steam : aytekin79
Tebrikler Hocam Şampiyonlar Ligi'nde başarılar şimdiden![]()
zaten 2. olmayı bu sezon başarısızlık olarak belirlemiştik
son maç öncesi muhteşem bir skor ve figonun üstün oyunu arthurun müthiş oyun zekası sayesinde skor gerçekten çok müthiş
Şampiyonluk için tebrik ederim.Güzel bir lig yarışı olmuş ve bir hafta kala şampiyonluğu garantilemişsin.
Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan başlamıyoruz sanırım, tek ön eleme mi oynanacak ?
Kardeş ülkeden selam getirdimbaşarılar dileyecem ama sadece CL için bundan sonra ligi vereceğini sanmıyorum zira
![]()
rica ederim abi çok zevkli bir maçtı eze eze geldi sonuç
Kupa için tebrikler hocam. Nuno Santos'un profil ne halde bi atsan![]()
tesisleşme de yolumuz uzun ama bence çok doğru yoldayız sıkıntı yok aynen devam ve devam ederken de müzeyi dolduruyoruz
Şampiyonlar liginde başarılar hocam![]()
Hocam bugün takip etmeye başladım soluksuz okudum sonuna kadar, şampiyonlar liginde başarılar diyeyim şimdiden![]()
Şampiyonluk için tebrikler hocam Şlde de başarılar![]()
Hocamn hayırlı olsun en basından beri soluksuz okudm
artık senden bir sezon sonu basın toplantısı bekliyoruz bu arada sol beke ismail durghamı al rize den sende iş görür bence bide şu gecen sene aldıgın jhon arango üstünde dur , kendisi wonderkid olarak gözküyor benden söylemesi
Futbol direktörü ilanı vereyim de başvur
Hoşgeldin aramızaTeşekkür ederim
Teşekkür ederim kardeşim ..
Hoşgeldin kardeşimDurgham'ı bulamadım oyunda. Jhon Arango'yu as takıma aldım. Bu sene şans bulacaktır
![]()
Sponsorluklarımız
Yönetim kulüp giderleri için nakit yardımında bulundu
Ajer'in peşinde Avrupa'nın devleri vardı. Bunlardan biri de Chelsea idi. Düşük bir teklifle geldiler,tabi kabul etmedim.Reddedince de haliyle Ajer görüşmek istedi. Sonrası aşağıda. Siz de bu yöntemle oyuncularınızı ikna edebilirsiniz![]()
Kulüp itibarımızı yarımartırdık
Kulüp başkanını sıkıştıralım komik hareketlerde bulunuyor