızda 2600 adet kombine sattık

Transfer dönemi iyi geçmiş hocam ligi heyecanla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inşallah ama sudan çıkmış balık olursun sonra ki ligde bence ligi sindirmek daha önemli

Nesil
    2014

Ya şimdi fak ettim takım raporlarını eksik eklemişim diğer takımlardaki atraksyonlarımızıda ekledim diye düşnüyorum eklememişim neyse transfer geçmişinde kiralık olanlar, takım gözlem raporlarından

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fraser Murdoch'u beğendim , işin bitince yolla Kuantan'a Oynatırım ben onu. Ama dur ya yabancı meselesi var, kadro doldu iyice, neyse senin işin görürsün sonra sal gitsin

Bu sene lider çıkabileceğini düşünüyorum, profesyonel olduktan sonra düzgün antrenman ve takım uyumu ile bu seviyede önünde durabilen pek çıkmıyor

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun verimli bir transfer dönemi olmuş.İzlediğimiz diğer oyuncuları ara transfer döneminde bir daha yoklarsak belki fikirleri değişir

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Dnipro View Post
    Transfer dönemi iyi geçmiş hocam ligi heyecanla bekliyorum.
    Teşekkür ederim ligde meyvesini almaya başladık

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    inşallah ama sudan çıkmış balık olursun sonra ki ligde bence ligi sindirmek daha önemli
    Şaka bir yana bende o şekil düşünüyodum ama biizm dışımızda kalanlar yada biimle maç yapanlar sudan çıkmış gibi oldu

Fraser Murdoch'u beğendim , işin bitince yolla Kuantan'a Oynatırım ben onu. Ama dur ya yabancı meselesi var, kadro doldu iyice, neyse senin işin görürsün sonra sal gitsin

Mördak fena çıktı ya Adamdan anlıyon hani

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Bu sene lider çıkabileceğini düşünüyorum, profesyonel olduktan sonra düzgün antrenman ve takım uyumu ile bu seviyede önünde durabilen pek çıkmıyor
    Valla iyi teşhis şuan önümüzde duran yok ama tabi bu antrenmanlada doğrudan orantılı

5 yıl sonra şurayı ilk defa böyle gördüm

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.
    Okuma kanser olursun

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Hayırlı olsun verimli bir transfer dönemi olmuş.İzlediğimiz diğer oyuncuları ara transfer döneminde bir daha yoklarsak belki fikirleri değişir
    Fikirde sorun yokta parasal sıkıntımız var

Nesil
    2014

1.Hafta

Maçın ilk yarısında harika bir başlangıç yapıp 2-0 öne geçtiğimiz maçta rakip bir ara maçı 2-2'ye getirip
    2.yarıda etkili olsada yaptıkları bir hata sonrası önce 3.gol sonrasında ise 4.golü bularak lige galibiyetle başladık.

2.Hafta

Harika oynayıp 60.dakikaya kadar saçma gollerle 2-0 yenik durumda olduğumuzu maçı Efsane bir geri dönüşle 4-3 yaptık. Ligde 2/2'yi yakaladık. Alışık olmadığımız haraketler bunlar

3.Hafta

Bu maça bir süpriz yaparak sahaya kaleci dışında 2. takımımızı sürdüm. Bunun amacı şuydu 2.takımın karşılaşacağı kupa maçı 3 lig maçından sonraydı.

Bunu düşünerek onları komple hazır tutmak adına böyle bir risk aldım hemde As takımın ligin başında olacak sakatlıklara karşı korumuş olduk aynı zamanda 2 takımın maç yapması takımın uyumuna da büyük katkıda bulunuyor tüm oyuncular oynuyor ve aynı zamanda takım kazanıyor bir menejer daha ne isterki

4.Hafta

Manchester'dan yine harika bir geri dönüş, şu maçta nasıl 2-0 geri düştüm anlaşılır değil. Şu oyun bir an önce güncellense harika olacak.

wooow neler yappıyoruz

2020 MODEL NEW MANCHESTER

Conference Ligden bu yıl SKY BET 2'ye çıkan F.c United Of Manchester izlyenleri büyülüyor. 4.hafta sonunda 2.kez 2-0 dan geri dönen Manchester ekibi biran önce Manchester United ile karşılaşacağı günlerin hayalini kuruyor

Maçtan sonraki ilk antrenmanda bu maçın sevinci kursağımızda kaldı maalesef

Hemen sezon başında transferinden vaz geçtiğimiz. Everton'lı oyuncuya kiralık teklifi gönderdik.

Spoiler: Yeni Transferimiz 

5.HAFTA

Denk getirirsek affetmiyouruz. Sanırım yıllardır aradığımız golcüyü bulduk MÖRDAK,

Spoiler: PUAN DURUMU 

1.Tur

Yukarıda dediğim gibi sezon için 2 farklı kadro kurduğumu belirtmiştim. Bu maçta sky bet championship ekiplerinden huddersfield'a 2.takımımız ile sahaya çıktık ilk defa bir biri ile oynayan bir takıma karşı harika oynamasakta güçlü rakibimize süpriz yapmasını bildik ama yinede maçın hakkı bu değildi rakibimizin şansları daha mutlaktı.

2.Tur

SWENSEA gibi Premir lig takımına yedek takımımızı çıkardık. Onlar ise As kadro ile sahada yer aldılar . İlk 45 dakika 0-0 bitince en önemli oyuncuları Bony'ide oyuna alarak bizim kolay lokma olmadığımız anladılar. Bizde aynı hamleyi yapıp 2 önemli oyuncumuzu sahaya sürdük. Haliyle Swensea'nin kontrolünde geçen bir maç oldu ama çok ciddi fırsatlar yakaladık. Üstelik yediğimiz golde kontraya çıkarken pas yaptığımız pas hatasından kaynaklandı.

SWENSEA'Yİ REZİL ETTİLER

Premier ligin güçlü ekiplerinden Swensea Sky Bet 2'de mücadele eden rakibi ile karşılaştığı Capital One Turnuvası 2.turunda zayıf rakibinin yedek kadro çıkarmasına karşın As kadro ile mücadele eden Swensea ancak 82.dakikada F.C United defansının yaptığı hata sonucu golü bulabildi. Golden sonra tamamen savunmaya çekilden Swensea'ye F.c United yüklensede beraberliği yakalayamadı. Yinede bu cesur futbol takdir topladı.

1.Tur

2.Takımımız Vapital turnuvasından Onurlu bir şekilde elendikten sonra bu turnuvada çıktığı ilk maçta zayıf rakibie şans tanımadı. Everton'dan kiraladığımz oyuncu 90 dakika sahada kalarak maç kondiyonu kaznadı ayrıca güvende verdi.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Valla iyi teşhis şuan önümüzde duran yok ama tabi bu antrenmanlada doğrudan orantılı

5 yıl sonra şurayı ilk defa böyle gördüm
    Hocam şimdi bu ligin ilk periyodu 23 hafta, burada 18. maça kadar dolu dizgin gelir takım, sonra bi noldu bu çocuklara yahu dedirtiyor takım 3-5 hafta eskiden yaptığı işleri yapamıyor, o formun düştüğü yorgunluğun başladığı evreyi iyi atlatırsan rahat rahat çıkarsın bu ligden

Korner golü çok ilginçmiş. Forvet transferi düşünüyor musun? Dikkatimi çekti özellikle forvet oyuncuların çok sakatlanıyor. Ondan sordum

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Gidişat güzel Takımı 2'ye bölmende güzel olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oy oy oy takım formunda Maşallah Mördak'ta atıyor hani ;D

Sayfa 9 / 39 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler