Çare imam powerPlayofflarda başarılar
![]()
Çare imam powerPlayofflarda başarılar
![]()
5 sezonda sadece 30 kez kaydetmek iyi cesaret valla.Ben eski ''Crash Dumps'' alıcılarından biri olarak 2 haftada bir oto kayıt 3 farklı autosave dosyasına kaydettiriyorum
Play-off'larda başarılar![]()
Forvetlerinin sakatlanması kötü ama playoffa kalmışsın. İnşallah bu sene çıkarsın bu bataklıktan![]()
Hadi bakalım playofflarda başarılar![]()
Teşekkürler
Düşünce gerçekten deli cesareti bende 10-15 maç arası kayıt alıyorumAma en sağlıklı olanı 2-3 hafta
Forvetimin en sağlam olanı iyileşti aslında ve bu bataklıktan çıktık
Teşekkürle![]()
WANARAMA CONFERNCE PLAY OFF YARI FİNAL
1.Maç
2.Maç
WANARAMA CONFERNCE PLAY OFF FİNAL
Final maçına 1.80 oran ile favori çıktık. Maça çıkmadan önce şu hissi yaşadım. Daha önce bu oyunda çok fazla Şampiyonlar Ligi Finali gibi maçlar çıktım ama bu maç kadar hiç birinde heyecan yaşamadım Hep bir tedirginlik vardı ya bu seferde finalde gidersek diye ama sezonun en rahat maçlarından birini oynadık diyebilirim. 4-0 öne geçtiksen sonra rakibin arka arkaya bulduğu gollerle bir ara maça ortak olmaya çalışsada
5. golle ümidini iyice kırdık.
Final Maçımız Wembley'di ve bu ölçülerdeki takımlar için doluluk orani çok çok iyiydi. 39 BİN CİVARI TARAFTAR VARDI HANİ
Maç sonrası taraftarlarımız
Çok önemli bir eşiği geçtik artık işler bizim adımıza daha kolay olacak.
5.Sezon sonunda Profesyonel olmayı başardık![]()
Gözlem ağımız gelişti. Yanlız ben gözlemcileri aldığımda buradaki detayı fark ettim. Gözlem ağımız Britanya bölgesi itibari ile gelişmiş.
Ben tabi ne yaptım. İki Hollandalı bir Alman gözlemci almıştım. Gözlem ağını tüm dünya zannederek bu gözlemcileri aldık ama Hollanda ve Almanya'ya gözleme gönderemedik![]()
6.SEZON İTİBARİ İLE ASLINDA KARİYER YENİ BAŞLIYOR![]()
Şov başlasın diyelim![]()
Tebrikler hocam iyi iş başardınız. Profesyonel liglerde daha başarılı oluruz İnşallah.
Sonunda ciddi bir yerlere geldik. Artık bundan sonrasını hızlı çıkacağını düşünüyorum.
gözlemci olayı kötü olmuş birazcık![]()
Yorumlar için teşekkürlerAslında gözlemci olayı sandığım kadarda kötü olmadı
Hani transfer piyasasında listeye veya kiraya konulan oyuncular varya orada Hollanda takımlarıda çıkııyor sanırım. Hollandalı gözlemcilerimizi etkisi
Tebrikler hocamfinal maçı da çok rahat geçmiş. Birde 39 bin kişinin önünde oynamak çok zevkli olmuştur.
Rangers ve Celtic ten iyi İskoç regen çıkar. Geçen seride Rangers kariyeri yapmıştım oradan biliyorum.
Hocam öncelikle tebrik ederim. Sonunda mutlu sona ulaşmışsın.
Demek duş almak işe yaramış.
Gerçekten maçlarda çok şansızlık yaşamışsın. Bir kaç maçta 90+ larda puan kaybetmişsin. Pro olmanda iyi olmuş. Bence bu kadar burda kalmanın en büyük nedeni pro olmadığından dolayı tam randımanlı antrenman yapamamandan kaynaklanıyordu.
ben dedim duş al diye bak akmışsın oyun hissediyor abi
tebrikler kardeşim asıl zorluk şimdi başlıyor en az 3 sene veriyorum bir üst lige çıkabilmen için umarım yanıltırsın![]()
İnanılmaz zevkliydi
Rangers'ta bulamadıkta Celtic'ten kopardık bir tane
Önce dujYanlız çok doğru teşhis koymuşsun antrenmanlar fena etkiliyordu
Allah razı olsun karşimAma ilk yıl çıkacam len
bakta gör
Gözelmcilerimizden gelen takım raporları
Spoiler: takım raporları
YENİ TRANSFERLERİMİZ
Spoiler: Orta Saha Transferlerimiz
Spoiler: Defnas takviyerimiz
Spoiler: Yeni Golcümüz
Spoiler: Yeni Kova Adayımız
Genel olarak transfer dönemini verimli geçirdik. Geleceğe yönelik bir kaç tane de olsa potansiyeli olan genç oyuncuları takıma çektik.
Spoiler: Transfer Geçmişi
Şu gözlemlerden 2-3 tanesini daha kiralamaya yada almaya gücümüz yetseydi çok çok sağlam bir takım olurduk
Spoiler: Kaliteli gözlemler
Sezon öncesi bakış
Spoiler: Takım Raporu
Toplamda 4 kupada mücadele edeceğimiz için bir birinden farklı 2 ilk 11 ile mücadele edeceğiz. Aşağıdaki 11'ler güç olarak bir birinden çok farklı değil gibi duruyor. Sol taraftaki ilk 11'imiz lig maçlarında diğer 11'imiz ise geriye kalan 3 kupada mücadele verecek. Son olarak 3.900 kişilik stadımızda 2600 adet kombine sattık
Transfer dönemi iyi geçmiş hocam ligi heyecanla bekliyorum.
inşallah ama sudan çıkmış balık olursun sonra ki ligde bence ligi sindirmek daha önemli![]()
Ya şimdi fak ettim takım raporlarını eksik eklemişim diğer takımlardaki atraksyonlarımızıda ekledim diye düşnüyorum eklememişim neyse transfer geçmişinde kiralık olanlar, takım gözlem raporlarından
Fraser Murdoch'u beğendim , işin bitince yolla Kuantan'aOynatırım ben onu. Ama dur ya yabancı meselesi var, kadro doldu iyice, neyse senin işin görürsün sonra sal gitsin
![]()
Bu sene lider çıkabileceğini düşünüyorum, profesyonel olduktan sonra düzgün antrenman ve takım uyumu ile bu seviyede önünde durabilen pek çıkmıyor
Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.![]()
Hayırlı olsun verimli bir transfer dönemi olmuş.İzlediğimiz diğer oyuncuları ara transfer döneminde bir daha yoklarsak belki fikirleri değişir![]()
1.Hafta
Maçın ilk yarısında harika bir başlangıç yapıp 2-0 öne geçtiğimiz maçta rakip bir ara maçı 2-2'ye getirip
2.yarıda etkili olsada yaptıkları bir hata sonrası önce 3.gol sonrasında ise 4.golü bularak lige galibiyetle başladık.
2.Hafta
Harika oynayıp 60.dakikaya kadar saçma gollerle 2-0 yenik durumda olduğumuzu maçı Efsane bir geri dönüşle 4-3 yaptık. Ligde 2/2'yi yakaladık. Alışık olmadığımız haraketler bunlar![]()
3.Hafta
Bu maça bir süpriz yaparak sahaya kaleci dışında 2. takımımızı sürdüm. Bunun amacı şuydu 2.takımın karşılaşacağı kupa maçı 3 lig maçından sonraydı.
Bunu düşünerek onları komple hazır tutmak adına böyle bir risk aldım hemde As takımın ligin başında olacak sakatlıklara karşı korumuş olduk aynı zamanda 2 takımın maç yapması takımın uyumuna da büyük katkıda bulunuyor tüm oyuncular oynuyor ve aynı zamanda takım kazanıyor bir menejer daha ne isterki
4.Hafta
Manchester'dan yine harika bir geri dönüş, şu maçta nasıl 2-0 geri düştüm anlaşılır değil. Şu oyun bir an önce güncellense harika olacak.
wooow neler yappıyoruz
2020 MODEL NEW MANCHESTER
Conference Ligden bu yıl SKY BET 2'ye çıkan F.c United Of Manchester izlyenleri büyülüyor. 4.hafta sonunda 2.kez 2-0 dan geri dönen Manchester ekibi biran önce Manchester United ile karşılaşacağı günlerin hayalini kuruyor
Maçtan sonraki ilk antrenmanda bu maçın sevinci kursağımızda kaldı maalesef
Hemen sezon başında transferinden vaz geçtiğimiz. Everton'lı oyuncuya kiralık teklifi gönderdik.
Spoiler: Yeni Transferimiz
5.HAFTA
Denk getirirsek affetmiyouruz. Sanırım yıllardır aradığımız golcüyü bulduk MÖRDAK,
Spoiler: PUAN DURUMU
1.Tur
Yukarıda dediğim gibi sezon için 2 farklı kadro kurduğumu belirtmiştim. Bu maçta sky bet championship ekiplerinden huddersfield'a 2.takımımız ile sahaya çıktık ilk defa bir biri ile oynayan bir takıma karşı harika oynamasakta güçlü rakibimize süpriz yapmasını bildik ama yinede maçın hakkı bu değildi rakibimizin şansları daha mutlaktı.
2.Tur
SWENSEA gibi Premir lig takımına yedek takımımızı çıkardık. Onlar ise As kadro ile sahada yer aldılar . İlk 45 dakika 0-0 bitince en önemli oyuncuları Bony'ide oyuna alarak bizim kolay lokma olmadığımız anladılar. Bizde aynı hamleyi yapıp 2 önemli oyuncumuzu sahaya sürdük. Haliyle Swensea'nin kontrolünde geçen bir maç oldu ama çok ciddi fırsatlar yakaladık. Üstelik yediğimiz golde kontraya çıkarken pas yaptığımız pas hatasından kaynaklandı.
SWENSEA'Yİ REZİL ETTİLER
Premier ligin güçlü ekiplerinden Swensea Sky Bet 2'de mücadele eden rakibi ile karşılaştığı Capital One Turnuvası 2.turunda zayıf rakibinin yedek kadro çıkarmasına karşın As kadro ile mücadele eden Swensea ancak 82.dakikada F.C United defansının yaptığı hata sonucu golü bulabildi. Golden sonra tamamen savunmaya çekilden Swensea'ye F.c United yüklensede beraberliği yakalayamadı. Yinede bu cesur futbol takdir topladı.
1.Tur
2.Takımımız Vapital turnuvasından Onurlu bir şekilde elendikten sonra bu turnuvada çıktığı ilk maçta zayıf rakibie şans tanımadı. Everton'dan kiraladığımz oyuncu 90 dakika sahada kalarak maç kondiyonu kaznadı ayrıca güvende verdi.
Hocam şimdi bu ligin ilk periyodu 23 hafta, burada 18. maça kadar dolu dizgin gelir takım, sonra bi noldu bu çocuklara yahu dedirtiyor takım 3-5 hafta eskiden yaptığı işleri yapamıyor, o formun düştüğü yorgunluğun başladığı evreyi iyi atlatırsan rahat rahat çıkarsın bu ligden
Korner golü çok ilginçmiş. Forvet transferi düşünüyor musun? Dikkatimi çekti özellikle forvet oyuncuların çok sakatlanıyor. Ondan sordum
Gidişat güzelTakımı 2'ye bölmende güzel olmuş
![]()
Oy oy oy takım formunda MaşallahMördak'ta atıyor hani ;D