29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Eğer Fenerbahçe'den 88 de gol yemesek şu anda ŞL bileti kazanmış olacaktık.
Büyük Altay UEFA Avrupa Ligi'nde !
Ve Artık Altay'ın Yaşayan Efsanesiyiz !
29. Hafta
30. Hafta
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Eğer Fenerbahçe'den 88 de gol yemesek şu anda ŞL bileti kazanmış olacaktık.
Büyük Altay UEFA Avrupa Ligi'nde !
Ve Artık Altay'ın Yaşayan Efsanesiyiz !
TariboWest
Yönetim başlangıç bütçesini belirledi. Geçen sezon transferde fazla para harcamamız bu seneki bütçeyi etkilemiş gibi gözüküyor.
TariboWest
AL tecrübe kazanıp ŞL bir nebze olsa yarayacaktır.
ADANA DEMİRSPOR
Hocam tebrikler =)
Altay'ın İki Yıldızı Yuvadan Uçtu !
Christian Benteke - Sunderland - 1.5 m euro
Robert - Fenerbahçe - 6.25 m euro ( Serbest kalma aktif )
TariboWest
Hocam bentekeyi neden sattık ?
3 oyuncumuzun kiralık sözleşmelerini uzattık.
Fethi Özer
Altuğ Taş
Ersin Deniz
TariboWest
Bursaspor alt yapısından yetişen ve PSG'nin yolunu tutan Mert Ayaz'ı yeniden Türkiye'ye getirdik. Bonservisine 3.2 m euro ödendi.
TariboWest
Kalede hala Boffin var Es Es'de anlaşılan 4 büyükler de iş yokWalter baya iş yapıyor Es Es'de
Gene oyuncular kaçmış elimizden yapacak birşey yok transferler iyi şimdilik ^^![]()
Mert Ayaz'a bayıldım vallaMentali de iyi olsa bildiğin Messi
Benteke'nin gitmesi iyi olmuş ama Robert üzmüştür. Olsun daha iyisini alırız
Es Es o kadrosuna göre çok çok iyi performans sergiliyor. Walter'i böyle görmek üzse de gururlandırıyor beni.
31 Temmuz'da seçim var. Yönetim bütçe vermedi. Biz de transfer yapamadık.
Şu anda pek umudum yok.
Bu arada Volkan Babacan'ı soran bir kardeşimiz vardı. İstikrarsız ve bireysel hatası fazla. Unutmadan söyleyeyim.
Ayrıca Avrupa Ligi'ne 2. ön elemeden başlıyoruz.
TariboWest
Transfer dönemini seçimle beraber geçiriyoruz. Yönetimin yeni sezonda bütçe vermemesi ve bizim kaynak yaratmak için çoğu futbolcu ile en baştan yolları ayırmamız hata oldu. Kadro güçsüzleşirken yerlerini doldurmayı başaramadık. Şu anda ortasaha ve forvet mevkilerinde ciddi eksikler var. Bu şekilde ön eleme oynayacağız. Umarım ters bir durum olmaz...
Hasan Ali Kaldırım
Robin Yalçın
Mert Günok
Cengiz Meraş
Transfer Özeti
Şu anda kullanabileceğimiz ne maaş bütçesi ne de transfer bütçesi var. 31 Temmuz'da yeni yönetimin gelmesini bekleyeceğiz.
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme 1. Maç
Bizim açımızdan rahat bir maçtı aslında. Genç golcümüz üstüne düşeni yaptı fakat yediğimiz gol pek iyi olmadı.
TariboWest
Kan kaybı çok fazla olmuş hocam. Yerlerine adam bulamazsak bu sezon ölüp ölüp dirileceğiz.
ADANA DEMİRSPOR
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
Transferin son gününde iki ismi kadroya kattık.
Luis Gonzalez - Kiralık
Ze Luis - Bedelsiz
Şimdilik bu kadar. Akşama devam edeceğim...
TariboWest
Transferler sıkışması kötü olmuş ama elimizden gelen en iyi transferleri yapmışız,Avrupa vedası birazcık kötü olmuş lige çok iyi başlamışız ^^
UEFA'ya ilk maçta veda etmek kötü olmuş ama olsun. Bu sene biraz geçiş sezonu olacak gibi. Bence yerliler gayet yeterli ama yabancı oyuncuları değerlendiremedim. Hayırlısı olsun
Hocam avrupa vizesi alamamak kötü olmuş ama lige iyi başlamışız devamı gelir inş![]()
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Puan Durumu
Lige öyle bir başlangıç yaptık ki ben bile şaştım kaldım. 10 maçta sadece 1 gol yememiz ise bu sene güzel işler yapacağımızın göstergesi diye düşünüyorum.
TariboWest
Şampiyonluk geliyor ^^
çok güzel bir form yakalamışız devamı gelirse şampiyonluk gelir![]()